Benimki yatağıma alıp oynadığım zaman keyifliyse ayaklarını kaldırıp tekmeler savururken ses çıkarıyor , çığlığını da 2-3 kez duymuşumdur. Sabırsızlanıyorum
Bizimki baya arsız oldu
dilli konusurken eşlik ediyor hıı huuu auuu diye yetmiyor oyuncaklarına bakarken salıncakta cıglıklar atıyor eger al beni diye yalancı aglayacaksa o zamanda cıglık atıyor gözüne baka baka
Cok güzel değil cıglık atması ilk gülüyorduk ama simdi bi korku saldı daha bu ayda bu kadar yırtıksa ileride nelerle karşılaşacağız diye

Kızlar oğlum dünden beri çok az kaka yaptı bir iki damla bir şey. Kabız da değil ama ıkınıp gaz çıkaramayınca ağlıyor. Emerken ıkınıp gaz çıkarırdı hep, bu kez çıkaramayınca hem ağladı hem emmedi.Bugün baya ağladı. Zeytinyağı sürdüm poposuna ama bilmiyorum sizde oldu mu böyle napıyorsunuz bu durumda?

Plm123 doğum parası maaşınla beraber mi yattı canım benim maaşımda fazlalık vardı bu ay sanırım o yüzden.
Yooo ben postaneden aldim. 2. Coxuk oldugu icin 400 tl. Maasin neden fala yatti ki. Ekstradan baska para mi aliyormusuz. Benxsadece dogum yardimi dene 400 tlyi aldim. Baska para bilmiyorum. Bu ay bakayim bi ne yatacal maaş

Bizimki bi kere cok cığlıklar attı ıkınırken yapamamaktan annem ıhlamur yapmıstı iki cay kasıgı onu icirdi rahatlatmıstı

Emme şekli bozuldu canım en çok ona canım sıkıldı ve aşırı gaz yaptı. Dr browns cam biberon kullanıyorum.

Fazla uzun kalmayı bırak gün yapıyorlar, dün gelenler 3 saat oturduktan sonra bebekli evde çok oturulmaz diye 3 saat sonra kalktılar
Ay olurmu yatak acacaktım simdi deseydin
Gecen banada öyle oldu birileri geldi saat olmus aksamın onbucugu cocugum artık beni uyutun diye katılıyor al annesi odanda emzir biz biraz daha oturur kalkarız sonra diyip bi saat daha oturdular bensiz eşimle içerde

Peki gerçekten gerekli mi bu aşılar. Öyleyse neden saglikocagi aşı takviminde yok. Biz çocuk doktoruna sorduk. Bu aşılar yani rota ve menenjit gerekli mi diye. Zor bir soru deyip gecistirdi.

Geçecek bu günler canım sabret. Büyük oğlumda 2.ay meme reddi başlamıştı. Neler yapmadım ki. Ben ondan inatçı çıktım. 4.ayında intikamını alarak aynen senin gibi ayakta kollarımla bir yandan sağa sola sallanarak emdi. En sevdiğim dönem 5.ayın ortalarından sonrası olmuştu. Salyası kusması kesildi ayrı odalarda yatmaya başladık. Saatli olarak uyandı emdi uyudu falan. Zaman çok hızlı geçiyor.Bak hamilelikte ödemdi tansiyondu hepsi geçti bir bakmışsın doğum gününü kutluyorsun.
Bende şuan iki çocukla kafayı yemek üzereyim ama ona bile vaktim yok. Geçecek diyorum hep sabır

Peki gerçekten gerekli mi bu aşılar. Öyleyse neden saglikocagi aşı takviminde yok. Biz çocuk doktoruna sorduk. Bu aşılar yani rota ve menenjit gerekli mi diye. Zor bir soru deyip gecistirdi.
Benim babam meningokoktan vefat etti. Gerekli mi siz dusunun.

Benim oğlum da öyle, ilk oğlum da öyleydi ama zamanı gelince önce odamızda yatağını ayırdık sonra da odasına geçti, şimdi de odasında yatıyor severek. Bizim zor olmadı.

Sizinkiler günlerce kaka yapmıyor ama çok da rahatsız olmuyorlar galiba. Benimki günde 3-4 kez yapıyor normalde ama 1 kez yaptıysa aşırı rahatsız oluyor nerdeyse ıkınmaktan uyuyamıyor, çocuktan çocuğa değişiyor demek

Ya bu tazyik olayı fışkırarak gelmesi mi çok gelmesi mi?

Yaa bizimki de oyle. Yanina uzanip konusuyorum uuu aguu ııı diye bir basliyor beni konusturmayacak nerdeyse. O kadar mutlu oluyorum ki o sesine anlatamam. Bi seyler anlatiyor o da ama bebekce :)

Varsa babynestle yatır yanına o zaman o da ayrı yatağı gibi olur yine

3 aşı evet. Bize rotayı da verdi dr. Rota damls şeklinde. Aşıdan önce calpol verdiler. Çok ağladı. Kucağıma alınca hemen sustu. Calpol zaten çocuğu baygın gibi uyutuyor eve çok rahat dönersşn öncesinde verirlerse calpolü

Mamayı calkalamıyorsun değil mi
Catalla karıstırın diyorlar calkalayınca hava birikiyormus
Diğer mamaları yaptığım gibi önce karıştırıp sonra çalkalıyorum. Kıvamı anne sütü gibi, baloncuk olmuyor, içeriği de aptamilden iyi, keşke gaz yapmasaydı. Çocuk uykusundan ağlayarak kıvranarak uyanıyor. Peki E Elwing6 kullanım talimatında önce sütün üçte ikisini koyup çalkalayın sonra geri kalan suyu ekleyin yazıyor, ben buna anlam veremedim, sen de öyle mi yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…