Saat 4 buçuk hala uyumadık bizde4 buçuk saat uyumusuz
Dr a danışın bi ama fayda etmeyince hiçbiri ise yaramıyo bitkisel bi damlaylabaşladık hastaneden çıkarken dr vermişti sonra metsil zinco biogahepsini denedim banamisin demedi metsil sanki rahatlattı düzenli gidince ama 3 gündür oda iptal bu saat oldu hala ayaktayızIyi geceler kimler gece mesaisinde.Bu gece oğlum çok huzursuz oldu.Aksam sütlü kahve çekmişti canım içtim ondan mi oldu bilmem ama bu gece gaz damlası kullansam mi diye tereddüde düştüm.54 günlüğüz.Kim hangi damlayı kullanıyor bilmiyorum ama tavsiyeniz var mı.Yarin aile hekimine de soracağım bi.Su zamandan sonra kullanmasam mi of çok kararsız kaldım uykusu var uyuyamıyor yavrum kucağımda uyuyor yatirdigim an ağlıyor.kimyon içiyordum 3 gündür içmedik.
Ben de molfix kullanıyorum. Evet biri beyaz paket diğeri pure&soft bi de yeşil paket var. Ben pure&soft kullanıyorum gayet memnunum, 1 kere diğer beyaz paketten almıştım dokuları farklı dış yüzeyleri bile farklı. Prima premium care da kullandım o baya kokuyo. Almayı düşünüyosan pure&soft tavsiye ederimSen de molfix kullaniyordun demi canım.bu beyaz paket ile yeşil paket dokusu farklı mi.bir de beyaz paket de iki çeşit sanırım biri normal biri pure soft
Benim de öyleKızlar bazen emzirmeden sonra gazı çıkmaması normal mi
Neredeyse 20 dk ya da daha fazla bekliyorum çıkmayacaksa çıkmıyor
Yoksa illaki çıkarmalı mıyız hala
Bağırsaklara inip rahatsız eder diye korkuyorum ama bir iki keresinde çıkarıyorsa üçüncü de çıkarmıyor mesela
Nurse harvey ama şurup.şurup kullsnsn tek benim galibaIyi geceler kimler gece mesaisinde.Bu gece oğlum çok huzursuz oldu.Aksam sütlü kahve çekmişti canım içtim ondan mi oldu bilmem ama bu gece gaz damlası kullansam mi diye tereddüde düştüm.54 günlüğüz.Kim hangi damlayı kullanıyor bilmiyorum ama tavsiyeniz var mı.Yarin aile hekimine de soracağım bi.Su zamandan sonra kullanmasam mi of çok kararsız kaldım uykusu var uyuyamıyor yavrum kucağımda uyuyor yatirdigim an ağlıyor.kimyon içiyordum 3 gündür içmedik.
Sakııınn. Takviye çoğaltırsan süt miktarın hep aynı kalır. Bebek büyüdükçe süt miktarı artıyor. Ben sağımdaki cc miktarını değiştirmiyorum bebek zaten ihtiyacına yönelik arttırımı yapar nasılsa diye.büyüdükçe süt miktarı fazla mı geliyor ki?ben büyüdükçe takviyeyi çoğaltıyorum yetmez düşüncesiyle yoksa düzenli sağımdan ötürü mü sütün fazla?
Bizde sağ tarafa daha çok yatıyoruz düz yatırdığımda kaga hep sağ taraftaKızlar aklıma takıldı yenice Benim kız devamlı sola doğru kafasını çevirerek uyuyor yada normal dururken de sola kendi ceviryor direk sağa meyillenmiyor sizinde böyle tek taraflı mi Sol boynunda küçük kabartı olmuş hatta derisinde devamlı havasız çünkü ne biliyim
bıraktım hesap kitap işlerini çünkü bu tamamen psikolojik. sütüm var doyuyor bitti :) biraz sönükse çift meme emziririm pek dert değil. teşekkür ederimSakııınn. Takviye çoğaltırsan süt miktarın hep aynı kalır. Bebek büyüdükçe süt miktarı artıyor. Ben sağımdaki cc miktarını değiştirmiyorum bebek zaten ihtiyacına yönelik arttırımı yapar nasılsa diye.
