Ama elleri buz gibi oloyor bazen çıkarıyorum hava alsın diye hemen cırıyo gece çıkmış eldiveni çizdi yüzünü baya ağladı yavrum içli içli

Banyo sonrasi zeytinyagi suruyorum. Egzamalarina da core satin krem kullaniyorum pembe rwnginden. Doktor sebamed krem onermisti ama almadim daha. Simdi almaya karar verdim. Sebamed sampuan ve nemlendirici alacagim bebek icin.

Mühendisinoglu paylasmıs onun altındada cok fazla sızdırmayla ilgili yorum var
Bebege giydirdigim zibini buyuk beden kullaninca sizdirma olayi kalmadi goonda. Zibin sıkı olunca bezi popoya yapistiriyor aklinizda olsun. Citcitli zibini 6 ay giydiriyorum.

Kizlar meme reddi sorunumuz vardi. 2 haftada hallettik cok sukur. Ilk basta gunduz emzirirken memeyi cikardikca once emzik verdim tutunca da hemen cikarip meme verdim. Asil olay ise gece emzirirken banyonun isigini actim yatak odasina yansidi koridordan isik. Yatak odasinin isigini acmadim. Los isikta uykusunu cok acmadan emzirdim.Babayi da salona gonderdik. Ana ogul tek kaldik odamizda. Cok sukur o sorunu astik. Annem de 15 dk cocuk mu emzirilir 10 dakikada doyar o dedi. Ben de psikolojik olarak rahatladim. Biberon olarak da lansinoh orta akisli biberon aldim. Daha 1 defa kullandim ama emz8k kismi aventten cok daha iyi. Daha yumusak. Civilde lansinoh biberon 49.90dan 39.90 a dusmus oradan aldik

O meme reddi ne zordu. Kimse yaşamasın korkusu bile yetiyo. Biz de yaşadık atlattık çok sukur.. ama arada istemeyeceği tutuyo yine zorlamiyorum biraz rahat bırakıyorum geri aliyo memeyi. Dönemsel bisey heralde

Goonun 3 numarası sleepy'nin 4 numarası gibi. Goonun kalıbı bayağa büyük.

Mamayı azalttık, meme reddiyle uğraştık derken bizimkinin kilo alımı iyice azalmış. Kafayı yemek üzereyim. Süt yapsın diye ben kilo alıyorum çocuk kilo almıyor 4900 olmuş 5 kiloyu bile göremedik yavvv. Bu ay 390 gram almış sadece mama karşıtı olan ebe bile olmazsa mama başlıcaz mecbur dedi. Karnımdayken ne kolay kilo aldırıyordum ahhhh ahhh

Biz de henüz 5 kiloyu göremedik ve dün akşam emdikten sonra çok ağlayınca ilk defa mamayı 90 cc verdim ve bitirince etrafa gülücükler saçmaya başladı açlık ağlamasını anlayamadım diye çok kızdım kendime

Bebege giydirdigim zibini buyuk beden kullaninca sizdirma olayi kalmadi goonda. Zibin sıkı olunca bezi popoya yapistiriyor aklinizda olsun. Citcitli zibini 6 ay giydiriyorum.
Ben sleepyide primayıda popoya yapısık kullanıyorum sızdırma hic olmadı
Tazyikli kaka yaptıgında tasmalar oluyor tabi

Selam kızlar il dışındaydim pek bakamadım buralara Canım sıkildi benim kız in burnu akıyor ve arada öksürüyor bir kaç kere burnunu temizliyorum ama ne yapsam hemen gitsemmi ki doktora hırıltı falan yok daha ama bilemedim ya

Konak için hangi şampuanı verdi

Kızma kendine bizde acemiyiz bilemiyoruz yoksa bilerek bebeklerimize olumsuz bişey yapar mıyız bu hafta son bi deneme yapıcam yine kilo alamazsa ben de günde 2-3 kere mama vermeye başlayacağım

Bizede atopik dermatit dedi. Krem verdi sürnce geçti şükür

Benim büyük oğlan da bebekken bir dönem kafami yastık yaparak yanağımda uyurdu.Kiz olunca elini yanagima koyarak uyudu.ve bu huyu hala devam ediyor.Bebekken yumuşacıktı çok hoşuna gidiyordu insanın ama şimdi 9 yaşında elleri eski yumuşaklığında sağol acaip huylandiriuor,rahatsız ediyor.Artik tek yatiyor ama bir yere gidip toplu yatacaksak o elleri durmuyor uykuda bile gelip yanında kim varsa onun yanağına dokunuyor.Normalde de sevme şekli o oldu.kardesini de elini yanağına dokunarak seviyor

Off çok geçmiş olsun. Yüreğimize indirmeden büyütsek şu bebeleri. Çok korkuyor insan, 1 saat elim ayağım titredi benim de. İnşallah bir daha yaşamayız böyle şeyler
İlkyardım kursu olsa ona gitmek istiyorum aslında şimdiden böyleyse ek gıdaya başlayınca daha cok korkarım ben bulundugum yerdede yokki böyle seyler

İyi süper olmuş emzirme kampı yapmışsın Bende loş ışıkta emziriyorum her zaman , uykusu açılmıyor. 10 dk ya doyar diyorlar ama doymuyor biberonu bekliyor valla ama biberondan az içiyor sonra emzirdiğim göğsü sağınca az çıkıyor baya çekmiş oluyor sütü ama doymuyor
Biberondan memnun kaldıysan bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…