- 8 Kasım 2018
- 5.772
- 13.866
- 248
Evet doktorumda dedi , sosyalleştiği dönem memeye ilgi azalıyormuş, inşallah kolay atlatırızEmzik kullanıyorumsadece ben de değil herakde bu sorun. Meme reddi bu dönemin özelliği mi acaba
Kaşık biberon medela çok pahalı yaa ebebekte başka bi marka varmış uygun fiyatlı ben de onu almayı düşündümPlates topu mudenesem mi bi ayakta gezerken birazcık daha fazla emiyor. Amuda kalkıcam yakında. Kaşık biberon ben de almayı düşünüyorum
Ne kadar surdugunu de soyledi mi? Ilgi azaliyor ama karinlarinin doymasi da lazim. Ne ilginc su bebeler ya.Evet doktorumda dedi , sosyalleştiği dönem memeye ilgi azalıyormuş, inşallah kolay atlatırız
Aramıza hoşgeldinKızlar kozım dün geceden beri mememi almıyor, 2 aydır sorunsuz emen kıza bi haller oldu. Bu durum düzelir mi? Napavağımı şaşırdım. Süt var eminim o da emse anlayavaj ama hiç denemyir bile. Canım sıkkın. Kendimi yetersiz hissediyorum kötüyüm ve çok stresliyim
Benimki de öyle yapıyordu , yalıyor bırakıyor , dokunup kendini geri çekiyor, emip çekiliyor sür dışarı akıyor bu tarz hareketlerKizlar benim bebis de yeni huy edindi. Emip doyduktan sonra mememle oynuyor yani ben oynadigini dusunmek istiyorum. Memeyi agzina aliyor, cikariyor muzip muzip bana bakiyor, yaliyor gibi yapiyor hatta bazen. Bunu surekli yapiyor. Ben daha emecek saniyorum ama resmen benimle oyun oynuyor muzip bir yuz ifadesiyle. Ben de biraz oynamasina izin verdikten sonra cekiyorum memeden. Tecrubeli anneler, bu da meme reddinin habercisi olabilir mi? Neredeyse hic biberon vermiyorum, cok nadir disari ciktigim zamanlar disinda.
seninki nazara mı geldi ya? kendi kendine uyuyor cok uslu dedik dedikSaat23 den beri kac kez uyudu uyandi anlatamam. Benim kocam deli g8bi horluyor ve utuyan cocugu uyandiriyor. Adama saldirmaktan korkiyorum. Aksamlari uyku sıkıntımız var. Buyuk kriz saat 7 8 gibi basliyor gece 24e kadar suruyor. Ustune horlama eklenince deliriyorum. Caresi yok.
Avent direkt meme reddi sebebi, deliğini büyütmeden bile şıkır şıkır akıtıyor. Sen medela biberon kullanacaktın sanki yanlış mı hatırladım. Ben dr browns geniş ağız cam biberon aldım biberon ucu da çok kaliteli hem şekli çok rahat ettiriyor bebeği hem de gaz karşıtı. Sadece 2. aşama ucu Türkiye'de yok, gerekli de değil yavaş akışlı olunc meme reddi olmaz büyük ihtimal hem.Doktorumun tavsiyesiyle gece ağır uykudan uyanınca emziriyorum sonra biberon veriyorum uzun uyusun diye , en son dün gece emdi ama kısabırakıyor gözünü kapatıp uykuya geçiyor yatırsam 5 dk sonra ağlayarak kalkıp biberonu bekliyor Avent biberon yenidoğan almıştım , delikleri büyüttüm
Hadi ya. Ben ciddi duramiyorum, guluyorum. Hosuma da gidiyor muzip halleri ama memeyi de birakir diye korkmaya basladim.Benimki de öyle yapıyordu , yalıyor bırakıyor , dokunup kendini geri çekiyor, emip çekiliyor sür dışarı akıyor bu tarz hareketleryüzüne bakmadan ciddi durmak lazımmış ben malum biberon ve emzikte kullanıyorum ama belirti benzer aman dikkat
Vakit vermedi ama bence bebeğe göre değişiyor 3-4 günde olabilir birkaç hafta da olabilir , bence burda artık bizim çabamız devreye giriyor çeşitli emzirme yöntemleri, pilates topunda zıplayarak emziren bir anne videosu gördüm bugünNe kadar surdugunu de soyledi mi? Ilgi azaliyor ama karinlarinin doymasi da lazim. Ne ilginc su bebeler ya.
Aldığım yenidoğan az akıtıyor hatta ağlamaya başlamıştı kavga ediyordu biberonla sonra az geldiğini anlayıp deliği büyüttükAvent direkt meme reddi sebebi, deliğini büyütmeden bile şıkır şıkır akıtıyor. Sen medela biberon kullanacaktın sanki yanlış mı hatırladım. Ben dr browns geniş ağız cam biberon aldım biberon ucu da çok kaliteli hem şekli çok rahat ettiriyor bebeği hem de gaz karşıtı. Sadece 2. aşama ucu Türkiye'de yok, gerekli de değil yavaş akışlı olunc meme reddi olmaz büyük ihtimal hem.
