oluyo biz de hatta bazen bağırıyor sanki ödüm... karışıyor

H honey bunch bugun seni andim ve seni cok iyi anladim. Arkadaslar bugun sanirim zehirlendim ben. Gunduz aldim oglumu disari ciktim havayi da guzel bulup. Donerken su amerikan burgercisi var ya kirmizi alev amblemli ordan dondurma aldim. Eve gelince yedim. Aksama dogru da aciktim. Dun kv gelip borek yapti. Lor peyniri vardi evde skt si gecmisti ama tadina baktik bir sikinti yoktu. Ondan yedim. Sonra bas agrisi basladi. Migrene dondu. Ben de ilac almamak icin inat ettim. Bazen turk kahvesi icince geciyordu basim yine kahve yaptım ictim. Sonra bi an bas agrim artmaya, zonklamaya ve midem bulanmaya basladi. Ayaga kalkmaya calistim basim dondu. Oglum uyuyordu o sirada uyandi. Yanina gitmeye calistim ama gidemedim.Esim de mesaiye kalmisti avrupa yakasinda calisiyor biz anadoluda oturuyoruz. Nr yapacagimi bilemedim. Oglumu aldim kucgima yastiklarla destekledim saglama aldim. Kendim de biraz koltuga uzanir givi oturdum. Bayilirsam sorun olmayacak sekilde aldim pozisyonumu. Allah oyle bir kuvvet veriyormjs ki o anda bile emmesi bitince cocugu reflu yatagina yatirabildim. Sonra kosa kosa tuvalete gittim ve yedigim ne varsa cikardim. Bi arkadasim var o da dogjm yapti benimle beraber. Onu cagirdim. Tek dusundugum bana bse olursa oglumu o emzirebilsin. Cunku sut sagip dolaba fln koymadim hic. Bugun ders cikardim ki sagip sagip koymak gerek dolaba. Arkadasim geldi hemen haslanmis patates yaoti yedim kendime geldim cok sukur. Ama cocuk varken cok kotuymus bunlari yaşamak

Çok geçmiş olsun yediklerimize cok dikkat etmemiz gerekiyo gerçekten dolaba sağıp koymak lazım hasta olurum emziremem diye hep bunu düşünürüm bebekle tekim bende gerçekten çok zor Allah yardım etmiş bende arada baş dönmesi yaşıyorum anlık bayilicam oğlum tek ağlar kimse duymaz diye ödüm patliyo

Doğduğundan beri hep yanimda yatırdım reflü gibi kusuyodu bazen beşikten hemen mudahele edemem bise olur korkusuna hep yanimda beşik bomboş duruyo şimdide kıyamıyorum onu orda tek başına yatırmaya

Ben de bunu merak ediyorum, sütün yağlı kısmı kilo aldırıyomus. Yağlı olması için bizim yapabileceğimiz biseyler var mı acaba yoksa tamamen bünye meselesi mi

Arada benimki de yapıyo derin uyuyosa. Hatta gözünü birden tamamen açıyo uyandı sanıyorum hemen geri kapatıp uyuyo

Cook geçmiş olsun..
Aman dikkat ben çok dikkat ederim skt ye. Allahtan bebise de sana da bisey olmamis. Normalde o anda insan dusunemez bunların hepsini. Anne olmak böyle bisey dimi

Teşekkür ederim ayva aldırdım dediğin gibi deneyecegim. Benim kahve rengi kısmı kızardı şişti bende tuhaflık var çocuk ne yapsın. Büyük çocuklar minnoşu kıskanıyor mu durumlar nasil
İnşallah iyi gelir canım çabucak iyileşir onunda ağrısı çok zor oluyor ilk oğlumda çok zorlanmıştım yaşım küçüktü böyle internette yaygın değildi beraber büyüdüm onunla:) canım büyük oğlum bana çok yardımcı oluyor okuldan gelince o bakıyor ben yemek yapıyorum 11 yaşındaki uzaktan seviyor korkuyorum biyerine bişey olur diye diyor ablası da çok seviyor ama ilgi hep ondaydı ya birileri sevince kıskanıyor çok olmasada ben anlıyorum alışacak zamanla

bana hemsire öyle bisey yok dedi. yaptığı an mercimek gibi şişerse tutmuştur dedi. onun aşı izi yokmuş mesela ama tutmuş aşısı
Aynen bizim de iz yok şu an kafama takılıyor
Ama ebe yaparken bakın izleyin kabaracak dedi gerçekten de görmüştüm ilacı verdiği an bembeyaz kabarcığını (bakmak çok zor olmuştu göz ucuyla bakabildim zaten )

aynen onu bende gördüm. bir de birkaç ay sonra kabuklanıp ilitihaplanabilir endiselenme ve dokunma kendi kendine geçecektir dedi

aynen onu bende gördüm. bir de birkaç ay sonra kabuklanıp ilitihaplanabilir endiselenme ve dokunma kendi kendine geçecektir dedi
Aynen aman tutmama durumu olmasın da zaten içlerimiz eridi onları yaptırana kadar
Bu arada ben kırk bitesiye adet olmuştum resmen şok yani
Be herkes aman dikkat falan diyor
İyi de ben o günlerde kendime gelememiştim ki o işleri düşüneyim bir de dikkat edeyim

sorma 43. gün yıkanmıstım bende. tam 1 ay geçti üzerinden. bakalım bundan sonraki düzen nasıl olacak. aman dikkat

sorma 43. gün yıkanmıstım bende. tam 1 ay geçti üzerinden. bakalım bundan sonraki düzen nasıl olacak. aman dikkat
Bizim tedavi ile geldi minik kuş
Ama tedavinin peşine doğal yoldan geliyor ya ben de aman dikkat modda takılacağım bir vakit
Uyudu bakalım inşallah uzun uyur amin iyi nöbetler canım

Bizde oluyor

.
ah ya cok gecmiş olsun
Bayılcagını anladıgın an cocugu tuvalette olsan bile kucagından saglam bi yere bırak ve uzan demişlerdi bana
Tabi o an aklına gelmez ki
Bide emzirmişsin emzirmekte tansiyon düşüklüğüne neden olur iyice kendini yormussun
Allah korusun ya yasanacagı varmıs diyelim
Ben bayılmadan önce kucagımda kızım vardı doktora kızımı alırmısınız dedim hatırlıyırum sonrası yok. Doktorun demesine gör kızımı kitlemişim kolumla benden ayırmaya calısırlarken kolunu kıracaktık az kalsın demişlerdi.
Düşünsene bayılıyorsun hiç bi organın hali yok yıgılıyor patates cuvalı gibi bi bebeğini saglamda tutuyorsun
Rabbim o anda dedigin gibi evladının yüzü suyu hürmetine güc kuvvet veriyor yanında oluyor
Tekrarı olmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…