Ben bazen şurup verecekken az mama ile karıştırıp avent biberonda verdim geçenlerde, dr browns'dan sonra baktım ki tutuşu çok farklı çocuğun hiç konforlu değil. Dr browns geniş ağızlıların cam olmayanları da var sanırım sağlıklı pp biberon, daha uygun fiyatları.
Onlara da bakiyim da once eds denicem çünkü biberonda etrafı izlemeyi çok sevdi hem emiyo hemde sanki evi ilk defa goruyonuz gibi inceliyo bakiniyo. Memeyi de birakiyo mesela arada öyle bakiniyo bi de dışarıdan gelen seslere donuyo memeyi bırakıp sonra tekrar vermek zor oluyo bakalım atlatiriz inş
Ben de öyle yapıyorum işte sık sık meme teklif ediyorum yine 3-5 dk emip bırakıyor.
Bir tane enjeksiyon al canım. Onun içine sıcak su doldur içine sık. Bazen sadece sıcak su ile temizliyorum bazen de biberon temizleme deterjanı ile köpüklü su yapıp önce sonu sıkıyorum içine sonra sıcak su sıkarak duruluyorum. İnternette görmüştüm böyle temizlenmesi gerektiğini.
Denedim ilk kez 30 cc mama yaptim memeyle verdim çıldırdı tekrar tekrar agladi sonra sakinleşti memeyi tuttuktan sonra yandan soktum hortumu o sekilde kabul etti bidik ama bitirmeden uyudu cok az geliyo 5 no olan bakalim bide 6 yi deneyim sonra
Öyle de olsa sorun olmaz arkadaşım 6 aylık oğluna 1. aşama uç veriyor meme reddi olmasın diye. Biz aptamil conformil e geçince daha geniş bi uca ihtiyaç duyduk o yüzden arayışa girdim ben de, çok koyu kıvamlı bir mama.
Onlara da bakiyim da once eds denicem çünkü biberonda etrafı izlemeyi çok sevdi hem emiyo hemde sanki evi ilk defa goruyonuz gibi inceliyo bakiniyo. Memeyi de birakiyo mesela arada öyle bakiniyo bi de dışarıdan gelen seslere donuyo memeyi bırakıp sonra tekrar vermek zor oluyo bakalım atlatiriz inş
Benim de bikaç gün kanadı ama çok çabuk geçti. Ben lansinohun kremini kullandım bir de gümüş kapak kullanıyorum. Gümüş kapaklardan çok memnunum sırf kıyafete değmesin diye bile takılır. Benim göğüs uçlarım çok acıyor bir yere sürtünce gümüş kapaklar sayesinde rahat ediyorum
Ben de 2 haftaya yakındır kullanıyorum göğüs ucu kalkanı ancak hala çok acıyor benim. Bir de bunu kullanırken krem sürmemek gerekiyormuş. Siz kremi siliyormusunuz sonra gümüşleri takacağınızda?
Kızlar az önce kızımı uyuturken bi anda göğsünden hırıltı gelmeye başladı yaklaşık 5dakika falan sürdü neden oldu acaba hasta mı oldu desem daha önce hiç bi belirti yoktu önce burnunun tıkanması gerekmez mi direk ciğerlerden hırıltı gelmesi normal mi?sabah burnuna serım fizyolojik sıkıp aspiratörle de çektirmiştim burnu açık yani
Bu arada benim minnak da bi haftadır falan memeyi 5dk emdiktrn sonra bi bırakıyo sonra kendisi geri kapıyo falan uğraştırıyo biçoğunuz da yazmış bence dönemsel bişeyÇeneleri kuvvetlendi sütü daha çabuk bitirince kendileri de şaşırıyolar napcaklarını bilemiyolar bence
Kızlar az önce kızımı uyuturken bi anda göğsünden hırıltı gelmeye başladı yaklaşık 5dakika falan sürdü neden oldu acaba hasta mı oldu desem daha önce hiç bi belirti yoktu önce burnunun tıkanması gerekmez mi direk ciğerlerden hırıltı gelmesi normal mi?sabah burnuna serım fizyolojik sıkıp aspiratörle de çektirmiştim burnu açık yani
Sabahta yaptım aynı şeyi yürüyerek yaylanarak dansederek emzirdim emip emip gömüldü memeye direk vücutla temas kalp atışı sıcaklık alıyor anne karnında gibi hissediyor sanırım 2 meme 30 dk fln takıldı, sonra dediki biberonumu getir fıstık ağladı yani ara sıcak bitti ana yemek nerde dedi
Bizde sargı bile yoktu kanama hiç olmadi 4. Gün yıkayabilirsiniz dedi dr pansumanadagerek duymuyoruz dedi sadece bezine ağrı kesici ve gliserin koydum bolca dikişleri zamanla kendiliğinden düştü hala hafif ödemeleri var ama 2 ayı bulurmuş normal halini alması
Kizlar, sacma bir soru olabilir ama ben Avent'in emziklerini kullaniyorum, ultra air olanlari. Bana hediye olarak Nuk'un damakli bir emzigi geldi. Onu da verirsem bebegimin kafasi karisir mi acaba? Hem damakli hem damaksiz emzigi alir mi bebekler ayni anda?
Bizimki ilk hastanede nuk kaucuk damakliyi aldi bir kac gün sonra avent almistim onu verdim nuk u vermedim baya sure. Sonra denedigimde nuk u tekrar alamadi agzina buyuk geldi.dene istersen ama zaten almiyorlar