Ayniiiiii ayniiiiiSaat23 den beri kac kez uyudu uyandi anlatamam. Benim kocam deli g8bi horluyor ve utuyan cocugu uyandiriyor. Adama saldirmaktan korkiyorum. Aksamlari uyku sıkıntımız var. Buyuk kriz saat 7 8 gibi basliyor gece 24e kadar suruyor. Ustune horlama eklenince deliriyorum. Caresi yok.
Peki tekrar memeye alıştırana kadar kilo alımı nasıl olduUykuda denedin mi emzirmeyi? Ben ilk kızımda 4 aylik civarında yaşadım meme reddini üstelik birkaç hafta vermistim biberonla mama yarim kutu mama bile bitirmeden attım direk mamayı inat ettim o meme ekilecek annem ısrarla ver mama ver mama demesine rağmen çok ağlıyordu memeyi görünce ac kaldı uykuda kaptı memeyi tam 1.5 ay uyurken emdi sadece emerken uyanınca memeyi görünce itiyordu 1.5 ay kadar sadece uyuyarak beslendi zamanla kabullendi meme aşığı oldu 24 ay emzirdim cok zor ikimizde aglayarak biraktik suan 4 yasinda hala ici gidiyor kardesi emdikce. Her bebek uyurken beslenmez en azından biberonu unutama kadar arada uyanmadan teklif et. Biberon kaç numara hangi biberon?
Sokakta ki hayvan örneği güzel ama bebek kilo alamıyorsa ne yapacağızBence bir süre verme biberon 1-2 gun çok zorlar seni gece o uyanmadan sen al emzir ben boyle döndurdum kızımı. Avent yeni dogan bende aldim 2+ akisi cok hizli benim bebiste tok olsa bile biberondan nekadar verirsen iciyor siniri yok sonra kusuyo muhtemel bende yasiycam meme reddi o sinyali aliyorum o yuzden emzirme destek sisteminden aldim bugun geldi yarin deniycem. Ben şuan kilosu dusuk diye gunde 1 kez mama 1 kez sagilmis sut veriyorum. Aslında süt yeter mama vererek azalıyor süt. Bir doktorun sözü vardi hiç unutmam daha öncede yazdım burda sokaktaki hayvanların aa sutum yetmiyo mama yapiyim deme şansı var mi Yok bir srkilde doyuyor yavrulari süt tamamen psikolojik sut yetmiyo dersek yetmiyo. Sen mama vermiyordun sanirim gerçi ama işte biberon meme reddine yol açıyor cunku daha kolay zorlanmadan doyuveriyolar
Denemediğin bi malt içecekler kaldı sanırım. Faydasını görürsen ben de deneyeyim.Bol sıvı tüketin hep emzirmeye çalışın emerken başını okşayın sakinleştirici konuşun pes etmeyin ve bebiş uyuduğunda siz de uyuyun dedi.ben bugün jokerden multimalt aldım süt artarsa yazarım buraya da
Eşin doktora gitsin mutlaka yoksa size yazık bizim de 8de başlıyor 2ye kadar sürüyo krizleriSaat23 den beri kac kez uyudu uyandi anlatamam. Benim kocam deli g8bi horluyor ve utuyan cocugu uyandiriyor. Adama saldirmaktan korkiyorum. Aksamlari uyku sıkıntımız var. Buyuk kriz saat 7 8 gibi basliyor gece 24e kadar suruyor. Ustune horlama eklenince deliriyorum. Caresi yok.
Evet çok muzip ve afacan hareketler yapıyorHadi ya. Ben ciddi duramiyorum, guluyorum. Hosuma da gidiyor muzip halleri ama memeyi de birakir diye korkmaya basladim.
Çok sevindimKızlar kızım uyandı 11 gibi , sabaha karşı ağır uykuda meme alıyordu zaten ama doyurucu şekilde uzun beslenmiyordu. aldığım gazlarla uyanınca meme verdim görünce başladı ağlamaya , hemen ayağa kalktım dansederek ve şarkı söyleyerek emzirmeye başladım gözleri kapalı bir biçimde kabul etti 2 memeyi de uzun süre emzirdim , ilk kez yaptığım için kollarım uyuştu birazsonra kollarımda uyudu yarım saat sonra tekrar kalktı yine meme verdim ayakta bu kez gözleri açıktı kızımda özlemiş gibi emdi çok şükür ama ilk seferde emip uyuyunca ben kalanı sağdığım için ikinci kalkışta çok süt kalmamıştı memede , yinede sorun çıkarmadan oyalandı , üstüne 40 cc süt verdim uyutacağım için , yavaş geçiş yapmak istedim. Uyurken emzik vermemeyi deneyeceğim dedim uzun süre uyumadı ama uzun süre emdiği için de ağlamadı emzik yok diye , baktım ben uyuyorum kız uyumuyor sadede uyurken diyip emziği verdim uyuttum Ay hadi inşallah Kızlar yaa , çok keskin çizgi çekmek istemiyorum kızım inşallah yardımcı olur da bana zorlanmadan memeye devam edebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?