Sagol canim ben de seni gordugume memnun oldum, tezle ugrasiyormussun, kolayliklar dilerim. Bizim doktorumuz esimin bir akrabasi, zekai dincer. Avrupa yakasinda ama kendisine cok guvendigimiz icin gidiyoruz. Siz kontrollere central'a mi gidiyosunuz?
karişik valla en son öznur hanima gittik alerji muhabbetine
tezim bitmeli ama bitmiyor uzatmalara girecem
senin daha vaktin var

E Elwing6 bizim de ablası abla abla diye diye cocuk abla gibi bişey diyo

aynen ya hep bi kucak bi de altımı aç diyor resmen

Sagol canim benim, Gulce de cok cok guzel, benim ki de binbir surat, guzel ciktigi bir foto koyayim dedim bu arada gazeteyi onumuzdeki hafta ici yollayacagim, unuttum sanma. Kilo meselesine gelince, ac kalmasinlar da, bence de mama, anne sutu farketmez.

Cok cok gecmiş olsun

Kızımı 8 de uyuttum biraz Zor uyudu ama olsun , bu saate kadar bana izin verdi ve herşeyi hazırlayabildim hala şoktayım

Bizimki 3700 dogdu iki aylıkken 5300dü
Bu hesaba göre gayet iyi masallah

Cok tesekkur ederim

Bende zeka kartı aldım ama hala kullanmadım
Dev gibi karton benimkiler
Kac sn tutmak lazım falan hic acıp okumadım bile 6.ay baslarız diye düşünüyordum

Bende zeka kartı aldım ama hala kullanmadım
Dev gibi karton benimkiler
Kac sn tutmak lazım falan hic acıp okumadım bile 6.ay baslarız diye düşünüyordum
Kartlarin arkasinda yaziyor kirmizili olanlar 6.ayda siyah beyazlar 2.aydan itibaren..bizim kizin baya ilgisini cekti bakiyoruz sirayla..bazisina sarki soyluyorum balik var mesela onda kirmizi baligi guluyo falan..bir dene sevebilir

Korktum uyuyan cocugu uyandirdim emziriyorum suan T tuboz senin kizin uyuyus gülceye benziyo ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…