Kullan tabi ilerde acısı çıkar söyleyeyim
Kadınların ileri yaşlarda kemik erimesi, diş kaybı , yorgunluk gibi belki daha fazla belirtisi hamilelik ve sonrası yetersiz beslenmeden kaynaklanıyor
Şuan mesela bir çok faydalı şeyden mahrum kalıyoruz gaz yapacak diye sırf onun için bile takviye almamız lazım
Şimdilik gastroentrolojiyi bekleteyim öyleyse. Doktorlara elini versen kolunu çıkaramıyorsun. Kaka tahlili için yarım saat içinde ulaştırman da lazım. Bizden öyle bir şey istese en oluru 1.5saat sürer ulaşmamız.
Çocuk cerrahının önerisi olan lavmanı başka bir doktora sordum dün uygulayabilirsin dedi. Dün verdim yarısını, bayaaa yaptı. Mandalina kadar. Bir hafta olmuştu en son yapalı (kendiliğinden yapmıştı ozaman). Bugün gurultulu olarak yine yaptı. Dünkü lavmanın etkisi sanırım. Doktor yapsada yapmasa da gün aşırı uygula dedi. Yarın yine uygulicam. Ikınmasız bir gün geçirdi bugün.
Bizim bu sabah yine yaptı ama ishal gibi. Gün aşırı yapmış oldu böylece. Şurubu azaltıcaz bir doza düşürücez. Şurup dediğimiz de sıvı vazelin diye geçiyor sokol şurup. Keşke kendiliğinden yapsalar Banyosunu da yaptırdık rahatladı uyuyor. Dün hep ağladı karın ağrısı da yapıyor demek ki şurup.
Önce biberon temizleyiciyle kaynatıyorum , sonra duru sudan geçirip tekrar kaynatıyorum
Ama temizleme fırçası esas tortuyu gideriyor , sütümüz yağlı olduğu için fırça temizliyor ancak
Bir çok şekilde denemişsin
Evet çarşamba aşı için gittiğimizde doktorum bilgilendirdi, bu dönem sosyalleşip herşey ilgisini çekmeye başladığı için memeye olan ilgisi azalıyor , ben birde düzenli biberona alıştırdım maalesef ilk dönem korkumdan benimkinin alternatifi var ve getirene kadar yıkıyor ortalığı gelde dinleme
Bende bugün ititbariyle daha yoğum bir şekilde başlayacağım yani bırakması için çok erken bacak kadar boyuyla bana gider yapıyor
Evet ya en azından 6.ayı bitirsek. Emzirmeye bu kadar hevesli ananın emzirmeye bu kadar uzak kızı olabilir yani
Peki doktor az memeleri sorun olur vs bişey dedi mi? Benim kızın kilosu sınırda gidiyor diye ebe her istediğinde emzir dedi ama benim bebek istemiyor ki kilo kaybı olacak diye çok korkuyorum.
Her akşam Fix kaynatıyorum Biberon birikirse öğlen de kaynatıyorum tel yel uğraşmak daha zor oluyor , onun dışında sıcak suyla çalkalıyorum , yeni kullanılan biberonu sıcak suyla yıkayınca da hemen temizlemiyor
Evet ya en azından 6.ayı bitirsek. Emzirmeye bu kadar hevesli ananın emzirmeye bu kadar uzak kızı olabilir yani
Peki doktor az memeleri sorun olur vs bişey dedi mi? Benim kızın kilosu sınırda gidiyor diye ebe her istediğinde emzir dedi ama benim bebek istemiyor ki kilo kaybı olacak diye çok korkuyorum.
Benimki için kilosu iyi dedi , iştahsız dönemine göre kilo alımı güzel dedi toparlamış sayılır kaybı dedi
Şimdi instagramdan #memereddi yazarak bir sürü uzman görüşünün yer aldığı videoları inceliyorum. Tempolu bir şekilde emzirme destek sistemi ve emzirme kaşığıyla fln deneyeceğim sanırım , siz ilk başlarda konuşuyordunuz ilgimi çekmemişti
Her akşam Fix kaynatıyorum Biberon birikirse öğlen de kaynatıyorum tel yel uğraşmak daha zor oluyor , onun dışında sıcak suyla çalkalıyorum , yeni kullanılan biberonu sıcak suyla yıkayınca da hemen temizlemiyor
Bir çok şekilde denemişsin
Evet çarşamba aşı için gittiğimizde doktorum bilgilendirdi, bu dönem sosyalleşip herşey ilgisini çekmeye başladığı için memeye olan ilgisi azalıyor , ben birde düzenli biberona alıştırdım maalesef ilk dönem korkumdan benimkinin alternatifi var ve getirene kadar yıkıyor ortalığı gelde dinleme
Bende bugün ititbariyle daha yoğum bir şekilde başlayacağım yani bırakması için çok erken bacak kadar boyuyla bana gider yapıyor
Ya doğumdan sonraki ilk haftalarda burayı takip ederken senin mesajlarına denk gelmiştim. Cc hesabı yapıp biberonla sütünü verdiğini anlatıyordum. Ben 3 çocuk annesiyim azıcık emzirme deneyimim var. Sana bir mesaj yazıp bu yaptığının ilerde meme reddine ya da süt azalmasına neden olabileceğini uzun uzun yazdım. Ama sonra şimdi lohusa kadının canını sıkmayayım diye sildim mesajı. Keşke gönderseymişim..