- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
İlk oğlumda 9 aylıkken olmuştum, sen çok erken olmuşsunilk reglimi olmuş bulunuyorum yıkandıktan 30 gün sonra
oluyo biz de hatta bazen bağırıyor sanki ödüm... karışıyorKızlar ya bende hep soru soruyorum kusura bakmayın ama Şimdi korktuğum için yazıyorum
Sizin bebelerde kabus görüyor gibi uyuyormu gözleri yarı açık hızlı hızlı döndürüyor ve derin derin nefes alıyor koşuyor gibi sonra sakinliyor dudak buzuyor falan kabus mu görüyor ki çok anlamadım ama başında oturdum izliyorum
Bende öyleyimGerçekten öyle bi yanım hiç büyümesin istiyo bi yanım büyüsün diyocidden ilk kez anne olmak bambaşka bişeymiş insan şapşal gibi oluyo bişeyi hem istiyorum hem istemiyorum yani değişik ya çok tuhaf
Bende nurse harvey surup olarak kullanıyorum 1 çay kaşığı veriyorum cok gazi olduğundaNurse harvey ama şurup.şurup kullsnsn tek benim galiba
Çok geçmiş olsun yediklerimize cok dikkat etmemiz gerekiyoH honey bunch bugun seni andim ve seni cok iyi anladim. Arkadaslar bugun sanirim zehirlendim ben. Gunduz aldim oglumu disari ciktim havayi da guzel bulup. Donerken su amerikan burgercisi var ya kirmizi alev amblemli ordan dondurma aldim. Eve gelince yedim. Aksama dogru da aciktim. Dun kv gelip borek yapti. Lor peyniri vardi evde skt si gecmisti ama tadina baktik bir sikinti yoktu. Ondan yedim. Sonra bas agrisi basladi. Migrene dondu. Ben de ilac almamak icin inat ettim. Bazen turk kahvesi icince geciyordu basim yine kahve yaptım ictim. Sonra bi an bas agrim artmaya, zonklamaya ve midem bulanmaya basladi. Ayaga kalkmaya calistim basim dondu. Oglum uyuyordu o sirada uyandi. Yanina gitmeye calistim ama gidemedim.Esim de mesaiye kalmisti avrupa yakasinda calisiyor biz anadoluda oturuyoruz. Nr yapacagimi bilemedim. Oglumu aldim kucgima yastiklarla destekledim saglama aldim. Kendim de biraz koltuga uzanir givi oturdum. Bayilirsam sorun olmayacak sekilde aldim pozisyonumu. Allah oyle bir kuvvet veriyormjs ki o anda bile emmesi bitince cocugu reflu yatagina yatirabildim. Sonra kosa kosa tuvalete gittim ve yedigim ne varsa cikardim. Bi arkadasim var o da dogjm yapti benimle beraber. Onu cagirdim. Tek dusundugum bana bse olursa oglumu o emzirebilsin. Cunku sut sagip dolaba fln koymadim hic. Bugun ders cikardim ki sagip sagip koymak gerek dolaba. Arkadasim geldi hemen haslanmis patates yaoti yedim kendime geldim cok sukur. Ama cocuk varken cok kotuymus bunlari yaşamak
Doğduğundan beri hep yanimda yatırdım reflü gibi kusuyodu bazen beşikten hemen mudahele edemem bise olur korkusuna hep yanimda beşik bomboş duruyo şimdide kıyamıyorum onu orda tek başına yatırmayaDeneyimli anneler bebeklerinizle birlikte yatıyormusunuz veya yattınızmı hiç
Bikaç haftadır kızım babasıyla yatıyor sabaha dogru yanıma geliyorlar ilk basta uyuma fikri hosuma gitti sonra hasta oldum aman bulasmasın diye devsm ettik derken dün yerine koyuyoruz gece bile yarım saatte bir uyanıp agladı durdu
Gece birlikte yatmaya devam etseler veya kendi yatağımıza alsak sonradan ayırması cok mu zor olur
