Dili nasıl bir şey yok deme bizde hafif pamukcuk olunca öyle yaptı dilinde beyazlık olmuştu.
Ya dilinde cok hafif bir beyazlik vsr. Ama oncesinde daha kalin bir katman vardi doktoru o zaman bile pamukcuk degil bi demişti. Simdi cok cok ince bir katman. Ben onemsememistim bu yuzden ama ondan mi acaba

Bizimki de minnak olduğu için hala 2 numaradayız stok da yapamıyorum kilo alırsa elimde patlıcak kar ediim derken zarara girmiim dedim
Ben de onu dusunuyorum işte resmen gunde kaç bez harcıyoruz haftada kaç kilo alır kaç gün yeter hesap yapmaya calisiyorum 2 numara da çok az kaldı zaten alcam ondan bari indirimdeyken alayim dedim. Ama elimde de kalabilir çabuk buyuyolar yine de. 3 numara stoklayip 2 numarayi marketten alcam sanırım hala karar veremedim

Ya dilinde cok hafif bir beyazlik vsr. Ama oncesinde daha kalin bir katman vardi doktoru o zaman bile pamukcuk degil bi demişti. Simdi cok cok ince bir katman. Ben onemsememistim bu yuzden ama ondan mi acaba
Benimkinde de doktor hafif pamukcuk var çok değil.dedi senin dediklerinin aynısını yapıyordu karbonat şu ile sur demisti onun La geçmeyince ilacını aldık ilacı sıkınca sakinliyordu ama ilaç çok kötü püskürtmek istiyordu beğenmedi zaten tek ilaç bu demisti eczaci bize. Şimdi ağzında cook cook az kaldı öyle yapmıyor. Ama Neden oluştuğuna dair doktor bir şey demedi bende sormayı o an akıl etmemistim

Bu cumartesi doktoruna gozukucez bakalim o zamana kadar karbonatli suyla sileyim de gecmezse doktoruna sorayim.

Ben beşiğinde salliyorum başka turlu uyumuyo malesef

0-3 olmuyo bizde artık 3-6 bazıları oluyo 6-9 daha çok oluyo ama o da boydan yani yoksa zayıf. 64 boyu 83 gunluguz

Kızlar trendyolda indirimler başladı. Molfix 2 numara bez alcam 232li ama ne zamana kadar kullanabiliriz ki elimde mi kalır diye dusunuyorum. 3 numaraya geçen var mı ne zaman kac kiloyken gectiniz?
Senin minik kaç kilo
Canım ben 2.ay alışını yaptırdığımda 5.5 kiloydu 15 gün fln oldu şimdi 6 ya yaklaşmıştır, 2.numara sıkmaya başladı kenarlardan hep iz kakıyordu bacağında , şimdi 3 e geçtik gayet rahat ettik. Üzerinde yaş aralıkları belirtiliyor zaten , 3 numara 4-9 kg ı kapsıyor

Ben küçülenleri ayırıp verdim bile ihtiyaç sahiplerine gönderdim Allahım bu günleri de gördük şükür
Kalıba göre değişiyor aynen , 3-6 tulum tam gibi duruyor alttan kasıyor bazen bol giysin rahat etsin diye düşünüyorum

Aynı şeyler..memedr o savaşı ağlaması sündürmesi ve yumruk hem memeyi istiyo hem bir kere çekip hırsla bırakıp Ağlıyor

Bir hafta önce ölçüldü 4.800 du canım kilo alımı dusuk malesef. Su an tam oluyo ama dediğin gibi biraz daha buyuse yanlardan sikabilir elimde kalir. 3 numara alcam uzun kullanırım.

Maşallah güzel bi düzen oturtmuşsunBen de uyku saatini erkene çekmeye çalışıyorum ama bi yandan da misafirliğe gittiğinde napıyosun onu merak ettimDüzeni şaşıyo mu ya da sana misafir geldiğinde çünkü hafta sonu çocuklu misafirim vardı benim minnak gürültülerinden etkilendi

Gözün aydın canım. İnsanın Evi gibisi yok. Gülce de rahatlamıştır.
Ben artık 1yaş kıyafetleri giydiriyorum. İç zıbınları 9aylık, rahat kapanıyor. Dış kıyafette 9aylık alt üstler tam oluyor,1 ay sonra olmazlar muhtemelen. 9aylık 2tane tulumu misafirliğe giderken giydiririm diye bekliyordu çıtçıtları kapanmıyor kaldılar öyle Cumartesi günü başladık 1yaşa. Pantolon, bluz, yelek Takımıydı. Büyük olur diye bir ay sonra konsept çekiminde giydirecektim ama nerdeyse tam oldu. Tabi benim bebiş 4ay 10günlük. Erken doğdu ama Yaşıtlarını yakaladı şimdi hamdolsun

Kızlar trendyolda indirimler başladı. Molfix 2 numara bez alcam 232li ama ne zamana kadar kullanabiliriz ki elimde mi kalır diye dusunuyorum. 3 numaraya geçen var mı ne zaman kac kiloyken gectiniz?
Ben 2 numara 2 pkt almıştım 2.si bitmek üzere ama kalan 2 si zorlayacak oğlum 6 kilo oldu masallah.keske o kadar almasaydım dedim.

Bizimde aynen boydan olmuyor 9 12 al bencede ben çoraplı alt aldım 9 12 çorap kısmı biraz büyük oldu ama beli falan normal oldu

Sleepy cidden küçük. Bizde sleepy 2 nunara kullanıyoruz ama küçüldü paket bitsin 3 numaraya geçicem. Goon 3 numara almıştım o da çok büyük çıktı sanki sleepynin 4 numarası gibi.
Bende sleepy 3 kullanıyorum Bayadır ama bacaklarının lastik izi çıkıyo hep beli normal besim küçük de gelmiyor ama bacaklarda lastik izi olıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…