Ay işte duymak istediğim böyle seyler maşallah güzel oturtmuşsun sende düzeni

Damlayi 15 damla mamasina katiyordum ya da önce bazen agzina direk damlayiyoruk kasikla topluyorum..bayadir ihtiyac halinde veriorum cok gaz sorunu olmuyo hatta burda bulamadik internetten soyleyene kadar metsil aldik..Yani degisiklik gosterir bebekten bebege ama bizimki mamayi ne zaman yese kaka yapiyor anne sutu daha hafif oldugundan mamayi azalttigimda 2-3 gunde bi yapiyor.daha degistirmeden devam et bakalim..hipp anne sutune en yakin olani.biberon ne kullaniyordun ?

Ya iki üc haftadır böyle yoksa hep koyuyorduk yerine
Koku vs olayı da değil direk temas istiyor
Yoksa neler koymadım yetmedi kendi yatagıma yastığıma yatırdım falan ı ıh
Yok benimki anne yanı besik değil ben oda yaptım ama daha oradaki yatagına yatırmıyoruz bizim odada park yatakta yatıyordu yatagımızdan uzakta
Simdi ya eşimle salonda ya bizimle yatakta
Cok hafif uykusu ne gece ne gündüz farketmiyor uykusuz bıraksam kalır memede aldıgı yetiyor enteresan sekilde
Hayır memedede sürekli agzı calısıyor ordada derin uyumuyor nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluga bu kadar küçük olmasına ragmen aklım almıyor

Yanına mı yatırıyorsun ?

Bende de var bi gazman :)
Biz biogaia kullaniyoruz yine de gaz sancısı cekiyo tabi ama eskisine göre biraz daha rahatladı. Ben yemeklere azıcık kimyon atıyorum.
Çok sancısı olunca kucaktan inmek istemiyo uyuyamiyo. Ama kahveyle alakası yoktur bence ben icmistim bi kac kez. Bi değişiklik olmamıştı

bırak o zaman yatsın en azından düzenini oturtana kadar. ten teması olmayınca kendini güvensiz hissediyor demek ki. uykusuna bende şaşıyorum doğrusu bi pes et yahu cok inatcı

bırak o zaman yatsın en azından düzenini oturtana kadar. ten teması olmayınca kendini güvensiz hissediyor demek ki. uykusuna bende şaşıyorum doğrusu bi pes et yahu cok inatcı
Dün tam 1 saat 50dk kolumda yayık ayranı yaparcasına salladım bayılttım koydum yerine on dk uyudu ya
Zaten uyanıncada acıktı iki saat olmustu yiyeli
Tam inatcı keci sorma direniyor deli gibi uykuya

Ay buarada senin kızın sacları dökülüyor mu bizimki baya baya döküyor saclarını

morcivertkedi sen kesmiştin sacını kızının dökülmeyebilir tabi

Bebekleriniz cıglık atıyormu
Bizimki tam arsız oldu eğlenirken yada kucaga alınmak isterken falan cıglık atıyor
Allahım sen daha iki aylıksın iki yasındada sokak ortasında yerlere yatıp o oyuncagı istiyorum diye aglayacaksın kesin biliyorum

İzmir de olan arkadaşlar doğum yardımı paranız yattı mı acaba bizim iki ay oldu bugün aşı ya gitmeden postaneye gittim hala yatmamış. Öncesinde mesaj gelir dedi öyle mi acaba
Ben izmirdeyim canım. Doğum yardımı dediğin emzirme parası mı ne o değil di mi? Sanırım onu almak için başvuru yapmak gerekiyor di mi ben hiç bir başvuru yapmadım

Kesinlikle katılıyorum hem onun uykusu hem dr benim uykum açılmadan yatırmak istiyorum Artık gündüz çok kısa uyumaya başladı
Geceki uykuyla idare etmek zorluyor bazen

aynen ben kesmiştim uzadı bile. yattığı için arkası uzamadı amerikan tırası gibi duruyo ama üstler hiç dökülmüyor

Ben de sütüm az mı çok mu derdini bıraktım çünkü kızım nerdeyse emmeyi bırakıyordu 2 haftadır onu kandırıp emzirmekle uğraşıyorum; her fırsatta memeyi sokuyorum ağzına, her türlü pozisyona giriyoruz (favorisi ben ayakta sallanırken emmek) süt sağmayı filan bıraktım. Kız emsin diye uğraşırken sütüm arttı sanırım, göğüs kalkanlarına süt akmış oluyor çoğu zaman. Benim kolay kolay sütüm filan akmazdı. Kız da doyuyor gibi, inşallah emmeyi bırakmaz ve kilo alımı da az daha artar.

Canım beşiğiniz anne yanı değil mi? Ben eşimi filan uzatıyorum beşiğe bazen elini tutuyorum, sanki beraber yatıyormuşuz gibi oluyor

Eğer çok sancısı varsa yarına kadar bekle yarın fitil verirsin son çare canım. Yarına kadarsa yarım çay kaşığı zeytinyağı içirebilirsin belki faydası olur, karnına masaj yap. Ben 5.gün akşam veriyorum fitili son çare olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…