kızlar hepiniz 9-12lerden bahsetmissiniz. bizim hersey 3-6. 6-9 kullandıgım bisey yok. ben mi dar giydiriyorum acaba
Ben de 9-12 giydirmiyorum. Ama 3-6'lar biraz zorlamaya basladi. Bazi 68'ler tam oluyor bazisi buyuk. Gecen numarasi yok diye 74 cm tulum aldim, bacaklari kocaman oldu

Tskler insallah Ben de Ankara'dayim

Fazla misafirimiz olmaz.yani gitsekte arkadaslarimiz var burada sadece.hep onlar geldi bu zamana kadar ben yine musade isteyip 8de uyuttum..ayibi olmaz yani bunun onlarda anlayislilar sagolsunlar.bi ailemin yanina gidince korktum ama ordada kendi duzenimi devam ettirdim hatta seste uyumayada alisti orada iyi oldu..yoksa evde hep sessiz ortam..bence ne olursa olsun misafiriydi gezmesiydi..düzenden ödün vermemeli..yoksa cocugun her seyi sasiyor bir yer de okumustum yine sanirim mahallenin en mutlu bebegi kitabindaydi..bir gunluk duzen disina cikmak bile etkiler falan diyordu

Hem de ne rahatlama dunden beri cok daha duzenli uyudu sessiz sakin yavrum :) ay masallah seninki baya onden gidiyor demek ki.nazar degmesin..yani aya gore olmuyormus bende onu anladim bizim kizin boyu uzun sanirim 6 9 da citcitlar alttan zor kapaniyo :)

Benim aldığım dönence park yatagimiza uymadı ne alsam elimde kalıyor var mi park yatağa takmanın bir yolu bilen var mi?

Ben geceyi 12-1 civarı yattığı uykudan itibaren baz alıyorum , yani gece ben yattıktan sonra kaç kere kalktım kızımla beraber 1-2 kez

Sizinde çıkar inşallah o saatlere☺ gündüzde mi hep o şekilde uykusu
Yok gündüz nerdeyse hiç uyumuyo :) toplan 4 saat falan anca0k uyur. o yüzden gece sık sık uyansa da uyuyor olmasına seviniyorum

Kızlar trendyolda indirimler başladı. Molfix 2 numara bez alcam 232li ama ne zamana kadar kullanabiliriz ki elimde mi kalır diye dusunuyorum. 3 numaraya geçen var mı ne zaman kac kiloyken gectiniz?
Canim ben prima 3 numara. Goon 2 numara kullaniyorum. Ama goon da da 3e gececegim. Bebek 6 kilo. Primanin 3 numarasini tekar almam elimde stoktan kalma vardi. Bebek kakasini yapti zannediyorum cok kotu kokuyor. Ama kaka falan yok. Premium care nin 3 numarasi 2 numaradan da fazla kokuyor.

Ben geceyi 12-1 civarı yattığı uykudan itibaren baz alıyorum , yani gece ben yattıktan sonra kaç kere kalktım kızımla beraber 1-2 kez
Ben de sabahi uzun aliyorum cunku benim uyanmak istedigim saate kadar uyumasini istiyorum. 8'de yatiyor gece uykusuna. 2 gibi uyanip 2:30 gibi uyuyor. 4, 5:30, 7 gibi kalkiyor. Her defasinda emzirip uyutuyorum ama sonlara dogru uykuya gecmesi daha zor oluyor. 7 gibi uyandiginda biraz uyanik kaliyor. Sonra 9'a kadar tekrar uyuyor. Sarkarsa 10'u buluyor uyanmasi. Ama ben 4'ten sonra hep boluk porcuk uyudugum icin hic dinlenmis kalkamiyorum.

Ayyy gerçekten çok tatlı ama zorluğu da vardır bilirim. Benim yeğenim de annesinin kulağını tutma meraklısı. Aynı sizin gibi emerken kulağını tutuyordu ordan alışkanlık kaldı

Neye alerjin var. Bende de alerjik rinit var hamileyken 3 ay oksurdum grip oldum zannedip meger alerjiden oksurmusim. Awmys diye burun spreyi versi gogus hastaliklari doktoru. Kadin dogumvum gondermisti. Onu kullandim gecince biraktim. Ayni ilaci ilk bebekte emzirme doneminde kullanmistim. Oksuruk hapsuruk gecmisti. Istersen doktora git sor.

Evet bizim de akraba falan yok sadece arkadaşlarımız var onlar da anlayışlı insanlarBen de başlıcam gribi atlatınca inşallah Arada sana sorular sorabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…