Emmiyor işte sorun orda nerdeyse yarım saatte bir çocuğun ağzına meme sokuşturuyorum, içinden "memeyle kafayı bozmuş bu kadın" diyor olabilir

Bebeğinle yatak odana kapanıyorsun, gak dese emziriyorsun guk dese emziriyorsun kalan tüm vakitlerde uyuyorsun. Sana yardımcı olacak biri yemeğini hazırlıyor, bebeğinin altını açıyor vs. Yani anne sadece ye iç, emzir, uyu modunda oluyor (gece gündüz).

Ben uyutuyorum canim bizimkide fan sesiyle uyuyo hemen sesi kisik oldugu surece zarari olmaz diye dusunuyorum bir de ses bombaai aldim ufak telefonu koyunca radyasyondan korkuyorum..budizzz diye bjr ayicik var onu almayi dusunuyorum beyaz gurultu caliyormus..bende ileridr nasil vazgecirecegmi dusunuyorum iyimi yaptim kotumu bilmiyorum ama doktor dedi kolik sancilarina iyi gelecgini ne bileyim :)

Seni dinlemedim avent aldım. Gerçi diğerleri de biraz pahalı geldi ondan deneyeyim nolcak dedim. Meme reddi yaşıyorum çok da hizli akmiyo sanki ama bilemedim
Bebekten bebegede degisiyo sanirim aventi ben dogdugundan beri kullaniyorum meme reddi yasamadim emzikte kullaniyoruz ustune..resmen hepsinin tercihi var gerci son zamanlarda sagmayida biraktigimdan gunde 1 ya da 2 kez biberon kullaniyorum belki ondan..

O bize uygun degilmis. Kimse bana yemek hazirlayamaz. Hele bu sistemi esim duysa ver ben yapayim emzirme kamp8ni der. Tam onluk
Ise yarar bir yönteme benziyor. Bebenin emmekten baska caresi kalmiyor

Çok kızdım kendime bugün çok yorgundum nasıl uyuya kaldım bilmiyorum hala üzülüyorum ama oldu bir kere. Netten baktım bi iki yerde zararı yok belli bir ses te dinlediği sürece yazıyor. Yüksek seste dinleyince işitme sorunu yapabiliyormuş. Çok zorda kalmadıkça açmayı düşünmüyorum bundan sonra. Bağımlılık da yapıyormuş

Bagimlilik yapiyor evet ama kotu bir sey oldugunu dusunmuyorum kotu olsa doktor onermezdi.. valla bu sekilde uyuyor guzelde uyku cekiyor kullanacagim bir sure daha :) nasil icin rahat ediyorsa tabii en dogrusunu cocugun icin sen biliyorsun

Aaa bu ben

Evet doktorumda dedi , sosyalleştiği dönem memeye ilgi azalıyormuş, inşallah kolay atlatırız
Ayy inşaşlah hepimiz gerçekten çok zormuş daha önce duydum ama başa gelince hiç okumamış duymamış gibi oluyorsun
Aramıza hoşgeldin bu bi 3.ay sendromu sanırım, teker teker aynı şeyleri yaşamaya başladık. Biberon veriyor muydun?
Benim ki yeni 2 aylık oldu ama bi ayımız daha yok mu? Sadece emzik veriyorum
Sizinki ne kadardır reddediyordı? Bakalım bizimki ne zaman kabul edecek
Uyku sersemi bu gece emdi valla bi sevindim ki, bakalım sabah nolacak? İnşallah atlatırız ya,
50 desibeli geçmemesi lazım sesin o da iki kişinin sohbet sesi yüksekliğinde oluyor. Benim de unuttuğum oldu. Yüksek ses olmazsa sıkıntı yok
Sessiz sakin loş ışıkta emzirmeyi deniyorum, bu gece uyur uyanık arasıyken aldı bakalım. İnşallah devamı gelir

Evet her türlü zor ama seninki başındam beri böyleydi en azından düzeni değişmedi maşallah öyküye

Şimdiden marka seciyolar
Yok benimki biberon sevdi şimdiye kadar hiç kullanmamıştım ilk defa gorunce. Başka biberon da alsam böyle olackti sanki. Çünkü akışı gayet yavaş. Şunu farkettim biberonla verdiğimde etrafı daha rahat inceliyo heralde o da hoşuna gitti eds denicem bi de

Doyacağı genel beslenme bİberon memeyi de aralarda emiyor birde emziğe gazla düşkün olduysa son dönem memeyi görüp ağlıyor hızlıca harekete geçmek lazım

Benimki de öyle biberon diye ortalığı yıkıyor gelince yatışıyor

Emzirme kampı bence her yolu deneyerek bir süre sadece meme vermek

Burda da 3-4dk da doydugunu söylemiş.Ama genelde olmasa da yani tamamen ac değilse bu şekilde tamamen ac ise daha uzun sürüyor

Eklentiler

• Screenshot_20191117-090409.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar, sacma bir soru olabilir ama ben Avent'in emziklerini kullaniyorum, ultra air olanlari. Bana hediye olarak Nuk'un damakli bir emzigi geldi. Onu da verirsem bebegimin kafasi karisir mi acaba? Hem damakli hem damaksiz emzigi alir mi bebekler ayni anda?

bBebek
arabaniz nasıl di ben puseti goturcem mecbur 2 gün için arabayı goturmeyim diyorum ama pusetide aynı şekilde bagaja mi alirlarki yoksa uçağın içine alirlarmi ki
Bebek arabamız travel sistem büyük arabalardandı icinde pusetle birlikte
Gittigimiz yerde de arabasını kullanırız diye götürdük
Her hava yolunun uygulaması farklı ama puseti yanına almak icin koltuk satın alman gerekiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…