Dr a danışın bi ama fayda etmeyince hiçbiri ise yaramıyo bitkisel bi damlaylabaşladık hastaneden çıkarken dr vermişti sonra metsil zinco biogahepsini denedim banamisin demedi metsil sanki rahatlattı düzenli gidince ama 3 gündür oda iptal bu saat oldu hala ayaktayız dün gece 5 te uyandık gün icindede enuzun uykusu yarim saati asmadı bilmiyorum ben bu çocuğun sıkıntısı nezaman biticek ağladıkça içim gidiyor

Sen de molfix kullaniyordun demi canım.bu beyaz paket ile yeşil paket dokusu farklı mi.bir de beyaz paket de iki çeşit sanırım biri normal biri pure soft
Ben de molfix kullanıyorum. Evet biri beyaz paket diğeri pure&soft bi de yeşil paket var. Ben pure&soft kullanıyorum gayet memnunum, 1 kere diğer beyaz paketten almıştım dokuları farklı dış yüzeyleri bile farklı. Prima premium care da kullandım o baya kokuyo. Almayı düşünüyosan pure&soft tavsiye ederim

Benim de öyle

Nurse harvey ama şurup.şurup kullsnsn tek benim galiba

büyüdükçe süt miktarı fazla mı geliyor ki? ben büyüdükçe takviyeyi çoğaltıyorum yetmez düşüncesiyle yoksa düzenli sağımdan ötürü mü sütün fazla?
Sakııınn. Takviye çoğaltırsan süt miktarın hep aynı kalır. Bebek büyüdükçe süt miktarı artıyor. Ben sağımdaki cc miktarını değiştirmiyorum bebek zaten ihtiyacına yönelik arttırımı yapar nasılsa diye.
Hani hep diyoruz ya “sütüm var kafam rahat “ dersek süt olur , gerçekten öyle. Benim aklıma sık sık izlediğim bir belgesel ve şu söz gelir : “anneler iki bebeğin %90 süt ihtiyacını karşılar “. Belgeselde de Afrika’da emziren kadınlar vardı. Kendileri zayıf, göğüsler desen sönmüş balon gibi sönük ve sarkık. Ama kucaklarındaki bebekler cuk cuk emiyor ve tombik.
Sağımda meme sapıtıyor aslında. Son 15-20 gündür sağıyorum. Öncesinde beni rahatsız etsede umursamıyordum. Büyük oğlum çok düşkündü memeye ikinciye hamile kalınca 16 aylıktı memeden kestim. Şimdi biraz olsun süt verince vicdanım rahatlıyor. Yoksa hiç uğraşmam sağımla falan. Meme kendiliğinden terbiye oluyor zamanla.
Süt akıl mantık işi değil. ben de zaman zaman Göğüslerim 80 beden Bu çocuk bu göğüsten doyuyorsa o zaman benim göğüs dokularım nerde demişimdir.
Özetle Ötesini berisini düşünmeden emzir gitsin.

Bizde sağ tarafa daha çok yatıyoruz düz yatırdığımda kaga hep sağ tarafta

bıraktım hesap kitap işlerini çünkü bu tamamen psikolojik. sütüm var doyuyor bitti :) biraz sönükse çift meme emziririm pek dert değil. teşekkür ederim

Olabiliyor evet bazen sonradan çıkıyor yapacak bişey yok

Kıyamam yavruya yaa.en zoru niye ağladığını bilememek.gececek geçiyor ama bir sor nasıl geçiyor moduna gireceğiz sanırım.Allah uardimcimiz olsun hepimizin

Ben ekim ortası 116li 4 paket almıştım farkına varmadan normal beyaz onu pure soft sanıyordum degilmis .bu hafta farkettim.yeni goo.n ve molfix pure soft sipariş ettim gelsinler anlayacağım iyice

Deneyimli anneler bebeklerinizle birlikte yatıyormusunuz veya yattınızmı hiç
Bikaç haftadır kızım babasıyla yatıyor sabaha dogru yanıma geliyorlar ilk basta uyuma fikri hosuma gitti sonra hasta oldum aman bulasmasın diye devsm ettik derken dün yerine koyuyoruz gece bile yarım saatte bir uyanıp agladı durdu
Gece birlikte yatmaya devam etseler veya kendi yatağımıza alsak sonradan ayırması cok mu zor olur

