Kusmami bilmiyorum ama gece kac kez yasadim ayni korkuyu yataktan nasil firladigimi bilmiyorum Allahtan uykum hafif..cok gecmis olsun ne demek iyi biliyorum yani..yanibasimda besigi kulagim hep onda

İstanbul canım. Ben kendim yapıyorum çekimleri, profesyonel kameram var. Şimdilik evde idare ediyoruz ne bulursak. Havalar güzelleşsin o zamana oturur emekler, parklar bahçeler bizimdir
Peki sana birşey danışsam. Konsept foto taslağına bebeğin çekilmiş forosunu phoroshop gibi ekleyebiliyor muyuz ?

Aynı durum şu an bizde var. Alerji testi yapıldı, bana süt diyeti verildi. Cildi aşırı kuru ve yer yer kızarıklıklar var
Alerjo testi koldan yapilandan mi yaptirdiniz. Yoksa kandan bakilan mi? Bebek kucukken koldan deriden yapilan sonuc vermiyor diye soylentiler de var. Bosuna cocugun cani yansin istemiyorum. Diger yandan randevu bulamiyorum. Bursa veya izmire goturmek lazim ama oda uzun yol sayilir. Kucuk bebekle nasil olut hic bilmiyorum. Atopik dermatit dendi bizimkine. Yuzu 2 parmak genisliginde ve uzunlugunda egzama. Pul pul dokuluyor. Kabuk gibi oldu. Universitemiz var ama doktorun keyfi gelirse randevu aciyor. Neymis yaninda hemsiresi yokmus, cok hasta alamiyormus. Cok kizdim ama ne yapayim. Elden birsey gelmiyor. Esimin izin alma sorunu olmasa hic dusunmeden baska sehre gidecegim ama minik bebekle tek basima baska sehre gidemem.

Bizde eldiveni çok az kullanıyoruz canım
Kızım eldivenlerini hemen çıkarıyor kardeşinin
Bi güzel emiyor ki elini cak cuk diye çok tatlı oluyo

Goon indirimli gerxekten de. Biz 2 numara 58liyi 39.90dan almistik. Su an civilde 35tl den satiliyor indirimli hali. Senin onerdigin site en uygun fiyatli su anda.
Boyutları nasıl peki
Primanın ve sleepy nin 2 numarasını kullanıyoruz suanda iyi oluyor
Molfix 3numara sleepy 3 numara büyük geliyor
Bizimkinin totosu kücük biraz zayıfcak ama boyu uzun
Yaklasık 6kg falandır 2 numara mı üc numara mı kullanmak lazım bilirmisin ?

O zamana kadar büyür biraz daha annesi.
Allah bir kolayligini verir kafana takipta stress girme hic..o zamanda düzeni o olacak alisacak ilk gunler bocalasada
İnşallah canım ya , strese girmesem iyi olur evet başka şansımda yok zaten bu kışı bir atlatsak bahara kadar hem alışmış hem rahatlamış oluruz iyice

Evet alışması lazım artık

Canim brn de kesiyorum tirnaklarini benim oglumun yaptigi cizmek degil resmen sikiyor gozune giriyor mesela parmagi o zaman da sıkıyor. Kirmizi kirmizi oluyor sonra her tarafı. Eldiven takmayi ben daha 40i cikmadan birakmistim sma korkuyorum boyle zarar verecek kendine diye. Babasiyla surekli tetikteyiz eli yuzune gitti mi hemen çekiyoruz

Goon 2 oluyor. Bizim de küçük popo kilo da yakın. Goon gece uzun kalınca sızdırdı bizde

Molfix ve slepyden daha buyuk goonun kalibi. Ben goon 2 kullaniyorum. 1 paket daha 2 numara goon kullanip sonra 3 numaray gecerim. Prima 3 kullanmaya basladim. Daha rahat oluyor.benimki de 6 kg. 61 cm.

Ayy allah yardımcın olsun zor bi süreçten geçiyor olmalısın, bebeklerin hasta olması cidden çok üzücü bir şey. Bizimkine de atopik olabilir dedi doktor. Koldan değil kanda bakıldı süt alerjisine, sonucu bilmiyorum ama. Haftaya çarşamba gidicem. Sen peki cilt kuruluğu için bi şey kullanıyo musun? Mesela oğlumda konak da var ona ayrı şampuan, vücuduna da ayrı losyon verdi doktor, sık sık nemlendir dedi.

Ben hep normal musluk suyuyla yıkadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…