Hani hep diyoruz ya “sütüm var kafam rahat “ dersek süt olur , gerçekten öyle. Benim aklıma sık sık izlediğim bir belgesel ve şu söz gelir : “anneler iki bebeğin %90 süt ihtiyacını karşılar “. Belgeselde de Afrika’da emziren kadınlar vardı. Kendileri zayıf, göğüsler desen sönmüş balon gibi sönük ve sarkık. Ama kucaklarındaki bebekler cuk cuk emiyor ve tombik.
Sağımda meme sapıtıyor aslında. Son 15-20 gündür sağıyorum. Öncesinde beni rahatsız etsede umursamıyordum. Büyük oğlum çok düşkündü memeye ikinciye hamile kalınca 16 aylıktı memeden kestim. Şimdi biraz olsun süt verince vicdanım rahatlıyor. Yoksa hiç uğraşmam sağımla falan. Meme kendiliğinden terbiye oluyor zamanla.
Süt akıl mantık işi değil. ben de zaman zaman Göğüslerim 80 beden Bu çocuk bu göğüsten doyuyorsa o zaman benim göğüs dokularım nerde demişimdir.
Özetle Ötesini berisini düşünmeden emzir gitsin.
Hadi inşallahBizimde çarşamba hadi hayırlısı kolaylıkla ateşsiz atlatırız inşallah
Olabiliyor evet bazen sonradan çıkıyor yapacak bişey yokKızlar bazen emzirmeden sonra gazı çıkmaması normal mi
Neredeyse 20 dk ya da daha fazla bekliyorum çıkmayacaksa çıkmıyor
Yoksa illaki çıkarmalı mıyız hala
Bağırsaklara inip rahatsız eder diye korkuyorum ama bir iki keresinde çıkarıyorsa üçüncü de çıkarmıyor mesela
Ben o yüzden bebeği beşiğinde yön değiştiriyorum . Akşamdan sabaha sağ tarafta yatıyor , sonra yastığını ayak ucuna alıyorum sabahtan akşama da sol tarafa yatırıyorumBizde sağ tarafa daha çok yatıyoruz düz yatırdığımda kaga hep sağ tarafta
Kıyamam yavruya yaa.en zoru niye ağladığını bilememek.gececek geçiyor ama bir sor nasıl geçiyor moduna gireceğiz sanırım.Allah uardimcimiz olsun hepimizinDr a danışın bi ama fayda etmeyince hiçbiri ise yaramıyo bitkisel bi damlaylabaşladık hastaneden çıkarken dr vermişti sonra metsil zinco biogahepsini denedim banamisin demedi metsil sanki rahatlattı düzenli gidince ama 3 gündür oda iptal bu saat oldu hala ayaktayızdün gece 5 te uyandık gün icindede enuzun uykusu yarim saati asmadı bilmiyorum ben bu çocuğun sıkıntısı nezaman biticek ağladıkça içim gidiyor
Ben ekim ortası 116li 4 paket almıştım farkına varmadan normal beyaz onu pure soft sanıyordum degilmis .bu hafta farkettim.yeni goo.n ve molfix pure soft sipariş ettim gelsinler anlayacağım iyiceBen de molfix kullanıyorum. Evet biri beyaz paket diğeri pure&soft bi de yeşil paket var. Ben pure&soft kullanıyorum gayet memnunum, 1 kere diğer beyaz paketten almıştım dokuları farklı dış yüzeyleri bile farklı. Prima premium care da kullandım o baya kokuyo. Almayı düşünüyosan pure&soft tavsiye ederim
Evet zor ama bu konuda da farklı görüşler olacak.Her çocuğun sevgi anlayışı farklı oluyor.Ben beraber yatıyorum.Yat kalk artık bünye pert.hasta olunca da maske ile devam ederdim.ama uykum çok hafiftir ondan.agir olsa cesaret edemezsinDeneyimli anneler bebeklerinizle birlikte yatıyormusunuz veya yattınızmı hiç
