Selam
Benimki artık 3-4 günde bir yapıyor zaten kendi kendine yapmışlığı baya azaldı gliserin kansuk ile yapıyor , beklemek istiyoruz ama kramp girmeye başlıyor sanki çok güçlü tekme ve kol hareketleri yapıyor sancı çok giriyor mesela bu gibi durumlarda mecbur müdahele ediyoruz

Kızlar kalça ultrosnu sonuclarınız nasıl ? Bizim ultrosonda bakan kişi cok hafif dedi doktora gösterdik sonucu gelişimsel gerilik var dedi 3.ayda gelin düzelmezse bandaja alıcaz dedi moralim cok bozuldu (
Çift bez bağlamayı önerdi mi benim yeğenimin de kalça ultrasonun
aç karnına içmek gerektiği için ben gece emzirmeye kalktığım bi arada içiyorum ama arada unuttuğum oluyo tabi

Kızlar kalça ultrosnu sonuclarınız nasıl ? Bizim ultrosonda bakan kişi cok hafif dedi doktora gösterdik sonucu gelişimsel gerilik var dedi 3.ayda gelin düzelmezse bandaja alıcaz dedi moralim cok bozuldu (
Bizim de birinci ayda çektiler tip2a çıktı ama bir buçuk ay sonra bi daha çekelim dedi doktor eğer yine öyle çıkarsa ben başka bir doktora daha götürürüm yeğenimin de sonucu güzel gelmemişti doktor bandaj yaprız bi ay sonra demiş ablam başka bir doktora götürdü 20gün çift bez bağlayın geçer demişti doktor ve düzeldi

Soğanı çok iyi düşünmüşsün geçmiş olsun gün içinde yeni soğan koy aynısını bekletme etkisi geçiyomuş bir de alın bölgesine hafif masaj yapabilirsin burun tıkanıklığı için

Ben demir tabletlerini bitirmilşrim. Tekrar mı almalıyım?
Benimde yeni bitti şimdi karışım bir sürü vitamin içeren bir ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum hamilelik sonrası için, içinde tane vitamin ve mineral var. Ama Demir ilacınıza da devam edeceğiz demek ki bende alayım

Kilosu boyu gayet iyi 3.aya kadar düzelir sıkma canını hem ileri boyutta olsa hemen bandaja aliyolar

Çift bez gelişimsel gerilikte işe yarıyor mu? Kalça çıkığında işe yaradığını biliyorum ama
Aynı şey aslında bizim alfa değeri 60 ve üzeri olması gerekirken 58 çıkmıştı doktor sınırda çok hafif dedi. Çift bez kullanalım dedi öyle düzeldi. Başka bir arkadaşın 52 çıkmış çift bezle düzelmez bir dahaki geldiğine bandaj takarız demiş yine de düzeldi çift bezle. Siz takın yine de çift bezi. Bir de bacaklarını ayrık tutun mümkün olduğunca alt değiştirirken kucakta filan birleştirmeyin. Düzelir inşallah sıkıntı yapmayın.

Size de geçmiş olsun canım.cok zor gerçekten.kaca bulunuyoruz.senin büyük te bebe daha oda ilgi ister.benimkiler daha büyük ama hasta iken huyları suylari değişiyor.ben kaloriferleri falan kapattım biraz da o tıkıyor diye.gece kettle kaynattım bunları burnunu yumusatsin diye çaresizce her yolu denemeye çalışıyorum.sabaha birde kurumuş akinti iyice tıkandı zor açtım ağlaya ağlaya bir hoş oldu yavrum.ainsallah ilerlemeden atlatırlar.asagi inecek diy3 çok korkuyorum

Sagolasin cnm azaldı aynrn etkisi değiştireyim simdi

Ben bondigo aldim ben begendim ama kizim henuz bi oyuncaga tepki verdi bir hafta sonra bir daha koyacagim..herhalde zamani dgil
Canım ben de piyanolu almak istiyorum. Yorumlara baktım da bazı markalar için malzeme kalitesi kötü bir tekmede kırıldı falan demişler ya da yerinden çıkıyormuş tekmeleyince. O zaman bir anlamı kalmıyor. Bondigonun malzemesi kaliteli mi oğlum fazla tepiniyor dayansın istiyorum

Demir hapı içmiyor musun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…