Pes etmiyorum asla ama çok uzuluyorum bende çiş yapiyor ve hatta kaka yapamadigindan beri daha çok yapar oldu. Bizi bizden başka kimse anlamiyor gercekten. Desteğimizi eksik etmeyelim cidden birbirimizden. Tesekkurler

Hayır bide bizim zamanimizda şöyleydi böyleydi yapmak zorundasin gibi baskilarida varya. Sanki kendileri o zamanlarda mutlu mesutlarmis gibi. Allah hepimize kolaylik versin. Sabir versin.

Ben emzik emerken hemen cikarip kendi mememi tepiyorum agzina. Yine birakinca tekrar emzik veriyorum emmeye baslayinca emzigi cikarip kendi mememi veriyorum. Biraz daha sakinledi sanki.

Sürekli gündemimiz değişiyor şimdide bu neyse Allah başka dert vermesin , bebekler inatsa biz daha inatız , hem ben oğlak burcuyum

Sadece emziriyor musun
Biberon ve emzik kullanıyormusun

Uykuda denedin mi emzirmeyi? Ben ilk kızımda 4 aylik civarında yaşadım meme reddini üstelik birkaç hafta vermistim biberonla mama yarim kutu mama bile bitirmeden attım direk mamayı inat ettim o meme ekilecek annem ısrarla ver mama ver mama demesine rağmen çok ağlıyordu memeyi görünce ac kaldı uykuda kaptı memeyi tam 1.5 ay uyurken emdi sadece emerken uyanınca memeyi görünce itiyordu 1.5 ay kadar sadece uyuyarak beslendi zamanla kabullendi meme aşığı oldu 24 ay emzirdim cok zor ikimizde aglayarak biraktik suan 4 yasinda hala ici gidiyor kardesi emdikce. Her bebek uyurken beslenmez en azından biberonu unutama kadar arada uyanmadan teklif et. Biberon kaç numara hangi biberon?

Oy Allah yardımcın olsun canım.Cok zor ama geçiyor inan.Allah evlatlarımıza sağlık versin diğer faktörlere tıka gitsin kulağını.

Doktorumun tavsiyesiyle gece ağır uykudan uyanınca emziriyorum sonra biberon veriyorum uzun uyusun diye , en son dün gece emdi ama kısa bırakıyor gözünü kapatıp uykuya geçiyor yatırsam 5 dk sonra ağlayarak kalkıp biberonu bekliyor Avent biberon yenidoğan almıştım , delikleri büyüttüm

Kızlar hemen hemen herkes aynı sorunları yaşıyoruz sanırım Bizede oluyor memeyle savaşarak emiyor resmen kıyameti koparıyor evde tavşan gibi ziplayark emziriyorum ancak öyle uzun emiyor napıyor bu kadın diye bakarken bir yandan emiyor

Kızlar biz tam 2 aylık olucaz haftaya ve Uçak yolculuğu yapicaz eşimin memleketine 1 buçuk saat havada kalcaz ve baya tırsıyorum gitmek de istemiyorum hasta ederim diye ama eşimin ailesi daha görmedi bebeği gelmelerinden iyidir diyorum Velhasıl bebekle uçak deneyimi olanlar bana fikir verebilirmisinizzz

Bence bir süre verme biberon 1-2 gun çok zorlar seni gece o uyanmadan sen al emzir ben boyle döndurdum kızımı. Avent yeni dogan bende aldim 2+ akisi cok hizli benim bebiste tok olsa bile biberondan nekadar verirsen iciyor siniri yok sonra kusuyo muhtemel bende yasiycam meme reddi o sinyali aliyorum o yuzden emzirme destek sisteminden aldim bugun geldi yarin deniycem. Ben şuan kilosu dusuk diye gunde 1 kez mama 1 kez sagilmis sut veriyorum. Aslında süt yeter mama vererek azalıyor süt. Bir doktorun sözü vardi hiç unutmam daha öncede yazdım burda sokaktaki hayvanların aa sutum yetmiyo mama yapiyim deme şansı var mi Yok bir srkilde doyuyor yavrulari süt tamamen psikolojik sut yetmiyo dersek yetmiyo. Sen mama vermiyordun sanirim gerçi ama işte biberon meme reddine yol açıyor cunku daha kolay zorlanmadan doyuveriyolar

Kalkarken ve inerken basınç etkilemesin diye bana emzirmemi yada emzik vermemi soylemislerdi

Saat23 den beri kac kez uyudu uyandi anlatamam. Benim kocam deli g8bi horluyor ve utuyan cocugu uyandiriyor. Adama saldirmaktan korkiyorum. Aksamlari uyku sıkıntımız var. Buyuk kriz saat 7 8 gibi basliyor gece 24e kadar suruyor. Ustune horlama eklenince deliriyorum. Caresi yok.

Böyle alışsın istemiyorum ama bakalım nasıl ilerlicek süreç Pes etmicem yine denerim

Ben haftada 3-4 kez veriyordum mama , lohusalıktann sonra yanlız kaldığımda çok yorulduğum süreçte sağmayı atladığım oluyordu , o zaman verdim ama uzun süredir sadece kendi sütümle gidiyoruz , evet biberonu öğün öğün azaltıcam ilk önce birden kesmeye çalışacam olmazsa da öğün atlatacağım çok yıpratmadan

Maşallah sana bir sürü şey yapıyosun valla ben okurken yoruldum kv den niye böyle uyuz uyuz konuşuyo ki çok da yakın oturuyomuşsun mesafe koyamazsın sanırım tek yapabileceğin takmamak.. eşin de yoğun çalışıyomuş acaba haftada bir yarım gün de olsa bi temizlikçi tutabilir misin seni rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…