Gaz ilacı toplamda 4 kere kullandım çok gaz problemmz olmadı şükür. Bugün ilacı tekrar kullanırım o zaman çok sagol fikir için kilo alımı iyi 08.08.2019da.dogdu 2660gr 3ay kontlrde 6860gr geldi sadece anne sütü alıyor
. Evet zeytinyağı hiç fark etmedi. Cevap yazdgin için çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun kuzuma sancı olayı henüz yok ama Bugün de yapmazsa kontrle gideyim yoksa dedgn gibi o hareketleri yapsa elimden bisey gelmez. Fitil mi o dedgn kansuk sonra alışkanlık mi yapıyor acaba onsuz yapamyrsa. Teşekkür ederim cevapladgn için

Rica ederim fitil gibi uygulanıyor fakat kaka çıkarken ilk gliserini dışarı atıyor , yarısını kesip uyguluyoruz ve 3 bez kaka yapıyor o esnada yani resmen tıkanmış oluyor bazen müdahele gerekiyor maalesef bunun bir süreç olduğunu düşünüyorum ama çok sıkıntı yaşarken daha fazla bekleyemiyorum

Benim kuzumda nerdeyse her bezinde yapardı şimdi böyle olunca yaparsa nasıl olur tahmin edyrm

Yavrularımıza şifa olsun her şey

Selam, bizim de 3 kilo doğdu 2.600e düştü. 2 aylık kontrolde 3.900 civarı geldi. Doktor mama başlattı. Günde üc kere 60 cc ver dedi öyle yapıyorum ama beni bırakmasından da korkuyorum. Sizin birinci ve ikinci aylık kontrolde kaç kiloydu acaba :)

Bende gyno ferro sanol kullanıyordum ama bunda b12 ve folik asitte var , seninkinden mi alsam acaba
Benimkinde de folic asit var
Benim pregnacare de bitiyor sevmedim bunu günde iki sefer alamıyorum unutuyorum hep
Osteocare ve ocean plus alıcan yeniden

Iste ben dexduzenli icmedim. Hatta 1 ictim 5 icmedim. Sonuc ortada. Dunden itibaren ilaclara sarildim. Yumurta ve sut urunu tuketmeyince evde ec kaldim. Ondan da sutum azaldi. 1 aydir ilk defa kalkip gece 3te sagdim. Sut arttirma calismalarina basladim.

Sabah uyandık oğlumun beli ıslanmış çok sinir oldum acaba ne kadar ıslak durdu çocuk o şekilde diye geçen gece de kucağımda sıçmaya başladı bi baktım ön tarafı kaka oldu çocuğun yani yaptığı da 1 kg değil neyse ben bu sleepy'yi değiştirmek istiyorum. Içeriği temiz sızdırmayan bebek bezi tavsiyesi rica ediyorum

Bol bol su iç
Gerçekten bak benim porsiyonlar cok küçük ama su 3-4lt içiyorum
Baska hiç bişeye ihtiyacın yok
Demir içinde kırmızı et koyu yapraklı yesillikler tüket

goon deneyebilirsin. bütçe sıkıntın yoksa muhendisinoglu’nun önerdiği 2 bez var. bamboo ve seventh generation. huggies cok güzeldi ama maalesef türkiyeden satısı cekmis. stokta ne varsa o

Deneyecegim canim sagolasin. Ben de devlet hastanesi doktorlarina daha cok guveniyorum. Ozel hastanedekilere guvenemiyorum. Rand3vu alip d3vlet hastanesindeki doktorumuza gideceğim. Randevusiz gidince doktorun sirasi dolmus oljyor. Bosu bosuna hastaneye gittigimle kaliyorum. Ustelik 2 otobus degistirip eve geliyorum hastaneden. Arabayi o kadad iyi kullanamamiyorum. Hele beb3kl3 cesaret edemem. Mecbur belwdiye otobusu kullaniyorum.
Benim kaynana esimin butun izinlerini tukettiginden adam izin alamiyor. Ben mecbur tek basima gidiyorum.

Cok aksatarak ict8m demir hapimi. Bilemedim. Ben kendim ic8n icmem gerektirdiğini dusunmustum. Neyse bakalim toparlanir insallah.
Demir hapını bende hiç kullanmadım. Sizin yazdıklarınızı okuyunca endişelendim açıkçası. Evde ferro sanol var içmeye başlasam mı acaba

Goon premium diyorum ya hep. Slepy kucuk kalibi. Benimkinin hem gobekten hem pacadan tasirdi kakalari. Goon hep parfumsuz hem sirt kismi lastikli hem de yumusacik.

Demir hapını bende hiç kullanmadım. Sizin yazdıklarınızı okuyunca endişelendim açıkçası. Evde ferro sanol var içmeye başlasam mı acaba
Valla basla bence. Benim saclar da deli gibi dokulmeye basladi. Demir hapina sarildim simdi.

Kesinlikle goon denemelisin prima yı o kadar kullandığıma bile üzülüyorum yumuşacık bir bez bugün yaklaşık 6-7 saat kaldı gece uyanmasın diye ne sızdırma ne kızarıklık yapmamış. Ben memnunum umarım böyle devam eder

Primajin bir numarası sertti iki numarası daha yumuşak bence fark var seri seri
Goon denemek için aldım ben ama sızdırdı.Belki de bezi gevşek bağlamışımdır benim hatam mı bezin hatası mı ileride görcezElimde prima premiumcare vardı.Sızdırma riskine karşın primayı gece kullanıyorum.Goon bitene kadar gündüz goon gece prima kullanıcam

Canım aslında kendi grbmz harici kg paylaşımı yapmyrdm da burda arkdas sorunca yazdım özelden yazyrm sana belki kiyaslar anneler.

Valla basla bence. Benim saclar da deli gibi dokulmeye basladi. Demir hapina sarildim simdi.

Benimde cok dökülüyor saçım demirden olabilir mi? Bide benim kanamam çok olmuştu parca kalmasından dolayı zaten hamileliktede hiç beslenemedim çöktüm valla kullanıyim en iyisi demir doktor verdi aslında kurtajdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…