Goon denemek için aldım ben ama sızdırdı.Belki de bezi gevşek bağlamışımdır benim hatam mı bezin hatası mı ileride görcezElimde prima premiumcare vardı.Sızdırma riskine karşın primayı gece kullanıyorum.Goon bitene kadar gündüz goon gece prima kullanıcam
Benim oğlumun karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntı var ve hala 2 haftada 1 falan kan vermemiz gerekiyor ve hastaneye gidip kan verdiğimiz gün çocuğun psikolojisi değişiyor, Allahım korusun yavrularımızı, çok geçmiş olsun Sağlık en büyük nimet, ne kadar şükretsek az
Kalıbı büyük cidden. Beli sıkıp tahriş etmesin diye gevşek bağlamış olabilirim. Ama en azından bacak sıkmıyor şükür.Primada bacak sıkıyor. Bir de içeriğinde elyaf olduğu yazıyor. Ben pamuk vardır diyordum, primada ne var bilmiyorum ama primada parfüm kokusu yoğun
Benim oğlumun karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntı var ve hala 2 haftada 1 falan kan vermemiz gerekiyor ve hastaneye gidip kan verdiğimiz gün çocuğun psikolojisi değişiyor, Allahım korusun yavrularımızı, çok geçmiş olsun Sağlık en büyük nimet, ne kadar şükretsek az
Geçmiş olsun. Benim oğlumundan 15 günlükken sarılıktan dolayı 5 tüp kan almışlardı. Ama hemşirenin ustalığı çok önemli, hemşirenin eli çok hafifti hatta hastanenin sitesinde bile özel olarak ona teşekkür etmişler eli hafif diye. Daha sonra aşı için başka hastahaneye gittik doktor iğneyi batırdı yapamadı çekti tekrar batırdı.İki kez batırmasından mı karma aşının yakmasından mı bilmiyorum çok ağladı.
Benimkinde de folic asit var
Benim pregnacare de bitiyor sevmedim bunu günde iki sefer alamıyorum unutuyorum hep
Osteocare ve ocean plus alıcan yeniden
Canım ben de piyanolu almak istiyorum. Yorumlara baktım da bazı markalar için malzeme kalitesi kötü bir tekmede kırıldı falan demişler ya da yerinden çıkıyormuş tekmeleyince. O zaman bir anlamı kalmıyor. Bondigonun malzemesi kaliteli mi oğlum fazla tepiniyor dayansın istiyorum
Pelus cogu zaten muziikli bir aslancik var :) netten bir bak istersen seruven ormani.ben sevdim bence kaliteli genis olmasi ve boydan boya oyuncakla kapli olmaasi hosuma gitti
Benimde yeni bitti şimdi karışım bir sürü vitamin içeren bir ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum hamilelik sonrası için, içinde tane vitamin ve mineral var. Ama Demir ilacınıza da devam edeceğiz demek ki bende alayım
Gaz ilacı toplamda 4 kere kullandım çok gaz problemmz olmadı şükür. Bugün ilacı tekrar kullanırım o zaman çok sagol fikir için kilo alımı iyi 08.08.2019da.dogdu 2660gr 3ay kontlrde 6860gr geldi sadece anne sütü alıyor
. Evet zeytinyağı hiç fark etmedi. Cevap yazdgin için çok teşekkür ederim
Maşallah
Bizde 9.9.19 da doğum
3270 doğduk şuan 6.190 gr
Bizimde sadece anne sütü
Gaz problemi bizde de yok sanıyordum bende az kullandım ilk doğduğunda sonra bıraktım
Şimdi tekrar başladık kaka problemi olunca
Sende devam et ilacına
Rica ederim ne demek
Goon premium diyorum ya hep. Slepy kucuk kalibi. Benimkinin hem gobekten hem pacadan tasirdi kakalari. Goon hep parfumsuz hem sirt kismi lastikli hem de yumusacik.
Benimde cok dökülüyor saçım demirden olabilir mi? Bide benim kanamam çok olmuştu parca kalmasından dolayı zaten hamileliktede hiç beslenemedim çöktüm valla kullanıyim en iyisi demir doktor verdi aslında kurtajdan sonra
Sabah uyandık oğlumun beli ıslanmış çok sinir oldum acaba ne kadar ıslak durdu çocuk o şekilde diye geçen gece de kucağımda sıçmaya başladı bi baktım ön tarafı kaka oldu çocuğun yani yaptığı da 1 kg değil neyse ben bu sleepy'yi değiştirmek istiyorum. Içeriği temiz sızdırmayan bebek bezi tavsiyesi rica ediyorum
Benim kızın emmedeki derdi dolu dolu memeler istemesi sanırım. Gece acaip süt doluyor şişiyor, bizimki cuk cuk emiyor. Gündüz ise 5 dk emiyor süt gelişi azalınca kızıyor sanırım. Gündüz de dolu dolu olmasını nasıl sağlayacağım ki
Kizlar sterilizasyon icin ne kullaniyorsunuz.kaynatirim falan diyordumda baya mesakatli oluyor bana.. tamda temizlenmiyor sanki.ama makinalarin altlarindaki yorumlarda hep gerek yok kullanissiz falan yazilmis kafam karisti
Sabah uyandık oğlumun beli ıslanmış çok sinir oldum acaba ne kadar ıslak durdu çocuk o şekilde diye geçen gece de kucağımda sıçmaya başladı bi baktım ön tarafı kaka oldu çocuğun yani yaptığı da 1 kg değil neyse ben bu sleepy'yi değiştirmek istiyorum. Içeriği temiz sızdırmayan bebek bezi tavsiyesi rica ediyorum
Happy friends babyplay mat diye bir marka ama 39 tl eşime aldırdım bende fisher price değilmiş iade edicem umarim iade vardır ben bak demistin almış direk