Bikaç haftadır kızım babasıyla yatıyor sabaha dogru yanıma geliyorlar ilk basta uyuma fikri hosuma gitti sonra hasta oldum aman bulasmasın diye devsm ettik derken dün yerine koyuyoruz gece bile yarım saatte bir uyanıp agladı durdu
Gece birlikte yatmaya devam etseler veya kendi yatağımıza alsak sonradan ayırması cok mu zor olur
Eşimin uykusu asırı agırdır deli gibide horlar ama cok dön dön durmazEvet zor ama bu konuda da farklı görüşler olacak.Her çocuğun sevgi anlayışı farklı oluyor.Ben beraber yatıyorum.Yat kalk artık bünye pert.hasta olunca da maske ile devam ederdim.ama uykum çok hafiftir ondan.agir olsa cesaret edemezsin
Eşimin çok ağırdır mesela ona asla veremem uykuda.o yüzden gece sen bak ta ben uyuyum diyemem,o konuda pimpirikliyim.ama uykusu hafif olsa hiç affetmezdim.
Ayrılma konusuna gelince ben emdiği müddet ya da şöyle diyim 2 yaşına dek beraber yattım.hatta ilk 2 'de bir dönem 4 kişi beraber yattik yatağı enine kullanarak.ki eşim 1.90 adamın ayakları taşıyordu.sonunda asamaliolarak ayirdim çocukları onlar mutlu ben mutlu.benim büyükler küçükken 8.30 da gece uykusuna geçerdi.ben yanlarında olurdum onlar uyuyunca kalkardım.
Benim eşim tv karşısında uyumayı sevdiği için salonda uyuyor biz bebekle yatak odasindayiz.o yüzden ilk günlerden beri yanım da bebek.
Beşiğinde uyusa elbet daha rahat ama benimki sürekli kalktığı için yat kalk perişan oldum.hem yanım da uykuda da sevebiliyorum yoksa ebedi benle uyumuyacak.bu durumun keyfini çıkarıyorum biraz.
Bizimki de aynı hem ağır hem horlar ama çocuk kendini yırtarak ağlamadığı sürece uyanmaz,keşke uyansa.Bir de dönerek uyuduğu için ve bulduğu her şeyin üstüne ayağını attığı için yok güvenemiyorum.Eşimin uykusu asırı agırdır deli gibide horlar ama cok dön dön durmaz
Birde o horultuların arasında kızımız mik mik yapsa zınk diye uyanıyor hayret verici sekilde :)
Bizimki 11den önce uyumaz 10gibi uyutma cabalarına baslayıp 12ye doğru anca yatırıyoruz ilk zamanlar kendisi ne güzel uyurdu simdi koyuyoruz uyanıyor koyuyoruz uyanıyor
Sabahları zaten kucakcı geceleride oldu
Ben cok yoruluyorum gün içinde aksam artık tansiyonum 7/5 6/4 leri görüyor o yüzden eşimle yatması ne yalan söyleyeyim o kadar iyi geliyorki
Ama işte hata mı yapıyoruz üc bes gün zorlanır illaki eski uyku düzenine döner yerinde yatar falan diyip pratikte uygulamak işime gelmiyor
Peki yatakları sonra nasıl ayırdınız zor oldumu
Ben ona care bulamadim. Kafasinin arkasi svrilmeye baslamusti. E bebekten duz kafa yastigi aldim. Ortasi çukur. Ne yone yatarsa yatsin kafasi yuvarlak oldu.Ben o yüzden bebeği beşiğinde yön değiştiriyorum . Akşamdan sabaha sağ tarafta yatıyor , sonra yastığını ayak ucuna alıyorum sabahtan akşama da sol tarafa yatırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?