Cnm menenjit mı oluyor. Başınız sağolsun
Tesekkur ederim.
Evet, ayni bakteri. Nadir goruldugu soyleniyor ama babam yogun bakimdayken ayni sekilde iki genc erkek de vefat etmisti. Nadir ama olduruculugu yuksek bir bakteri. Saglik bakanliginin karsilamasi gereken bir asi bence.

ilk reglimi olmuş bulunuyorum yıkandıktan 30 gün sonra
Ben 42.gün adet oldum sandım sancım ve çok olmasa da kanama oldu ama iki gün sürdü sürmedi bitti sonra geçtiğimiz hafta perşembe günü leke geldi adet oldum dedim devamı gelmedi şimdi bunlar adetten sayılıyor mu yoksa öyle ara kanama gibi bişey mi

hiçbir fikrim yok. benim de leke geldi şuanlık. bakalım devamı nasıl olacak

Benim kızım kakasını 3 günden önce yapmıyor ve sancılanıp ağrıdığı için , gözünü uyku tutmadığı için yine gliserin kansuk uyguladık , rahatladı yavrum
Nasıl olacak böyle bilmiyorum

Tesekkur ederim.
Evet, ayni bakteri. Nadir goruldugu soyleniyor ama babam yogun bakimdayken ayni sekilde iki genc erkek de vefat etmisti. Nadir ama olduruculugu yuksek bir bakteri. Saglik bakanliginin karsilamasi gereken bir asi bence.
Canım ben iki kızıma da yaptırdım. Hatta büyüğe rahim ağzı kanseri aşısını da yaptırdım. Ama bebeğim için sağlık ocağına gittiğimde hemşire tutturdu yapmak istemiyorum diye. Çocuğu boş yere ağlatayım diyorsan yaparım diyor bir de. Hayır iki ablasına da yaptırdım bu bebişe yaptırmazsam ve allah korusun başına birşey gelirse vicdan azabından ölürüm ben dedim. Kararını ver önümüzdeki aya kadar bu aşılar hep show dedi kadın.

Saglık ocagı rotayla menengikoku yapıyor mu ki

gözüne süt damlattım serumla açtım şuan güzel nefes alıyor. bende ıhlamur içtim. insallah hasta olmadan atlatırız. biraz da sıkı giydireyim dimi üşümesin
Benim kızım da geçenlerde grip
benim kızda grip havası seziyorum. sağ gözü hafif sulandı. burnu tıkandı serum fizyolojik yapıyorum. baska napmalı?
öksürüğü var mı peki? Bizde grip olduk 2 hafta önce öksürdüğü gibi doktora gittik hemen ilaç verdi ilerlemeden . İğnesiz atlattık . 2 gündür de sol gözü sulanıyor bugün göz kontrolü vardı doktorda farketti damla verdi . Artıyorsa göz akması bi doktora görünün bence

öksürük yok. hafif göz akıntısı ve burun tıkanıklığı. uyuttum simdi rahat nefes alıyor. bakalım artarsa götürürüm :) başlamadan atlatırız belki

100cc fazlalık kısmıysa normalde kaç cc çıkıyor ki ben de o kadar süt yok maalesef zaten benimki de kilo almıyor doğru düzgün. Sadece az değil aynı zamanda da kilo aldırmıyor sütüm doktor mama kullanmamızı istemedi kullanmıyoruz ama içim içimi yiyor bu şekilde ne kadar kilo alacak

Kızlar ya bende hep soru soruyorum kusura bakmayın ama Şimdi korktuğum için yazıyorum
Sizin bebelerde kabus görüyor gibi uyuyormu gözleri yarı açık hızlı hızlı döndürüyor ve derin derin nefes alıyor koşuyor gibi sonra sakinliyor dudak buzuyor falan kabus mu görüyor ki çok anlamadım ama başında oturdum izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…