Ay bir de orası var saçım başım dağınık dağınık fotoğraf çekilsem ne olacak ilerde o halime bakarak kendime acıycam. Bir de o kilolar yok mu olmaz olsun
Ya benimde hastane fotolari hariç bi tane düzgün fotom yok ya bir tane en güzel fotolar babayla ben de işte mesela kusmus ustum öyle kalmış tam lohusa topuzu saclarimda çok gur kafamın ustunde bi kafa daha var gibi zaten kameraya bile bakmamisim doğru düzgün tipim kaymış ilerde şöyle çocuğun arkadaşlarına fln gosterecegi bi foto yok yani ben onları gostertmem

Nedense benimki de spiral önerdi ama biz kondom kullanıyoruz dedim, tamam dedi doktor. Ha gerçi kocamla daha hiç yakınlaşamadık ama yakınlaşsak kesin kondom kullanırız :))))
:)) spiral %100 koruyor gibi bir sey dedi bana. Peki sezaryenden kac sene sinra tekrar hamile kalinir nir sey dedi mi doktor ben sormayi unuttum. Hsdi diyelim Allah korusun ama hamile kaldik yanlislikla nolur acaba o zaman

Ay aynısııı o yüzden yükselte yükselte sesleniyorum üc bes kerede anca yükseliyorum ama olsun
Birde mutlaka atıyorum hoparlörle konusucam korkma kızım diye baslayıp önden gözüne baka baka hazırlıyorum sese

Hayır yani birini ikisini izlemişim üçüncü versiyondada silah sesleri olacak belli hadi onu unuttum diyelim cocuk delirdi tekmeleriyle ikinci yarıyı neden izlersin dimi ama işte kafam basmamış o zamanlar
İnşallah benim yüzümden değildir yasadıgı gerçekten cok üzülürüm

Allah razı olsun canım Amin inşallah Rabbim yuvalarımızdan huzuru sevgiyi aşkı eksik etmesin hic birimizin

Neler yasadıgını azcok hatırlıyorum
Rabbim içine huzur versin
Ancak eger bosanma gibi uç bi planın yoksa yasadıklarını elbette hemen unutamayacaksın ancak zamanla üstü kapanacak o yüzden simdide uzatma araya soguklugu bitir derim
Sizde bir aile oldunuz artık bu en güzel dönemleri belkide çocuğumuzun güzel anılar biriktirmek lazım yasanan yasandı olmasaydı keske ama oldu evet gecmişinizde var böyle bi sorunlar ama su anda bosanma fikrin yoksa uzatman hiç bi çözüm yaratmayacak derim

Annenle nasıl oldunuz peki

Son düzenleme:

bende mani gibi bi ninni öğrendim babası gelince onu söyleyerek kucağına atıyorum kızı

Atam tütem men seni
Şekere gatem men seni
Akşam baban gelende
Önüne atem men seni

Ben de dusunuyorumda daha erkrn mi diyordum gordugum bebeekler hep 5 6 aylik sen bi git bakalim bizlede paylasirsin

Evet damlalık da olabilir, biz az az çekip şırıngayla da yavaşça itiyoruz. Doktor daha hızlı yapmıştı ama kıyamam ben :)))

:)) spiral %100 koruyor gibi bir sey dedi bana. Peki sezaryenden kac sene sinra tekrar hamile kalinir nir sey dedi mi doktor ben sormayi unuttum. Hsdi diyelim Allah korusun ama hamile kaldik yanlislikla nolur acaba o zaman
Sezaryen sonrası hemen hamile kalan var, bi şekilde doğuyor bebek :) ama kendi doktoruma daha hamileyken sormuştum, doğumdan sonra 1,5 - 2 yıl beklemeni tavsiye ederim demişti. Rahim iyice toparlansın diye sanırım

bende mani gibi bi ninni öğrendim babası gelince onu söyleyerek kucağına atıyorum kızı

Atam tütem men seni
Şekere gatem men seni
Akşam baban gelende
Önüne atem men seni
Hahah buda güzelmiş
Bizim kız babanın gelmeye yakın saatlerde basladıgı için mızmızlıga eşim eve girer girmez hemen elimi yıkayıp geliyorum ilk cümlesi oluyor

Bizimde ablanın kıyafetleri hep bebek giydikçe garip oluyorum bende ablanın o kıyafetle olan fotosunu buluyorum sonra bebeginkino çekiyorum bi ona bi ona bakiyorum zaman nasil geciyor rabbim acılarını gostermesin
Amin canım inşallah
Aynı ben durum birebir valla ya
İnsan bi garip oluyo

Atam tütem men seni
Şekere gatem men seni
Akşam baban gelende
Önüne atem men seni
Kız Ben bunu söyledim çocuklara, hatta videosunu çekip tik tok yaptım
Eşime mesaj olarak atmıştım
Baya hoşuna gitmişti

Ama eşimin cevabı ben bakarım demek yerine
Bülbül seslim oldu
Çok severim bu ninniyi

Sezaryen sonrası hemen hamile kalan var, bi şekilde doğuyor bebek :) ama kendi doktoruma daha hamileyken sormuştum, doğumdan sonra 1,5 - 2 yıl beklemeni tavsiye ederim demişti. Rahim iyice toparlansın diye sanırım
2 yıl olmalı en az, kendimden biliyorum

E Elwing6 canım tam boncuk olmuş bu ya
Bere çok yakışmış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…