Ben de bunu merak ediyorum, sütün yağlı kısmı kilo aldırıyomus. Yağlı olması için bizim yapabileceğimiz biseyler var mı acaba yoksa tamamen bünye meselesi mi100cc fazlalık kısmıysa normalde kaç cc çıkıyor kiben de o kadar süt yok maalesef zaten benimki de kilo almıyor doğru düzgün. Sadece az değil aynı zamanda da kilo aldırmıyor sütüm doktor mama kullanmamızı istemedi kullanmıyoruz ama içim içimi yiyor bu şekilde ne kadar kilo alacak
Arada benimki de yapıyo derin uyuyosa. Hatta gözünü birden tamamen açıyo uyandı sanıyorum hemen geri kapatıp uyuyoKızlar ya bende hep soru soruyorum kusura bakmayın ama Şimdi korktuğum için yazıyorum
Sizin bebelerde kabus görüyor gibi uyuyormu gözleri yarı açık hızlı hızlı döndürüyor ve derin derin nefes alıyor koşuyor gibi sonra sakinliyor dudak buzuyor falan kabus mu görüyor ki çok anlamadım ama başında oturdum izliyorum
Cook geçmiş olsun..H honey bunch bugun seni andim ve seni cok iyi anladim. Arkadaslar bugun sanirim zehirlendim ben. Gunduz aldim oglumu disari ciktim havayi da guzel bulup. Donerken su amerikan burgercisi var ya kirmizi alev amblemli ordan dondurma aldim. Eve gelince yedim. Aksama dogru da aciktim. Dun kv gelip borek yapti. Lor peyniri vardi evde skt si gecmisti ama tadina baktik bir sikinti yoktu. Ondan yedim. Sonra bas agrisi basladi. Migrene dondu. Ben de ilac almamak icin inat ettim. Bazen turk kahvesi icince geciyordu basim yine kahve yaptım ictim. Sonra bi an bas agrim artmaya, zonklamaya ve midem bulanmaya basladi. Ayaga kalkmaya calistim basim dondu. Oglum uyuyordu o sirada uyandi. Yanina gitmeye calistim ama gidemedim.Esim de mesaiye kalmisti avrupa yakasinda calisiyor biz anadoluda oturuyoruz. Nr yapacagimi bilemedim. Oglumu aldim kucgima yastiklarla destekledim saglama aldim. Kendim de biraz koltuga uzanir givi oturdum. Bayilirsam sorun olmayacak sekilde aldim pozisyonumu. Allah oyle bir kuvvet veriyormjs ki o anda bile emmesi bitince cocugu reflu yatagina yatirabildim. Sonra kosa kosa tuvalete gittim ve yedigim ne varsa cikardim. Bi arkadasim var o da dogjm yapti benimle beraber. Onu cagirdim. Tek dusundugum bana bse olursa oglumu o emzirebilsin. Cunku sut sagip dolaba fln koymadim hic. Bugun ders cikardim ki sagip sagip koymak gerek dolaba. Arkadasim geldi hemen haslanmis patates yaoti yedim kendime geldim cok sukur. Ama cocuk varken cok kotuymus bunlari yaşamak
İnşallah iyi gelir canım çabucak iyileşir onunda ağrısı çok zor oluyor ilk oğlumda çok zorlanmıştım yaşım küçüktü böyle internette yaygın değildi beraber büyüdüm onunla:) canım büyük oğlum bana çok yardımcı oluyor okuldan gelince o bakıyor ben yemek yapıyorum 11 yaşındaki uzaktan seviyor korkuyorum biyerine bişey olur diye diyor ablası da çok seviyor ama ilgi hep ondaydı ya birileri sevince kıskanıyor çok olmasada ben anlıyorum alışacak zamanlaTeşekkür ederim ayva aldırdım dediğin gibi deneyecegim. Benim kahve rengi kısmı kızardı şişti bende tuhaflık var çocuk ne yapsın. Büyük çocuklar minnoşu kıskanıyor mu durumlar nasil
kullanmıyoruz canım:)Geçmiş olsun cnm inşallah ilerlemeden atlatır kuzu.
