Benim de sütüm az diye meme reddi yaşıyorum sanırım. Ben ne yapıcam çok çaresizim ne olur bana da bi yol gösterin tecrübeli anneler ya da artık ne zaman pes etmeliyim onu da bilemiyorum.

Evet eşim de fazla ışık elektrikten sesten rahatsız oldu bence dedi yaa ben de bi daha gitmem dedim ama havalar soğuyunca napıcaz
Ya yok bir seferliktir belki bu huysuzlukları , deneyin yine bizimki duruyordu valla işimiz var diye çıktık yoksa hediye değişimi yaptıktan sonra kahve içme hayalim vardı , yarın inşallah

Canım sen çaba göstererek eminim bu süreci aşarsın, seninki daha çözülebilir bir durum hiç üzülme. Ama biraz zor olacak. Bi kere ne yap et biberon verme bu aralar, gerekirse kaşıkla besle. Emzik vermeyi de azalt. Emme duygusu tatmin olmasın, seni emmek için yanıp tutuşsun bi de ten tene temasla emzirmeyi dene. Hatta evde banyo müsaitse kuvvet, jakuzi tarzı bişey varsa içini doldurup birlikte girin, kızının sırtı senin karnına yaslansın bu anne karnını anımsatıp emme isteği uyandırıyormuş sonra orda emzir (bunu çok okudum ama bizim banyo buna uygun değil). Sütün bol nasılsa sık sık emzirmeyi teklif et ama ısrar etme. Eminim yakında düzelir

Tamam canım, kaşık biberon diyorlar ya hastanede de veriyorlar
Ben ilk olarak eds deneyeceğim , pilates topunda zıplayarak bile emziren var

Benim de sütüm az diye meme reddi yaşıyorum sanırım. Ben ne yapıcam çok çaresizim ne olur bana da bi yol gösterin tecrübeli anneler ya da artık ne zaman pes etmeliyim onu da bilemiyorum.
Sen ne yasiyorsan aynisini bende yasiyorum caresizce memeyi sündürüp birakiyor ozellikle aksamlari sut azalinca icin icin agliyor. cok zorlaniyorum. Simdide 3 gundur kakasini yapamiyor. Hergun 3_ 4 kere kaka yapan cocuk 3 gundur yapamiyor.

Deneyeceğim inşallah canım çok teşekkürler sanırım sen hepsini denedin , bende farklı bir şey öğrenirsem yazarım

Canım telaşını, üzüntünü burdan hissediyorum İnan. Ya aslında sütü düşünmeyi tamamen kesmelisin. Yani ne bollaştı be aZaldı tamamen Doğum öncesindeymiş gibi hiç süt düşünmeden ye iç. Gün içinde aklına bile getirme ve şimdilik sağma. Belki o an için az gelecek sütün ve ona takılacaksın. Ben şu an kaç cc sütüm geliyor bilmiyorum. Evde makine var şubatta işe başlayacağım ama hiç sağma teşebbüsünde bulunmuyorum.

Süt sağmak zorlayıcı birşey. Bebeğin ağzına memeyi dayamaktan daha kolayı var mı?? Bol bol emzirmeyi dene. Almak istemezse biraz bekle yeniden ver. Bu süreçte emme sayısını arttıramazsan o zaman sağmaya başlarsın.

Allah her bebeğin rızkını verir. Bazen anneye süt olarak bazen mama parası olarak. Eğer memeyi almazsa da üzme kendini. Sen iyi bir annesin. Elinden geleni yapıyorsun.

Bende molfix ve evy baby o şekilde sabahları kullanarak tükettim prima öyle böyle ama en azından sızdırmıyor. Gece gündüz primaya döneceğim

Goonda çişi çok yapp bez ağırlaştığı halde mavi çizgi sonuna kadar gitmiyor. Sizlerde de öyle mi?
Evet oyle. Ben sevdim goon u. Bizde bezi tam orta kisimlarina kadar dolamiyor. Erkek cocuk diye sanirim hep on kisom sisiyor.

Çoooooookkk bunladım kızlar ben öyle böyle değil. Çok sinirlerim bozuluyor bazen. Eşime kızıyorum Kv’ye kızıyorum sonra oğluma bağırırken buluyorum kendimi. İçim parçalanıyor. Boğazım düğüm şuan. 2 evladıma da tek başına bakıyorum. Eşim sabah 7.30 akşam 9 evde yok. Sadece pazar günü evde. Olmasa daha iyi diyorum bazen çünkü ekstra dağılıyor ev ve oturtmaya çabaladığım sistem. Kv yan blokta oturuyor. Çat kapı üstelik çocukların uyku saati (bazen bende onlarla uyuyorum 1saat) gelip ses yapar bir de yardım lazım mı deyip sonrasında Bana gece uyuma filanca gece evinin tüm işini görür sabah da erkenden kalkardı diyor. Kendisi 10da yatıp 10da kalkar. Gece teheccüt ve sabah namazı için kalkar yatar. Bir de bunu gülerek söyler. Öğlen de uyuma yemeğini yap diyor. Gece deliksiz uyuyorum sanki.
Gece uyuma gündüz uyuma, robotum ya ben. Hayır sanki kendilerinden birşey isteyen var. İnanın hergün yemeğim eksik olmaz çünkü 2yaşında oğlum var ve ben emziriyorum. Salatasına kadar yaparım. ( Kv’lerle 1yıldır yakın oturuyoruz sayesinde öğrendi ozmoyu sürpriz yumurtayı ) Akşam bulaşığını asla sabaha bırakmam. Haftalık temizliğimi yaparım. Eşim hergün kıyafet değişir. Çamaşır ütü hiç biriktirmem. Resmen yardırıyorum ama çok bunaldım. Sakin bir yere gidip tek başına kalmak istiyorum. Belim sabah uyandığımda bile çuval taşımışım gibi ağrıyor. Fıtıktan şüpheleniyorum.
Eşimin çalıştığı pozisyonun sorumlulukları çok fazla. Haliyle birşey bekleyemiyorum ama 2.ye ısrar edenler o ve kv idi. Off bunları yazdım ama biryere dökmem lazımdı içimdekileri

Ben de yorgunluktan sakarlığa geçtimm

Sütünü arttırmak için neler tavsiye etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…