Kızlar eldiven takmayın artık. Tırnaklarını kestikten sonra sivri yerleri törpüleyin hafif.
Gazı olduğunda yüzlerini çiziyorlar. Çok ovuştururdu yüzünü ardından çığlık kopardı. Çize çize çizmemeyi öğrendi. Ben uzun zaman oldu takmayalı. Bir sabah fena parçalamıştı yüzünün her yanını. Sonra bir iki kez daha çizdi. Şimdi eliyle yüzünü ovuşturmuyor. Elini Yumruk yapıp cok cok emmeyi tercih ediyor. Çiziklerden de eser yok, süt hemen iyileştiriyor
Ayy allah yardımcın olsun zor bi süreçten geçiyor olmalısın, bebeklerin hasta olması cidden çok üzücü bir şey. Bizimkine de atopik olabilir dedi doktor. Koldan değil kanda bakıldı süt alerjisine, sonucu bilmiyorum ama. Haftaya çarşamba gidicem. Sen peki cilt kuruluğu için bi şey kullanıyo musun? Mesela oğlumda konak da var ona ayrı şampuan, vücuduna da ayrı losyon verdi doktor, sık sık nemlendir dedi.
Banyo sonrasi zeytinyagi suruyorum. Egzamalarina da core satin krem kullaniyorum pembe rwnginden. Doktor sebamed krem onermisti ama almadim daha. Simdi almaya karar verdim. Sebamed sampuan ve nemlendirici alacagim bebek icin.
Bebege giydirdigim zibini buyuk beden kullaninca sizdirma olayi kalmadi goonda. Zibin sıkı olunca bezi popoya yapistiriyor aklinizda olsun. Citcitli zibini 6 ay giydiriyorum.
Kizlar meme reddi sorunumuz vardi. 2 haftada hallettik cok sukur. Ilk basta gunduz emzirirken memeyi cikardikca once emzik verdim tutunca da hemen cikarip meme verdim. Asil olay ise gece emzirirken banyonun isigini actim yatak odasina yansidi koridordan isik. Yatak odasinin isigini acmadim. Los isikta uykusunu cok acmadan emzirdim.Babayi da salona gonderdik. Ana ogul tek kaldik odamizda. Cok sukur o sorunu astik. Annem de 15 dk cocuk mu emzirilir 10 dakikada doyar o dedi. Ben de psikolojik olarak rahatladim. Biberon olarak da lansinoh orta akisli biberon aldim. Daha 1 defa kullandim ama emz8k kismi aventten cok daha iyi. Daha yumusak. Civilde lansinoh biberon 49.90dan 39.90 a dusmus oradan aldik
Kizlar meme reddi sorunumuz vardi. 2 haftada hallettik cok sukur. Ilk basta gunduz emzirirken memeyi cikardikca once emzik verdim tutunca da hemen cikarip meme verdim. Asil olay ise gece emzirirken banyonun isigini actim yatak odasina yansidi koridordan isik. Yatak odasinin isigini acmadim. Los isikta uykusunu cok acmadan emzirdim.Babayi da salona gonderdik. Ana ogul tek kaldik odamizda. Cok sukur o sorunu astik. Annem de 15 dk cocuk mu emzirilir 10 dakikada doyar o dedi. Ben de psikolojik olarak rahatladim. Biberon olarak da lansinoh orta akisli biberon aldim. Daha 1 defa kullandim ama emz8k kismi aventten cok daha iyi. Daha yumusak. Civilde lansinoh biberon 49.90dan 39.90 a dusmus oradan aldik
O meme reddi ne zordu. Kimse yaşamasın korkusu bile yetiyo. Biz de yaşadık atlattık çok sukur.. ama arada istemeyeceği tutuyo yine zorlamiyorum biraz rahat bırakıyorum geri aliyo memeyi. Dönemsel bisey heralde
Boyutları nasıl peki
Primanın ve sleepy nin 2 numarasını kullanıyoruz suanda iyi oluyor
Molfix 3numara sleepy 3 numara büyük geliyor
Bizimkinin totosu kücük biraz zayıfcak ama boyu uzun
Yaklasık 6kg falandır 2 numara mı üc numara mı kullanmak lazım bilirmisin ?
Mamayı azalttık, meme reddiyle uğraştık derken bizimkinin kilo alımı iyice azalmış. Kafayı yemek üzereyim. Süt yapsın diye ben kilo alıyorum çocuk kilo almıyor 4900 olmuş 5 kiloyu bile göremedik yavvv. Bu ay 390 gram almış sadece mama karşıtı olan ebe bile olmazsa mama başlıcaz mecbur dedi. Karnımdayken ne kolay kilo aldırıyordum ahhhh ahhh
Mamayı azalttık, meme reddiyle uğraştık derken bizimkinin kilo alımı iyice azalmış. Kafayı yemek üzereyim. Süt yapsın diye ben kilo alıyorum çocuk kilo almıyor 4900 olmuş 5 kiloyu bile göremedik yavvv. Bu ay 390 gram almış sadece mama karşıtı olan ebe bile olmazsa mama başlıcaz mecbur dedi. Karnımdayken ne kolay kilo aldırıyordum ahhhh ahhh
Biz de henüz 5 kiloyu göremedik ve dün akşam emdikten sonra çok ağlayınca ilk defa mamayı 90 cc verdim ve bitirince etrafa gülücükler saçmaya başladı açlık ağlamasını anlayamadım diye çok kızdım kendime
Bebege giydirdigim zibini buyuk beden kullaninca sizdirma olayi kalmadi goonda. Zibin sıkı olunca bezi popoya yapistiriyor aklinizda olsun. Citcitli zibini 6 ay giydiriyorum.