Siz gaz damlası kullanıyor musunuz
aa niye herkes böyle diyo belki istiyoruzİlk oğlumda 9 aylıkken olmuştum, sen çok erken olmuşsunAman dikkat kızına kardeş gelmesin
Aynen bizim de iz yok şu an kafama takılıyorbana hemsire öyle bisey yok dedi. yaptığı an mercimek gibi şişerse tutmuştur dedi. onun aşı izi yokmuş mesela ama tutmuş aşısı
aynen onu bende gördüm. bir de birkaç ay sonra kabuklanıp ilitihaplanabilir endiselenme ve dokunma kendi kendine geçecektir dediAynen bizim de iz yok şu an kafama takılıyor
Ama ebe yaparken bakın izleyin kabaracak dedi gerçekten de görmüştüm ilacı verdiği an bembeyaz kabarcığını (bakmak çok zor olmuştu göz ucuyla bakabildim zaten)
Aynen aman tutmama durumu olmasın da zaten içlerimiz eridi onları yaptırana kadaraynen onu bende gördüm. bir de birkaç ay sonra kabuklanıp ilitihaplanabilir endiselenme ve dokunma kendi kendine geçecektir dedi
sormaAynen aman tutmama durumu olmasın da zaten içlerimiz eridi onları yaptırana kadar
Bu arada ben kırk bitesiye adet olmuştum resmen şok yani
Be herkes aman dikkat falan diyor
İyi de ben o günlerde kendime gelememiştim ki o işleri düşüneyim bir de dikkat edeyim
Bizim tedavi ile geldi minik kuşsorma43. gün yıkanmıstım bende. tam 1 ay geçti üzerinden. bakalım bundan sonraki düzen nasıl olacak. aman dikkat
Bizde oluyorKızlar ya bende hep soru soruyorum kusura bakmayın ama Şimdi korktuğum için yazıyorum
ah ya cok gecmiş olsunH honey bunch bugun seni andim ve seni cok iyi anladim. Arkadaslar bugun sanirim zehirlendim ben. Gunduz aldim oglumu disari ciktim havayi da guzel bulup. Donerken su amerikan burgercisi var ya kirmizi alev amblemli ordan dondurma aldim. Eve gelince yedim. Aksama dogru da aciktim. Dun kv gelip borek yapti. Lor peyniri vardi evde skt si gecmisti ama tadina baktik bir sikinti yoktu. Ondan yedim. Sonra bas agrisi basladi. Migrene dondu. Ben de ilac almamak icin inat ettim. Bazen turk kahvesi icince geciyordu basim yine kahve yaptım ictim. Sonra bi an bas agrim artmaya, zonklamaya ve midem bulanmaya basladi. Ayaga kalkmaya calistim basim dondu. Oglum uyuyordu o sirada uyandi. Yanina gitmeye calistim ama gidemedim.Esim de mesaiye kalmisti avrupa yakasinda calisiyor biz anadoluda oturuyoruz. Nr yapacagimi bilemedim. Oglumu aldim kucgima yastiklarla destekledim saglama aldim. Kendim de biraz koltuga uzanir givi oturdum. Bayilirsam sorun olmayacak sekilde aldim pozisyonumu. Allah oyle bir kuvvet veriyormjs ki o anda bile emmesi bitince cocugu reflu yatagina yatirabildim. Sonra kosa kosa tuvalete gittim ve yedigim ne varsa cikardim. Bi arkadasim var o da dogjm yapti benimle beraber. Onu cagirdim. Tek dusundugum bana bse olursa oglumu o emzirebilsin. Cunku sut sagip dolaba fln koymadim hic. Bugun ders cikardim ki sagip sagip koymak gerek dolaba. Arkadasim geldi hemen haslanmis patates yaoti yedim kendime geldim cok sukur. Ama cocuk varken cok kotuymus bunlari yaşamak
Ya sorma bende nasıl düzene sokcam ne ile koruncam bilmiyorum sırf bu yüzden cesaret edemedim daha doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorumsorma43. gün yıkanmıstım bende. tam 1 ay geçti üzerinden. bakalım bundan sonraki düzen nasıl olacak. aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?