Devamlı kusuyor mu canım?
Oh rahatlamıştır o kadar gaz nerden çıkıyor bende anlamıyorum bazen
Maşallah kız profilin çok tatlı
Sarışın ikiside ☺
Teşekkür ederim canım. Abi kardeş poz vermeler başladı çok şükür alıştılar biri olmadan diğeri yapamıyor.
Evet her emme sonrası kusuyor arada istisnalar olsada. Aslında ben o an boşum sussun deyip meme veriyorum. Sık sık vermesem bu kadar kusmaz. Kusunca tekrar istiyor. Akşam kustu ve tekrar vermedim ondan sanırım rahat rahat uyudu. Bir de çorap sevmiyor galiba. Çorap giydirdiğim akşamlar daha sık uyandığını fark ettim. Ayaklı pantolonla rahat ediyor.
Hemen doktora gitme canım. Sen maske kullan. Evde yoksa da bir şekilde nefesinin ona gelmemesine dikkat et. Onun yattığı yere yakın yarım soğan yarım limon kesip varsa üstüne tane karanfil sapla. Bronşları açıp odadaki mikrobu kırıyor. Ben bile hissettim. 1mt’den daha uzağa koyma ama etkisi olmuyor. Odayı sık sık havalandır, nemli tut. Petek üstüne bir kap koy, buhar makinan yoksa kettle ile buhar yap biraz.
Bizimki de 2 hafta önce öksürük (köpek havlaması gibiydi üstelik) hapşırıp göz yaşarması vardı. Aylık kontrole gittiğimizde doktor baktı, sık sık emzir dedi o kadar. Şimdi iyileşti çok şükür. nefes alırken sırtında ve göğsünde hırıltı hissedersen, kısa kısa sık nefes alıp verirse doktora gidin mutlaka.
Geçmiş olsun.

Bizimkini de alıştırmaya çalışıyoruz 9da yatak odasına geçip loş ışık yapıp emziriyorum ama gözlerini iyice açıyo sanki karanlıktan korkuyo gibi huzursuzBen uyutmaya çalıştıkça o da uyumamaya çalışıyoBakalım kim kazancak gerçi iki gündür hasta olduğum için ara verdimAyakta sallama da aynen devam

Kızlar trendyolda indirimler başladı. Molfix 2 numara bez alcam 232li ama ne zamana kadar kullanabiliriz ki elimde mi kalır diye dusunuyorum. 3 numaraya geçen var mı ne zaman kac kiloyken gectiniz?
Bizimki de minnak olduğu için hala 2 numaradayız stok da yapamıyorum kilo alırsa elimde patlıcak kar ediim derken zarara girmiim dedim

Ya kizlar sizlerden fikir almak istiyorum bizim oglus bir suredir gece uykusuna pusetinde guc bela sallayarak geciyor besiginde sallayinca uyumuyor ama pusette one arkaya sallaninca uyuyor yana sallanmayi sevmiyor ama one arkaya yani salincak gibi sallanmayi seviyor. Su salincaklardan alsam mi diyorum tam yatabiliyor bunlar. Sallamak istemiyorum ama uyumuyor baska turlu. Cok mu erken sizce? Ya da sallamanin bir zarari olmaz diye dusunenler var mi

Eklentiler

• Screenshot_20191125-132504_Chrome.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 25
Cok Tesekkur ederim canim gormedim evet yeni kestirdim anne saçı bir yere giderken uzun saca sekil vermek vs zor geldi yıka çık.seviyorumda kisa sacı

Uzun suredir 8 saat uyuyor bizim kız..aciksa uyaniyorlar zaten artik o kritik donemlerde gecti (sarilik vs..)2.aydan itibaren gecede 1 keze dusebilirmis beslenme..
Maşallah size ya benim korkum mama vermedigim için doymaması...uykuya giderken 1.5 saat memede tuttum biraz biri biraz biri mama vermemek için diretiyorum sonrada üzülüyorum acaba karnı aç mı öyle mi gitti uykuya..istahi mi gidiyo bu şekilde öyle garip şeyler

Teşekkür ederim yaa soğanı biliyodum ama dünden beri nasıl akıl edemedim çok kızdım şu an kendimeSöylemesen aklıma gelmezdi çol sağol

Mecbur alışacaklar. Bi de alıştırmak için güzel bir dönem. Yoksa büyüdükçe zorlaşacak bu iş. Kıyamam kuzuyu hastayken zorlama tabi ama en azından aynı saatte uyutmaya devam etki o saatte uyumaya alışsınlar.

