Csnim kalibi buyuk ya bel kismini gevsek baglama. Bende de oldu. Sıkı baglayinca tasmiyor.

Gerçekten çok zor yaa zaten elleri ayakları minicik damar yolu açılan elini hiç oynatmadı kuzum
Benim oğlumun karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntı var ve hala 2 haftada 1 falan kan vermemiz gerekiyor ve hastaneye gidip kan verdiğimiz gün çocuğun psikolojisi değişiyor, Allahım korusun yavrularımızı, çok geçmiş olsun Sağlık en büyük nimet, ne kadar şükretsek az

Csnim kalibi buyuk ya bel kismini gevsek baglama. Bende de oldu. Sıkı baglayinca tasmiyor.
Kalıbı büyük cidden. Beli sıkıp tahriş etmesin diye gevşek bağlamış olabilirim. Ama en azından bacak sıkmıyor şükür.Primada bacak sıkıyor. Bir de içeriğinde elyaf olduğu yazıyor. Ben pamuk vardır diyordum, primada ne var bilmiyorum ama primada parfüm kokusu yoğun

Geçmiş olsun. Benim oğlumundan 15 günlükken sarılıktan dolayı 5 tüp kan almışlardı. Ama hemşirenin ustalığı çok önemli, hemşirenin eli çok hafifti hatta hastanenin sitesinde bile özel olarak ona teşekkür etmişler eli hafif diye. Daha sonra aşı için başka hastahaneye gittik doktor iğneyi batırdı yapamadı çekti tekrar batırdı.İki kez batırmasından mı karma aşının yakmasından mı bilmiyorum çok ağladı.

Pelus cogu zaten muziikli bir aslancik var :) netten bir bak istersen seruven ormani.ben sevdim bence kaliteli genis olmasi ve boydan boya oyuncakla kapli olmaasi hosuma gitti

Ben de mom latte diye karışık vitamin alıyorum

Bu arada fitili verdim koyar koymaz yapti kakasini rengi koyu yesile dönmus ve katilasmis resmen kabiz olmus cocugum iyiki verdim

Maşallah
Bizde 9.9.19 da doğum
3270 doğduk şuan 6.190 gr
Bizimde sadece anne sütü

Gaz problemi bizde de yok sanıyordum bende az kullandım ilk doğduğunda sonra bıraktım
Şimdi tekrar başladık kaka problemi olunca
Sende devam et ilacına
Rica ederim ne demek

Goon premium diyorum ya hep. Slepy kucuk kalibi. Benimkinin hem gobekten hem pacadan tasirdi kakalari. Goon hep parfumsuz hem sirt kismi lastikli hem de yumusacik.
Goonda çişi çok yapp bez ağırlaştığı halde mavi çizgi sonuna kadar gitmiyor. Sizlerde de öyle mi?

Benim de döküküyor içinde demirden balık yağına kadar bir vitamin almama rağmen

Molfix pure&soft kullanıyorum sızdırmadı henüz. Dokusunu da beğeniyorum olsukça yumuşak. Sleepy ben de kullandım sızdırdı evet

Aynisi

Kizlar sterilizasyon icin ne kullaniyorsunuz.kaynatirim falan diyordumda baya mesakatli oluyor bana.. tamda temizlenmiyor sanki.ama makinalarin altlarindaki yorumlarda hep gerek yok kullanissiz falan yazilmis kafam karisti

Sleepyi biz yenidogdundan beri kullanmayi biraktik beline kadar cikiyordu.molfixe gectik rahatiz icerigide temiz..

Ben molfixten memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…