Bizimde şöyle bişi var sonuçta 50 -59 (alfa) > 55 (beta) hangisi sonuç anlamadımda

Çok incesin lohusalıkta hassas oluyoruz evet ama burda yazılanlar yüksek empati içeriyor tecrübeli annelerde var. O yüzden ben kötü hissetmezdim. Fakat herkesin kendine göre gerekçesi oluyor ve o an sana o mantıklı geliyor , aslında meme reddini biliyordum fakat insan kendi başına gelmez sanıyor veya benzer aylarda bir çok kişi yaşıyor ama bir süreç olduğu söyleniyor gibi gibi sebeplerden pek takılı kalmadım lohusalıkta dinlenmek mühim olduğu için geceleri kv biberonla besliyordu bende daha iyi dinlenmiş oluyordum süt artışına da etkili oluyordu, sadece gece beslenmesiyle kalsa iyiydi , kızım doymuyor göğüs ucum büyük bir dönem yara oldu bu öğünde biberon verelim dinlensin memem gibi sebeplerden birden genel beslenmede biberona kaydık Emzikte alıyor biberonda üstelik memeye de saldırıyor benim için gayet güzeldi ama gel gör ki şimdi red ile karşı karşıya kaldım , elimden geleni yapıp döndüreceğim kızımı inşallah , vazgeçemem emzirmekten şubatta işe başlıyorum üstelik tamamen biberona döneceğiz ama eşimin işi ve benim işim kv ye yakın , öğle tatillerinde kızımızı alıp sana getiririm arabada bile olsa emzirirsin hasret giderirsiniz diyordu , şu krizi bir atlatsak başka bir şey istemiyorum

Facede emzirme sanatı diye bi grup var benzer sorunlardan yrdım isteyen yazan eden cok. Takip edip sorununza yardım isteyebilirsinşz cok yardımcı oluyorlar.

Bizimki sabit isik iziyo bi zarari olur mu ki gece lambaaaini kapattim diyr kiyamet kooptu gecen aksam izleyerek uyuyo bazen aksamlarida gozleri hep tavanda

Bugün dışarı çıkalım dedik ama çok rüzgar vardı hadi avmye gidelim dedik ayy minnak mahvetti bizi evde güzelce emzirip çıkardım daha avmnin kapısında yaygarayı kopardı mecbur emzirme odasına geçtim yine emzirdim sonra gezelim dedik ama sürekli ağladı ben tabi pes etmedim kucağıma aldım konuştum sakinleştirdim tekrar pusetine koyduk 5 dakika demedi yine ağladı mecbur eve döndükKapıdan girdik gülücükler saçıyo resmenBoşuna yorulduk dedim eşime keşke evde dursaydık en azından temizlik yaparak yorulurdum bi işe yarardı

Ay kötü olmuş ya huysuz günündeymiş minik , hayret hareket halinde gezmeyi severler halbuki 1 saat idare etseydi keşke

Kızlar meme ucumdaki yaraların geçmediğini söylemiştim bazı arkadaşlar düzgün kavramıyo olabilir demişti emzirirken çok dikkat ediyorum bebiş sadede ucu almıyor güzel kavrıyo fakat alt dudağı dışa çıkık ama üst dudağı çıkık durmuyo yani sanki memeyi emerken üst dudağını da emiyo tam anlatabildim mi bilmiyorum ama

Instagramda emzirme danışmanı seda ilhan var sütüm az olduğu için kendisine mesaj atmıştım iki gün sonra falan dönüş yaptı kusura bakmayın geç gördüm dedi baya bi ilgilendi sağolsunİstersen sen de yaz

Gecenlerde bizede aynisi olmustu oyle bir aglamaki insanlar donup bakiyordu bence isiklar ses fazla uyaran oluyor sahsen bir daha zorda kalmadikca dusunmuyorum canim cıkmısti yorgunluktn stresten

Gecenlerde bizede aynisi olmustu oyle bir aglamaki insanlar donup bakiyordu bence isiklar ses fazla uyaran oluyor sahsen bir daha zorda kalmadikca dusunmuyorum canim cıkmısti yorgunluktn stresten
Evet eşim de fazla ışık elektrikten sesten rahatsız oldu bence dedi yaa ben de bi daha gitmem dedim ama havalar soğuyunca napıcaz

parmağınla üst dudağını düzeltirsen daha iyi kavrayabilir. belki de o yüzdendir

Biz de çıkıp rüzgarda 3dk turladık ağladı. Koşarak döndük

Emzirme destek sistemi bende fayda etmiyor çünkü benim uyanık kız ondan gelen sütü biliyor ve bittiği an sinirden çığlık atarak bırakıyor memeyi emzirme kaşığı ne? Faydalı bişiler bulursan bana da yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…