Evet zor ama bu konuda da farklı görüşler olacak.Her çocuğun sevgi anlayışı farklı oluyor.Ben beraber yatıyorum.Yat kalk artık bünye pert.hasta olunca da maske ile devam ederdim.ama uykum çok hafiftir ondan.agir olsa cesaret edemezsin
Eşimin çok ağırdır mesela ona asla veremem uykuda.o yüzden gece sen bak ta ben uyuyum diyemem,o konuda pimpirikliyim.ama uykusu hafif olsa hiç affetmezdim.
Ayrılma konusuna gelince ben emdiği müddet ya da şöyle diyim 2 yaşına dek beraber yattım.hatta ilk 2 'de bir dönem 4 kişi beraber yattik yatağı enine kullanarak.ki eşim 1.90 adamın ayakları taşıyordu.sonunda asamaliolarak ayirdim çocukları onlar mutlu ben mutlu.benim büyükler küçükken 8.30 da gece uykusuna geçerdi.ben yanlarında olurdum onlar uyuyunca kalkardım.
Benim eşim tv karşısında uyumayı sevdiği için salonda uyuyor biz bebekle yatak odasindayiz.o yüzden ilk günlerden beri yanım da bebek.
Beşiğinde uyusa elbet daha rahat ama benimki sürekli kalktığı için yat kalk perişan oldum.hem yanım da uykuda da sevebiliyorum yoksa ebedi benle uyumuyacak.bu durumun keyfini çıkarıyorum biraz.

Eşimin uykusu asırı agırdır deli gibide horlar ama cok dön dön durmaz
Birde o horultuların arasında kızımız mik mik yapsa zınk diye uyanıyor hayret verici sekilde :)
Bizimki 11den önce uyumaz 10gibi uyutma cabalarına baslayıp 12ye doğru anca yatırıyoruz ilk zamanlar kendisi ne güzel uyurdu simdi koyuyoruz uyanıyor koyuyoruz uyanıyor
Sabahları zaten kucakcı geceleride oldu
Ben cok yoruluyorum gün içinde aksam artık tansiyonum 7/5 6/4 leri görüyor o yüzden eşimle yatması ne yalan söyleyeyim o kadar iyi geliyorki
Ama işte hata mı yapıyoruz üc bes gün zorlanır illaki eski uyku düzenine döner yerinde yatar falan diyip pratikte uygulamak işime gelmiyor
Peki yatakları sonra nasıl ayırdınız zor oldumu

Bizimki de aynı hem ağır hem horlar ama çocuk kendini yırtarak ağlamadığı sürece uyanmaz,keşke uyansa.Bir de dönerek uyuduğu için ve bulduğu her şeyin üstüne ayağını attığı için yok güvenemiyorum.
Ben nasıl ayirdim oğlan 2 yaşında iken kız doğdu zaten başlarda kıskanacak diye direkt ayiramadim oğlanı çünkü aşırı kıskanıyordu.bebegi istemiyorum ,çöpe atalım,balkondan atalım diyen bir çocuktu demiyorum bebekti zira 2 yaş ta bebeklik oluyor.en başta oğlan yanimda kız beşikte idi.Sonra dönem dönem (cogunlukla) kız da yanıma geldi.bazen oğlan beşiği (park yatak)kıskanınca yer değişiyordu.evimde bir oda şark odası.kiz da sutten kesilince sark odasinda yere kocaman yatak serip ben ortalarına yatarak sarılarak uyutup ayrıldım yanlarından.sonra yataklarını arada boşluk olacak şekilde yaptım ben boşlukta oldum,oturarak bekledim.onlar uyuyunca kalktım.sonra bekleme isini bıraktım hadi uykuya deyince onlar kendi yattı,hala öyle devam.9 da yatağa giderler şimdi 9.30 da uyumuş olurlar.

Ben o yüzden bebeği beşiğinde yön değiştiriyorum . Akşamdan sabaha sağ tarafta yatıyor , sonra yastığını ayak ucuna alıyorum sabahtan akşama da sol tarafa yatırıyorum
Ben ona care bulamadim. Kafasinin arkasi svrilmeye baslamusti. E bebekten duz kafa yastigi aldim. Ortasi çukur. Ne yone yatarsa yatsin kafasi yuvarlak oldu.

Kızlar 4 gündür kaka yapmıyor oğlum. Doktor normal demişti ama bizimki rahatsız gibi. Ikınırken uyanıyor öyle söyleyeyim. Önerileriniz var mı? Benim yemediğim kalmadı ama hala tık yok oğlanda rahat gaz çıkartıyor o konuda sıkıntımız olmuyor ama kaka istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…