Süte geçer ama acı yedikten sonra hiç bakmadım. Şerbetli tatlı yedikten sonra sabah vanilyalı süt gibi tadı vardı. Sadece o zaman baktım. Ben çok ayırmıyorum açıkçası. Adanalıyım acıya düşkündüm ama pişik korkusundan kesmiştim ilk oğlumda. 3aylıktı, bir akşam dalgınlıkla meksika burger yedim bir yerde. Emme zamanı geldi ağlıyor diye alelacele yedim. Son lokmada kulaklarımdan ateş çıktığı sırada “eyvaaahh ben ne yaptım “ dedim. Dönüş yolunda eşime carladım niye beni uyarmıyorsun diye. Evde ne mama ne yedekte süt. Vicdan azabıyla emzirdim ama hiiiiiççç birşey olmadı. Genelde portakal yediğimde pişik oldu. Aşırıya kaçmadan tüketiyorum. Sütten tadını alsın ki ilerde yemek seçmesin. Şuanda öyle. Acılı Adana ketçap falan yer yani.
Haaa bir de buzluktaki sütten çıkarıp baktım geçenlerde büyük oğluma verecektim tarihine az kaldı ziyan olmasın diye. Çok berbattı. O sütü sağdığım sıralar doğum nedeniyle antibiyotik ağrı kesici kullanıyordum. Ya ilaçların tadı geçti yada bozuldu. Bozuk kokmuyordu ama Hepsini attım.
Geçen hafta kv büyük oğlumun bardaktan sütümü içtiğini gördü (sabahları tazyikli geldiği için 100cc sağıp abiye veriyorum, ufaklık biberon almıyor)
O ne dedi. Benim sütüm dedim. Iıyyyyy yaptı yüzünü ekşiterek bana bakakaldı. Güldüm. “Sütün de var mı bari” diyip duruyordu sürekli bana. Fazla geliyor naapiiimmm dedim
sırf sinir etmek için. Hasta olmasın çocuk araştırdın mı diyor
Bu ifadeye karşılık bende yapmalıyım aslında ama neyse damlasını ziyan edemem ona.