Bizde Ecemle sizin gibi olduk tek fark benimki emmiyor ama sürekli beni istiyor, babasında bile durmaz oldu adam üzülüyorDeğişmedi evet ama beni ne hale soktu insafsız
Aksamları tansiyonum 6/4 7/5lere düşüyor artık vücudum error vermeye basladı sonunda gecte olsa
Ben biberonla sütünü verince 1-1.5 saat sonra uyanınca emziriyordum , tekrar uyuyorduHayir, her zaman kisa emmiyor, bazen 10 dk'yi buluyor. Bazen de kisa emip oyun oynuyor dun anlattigim gibi. Ama her zaman yapmiyor. Ben uyanikken gunduz en gec 2 saatte emziriyorum. Belki bu yuzden doyuyordur. Sen kac saatte emziriyorsun?
İnşaallah öyledir. 5 dk emip memeden ağlayarak ayrılıyor ama sakinleştirince gülücükler atmaya başlıyor bi daha ağlamıyor, aç olsa ağlardı herhalde diyorum ama o kadarcık emmeye nasıl doyar diye kafama takılıyor, evde tartıyorum az kilo alıyor gibiBizim cocuk doktorumuz da 5 dk da memeyi bosaltir dedi. Uzun uzun emmezlermis artik cene kaslari guclendigi icin.
En dogrusu bu bence. Her istediginde emzirmek. En basta bana da sacma gelmisti doktorlar soyleyince. Ama zamanla duzene girdi zaten. Memeler de bebek de terbiye oluyor. Memeler sut uretimini artiriyor zamanla, bebek de zaten dk basi istemiyor 2. Aydan sonra.Ben biberonla sütünü verince 1-1.5 saat sonra uyanınca emziriyordum , tekrar uyuyordu
Evde yanlız kaldıktan sonra açlıktan bağırmaları arttı daha sistemli biberon vermeye başladım ama saate bakmaksızın her fırsatta emziriyordum
Ne kadar sure sonra tekrar emiyor?İnşaallah öyledir. 5 dk emip memeden ağlayarak ayrılıyor ama sakinleştirince gülücükler atmaya başlıyor bi daha ağlamıyor, aç olsa ağlardı herhalde diyorum ama o kadarcık emmeye nasıl doyar diye kafama takılıyor, evde tartıyorum az kilo alıyor gibiAllahım kafamda deli sorular
Aynı durum bizde de oldu. Kucağımda o kadar güzel uyuyorki bazen yerine koymaya kıyamıyorum 1 saat uyutuyorum öyle. Eşim de al kucağında uyut diye getirip bana verir olduBenim bebegim bir suredir ne zaman kucagima emzirme pozisyonunda alsam uyuyor. Uyutmak cok kolay oldu bu aralar. Biraksam saatlerce de oyle uyur. Ne guzel geliyor kulaga aslinda degil mi... ama ne kadar derin uykuya dalmasini beklesem de yerine koyar koymaz uyaniyor.Bu ne simdi, her gun yeni yeni huylar. Esimde uyumuyor boyle ama. O da bana pasliyor her defasinda, bu cocuk bende durmuyor sende hemen sakinlesiyor diye. Ee meme yok tabi onda. Cocuk bildigin memelerimi yastik yapti.
Ben de öyle yapıyorum işte sık sık meme teklif ediyorum yine 3-5 dk emip bırakıyor.5 dk emiyorsa zorlama ara vererek teklif et bence doyuyordur sen biberon vermedin alternatifi yok. Emzirme destek çubuklarını nasil temizliyorsun? Kaynatalım mi her kullanım sonrası?
Aynen, benim de hosuma gidiyorAynı durum bizde de oldu. Kucağımda o kadar güzel uyuyorki bazen yerine koymaya kıyamıyorum 1 saat uyutuyorum öyle. Eşim de al kucağında uyut diye getirip bana verir oldubu alışkanlık haline gelirse (ki geldi bile) çok zor olacak sanırım.
Ben doymamıştır diye düşündüğümden bazen 10 dk sonra bazen yarım saat sonra tekrar teklif ediyorum yine 3-5 dk emip ağlayarak bırakıyor bi kaç kere memeyi alıp alıp bırakıyor sonra ağlıyor hiç almıyor. Dün kaşıkla sağdığım sütü içirdim 40 cc onda da 20 ccden sonra çok ağladı zorla içirdim, toktu da ondan mı istemedi bilemedimNe kadar sure sonra tekrar emiyor?
O zaman doyuyordur canim. Kisa araliklarla 5'er dk emiyorsa doyuyordur. Belki de doydugu icin istemiyordur. Bir sure ona birak yonetimi. O acikinca, aglayinca emzir. Ac kalmaz ki, merak etme. Acikinca illa ki isteyecek.Ben doymamıştır diye düşündüğümden bazen 10 dk sonra bazen yarım saat sonra tekrar teklif ediyorum yine 3-5 dk emip ağlayarak bırakıyor bi kaç kere memeyi alıp alıp bırakıyor sonra ağlıyor hiç almıyor. Dün kaşıkla sağdığım sütü içirdim 40 cc onda da 20 ccden sonra çok ağladı zorla içirdim, toktu da ondan mı istemedi bilemedim
meme reddini anlarsın. benimki bırak meme reddini meme düskünlüğü. kaka yapmak icin emmek istiyor. kakasını yapıyor altını aldıktan sonra tekrar emmek istiyor. mesela doyurdum uyuttum ve 1 saat uyudu. uyanınca kesinlikle emmek istiyor. aclıktan degil bi gardını alacak. dün doyurdum uykuya dalması 1 saati buldu. cok uyumaz dedim ama 3 saat uyudu. acıksa uyanırdı. 3 saat sonunda uyandı ve emip tekrar uyudu. uyku dısında memede yasıyoruz bizBenimki de oyun oynuyor. Benim de hosuma gidiyor, izin veriyorum. Keyfini cikarsin diye ama meme reddi belirtisi de olabilirmis dediler, korkmaya basladim.
