Değişmedi evet ama beni ne hale soktu insafsız
Aksamları tansiyonum 6/4 7/5lere düşüyor artık vücudum error vermeye basladı sonunda gecte olsa
Bizde Ecemle sizin gibi olduk tek fark benimki emmiyor ama sürekli beni istiyor, babasında bile durmaz oldu adam üzülüyor gündüzleri kucağım da uyumaya alıştı bi de. Çok güzel sürekli kızımla olmak ama çok da zor dediğin gibi başım dönmeye filan başlar oldu.

Hayir, her zaman kisa emmiyor, bazen 10 dk'yi buluyor. Bazen de kisa emip oyun oynuyor dun anlattigim gibi. Ama her zaman yapmiyor. Ben uyanikken gunduz en gec 2 saatte emziriyorum. Belki bu yuzden doyuyordur. Sen kac saatte emziriyorsun?
Ben biberonla sütünü verince 1-1.5 saat sonra uyanınca emziriyordum , tekrar uyuyordu
Evde yanlız kaldıktan sonra açlıktan bağırmaları arttı daha sistemli biberon vermeye başladım ama saate bakmaksızın her fırsatta emziriyordum

Bizim cocuk doktorumuz da 5 dk da memeyi bosaltir dedi. Uzun uzun emmezlermis artik cene kaslari guclendigi icin.
İnşaallah öyledir. 5 dk emip memeden ağlayarak ayrılıyor ama sakinleştirince gülücükler atmaya başlıyor bi daha ağlamıyor, aç olsa ağlardı herhalde diyorum ama o kadarcık emmeye nasıl doyar diye kafama takılıyor, evde tartıyorum az kilo alıyor gibi Allahım kafamda deli sorular

En dogrusu bu bence. Her istediginde emzirmek. En basta bana da sacma gelmisti doktorlar soyleyince. Ama zamanla duzene girdi zaten. Memeler de bebek de terbiye oluyor. Memeler sut uretimini artiriyor zamanla, bebek de zaten dk basi istemiyor 2. Aydan sonra.

Ne kadar sure sonra tekrar emiyor?

Aynı durum bizde de oldu. Kucağımda o kadar güzel uyuyorki bazen yerine koymaya kıyamıyorum 1 saat uyutuyorum öyle. Eşim de al kucağında uyut diye getirip bana verir oldu bu alışkanlık haline gelirse (ki geldi bile) çok zor olacak sanırım.

5 dk emiyorsa zorlama ara vererek teklif et bence doyuyordur sen biberon vermedin alternatifi yok. Emzirme destek çubuklarını nasil temizliyorsun? Kaynatalım mi her kullanım sonrası?
Ben de öyle yapıyorum işte sık sık meme teklif ediyorum yine 3-5 dk emip bırakıyor.

Bir tane enjeksiyon al canım. Onun içine sıcak su doldur içine sık. Bazen sadece sıcak su ile temizliyorum bazen de biberon temizleme deterjanı ile köpüklü su yapıp önce sonu sıkıyorum içine sonra sıcak su sıkarak duruluyorum. İnternette görmüştüm böyle temizlenmesi gerektiğini.

Aynen, benim de hosuma gidiyor hatta gecende ellerini kafasinin altina koydu, hani yatarken yapariz ya ayni oyle. Bildigin yastik gibi kullandi mememi. Bi de uyurken guluyor boyle. Gel de kiyip yerine yatir bizim kokumuzu istiyorlar, guvende hissediyorlar. Istedigi surece izin vericem ben. Zaten hep dedikleri gibi bu zamanlar cabuk gececek ve ozleyecegiz. Onlar da biz de keyfini cikaralim.

Ne kadar sure sonra tekrar emiyor?
Ben doymamıştır diye düşündüğümden bazen 10 dk sonra bazen yarım saat sonra tekrar teklif ediyorum yine 3-5 dk emip ağlayarak bırakıyor bi kaç kere memeyi alıp alıp bırakıyor sonra ağlıyor hiç almıyor. Dün kaşıkla sağdığım sütü içirdim 40 cc onda da 20 ccden sonra çok ağladı zorla içirdim, toktu da ondan mı istemedi bilemedim

O zaman doyuyordur canim. Kisa araliklarla 5'er dk emiyorsa doyuyordur. Belki de doydugu icin istemiyordur. Bir sure ona birak yonetimi. O acikinca, aglayinca emzir. Ac kalmaz ki, merak etme. Acikinca illa ki isteyecek.

