Ya dilinde cok hafif bir beyazlik vsr. Ama oncesinde daha kalin bir katman vardi doktoru o zaman bile pamukcuk degil bi demişti. Simdi cok cok ince bir katman. Ben onemsememistim bu yuzden ama ondan mi acabaDili nasıl bir şey yok deme bizde hafif pamukcuk olunca öyle yaptı dilinde beyazlık olmuştu.
Yok canim bizimki daha uykudan uyandiginda basliyor elini goturmeyeAslında uyuyamadığı yani uykuya dalamadığı için öyle yapıyordur. Benim kızımda ne zaman uyuuamasa uyanık kaldığı süre uzadıkça aynılarını yapıyor
Ben de onu dusunuyorum işte resmen gunde kaç bez harcıyoruz haftada kaç kilo alır kaç gün yeter hesap yapmaya calisiyorumBizimki de minnak olduğu için hala 2 numaradayız stok da yapamıyorum kilo alırsa elimde patlıcak kar ediim derken zarara girmiim dedim
Benimkinde de doktor hafif pamukcuk var çok değil.dedi senin dediklerinin aynısını yapıyordu karbonat şu ile sur demisti onun La geçmeyince ilacını aldık ilacı sıkınca sakinliyordu ama ilaç çok kötü püskürtmek istiyordu beğenmedi zaten tek ilaç bu demisti eczaci bize. Şimdi ağzında cook cook az kaldı öyle yapmıyor. Ama Neden oluştuğuna dair doktor bir şey demedi bende sormayı o an akıl etmemistimYa dilinde cok hafif bir beyazlik vsr. Ama oncesinde daha kalin bir katman vardi doktoru o zaman bile pamukcuk degil bi demişti. Simdi cok cok ince bir katman. Ben onemsememistim bu yuzden ama ondan mi acaba
Bu cumartesi doktoruna gozukucez bakalim o zamana kadar karbonatli suyla sileyim de gecmezse doktoruna sorayim.Benimkinde de doktor hafif pamukcuk var çok değil.dedi senin dediklerinin aynısını yapıyordu karbonat şu ile sur demisti onun La geçmeyince ilacını aldık ilacı sıkınca sakinliyordu ama ilaç çok kötü püskürtmek istiyordu beğenmedi zaten tek ilaç bu demisti eczaci bize. Şimdi ağzında cook cook az kaldı öyle yapmıyor. Ama Neden oluştuğuna dair doktor bir şey demedi bende sormayı o an akıl etmemistim
3. Ay aşı yok dedi bize sağlık ocağı3. Ay gel dediler bana ozaman kilo kontrolü için çağırdılar biz minik olunca
Ben beşiğinde salliyorum başka turlu uyumuyo malesefYa kizlar sizlerden fikir almak istiyorum bizim oglus bir suredir gece uykusuna pusetinde guc bela sallayarak geciyor besiginde sallayinca uyumuyor ama pusette one arkaya sallaninca uyuyor yana sallanmayi sevmiyor ama one arkaya yani salincak gibi sallanmayi seviyor. Su salincaklardan alsam mi diyorum tam yatabiliyor bunlar. Sallamak istemiyorum ama uyumuyor baska turlu. Cok mu erken sizce? Ya da sallamanin bir zarari olmaz diye dusunenler var mi
0-3 olmuyo bizde artık 3-6 bazıları oluyo 6-9 daha çok oluyo ama o da boydan yani yoksa zayıf. 64 boyu 83 gunluguzBoyu uzun mu? Benimki zayıf ortalama boyda bizim kıyafetten kıyafete değişiyor 0-3 olanda var olmayanda 3-6 oluyor hatta dün 6-9 giydi ama benimkiler yeni değil hep ablanın cicileri daha çok ama iç atletler hep büyük giydiriyorum sıkıp rahatsız etmesin diye
Beni de kilo kontrolü için çağırdılar 3.ay da gitcez.3. Ay gel dediler bana ozaman kilo kontrolü için çağırdılar biz minik olunca
Senin minik kaç kiloKızlar trendyolda indirimler başladı. Molfix 2 numara bez alcam 232li ama ne zamana kadar kullanabiliriz ki elimde mi kalır diye dusunuyorum. 3 numaraya geçen var mı ne zaman kac kiloyken gectiniz?