Ya masallah. Cok sukur, boyle devam etsin. Benimkinde de baska bi problem yok. Belki de keyif yapiyor, oyun oynuyor muzip cocuk. Agzina alip alip birakiyor, sonra bana bakiyor tepkimi olcmek ister gibi. Arada da gulumsuyor.meme reddini anlarsın. benimki bırak meme reddini meme düskünlüğü. kaka yapmak icin emmek istiyor. kakasını yapıyor altını aldıktan sonra tekrar emmek istiyor. mesela doyurdum uyuttum ve 1 saat uyudu. uyanınca kesinlikle emmek istiyor. aclıktan degil bi gardını alacak. dün doyurdum uykuya dalması 1 saati buldu. cok uyumaz dedim ama 3 saat uyudu. acıksa uyanırdı. 3 saat sonunda uyandı ve emip tekrar uyudu. uyku dısında memede yasıyoruz biz
Belki memenin verdigi guven hissini istiyordur sadece.Bizim kizda cok cikiyor memeden cok diye birakiyor tekrar istiyor.bizim problemimiz uzun uzun emmek istemesi memede uyumasi yani memeyi cektigim an kiyamet kopuyo bir kac gundur..bende yine yetmiyomy diye dusunuyorum nasil ciglik atiyo.bir kere uzerine mama verdim sustu uyudu..ya memeyi istiyor ya da biberonu anlamadim bu da meme reddine giriyor mu bilmiyoru..1 hafta daha kalacakim ama bu sabah hapsurmaya basladi korktum eve donecegim sanirim iyice duzenimizde bozuldu.benim bogazim sisti..annemin durum stabil ayni zatenbaya sevdi cocuguda..
Uyku sersemi güzel emiyolar dimi ben şimdi yine uyku sersemi emziriyorum bakalım ne zaman gözü acilcakAyy inşaşlah hepimiz gerçekten çok zormuş daha önce duydum ama başa gelince hiç okumamış duymamış gibi oluyorsun
Benim ki yeni 2 aylık oldu ama bi ayımız daha yok mu? Sadece emzik veriyorum
Sizinki ne kadardır reddediyordı? Bakalım bizimki ne zaman kabul edecek
Uyku sersemi bu gece emdi valla bi sevindim ki, bakalım sabah nolacak? İnşallah atlatırız ya,
50 desibeli geçmemesi lazım sesin o da iki kişinin sohbet sesi yüksekliğinde oluyor. Benim de unuttuğum oldu. Yüksek ses olmazsa sıkıntı yok
Sessiz sakin loş ışıkta emzirmeyi deniyorum, bu gece uyur uyanık arasıyken aldı bakalım. İnşallah devamı gelir
bence de seninki de keyifci.Ya masallah. Cok sukur, boyle devam etsin. Benimkinde de baska bi problem yok. Belki de keyif yapiyor, oyun oynuyor muzip cocuk. Agzina alip alip birakiyor, sonra bana bakiyor tepkimi olcmek ister gibi. Arada da gulumsuyor.
Bu dar agız mı bilmiyorumE bebekte baktım ama dar ağızlı olanların var sadece 2 numaralı uçları. Sonra babymall'da sordum, satılmıyor ama geniş ağızlı dr browns'a uyan chicco'nun biberon emziği var dediler, aldım denedim evet uydu ama sevmedim silikonu yanından bile geçmiyor dr browns'unkinin.
Aynen bi de emzik var zaten o uyku mahmurlugunda memeyi nasıl actigimi bilemiyorum yakında memeler fora gezcemDoyacağı genel beslenme bİberon memeyi de aralarda emiyor birde emziğe gazla düşkün olduysa son dönem memeyi görüp ağlıyorhızlıca harekete geçmek lazım
Ah aynen bes dkda ceksem aglar bazen onbes dk sonra ceksem bile ağlıyorbenim kız yarım saat kadar emiyor. keyif yapıyor o zaman. hos ben anlıyorum keyif yaptıgını. arada duruyo gülüyo. her daim cekmiyo yani. ne biliyim etrafa bakıyo tekrar dönüyo. kapatırsam ağlıyobende kapatmıyorum doysa da devam. bu memeler senin annecim.
Ay yok dün arkadasım geldi elini yıkadıgı gibi verdim hemen kızı al teyzesi diyeBizde Ecemle sizin gibi olduk tek fark benimki emmiyor ama sürekli beni istiyor, babasında bile durmaz oldu adam üzülüyorgündüzleri kucağım da uyumaya alıştı bi de. Çok güzel sürekli kızımla olmak ama çok da zor dediğin gibi başım dönmeye filan başlar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?