Yaaaa zilli basladimi cekmeye kestirince cekecek bise bulamaz bizimki henuz kesfetmedi onu bu ara pek bi uysal nazar degmesin memeyle mucadele veriyo cok..emiyo emiyo birden cikiyo hirsla ariyo etrafi izlerken sunduruyo yumrugu her daim hazir agzina sokmaya calisiyo ama buyudu sanki konusunca gülüyo laf istiyo resmen
Maşallah kuzuya bizimki de sohbeti çok seviyor, cevap veriyor artık hep kendince ben evde zaten hep büyük insan varmış gibi herşeyi anlatıp konuşuyorum yakında karşılıklı kahve de içeriz
Canim tavsiyem kandan yumurta ve sut testi yaptir. Ben de ayni durumu yasadim. Bebegimde cok egzama var alerji testi kandan yapildi sadece. Doktor bu goruntuye gore alerjisi yuks3k cikmaliydi ama sizin sinirda cikmis dedi. Sut ve yumurta icin de sehir disina kan gonderildi. Ben 3 hafta tuketmedim o urunleri ama bir azalma olmadi. Test sonucu 1 haftada cikti ve yumurtayla sute alerjisi yokmus.
Ben de sut ve yumurta tuketmeye basladim. Caaanim yumurtayi cok ozlemisim. Su anda universitenin coxuk alerji bolumune randevu almaya calisiyorum ama cok dolu alamiyorum. Cocuk doktoru cocuk alerji bolumune yönlendirdi.
Canim tavsiyem kandan yumurta ve sut testi yaptir. Ben de ayni durumu yasadim. Bebegimde cok egzama var alerji testi kandan yapildi sadece. Doktor bu goruntuye gore alerjisi yuks3k cikmaliydi ama sizin sinirda cikmis dedi. Sut ve yumurta icin de sehir disina kan gonderildi. Ben 3 hafta tuketmedim o urunleri ama bir azalma olmadi. Test sonucu 1 haftada cikti ve yumurtayla sute alerjisi yokmus.
Ben de sut ve yumurta tuketmeye basladim. Caaanim yumurtayi cok ozlemisim. Su anda universitenin coxuk alerji bolumune randevu almaya calisiyorum ama cok dolu alamiyorum. Cocuk doktoru cocuk alerji bolumune yönlendirdi.
Bizim doktorumuz henüz cok küçük ama takip etmeliyiz dedi. Bidahaki gidişimizde söyliyim bari test yapılıyorsa yaptıralım diye. Yumurtayı şimdilik tüket dedi. Ay inşallah alerji falan yoktur ya
Ben de eldiven deneyim bakalim. Bizimki kendini uyandirmiyor ama uyanir uyanmaz hemen agzina goturuyor ellerini. Bazen de yuzunu gozunu sıkıyor hic acimadan. Eldiven en azindan zarar verdirmez
ShinSeGi
yatarken bende eldiven takıyorum yapacak bir şey yok, geçen gün uyandı yanına giderken bir çığlık attı eldivenini çıkarmış kim bilir kendine ne yaptı da canı yandı
Kızlar bebeğin yıkama suyunu nasıl hazırlıyorsunuz . Biz 40ına kadar içme suyu üzerine kaynattığımız içme suyu İle yıkadık. 2 gün sonra 3 ay olacağız hala içme suyu , yarım damacana bile gitmiyor bir dolu kova sadece. Kızım tam 5 aylıkken işe başlayacağım , işe başlayınca artık normal suya geçeriz heralde
Kızlar, bebeğinin eli sürekli ağzında olanlar, bu sabah resmen yüreğime indi! Sabah 7.30'da uyandım, mete mıkırdanıyodu, baktım yine elini ağzına sokmaya başladı. Kalktım, öncesinde altını değiştirmek istedim. Altını açıyodum tam, yine eli ağzında tabi bi kusturdu kendini, kafasını yana da çeviremedi bir anda nefessiz kaldı vücudu öyle bi kasıldı ki, hayatımın şokunu yaşadım, hemen ters çevirdim eşime seslendim, allahtan sadece bi anlık bi şeydi ama ya uykusunda olsaydı, ya ben uyuyor olsaydım diye resmen inme indi bana. Dikkatli olun nolur, allah korusun yavrularımızı
Ayy Allahım korusun ya bizimde geçen serum fizyolojik genzinemi ne kaçtı baya öksürdü kaldırdım dik tuttum yok surat kıpkırmızı oldu yüreğime indi sanki o an. Şimdi cesaret edemiyorum yapmaya. Halbuki hiç böyle olmazdı ya (
Kızlar bebeğin yıkama suyunu nasıl hazırlıyorsunuz . Biz 40ına kadar içme suyu üzerine kaynattığımız içme suyu İle yıkadık. 2 gün sonra 3 ay olacağız hala içme suyu , yarım damacana bile gitmiyor bir dolu kova sadece. Kızım tam 5 aylıkken işe başlayacağım , işe başlayınca artık normal suya geçeriz heralde
Bir de bir şey merak ettim. Hani derle ya bebekleri çok küçükken sünnet ettirin acı hissetmezler falan. Ben acı hissetmediklerine inanmıyorum öyle olsa aşılarda öyle ağlamazlar. Sormak istediğim şu; illaki uyuşutmuşlardır, operasyon sırasında ağladı mı?
Bize ebe öyle çok acıdığından değil ama elini kolunu tuttuğumuz için sinir oldukları için ağlıyolar demişti. Hani anne karnında serbestliğe alıştıklarından. Aynı şeyi aile hekimimizde söyledi ağladığı kadar canı yanmıyo diye.
Bir hafta önce ölçüldü 4.800 du canım kilo alımı dusuk malesef. Su an tam oluyo ama dediğin gibi biraz daha buyuse yanlardan sikabilir elimde kalir. 3 numara alcam uzun kullanırım.
Fazla misafirimiz olmaz.yani gitsekte arkadaslarimiz var burada sadece.hep onlar geldi bu zamana kadar ben yine musade isteyip 8de uyuttum..ayibi olmaz yani bunun onlarda anlayislilar sagolsunlar.bi ailemin yanina gidince korktum ama ordada kendi duzenimi devam ettirdim hatta seste uyumayada alisti orada iyi oldu..yoksa evde hep sessiz ortam..bence ne olursa olsun misafiriydi gezmesiydi..düzenden ödün vermemeli..yoksa cocugun her seyi sasiyor bir yer de okumustum yine sanirim mahallenin en mutlu bebegi kitabindaydi..bir gunluk duzen disina cikmak bile etkiler falan diyordu
Bende öyle düşünüyorum Evde pamuklara sarıp sarmalıyorum lokum gibi uyuyor sessizlikte , kaliteli uyku gibisi yok ama anneme veya kv ye gitsem veya başka bir yere aşırı yadırgıyor uyuyor evet ama her sese uyanıyor. Ocak 28 de işe başlayacağım o zaman ne yapacağım bilmiyorum , şimdi hem kıyamıyorum düzeninde uyuduğu kadar uyusun diyorum ama düzeni tamamen değiştiğinde fazla afallayacak gibi