Ay bir de orası var saçım başım dağınık dağınık fotoğraf çekilsem ne olacak ilerde o halime bakarak kendime acıycam. Bir de o kilolar yok mu olmaz olsun
Ya benimde hastane fotolari hariç bi tane düzgün fotom yok ya bir tane en güzel fotolar babayla ben de işte mesela kusmus ustum öyle kalmış tam lohusa topuzu saclarimda çok gur kafamın ustunde bi kafa daha var gibi zaten kameraya bile bakmamisim doğru düzgün tipim kaymış ilerde şöyle çocuğun arkadaşlarına fln gosterecegi bi foto yok yani ben onları gostertmem
Nedense benimki de spiral önerdi ama biz kondom kullanıyoruz dedim, tamam dedi doktor. Ha gerçi kocamla daha hiç yakınlaşamadık ama yakınlaşsak kesin kondom kullanırız :))))
:)) spiral %100 koruyor gibi bir sey dedi bana. Peki sezaryenden kac sene sinra tekrar hamile kalinir nir sey dedi mi doktor ben sormayi unuttum. Hsdi diyelim Allah korusun ama hamile kaldik yanlislikla nolur acaba o zaman
Malesef korkuyorlar canım evet. Bugün ben yemek yaparken kızım salonda uyuyordu, bi anda can yanmış gibi ağlamaya başladı. Meğer eşim hapşurmuş korkmuş ancak ben yanına gidince sustu. Bazen eşim diğer oda da oluyor ona sesleniyorum kızım ona bağırdım sanıp korkup ağlıyor
Ay aynısııı o yüzden yükselte yükselte sesleniyorum üc bes kerede anca yükseliyorum ama olsun
Birde mutlaka atıyorum hoparlörle konusucam korkma kızım diye baslayıp önden gözüne baka baka hazırlıyorum sese
Anne karnında gizli yaşam diye bir kitap okuyup baya etkilenmiştim. Bazı bebekler etkileyebiliyor film ve müziklerden mesela rock hiç sevmezlermiş İnzivaya çekildim hamileliği olabildiğince soft geçirmeye çabaladım , eşime trafikte millete kızmasını bile yasaklamıştım sürekli uyardım.
Hayır yani birini ikisini izlemişim üçüncü versiyondada silah sesleri olacak belli hadi onu unuttum diyelim cocuk delirdi tekmeleriyle ikinci yarıyı neden izlersin dimi ama işte kafam basmamış o zamanlar
İnşallah benim yüzümden değildir yasadıgı gerçekten cok üzülürüm
Ya masallah size. Nasil begeniyorum esinle kızınla olan iliskini. Allah omrunuzun sonuna kadar boyle devam ettirsin daha da arttirsin insallah ben esime mesafeliyim malesef. Unutamiyorum yasananlari. Bazen sevgim agr basiyor, biraz gidiyorum yanina sariliyorum sonra yine eskiye donuyorum. Halbuki onceden icim kipir kipir olurdu. Isten ciktigim zaman kavusacagiz diye heyecanlanirdim 12 senelik beraberligimize ragmen
Allah razı olsun canım Amin inşallah Rabbim yuvalarımızdan huzuru sevgiyi aşkı eksik etmesin hic birimizin
Neler yasadıgını azcok hatırlıyorum
Rabbim içine huzur versin
Ancak eger bosanma gibi uç bi planın yoksa yasadıklarını elbette hemen unutamayacaksın ancak zamanla üstü kapanacak o yüzden simdide uzatma araya soguklugu bitir derim
Sizde bir aile oldunuz artık bu en güzel dönemleri belkide çocuğumuzun güzel anılar biriktirmek lazım yasanan yasandı olmasaydı keske ama oldu evet gecmişinizde var böyle bi sorunlar ama su anda bosanma fikrin yoksa uzatman hiç bi çözüm yaratmayacak derim
Ama babalarda biraz gazla hareket ediyor bence
Ben gebeligimden beri öyle bir işledim ki erkek cocuk isteyen adam cinsiyeti belli olmadan sorduklarında kızımız olucak diye düşünüyoruz diyordu
Hala daha bak bende susmuyor sende susuyor bak seni nasıl takip ediyor kocam al bi altını temizle ben bi üstümü değiştiricem su bu her fırsatta kitliyorum ondan araları baya baya iyi
Kızlar bebişi Pazar günü bebek spa merkezine götüreceğiz. Hem bilişsel gelişim hem fizyolojik rahatlamasına etkisi oluyormuş. Doktorumuz tavsiye etti. Önce floating denen yüzme ardından masaj hepsi 1,5 saat sürüyormuş. Bizim kolik zilli dayanamaz bence o kadar süre. O yüzden paket satın almadık. Önce bir deneyelim de fikrimi yazarım. Belki düşünenler vardır.
Aynen ben direk serum aldım ilk günlerden.
1 şişe serum 2senede ancak bitiyor o da ben 1yaşından sonra şırıngayla burna fışkırttığım için. Yoksa daha da uzun giderdi. Yalnız Şırıngayla çekip eczanelerde satılan damlalığa koyun, şırıngayı doğrudan kullanmak zor ve riskli.
:)) spiral %100 koruyor gibi bir sey dedi bana. Peki sezaryenden kac sene sinra tekrar hamile kalinir nir sey dedi mi doktor ben sormayi unuttum. Hsdi diyelim Allah korusun ama hamile kaldik yanlislikla nolur acaba o zaman
Sezaryen sonrası hemen hamile kalan var, bi şekilde doğuyor bebek :) ama kendi doktoruma daha hamileyken sormuştum, doğumdan sonra 1,5 - 2 yıl beklemeni tavsiye ederim demişti. Rahim iyice toparlansın diye sanırım
Hahah buda güzelmiş
Bizim kız babanın gelmeye yakın saatlerde basladıgı için mızmızlıga eşim eve girer girmez hemen elimi yıkayıp geliyorum ilk cümlesi oluyor
Bizimde ablanın kıyafetleri hep bebek giydikçe garip oluyorum bende ablanın o kıyafetle olan fotosunu buluyorum sonra bebeginkino çekiyorum bi ona bi ona bakiyorum zaman nasil geciyor rabbim acılarını gostermesin
Sezaryen sonrası hemen hamile kalan var, bi şekilde doğuyor bebek :) ama kendi doktoruma daha hamileyken sormuştum, doğumdan sonra 1,5 - 2 yıl beklemeni tavsiye ederim demişti. Rahim iyice toparlansın diye sanırım