Aynen bende de sleepynin 3 numarasi anca oluyo kalibi dar 1 paket Almistim denemek için o da pişik yaptı ve sizdiriyo günde 1 tane en fazla 3 saat duracal kadar bağlıyorum
Prima aktif bebek 3 numarada kullandım 2 so elimde kalmayınca o biraz büyük geliyodu ama yinede oluyodu☺
Prima premium carede2 numaradini kullanıyorum hala onun kalibi büyük paket bitince 3 e geçecem artık

Sallanarak uyuyan bebekler kendi kendine uykuya geçmeyi öğrenemedikleri için gece daha çok uyanır diyorlar ama ben benim kızı 1 haftadır sallamadan uyutuyorum daha çok uyanır oldu sanki

Cok Tesekkur ederim canim gormedim evet yeni kestirdim anne saçı bir yere giderken uzun saca sekil vermek vs zor geldi yıka çık.seviyorumda kisa sacı
Bende kestirmek istiyorum ama benim kız salık olarak denk gelince hemen yapışıyor saçlarıma çok fena çekiyor saçımı toplamak zorunda kalıyorum hep, o zaman bile enseden çıkan minik saçları çekiyor kerata

Uzun suredir 8 saat uyuyor bizim kız..aciksa uyaniyorlar zaten artik o kritik donemlerde gecti (sarilik vs..)2.aydan itibaren gecede 1 keze dusebilirmis beslenme..
Hep aynı saatte mi uyuyor, yanı kaçta yatıp kaçta kalkıyor. Biz de bir düzene sokalım gece 11 e kadar oyalayalım 8 de yatırmayalım diyoruz ama huysuzlanınca uyutuyoruz

Ay hiç sorma el kadar çocuğa da bişey denmiyor o yoğun günlerde.
anne yorgun olunca bunalım kapıda bitiyor
Atak mıdır bilmiyorum ama 4 saatte iyi yani.
Uyutmadan sık sık emzir doyduduğunu anlamaz o şuan
neden anlamıyor?
sorma güçlü durmaya çalışıyorum her yanı idare edeyim derken kendimden ödün veriyorum. ve bu dönem en az 1 ay kadar sürecek..

Seninki de saça düşkün olucak desene.
Ben saçım çok dökülüyor diye örgü yapıyordum, emerken örgünün ucunu altta kalan koluyla yakalardı. Sonra saçımı tutmadan emmek istememeler başladı. Yürüme döneminde düşüp canı acısa gelip saçımı koklar okşar geri dönerdi oyununa. Memeyi bıraktığı dönem saçımla avundu. O zamanlar tatlı geliyordu bana bunlar tabi ama şuan oğlum bırak diye yalvarıyorum resmen. 2yaşında ama hala Saçlarıma dokunmadan uyuyamıyor . Kestirip bez bebek yapıp ona saç yapsam versem diye düşünmüyor değilim ama erkek çocuk

Benim kullandigim da prima premium care. Once biraz buyuk gibiydi ama hic sizdirmadigi icin favorim. Simdi tam oluyor zaten. Sleepy'de her kakada banyo yaptirmak zorunda kaliyordum.

Profil foton çok güzel söylemeden gecmiyim
Aynı dert bende de var. 6-9 ay tulum ve ayaklı patikler zor oluyo ama zayıf benimki. Boyu uzun boydan olmuyo sadece bazılarının da kalıbı küçük sanırım ondan.

Boyu uzun mu? Benimki zayıf ortalama boyda bizim kıyafetten kıyafete değişiyor 0-3 olanda var olmayanda 3-6 oluyor hatta dün 6-9 giydi ama benimkiler yeni değil hep ablanın cicileri daha çok ama iç atletler hep büyük giydiriyorum sıkıp rahatsız etmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…