Normalde günde 2-3 kere yapıyordu. Mamaya basladigimdan beri sadece mamayi içtiği öğünde bir kere yapıyo. Bazen ikiniyo zorlaniyo yapamiyo rahatsız oluyo. Dediğin gibi çocuktan çocuğa değişiyo demek ki.
Ama arkadaşlarinda bebisleri rahatsız oluyodur

Bizimki de aauu hıhu geveliyor arada
Kendi seslerini keşfedince esas çok bağıracaklar

Sağarken tazyikli oluyor ya ve meme buna alışıyor ya , bence emince birden 6-7 delikten birden geliyor tazyikli olmasa da , benim kız emip çekiyor emip çekiyor
Benim sol göğsümden 3-4 delikten fışkırarak çıkıyor, sağda ise bir delik fışkırıyor bir de damlayarak geliyor. Sol göğsümü emmeyi pek sevmiyor, sanırım o fışkırma olayını sevmiyorlar halbuki çok çok sütüm de yok ama. Neyse öyle böyle 2 buçuk ay geçti bakalım.

Biz de cok gazliyiz bu ara bu aksam durduramiyorum daamlalara ragmen..mama hic vermedim henuz bugun..ben bazen oyle yapiyorum ama suyun sicakligini yapamadigimdan :) yoksa surekli o sekilde yapmiyorum.

Herkese iyi akşamlarKaç gündür kışlıkları çıkar yazlıkları kaldır ev işleri ütü derken telefonu hiç elime alamadım ay bebişle çok zormuş çalışırken bile bu kadar zorlanmıyodumEvi bi düzene sokabilsem bundan sonra iki haftada bir ya da haftada bir temizlikçi alıcam eşim de iş yapmaktan bıktı

1 ve 2 için muhasebeci yaptı başvuruyu. Ben sadece gidip postaneden çektim. Ama doğum yardımı için başvuru yapmak gerekiyor sanırım da nasıl nereye ben de bilmiyorum

Teşekkür ederim ayva aldırdım dediğin gibi deneyecegim. Benim kahve rengi kısmı kızardı şişti bende tuhaflık var çocuk ne yapsın. Büyük çocuklar minnoşu kıskanıyor mu durumlar nasil

Durumun fenaysa Mumsy natural tavsiye ederim doğal içerik harika bir krem çok kısa sürede onarıyor
Hemde ne fena cok sut gelen gogsum iptal gibi aglayarak emziriyorum diger saglamda oek sut yok ondan saglam kaldi galiba :) Ayva aldım onu deneyeyim bunuda alayım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…