Selam kızlar il dışındaydim pek bakamadım buralara Canım sıkildi benim kız in burnu akıyor ve arada öksürüyor bir kaç kere burnunu temizliyorum ama ne yapsam hemen gitsemmi ki doktora hırıltı falan yok daha ama bilemedim ya
Ayy allah yardımcın olsun zor bi süreçten geçiyor olmalısın, bebeklerin hasta olması cidden çok üzücü bir şey. Bizimkine de atopik olabilir dedi doktor. Koldan değil kanda bakıldı süt alerjisine, sonucu bilmiyorum ama. Haftaya çarşamba gidicem. Sen peki cilt kuruluğu için bi şey kullanıyo musun? Mesela oğlumda konak da var ona ayrı şampuan, vücuduna da ayrı losyon verdi doktor, sık sık nemlendir dedi.
Biz de henüz 5 kiloyu göremedik ve dün akşam emdikten sonra çok ağlayınca ilk defa mamayı 90 cc verdim ve bitirince etrafa gülücükler saçmaya başladı açlık ağlamasını anlayamadım diye çok kızdım kendime
Kızma kendine bizde acemiyiz bilemiyoruz yoksa bilerek bebeklerimize olumsuz bişey yapar mıyız bu hafta son bi deneme yapıcam yine kilo alamazsa ben de günde 2-3 kere mama vermeye başlayacağım
Kızma kendine bizde acemiyiz bilemiyoruz yoksa bilerek bebeklerimize olumsuz bişey yapar mıyız bu hafta son bi deneme yapıcam yine kilo alamazsa ben de günde 2-3 kere mama vermeye başlayacağım
Alerjo testi koldan yapilandan mi yaptirdiniz. Yoksa kandan bakilan mi? Bebek kucukken koldan deriden yapilan sonuc vermiyor diye soylentiler de var. Bosuna cocugun cani yansin istemiyorum. Diger yandan randevu bulamiyorum. Bursa veya izmire goturmek lazim ama oda uzun yol sayilir. Kucuk bebekle nasil olut hic bilmiyorum. Atopik dermatit dendi bizimkine. Yuzu 2 parmak genisliginde ve uzunlugunda egzama. Pul pul dokuluyor. Kabuk gibi oldu. Universitemiz var ama doktorun keyfi gelirse randevu aciyor. Neymis yaninda hemsiresi yokmus, cok hasta alamiyormus. Cok kizdim ama ne yapayim. Elden birsey gelmiyor. Esimin izin alma sorunu olmasa hic dusunmeden baska sehre gidecegim ama minik bebekle tek basima baska sehre gidemem.
Seninki de saça düşkün olucak desene.
Ben saçım çok dökülüyor diye örgü yapıyordum, emerken örgünün ucunu altta kalan koluyla yakalardı. Sonra saçımı tutmadan emmek istememeler başladı. Yürüme döneminde düşüp canı acısa gelip saçımı koklar okşar geri dönerdi oyununa. Memeyi bıraktığı dönem saçımla avundu. O zamanlar tatlı geliyordu bana bunlar tabi ama şuan oğlum bırak diye yalvarıyorum resmen. 2yaşında ama hala Saçlarıma dokunmadan uyuyamıyor . Kestirip bez bebek yapıp ona saç yapsam versem diye düşünmüyor değilim ama erkek çocuk
Benim büyük oğlan da bebekken bir dönem kafami yastık yaparak yanağımda uyurdu.Kiz olunca elini yanagima koyarak uyudu.ve bu huyu hala devam ediyor.Bebekken yumuşacıktı çok hoşuna gidiyordu insanın ama şimdi 9 yaşında elleri eski yumuşaklığında sağol acaip huylandiriuor,rahatsız ediyor.Artik tek yatiyor ama bir yere gidip toplu yatacaksak o elleri durmuyor uykuda bile gelip yanında kim varsa onun yanağına dokunuyor.Normalde de sevme şekli o oldu.kardesini de elini yanağına dokunarak seviyor
Off çok geçmiş olsun. Yüreğimize indirmeden büyütsek şu bebeleri. Çok korkuyor insan, 1 saat elim ayağım titredi benim de. İnşallah bir daha yaşamayız böyle şeyler
İyi süper olmuş emzirme kampı yapmışsın Bende loş ışıkta emziriyorum her zaman , uykusu açılmıyor. 10 dk ya doyar diyorlar ama doymuyor biberonu bekliyor valla ama biberondan az içiyor sonra emzirdiğim göğsü sağınca az çıkıyor baya çekmiş oluyor sütü ama doymuyor
Biberondan memnun kaldıysan bende alayım