Demir hapını bende hiç kullanmadım. Sizin yazdıklarınızı okuyunca endişelendim açıkçası. Evde ferro sanol var içmeye başlasam mı acaba
Doğum sonrası doktorum evdeki Demir ve kalsiyum ilaçlarını bitir demişti bende her gün kullanamadım o yüzden bitmesi uzun sürdü , onlar bitince de karma başka ilaç verdi
Ama bende Demir’i tekrar alacağım Plm123

Kizlar sterilizasyon icin ne kullaniyorsunuz.kaynatirim falan diyordumda baya mesakatli oluyor bana.. tamda temizlenmiyor sanki.ama makinalarin altlarindaki yorumlarda hep gerek yok kullanissiz falan yazilmis kafam karisti
Canım bende hep kaynatıyorum ama tortu bırakmaya başladı
Halbuki hamileyken aventin biberon temizleme fırçasını almıştım onunla fırçalayıp öyle kaynatınca parladılar
Birde uni baby nin biberon ve emzik yıkama sıvısı var arada kullanıyorum

Maşallah kuzuya

Goonda çişi çok yapp bez ağırlaştığı halde mavi çizgi sonuna kadar gitmiyor. Sizlerde de öyle mi?
Az önce goon sızdırması benim gevşek bağlamamdan olabilir demiştim ama şimdi değiştirdim altını. Zıbın ve üstüne giydirdiğim su içinde kalmış. İyi de bağlamıştım üstelik. Her bez her bebeğe olmuyor herhalde. Bu bez bebeğime uygun değil sanırım. Yine primada talim

Biberon temizleyicisi cok ise yariyor evet ama bir kullanimda kotu oluyolar sanki..bir de suya kaynadiktan sonrami atiyosun? Ateste biberonlar eriyecekmis gibi geliyor

Biberon temizleyicisi cok ise yariyor evet ama bir kullanimda kotu oluyolar sanki..bir de suya kaynadiktan sonrami atiyosun? Ateste biberonlar eriyecekmis gibi geliyor
Önce biberon temizleyiciyle kaynatıyorum , sonra duru sudan geçirip tekrar kaynatıyorum
Ama temizleme fırçası esas tortuyu gideriyor , sütümüz yağlı olduğu için fırça temizliyor ancak

Yaa doğum tarihi çok havalı masallah kilosuna boyuna.
2. Doktoruna sordum pazartesi geleblrsn yapmazsa dedi.
Sabahtan beri kayısı turşu yoğurt gibi şeyler tüketmeye basladim umarım şifa olur

Evet ya arada hatırlatalım bari

Yaa doğum tarihi çok havalı masallah kilosuna boyuna.
2. Doktoruna sordum pazartesi geleblrsn yapmazsa dedi.
Sabahtan beri kayısı turşu yoğurt gibi şeyler tüketmeye basladim umarım şifa olur
Benim sıpa da havalı zaten
Çakmakla yaklaşsan uçacak
Sağol canım
Çok dert etme kendini de bebeği de strese sokarsın
İş inada binecek bak sonra
Bi haftaya kadar bekle sonra sıkıntı mı var acaba diye düşünebilirsin
Çünkü mama olayı yok
Anne sütünde normal gecikmesi

Hadi yaa çok üzüldüm. Bizim de alt, ast hafif yüksek çıkmış ama sarılığımız geç geçti muhtemelen ondandır yine de 2 gün sonra bi daha baktırın dediler, bir daha kan aldırmaya korktum 2 hafta sonra kendi doktorumuz da kontrolümüz var o zaman o gerek görürse yaptırsın.

Kızlar kan değerlerinize baktırın düşük çıkarsa kan ilacı içmek gerekiyor sanırım, normalse gerek olmayabilir. Benim düşük çıkmıştı.
Aşıya gittiğimde baktırırım demiştim kendimce
O gün unuttum ya

2 doktoruna da sordum bugün tekrar biri pazartesini bekle dedi diğeri geleblrsn dedi bugün çok daha kendimde dikkat edcgm
.yaa 6 aya kadar hepsi aşırı gazlı havalı oluyor sanirsam

Geçmiş olsun bebisine insan dayanamıyor inşallah çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…