Çok doğru tespit

Bizim bu sabah yine yaptı ama ishal gibi. Gün aşırı yapmış oldu böylece. Şurubu azaltıcaz bir doza düşürücez. Şurup dediğimiz de sıvı vazelin diye geçiyor sokol şurup. Keşke kendiliğinden yapsalar Banyosunu da yaptırdık rahatladı uyuyor. Dün hep ağladı karın ağrısı da yapıyor demek ki şurup.

Canım
Önce biberon temizleyiciyle kaynatıyorum , sonra duru sudan geçirip tekrar kaynatıyorum
Ama temizleme fırçası esas tortuyu gideriyor , sütümüz yağlı olduğu için fırça temizliyor ancak
her seferinde kaynatıyor musun?

Evet ya en azından 6.ayı bitirsek. Emzirmeye bu kadar hevesli ananın emzirmeye bu kadar uzak kızı olabilir yani

Peki doktor az memeleri sorun olur vs bişey dedi mi? Benim kızın kilosu sınırda gidiyor diye ebe her istediğinde emzir dedi ama benim bebek istemiyor ki kilo kaybı olacak diye çok korkuyorum.

Benimki için kilosu iyi dedi , iştahsız dönemine göre kilo alımı güzel dedi toparlamış sayılır kaybı dedi
Şimdi instagramdan #memereddi yazarak bir sürü uzman görüşünün yer aldığı videoları inceliyorum. Tempolu bir şekilde emzirme destek sistemi ve emzirme kaşığıyla fln deneyeceğim sanırım , siz ilk başlarda konuşuyordunuz ilgimi çekmemişti

Ben de sıcak suyla yıkıyorum ama hergün kaynatmıyorum. Az önce kaynattım, her akşam kaynatırım ben de artık.

Ya doğumdan sonraki ilk haftalarda burayı takip ederken senin mesajlarına denk gelmiştim. Cc hesabı yapıp biberonla sütünü verdiğini anlatıyordum. Ben 3 çocuk annesiyim azıcık emzirme deneyimim var. Sana bir mesaj yazıp bu yaptığının ilerde meme reddine ya da süt azalmasına neden olabileceğini uzun uzun yazdım. Ama sonra şimdi lohusa kadının canını sıkmayayım diye sildim mesajı. Keşke gönderseymişim..

Kızlar kalsiyum ilacı kullanıyor musunuz? Acilen tavsiyeye ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…