Ya bizimki de duzenine alisti. Annemlere gittigimizde hic uyumuyor hep huzursuz. Baska da misafirlige gitmiyoruz. Cunku zaten gitsem bile rahat durmayacagi icin ben de rahat edemicem. Annemler de kalabalik, cok gurultulu. Bir turlu uyuyamiyor. Evdeyse odamiza gecer gecmez uyuyacagini anliyor artik. Rutinlerimizi yapip yataga geciyoruz cunku.

Gecen hafta sunnet oldugunda misafir geldi. Tam uyku saatinde. Zaten ailem olduklari icin izin isteyip uyuttum. Hem biz rahat rahat oturduk, evde bebek oldugu bile anlasilmadi. Hem de bebegim uyksusundan olmadi. Bu hafta yemekli misafirim gelecek. Tam yemek saati bizimkinin uyku saati. Yine izin isticem mecbur. Esim ilgilenir misafirlerle, yoksa zaten yemek de yedirtmez ne esime ne bana.

Evet başka yerde uykusu bölük pörçük oluyor
Bebeğin durumuna göre hareket edeceksin tabiki minicikler günah yani izin isteme gibi bile düşünme bence ayıp olmasın diye yavruları uykulu uykulu bekletecek halimiz yok ya

Off çok geçmiş olsun. Yüreğimize indirmeden büyütsek şu bebeleri. Çok korkuyor insan, 1 saat elim ayağım titredi benim de. İnşallah bir daha yaşamayız böyle şeyler

Ben ilk banyosu dahil çeşme suyuyla yaptırdım çünkü akan su daha iyi olur derlerEğer tedirgin oluyosan gün içinde bir koluna çeşme suyundan sür bekle kızarıklık falan olmazsa öyle yıkarsın ama bişey olucağını sanmıyorum

Bende sanmıyorum sadece ben olsam iyi eşim daha pimpirik , artık normal suya geçelim dedim 5-6.ayına kadar devam edelim dedi daha çok minik diyor ne alakaysa

Bende sanmıyorum sadece ben olsam iyi eşim daha pimpirik , artık normal suya geçelim dedim 5-6.ayına kadar devam edelim dedi daha çok minik diyor ne alakaysa
Sizin bezden çok damacana indirimi varsa onu takip etmeniz gerek o zamanSu ölçüm cihazları satılıyo internette ondan alıp ölçsen eşin de ikna olabilir

@ShinSeGi yatarken bende eldiven takıyorum yapacak bir şey yok, geçen gün uyandı yanına giderken bir çığlık attı eldivenini çıkarmış kim bilir kendine ne yaptı da canı yandı
Kiyamam ya bizimki de Allah ne verdiyse sıkıyor gozuymus agziymis yanagiymis hic farketmiyor onun icin. Eldivem giydiklerinde de dayanamiyrum ki

Benim aldığım dönence park yatagimiza uymadı ne alsam elimde kalıyor var mi park yatağa takmanın bir yolu bilen var mi?
Her dönence park yatağa uymaz. Tiny love park yatak dönence diye bak canım netten. Sadece o uyuyor yeni başka bir marka çıkartmadıysa. Diğerleri karyola tipi yataklar için. Kutusunu açtığın için değişim de yapmazlar üzgünüm. Sert iki çıtanın olması lazım ki aradan geçirip sıkıştırmak mümkün olsun.

Ya zaten indirim dedikleri bir balon. Gecen ay 99 tl'ye aldigim prima premium care 3 numara 112'li paket hala 99 tl. Surekli baktigim urunlerin fiyatina bakiyorum, hic fark yok. Super mega efsane indirim diye kandiriyorlar.
İndirim denince kaniyoruz doğru diyosun. Bi çok urun de gerçek fiyatına çok yakin.

Hangi şehirdesin Ankara ise çekimi nerde yaptıracaksın
İstanbul canım. Ben kendim yapıyorum çekimleri, profesyonel kameram var. Şimdilik evde idare ediyoruz ne bulursak. Havalar güzelleşsin o zamana oturur emekler, parklar bahçeler bizimdir

Ay evet niye bu kadar kendine zarar veriyor bilmeden eldivende daraltıyor ama yapacak birşey yok
Kızlar eldiven takmayın artık. Tırnaklarını kestikten sonra sivri yerleri törpüleyin hafif.
Gazı olduğunda yüzlerini çiziyorlar. Çok ovuştururdu yüzünü ardından çığlık kopardı. Çize çize çizmemeyi öğrendi. Ben uzun zaman oldu takmayalı. Bir sabah fena parçalamıştı yüzünün her yanını. Sonra bir iki kez daha çizdi. Şimdi eliyle yüzünü ovuşturmuyor. Elini Yumruk yapıp cok cok emmeyi tercih ediyor. Çiziklerden de eser yok, süt hemen iyileştiriyor

O zamana kadar büyür biraz daha annesi.
Allah bir kolayligini verir kafana takipta stress girme hic..o zamanda düzeni o olacak alisacak ilk gunler bocalasada

Ben cildini tahris etmesinden cok banyo yaparken su agzina girer mikrop kapar diye ilk 40 gun kaynattim. Sirtini yikarken bir bakiyordum agzini dayamis fileye cok cok emiyor, suyu yaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…