Kızlar oğlum çok kusuyor, omzunu ıslatacak kadar kusuyor ve kusmuğu ekşi kokuyor. Üşütmüş olabilir mi halbuki çok da sıkı giydiriyorum özellikle gece. Bugün çok da huzursuz

Hep aynı saatte mi uyuyor, yanı kaçta yatıp kaçta kalkıyor. Biz de bir düzene sokalım gece 11 e kadar oyalayalım 8 de yatırmayalım diyoruz ama huysuzlanınca uyutuyoruz
En guzelini yapiyorsun cunki 11de yatirdiginda yorgun oluyor ve sıksık uyanabilir..ideal saat 8 9 arasi gece uykusu icin.bebek fazla yorgun olmayacak.hep ayni saatte uyuyor rutini o sekilde olusturduk.5ten sonra uyutmuyorum 8de banyosunu yaptirip uyutuyorum ..ya 2 de ya 4de kalkar bir de 6da..hem emzirme saatleri hem uyku saatleri belli boylece..6da emiyor 8de emiyor 9dan sonra ilk gunduz uykusu 11de emer uyur 1de emer uyur. 2den sonra son gunduz uykusu ve 5ten 8e kadr oyalamaca bu arada doymasa uyuyamaz bebegin mesela benimki 6 gibi sutu tuketiyor ve cok farkli cigliklar atiyor bende o zaman 1kez mama vermis oluyorum.

Benimki 2 den 8 e kadar uyudu..ve biz hiç uyku saatini 8 9 10 yapamadık

Yaaaa zilli basladimi cekmeye kestirince cekecek bise bulamaz bizimki henuz kesfetmedi onu bu ara pek bi uysal nazar degmesin memeyle mucadele veriyo cok..emiyo emiyo birden cikiyo hirsla ariyo etrafi izlerken sunduruyo yumrugu her daim hazir agzina sokmaya calisiyo ama buyudu sanki konusunca gülüyo laf istiyo resmen

Onun belli bir süresi var sanırım. Hemşire çok üstünde durmuştu. Sağlık ocağını siz arasanız?
Hemşireyle bugün görüştüm yarın gel dedi. Yarın yapılacak inşallah. Verem aşısından sonra ateş oluyor mu acaba

3. Ay gel dediler bana ozaman kilo kontrolü için çağırdılar biz minik olunca
Bana da 3. Ay doktora giderseniz olcumlerini soyleyin, gitmicekseniz gelin burada olcelim dediler. Ben de haftaya ugrayacagim kilosunu ogrenmek icin.

Benimki 2 den 8 e kadar uyudu..ve biz hiç uyku saatini 8 9 10 yapamadık
Bizimki de kesintili canim, 11 saat uyumuyor, nerdeee defalarca uyaniyor. Ilk uykusu en uzun oluyor, 2 gibi uyaniyor. Sonra en gec 2 saatte uyaniyor. Sabahlar benim icin en zoru. Uykumun en agir oldugu zaman zirt pirt uyanmasi cok yoruyor.

Evet ben de kizamioeum cok tatli oluyorlar ama elini tam ememedigi icin surekli mikirdaniyor. Uyanik oldugu her an kucak istemeye basladi bakalim tum gun gezdirdim evde

Benzeri bir durum bizde de var. Elini emme sevdasından kendini uyandırıyor bu gece eldiven giydirip yatırdım bi tık faydası oldu sanki
Ben de eldiven deneyim bakalim. Bizimki kendini uyandirmiyor ama uyanir uyanmaz hemen agzina goturuyor ellerini. Bazen de yuzunu gozunu sıkıyor hic acimadan. Eldiven en azindan zarar verdirmez

Süper inşallah bizimkinin de uykusu düzene girer. Her gün banyo yaptırmıyorum havalar soğudu için üşür diye korkuyorum. Ankarada yaşıyorum baya soğudu havalar. Gerçi kaloriferleri yakmaya çoktan başladık ama öyle bir evham işte

En son 4.800du 2 tam oluyo bize de. Daha kullanırım gibi geldi ama çok çabuk da buyuyolar 3 alayim en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…