Çok geçmiş olsun görünmez kaza işte Allah beterinden korusun

Ayyy okurken bile içim gitti Allah korumuş cidden. Geçmiş olsun çok, kıyamam kuzuya
Çok sağol canım hiç sorma göz olunca insanın içi gidiyor eşimede diyorum kolu kırılsa bacağı kırılsa düzelir ama ya yavrunun gözüne geri dönülemeyecek bişey olsa ben kendimi nasıl affederdim diyorum

Plm123 canım sen alerji diyeti yaparken kendim için takviye kullanıyor musun? Vitamin kalsiyum falan? Hangilerini kullanıyorsun ?

Kızı sürekli kucağımda tuttuğum günler hafif bir sızı oluyor canım. Normaldir diye düşünüyorum. Sezeryan yapan başka bi arkadaşa sormuştum benim 7 ay oldu hala ara ara sızlıyor demişti.
Alla alla ben hic sizi agri vs hissetmiyorum. Benim o bolge de hissiz acaba ondan mi? Sizde de hissizlik var mi E Elwing6

Alla alla ben hic sizi agri vs hissetmiyorum. Benim o bolge de hissiz acaba ondan mi? Sizde de hissizlik var mi E Elwing6
Hissizlik kesinin üst kısmında var ama ağrı onunla ilgili değil daha çok iç kısımlarda sızı oluyor. İlk zamanlar veya şimdi yanında destek olan biri var mıydı var mı? Ben en başından kendim ilgilendiğim için ve şuan bir elimde bebek diğer elimle iş yaptığım için mi bilmiyorum ağrılarım oluyor. Koltukta emzirdim mesela, gaz çıkarırlarken için bebekle ayağa kalkarken içimden bir şey kopuyor.

Yok canim ilk 2 hafta kayinvalidem yanimdaydi ama oglumu vermedim hic hep kendim baktim. O zamanlar ev islrrini vs o yapiyordu ama. Simdi de tekim ben yapiyorum hepsini. Ben gormesem ordaki dikis izini ameliyat oldugum aklima bile gelmez. Hatta o kadar unutuyorum ki bazen baya agir seyler kaldiriyorum

Yok ya hissizlik kizi fln kaldirinca anliyorum yani direk oraya baski..ben zaten dikerlerken az bise hissettim aci nasil bir seydi bilmiyorum..hic aci hissetmedim desem yalan olur yani sonrasida acili oldu

Ya kizlar sizde de oluyor mu? Ben resmen hamilelik gunlerimi ve oglumun yeni dogan gunlerini cok ozluyorum. Hani imkanim olsa su an bi tane daha cocuk yapicam. O zamanki fotograflarima bakip bakip duruyorum boyle bir hastalik var mi acaba
Esime dedim zaten bikac sene sonra hemen 2. Yi yapalim diye. Bikac sene sonra diye de utandigim icin soyledim yoksa hemen diyecektim

Iste bende agir kaldira kaldira yaptim herhlde aman dikkat et

Yok ya hissizlik kizi fln kaldirinca anliyorum yani direk oraya baski..ben zaten dikerlerken az bise hissettim aci nasil bir seydi bilmiyorum..hic aci hissetmedim desem yalan olur yani sonrasida acili oldu
limelemon un dedigi gibi kesinin ustunde var bende hissizlik. Hatta gecen pantolonumun lastigini biraz yukari cekeyim dedim meger gobegimi tutuyomusum o kadar hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…