Benimki de oyun oynuyor. Benim de hosuma gidiyor, izin veriyorum. Keyfini cikarsin diye ama meme reddi belirtisi de olabilirmis dediler, korkmaya basladim.
meme reddini anlarsın. benimki bırak meme reddini meme düskünlüğü. kaka yapmak icin emmek istiyor. kakasını yapıyor altını aldıktan sonra tekrar emmek istiyor. mesela doyurdum uyuttum ve 1 saat uyudu. uyanınca kesinlikle emmek istiyor. aclıktan degil bi gardını alacak. dün doyurdum uykuya dalması 1 saati buldu. cok uyumaz dedim ama 3 saat uyudu. acıksa uyanırdı. 3 saat sonunda uyandı ve emip tekrar uyudu. uyku dısında memede yasıyoruz biz

Bizim kizda cok cikiyor memeden cok diye birakiyor tekrar istiyor.bizim problemimiz uzun uzun emmek istemesi memede uyumasi yani memeyi cektigim an kiyamet kopuyo bir kac gundur..bende yine yetmiyomy diye dusunuyorum nasil ciglik atiyo.bir kere uzerine mama verdim sustu uyudu..ya memeyi istiyor ya da biberonu anlamadim bu da meme reddine giriyor mu bilmiyoru..1 hafta daha kalacakim ama bu sabah hapsurmaya basladi korktum eve donecegim sanirim iyice duzenimizde bozuldu.benim bogazim sisti..annemin durum stabil ayni zaten baya sevdi cocuguda..

Eklentiler

• Screenshot_20191117-095656_Instagram.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 37
Ya masallah. Cok sukur, boyle devam etsin. Benimkinde de baska bi problem yok. Belki de keyif yapiyor, oyun oynuyor muzip cocuk. Agzina alip alip birakiyor, sonra bana bakiyor tepkimi olcmek ister gibi. Arada da gulumsuyor.

Belki memenin verdigi guven hissini istiyordur sadece.

Uyku sersemi güzel emiyolar dimi ben şimdi yine uyku sersemi emziriyorum bakalım ne zaman gözü acilcak

Bu dar agız mı bilmiyorum

Eklentiler

• D1C6B7A6-C906-4795-B7A7-BE2AE5A42C44.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 38
Doyacağı genel beslenme bİberon memeyi de aralarda emiyor birde emziğe gazla düşkün olduysa son dönem memeyi görüp ağlıyor hızlıca harekete geçmek lazım
Aynen bi de emzik var zaten o uyku mahmurlugunda memeyi nasıl actigimi bilemiyorum yakında memeler fora gezcem

Ah aynen bes dkda ceksem aglar bazen onbes dk sonra ceksem bile ağlıyor
Bol bol duygularımı alıyor yavrum

Ay yok dün arkadasım geldi elini yıkadıgı gibi verdim hemen kızı al teyzesi diye
Hani belki kızın kucagına alası bile yoktu ama dayadım
Eskiden bazen eşimede mıkmık yapıyordu akşamları gözleriyle bana bakıyordu arıyordu ufak ufak ağlıyordu falan ama hiiiç oralı olmuyordum cok aglama safhasına gelmedikce gezdir istersen veya ucar pozisyonda tutsana veya odasında müzik dinletsene üstünü değiştirelim mi altımı pislendi veya masaj yapsana vs gibi direktiflerle kucagında kalmasını sagladım vaktiyle
O ara bişey diyip yanlarından ayrıldım ay ben bi su iceyim bi dus alıp geleyim bi yemek yiyip geliyorum vs gibi
Yoksa bizimkide ilk zamanlar ay aglıyor karnı ac diyordu hemen hayır tok diyorum ama susmuyor ama seni istiyor vs vs
Agladıgında basetmeyi bilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…