Benimki de kucakta olacak ve mutlaka konuscaz laf dinliyo resmenEvet ben de kizamioeum cok tatli oluyorlar ama elini tam ememedigi icin surekli mikirdaniyor. Uyanik oldugu her an kucak istemeye basladi bakalim tum gun gezdirdim evde
Ben küçülenleri ayırıp verdim bile ihtiyaç sahiplerine gönderdimOhh maşallah ne güzel büyüyor. Ya kıyafetlerin kalıpları çok farklı. Lcw den geçen bi tulum bi de alt üst takım aldık 3-6 ay tulum az büyük oldu takım tam geldi. Aynı marka aynı beden olmasına rağmen. Bizim de 2-3 tane tulum vardı küçülmüş, zıbınların bazıları zor oluyor, ayaklı altları nerdeyse tayt gibi olacakAllahtan çok fazla kıyafet almamıştım çoğunu giy yıka git yıka eskitmiştik bile. Şimdi parça parça kışlık alıyorum çok zevkli oluyor bu arada saçlarını mı kestirdin çok güzel olmuş foto süper
Aynı şeyler..memedr o savaşı ağlaması sündürmesi ve yumrukYaaaa zilli basladimi cekmeyekestirince cekecek bise bulamaz bizimki henuz kesfetmedi onu bu ara pek bi uysal nazar degmesin memeyle mucadele veriyo cok..emiyo emiyo birden cikiyo hirsla ariyo etrafi izlerken sunduruyo yumrugu her daim hazir agzina sokmaya calisiyo ama buyudu sanki konusunca gülüyo laf istiyo resmen
Bir hafta önce ölçüldü 4.800 du canım kilo alımı dusuk malesef. Su an tam oluyo ama dediğin gibi biraz daha buyuse yanlardan sikabilir elimde kalir. 3 numara alcam uzun kullanırım.Senin minik kaç kilo
Canım ben 2.ay alışını yaptırdığımda 5.5 kiloydu 15 gün fln oldu şimdi 6 ya yaklaşmıştır, 2.numara sıkmaya başladı kenarlardan hep iz kakıyordu bacağında , şimdi 3 e geçtik gayet rahat ettik. Üzerinde yaş aralıkları belirtiliyor zaten , 3 numara 4-9 kg ı kapsıyor
Maşallah güzel bi düzen oturtmuşsunEn guzelini yapiyorsun cunki 11de yatirdiginda yorgun oluyor ve sıksık uyanabilir..ideal saat 8 9 arasi gece uykusu icin.bebek fazla yorgun olmayacak.hep ayni saatte uyuyor rutini o sekilde olusturduk.5ten sonra uyutmuyorum 8de banyosunu yaptirip uyutuyorum ..ya 2 de ya 4de kalkar bir de 6da..hem emzirme saatleri hem uyku saatleri belli boylece..6da emiyor 8de emiyor 9dan sonra ilk gunduz uykusu 11de emer uyur 1de emer uyur. 2den sonra son gunduz uykusu ve 5ten 8e kadr oyalamacabu arada doymasa uyuyamaz bebegin mesela benimki 6 gibi sutu tuketiyor ve cok farkli cigliklar atiyor bende o zaman 1kez mama vermis oluyorum.
Gözün aydın canım. İnsanın Evi gibisi yok. Gülce de rahatlamıştır.Merhaba kizlar biz evimize döndük..kizim evini özlemiş..cok sukur beslenmede de uykuda da duzeni oturttuk artik..büyüdükce rahatlayacaksin derlerdi cidden öyleymis.oyun halisiyla vakit geciriyo baya..dönence almistim sanirim biraz gereksiz oldu pek sevmedi.
bir de her seyi bir anda kücüldü.. 1-3 aylik tulumlar olmuyor,3 -6 aylik zibinlarimiz alttan zor citcitlaniyo..6-9lar tam oluyo neredeyse olmayacak..enden degilde boydan olmuyor sanki..tecrubeli anneler kac aylik almaliyim zibinlarini ,atletlerini simdi 9-12 mi
Ben 2 numara 2 pkt almıştım 2.si bitmek üzere ama kalan 2 si zorlayacak oğlum 6 kilo oldu masallah.keske o kadar almasaydım dedim.Kızlar trendyolda indirimler başladı. Molfix 2 numara bez alcam 232li ama ne zamana kadar kullanabiliriz ki elimde mi kalır diye dusunuyorum. 3 numaraya geçen var mı ne zaman kac kiloyken gectiniz?
Bizimde aynen boydan olmuyor 9 12 al bencede ben çoraplı alt aldım 9 12 çorap kısmı biraz büyük oldu ama beli falan normal olduMerhaba kizlar biz evimize döndük..kizim evini özlemiş..cok sukur beslenmede de uykuda da duzeni oturttuk artik..büyüdükce rahatlayacaksin derlerdi cidden öyleymis.oyun halisiyla vakit geciriyo baya..dönence almistim sanirim biraz gereksiz oldu pek sevmedi.
bir de her seyi bir anda kücüldü.. 1-3 aylik tulumlar olmuyor,3 -6 aylik zibinlarimiz alttan zor citcitlaniyo..6-9lar tam oluyo neredeyse olmayacak..enden degilde boydan olmuyor sanki..tecrubeli anneler kac aylik almaliyim zibinlarini ,atletlerini simdi 9-12 mi
Bende sleepy 3 kullanıyorum Bayadır ama bacaklarının lastik izi çıkıyo hep beli normal besim küçük de gelmiyor ama bacaklarda lastik izi olıyoSleepy cidden küçük. Bizde sleepy 2 nunara kullanıyoruz ama küçüldü paket bitsin 3 numaraya geçicem. Goon 3 numara almıştım o da çok büyük çıktı sanki sleepynin 4 numarası gibi.
Yok. CanımKızlar 3. Ay kontrolünde özel aşılar harici yapılması gereken asi var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?