Nazar oldu bence de. Sallamiyordum. S8mdi cok bunaltirsa salliyorum sen dusun. Babasinin horlamasi da surekli uyandiriyor.
Benimki öksürürsem uyanır diye yanında öksürmüyor bile. Horlarsa yanında yatmaz. Valla gündüz doğru düzgün hiç uyumuyor bi de gece onu bi uyaran olsa hiç uyumaz. Uyusun da büyüsün, uyku da bir gıda bence

Valla benim esim de horluyor bazen. Cocugu tam uyutuyorum bir horlama sesi geliyor. Bir yandan bebisi pispisliyorum bir yandan esimi cimdikliyorum sussun diye

Seni dinlemedim avent aldım. Gerçi diğerleri de biraz pahalı geldi ondan deneyeyim nolcak dedim. Meme reddi yaşıyorum çok da hizli akmiyo sanki ama bilemedim
Ben bazen şurup verecekken az mama ile karıştırıp avent biberonda verdim geçenlerde, dr browns'dan sonra baktım ki tutuşu çok farklı çocuğun hiç konforlu değil. Dr browns geniş ağızlıların cam olmayanları da var sanırım sağlıklı pp biberon, daha uygun fiyatları.

Gecen gün e bebekte dr browns ın 2 numara biberon ucunu aldım :/
E bebekte baktım ama dar ağızlı olanların var sadece 2 numaralı uçları. Sonra babymall'da sordum, satılmıyor ama geniş ağızlı dr browns'a uyan chicco'nun biberon emziği var dediler, aldım denedim evet uydu ama sevmedim silikonu yanından bile geçmiyor dr browns'unkinin.

Bu kadar küçükken fikrim yok ama kızım biraz daha ileri aylarda ne bulursa onu emiyordu

Ben nuk denedim almadı , nasıl alıştıysa öyle gidiyor bende , ama dene istersen denemeden bilemezsin

O bize uygun degilmis. Kimse bana yemek hazirlayamaz. Hele bu sistemi esim duysa ver ben yapayim emzirme kamp8ni der. Tam onluk
Ise yarar bir yönteme benziyor. Bebenin emmekten baska caresi kalmiyor
Kesinlikle bizde de babamız bi kaç saat sonra isyan bayrağını çeker kesin. Ahhh ahh yardımcı olacak biri olsa da bol uyumalı emzirme kampı yapsak

Benimki de 2 ay 1 haftalıkken başladı. 3.ayın içinde iken başlıyor bu olay sanırım evet daha çok küçükler bari 3-4 ay daha emseler en az

Kızım inanılmaz huzursuz , yine biberon öncesi uzun uzun emzirmeye çalıştım , emzireceğim diye süt sağmadım arada üzerim ıslandı arada gidip kalkandan biberona aktardım alttanda gazı var , üşüttük mü acaba bugünlerde hava güzel hep serbest takıldı üst baş sereserpe
Her cumartesiyi Pazara bağlayan gece , sabaha karşı bizi pert ediyor küçük hanım. Pazar gezme günümüz ve ben nerdeyse iptal edecek hale geliyorum Etmiyorum ama yorgunluktan gezdiğimden de bişey anlamıyorum biraz hava almış oluyorum sadece

Benimki benden duygu almak istemiyor demekki benim de kafama bu takılıyor. 3-5 dk emerek doyuyor da ben mi fazla emsin diye zorlamış oluyorum acaba
Bizim cocuk doktorumuz da 5 dk da memeyi bosaltir dedi. Uzun uzun emmezlermis artik cene kaslari guclendigi icin.

Bizim cocuk doktorumuz da 5 dk da memeyi bosaltir dedi. Uzun uzun emmezlermis artik cene kaslari guclendigi icin.
benim kız yarım saat kadar emiyor. keyif yapıyor o zaman. hos ben anlıyorum keyif yaptıgını. arada duruyo gülüyo. her daim cekmiyo yani. ne biliyim etrafa bakıyo tekrar dönüyo. kapatırsam ağlıyo bende kapatmıyorum doysa da devam. bu memeler senin annecim.

Benim bebegim bir suredir ne zaman kucagima emzirme pozisyonunda alsam uyuyor. Uyutmak cok kolay oldu bu aralar. Biraksam saatlerce de oyle uyur. Ne guzel geliyor kulaga aslinda degil mi... ama ne kadar derin uykuya dalmasini beklesem de yerine koyar koymaz uyaniyor. Bu ne simdi, her gun yeni yeni huylar. Esimde uyumuyor boyle ama. O da bana pasliyor her defasinda, bu cocuk bende durmuyor sende hemen sakinlesiyor diye. Ee meme yok tabi onda. Cocuk bildigin memelerimi yastik yapti.

Benimki benden duygu almak istemiyor demekki benim de kafama bu takılıyor. 3-5 dk emerek doyuyor da ben mi fazla emsin diye zorlamış oluyorum acaba

5 dk emiyorsa zorlama ara vererek teklif et bence doyuyordur sen biberon vermedin alternatifi yok. Emzirme destek çubuklarını nasil temizliyorsun? Kaynatalım mi her kullanım sonrası?

Benimki de oyun oynuyor. Benim de hosuma gidiyor, izin veriyorum. Keyfini cikarsin diye ama meme reddi belirtisi de olabilirmis dediler, korkmaya basladim.

5 dk emince doymamış gibi geliyor ya doymuyorda hemen kalkıyor , sizin kalkıyor mu
Hayir, her zaman kisa emmiyor, bazen 10 dk'yi buluyor. Bazen de kisa emip oyun oynuyor dun anlattigim gibi. Ama her zaman yapmiyor. Ben uyanikken gunduz en gec 2 saatte emziriyorum. Belki bu yuzden doyuyordur. Sen kac saatte emziriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…