Çok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadı
Çok sağol canım hiç sorma göz olunca insanın içi gidiyor eşimede diyorum kolu kırılsa bacağı kırılsa düzelir ama ya yavrunun gözüne geri dönülemeyecek bişey olsa ben kendimi nasıl affederdim diyorum
Cok cok gecmis olsun Allah korumus. Cocuklar buyudukce bir seyi kaldırsak baska bir seyi buluyor nasil onune geceriz bilmiyorum. Gercekten Allaha emanetler
Kızı sürekli kucağımda tuttuğum günler hafif bir sızı oluyor canım. Normaldir diye düşünüyorum. Sezeryan yapan başka bi arkadaşa sormuştum benim 7 ay oldu hala ara ara sızlıyor demişti.
Hissizlik kesinin üst kısmında var ama ağrı onunla ilgili değil daha çok iç kısımlarda sızı oluyor. İlk zamanlar veya şimdi yanında destek olan biri var mıydı var mı? Ben en başından kendim ilgilendiğim için ve şuan bir elimde bebek diğer elimle iş yaptığım için mi bilmiyorum ağrılarım oluyor. Koltukta emzirdim mesela, gaz çıkarırlarken için bebekle ayağa kalkarken içimden bir şey kopuyor.
Hissizlik kesinin üst kısmında var ama ağrı onunla ilgili değil daha çok iç kısımlarda sızı oluyor. İlk zamanlar veya şimdi yanında destek olan biri var mıydı var mı? Ben en başından kendim ilgilendiğim için ve şuan bir elimde bebek diğer elimle iş yaptığım için mi bilmiyorum ağrılarım oluyor. Koltukta emzirdim mesela, gaz çıkarırlarken için bebekle ayağa kalkarken içimden bir şey kopuyor.
Yok canim ilk 2 hafta kayinvalidem yanimdaydi ama oglumu vermedim hic hep kendim baktim. O zamanlar ev islrrini vs o yapiyordu ama. Simdi de tekim ben yapiyorum hepsini. Ben gormesem ordaki dikis izini ameliyat oldugum aklima bile gelmez. Hatta o kadar unutuyorum ki bazen baya agir seyler kaldiriyorum
Yok ya hissizlik kizi fln kaldirinca anliyorum yani direk oraya baski..ben zaten dikerlerken az bise hissettim aci nasil bir seydi bilmiyorum..hic aci hissetmedim desem yalan olur yani sonrasida acili oldu
Ya kizlar sizde de oluyor mu? Ben resmen hamilelik gunlerimi ve oglumun yeni dogan gunlerini cok ozluyorum. Hani imkanim olsa su an bi tane daha cocuk yapicam. O zamanki fotograflarima bakip bakip duruyorum boyle bir hastalik var mi acaba
Esime dedim zaten bikac sene sonra hemen 2. Yi yapalim diye. Bikac sene sonra diye de utandigim icin soyledim yoksa hemen diyecektim
Yok canim ilk 2 hafta kayinvalidem yanimdaydi ama oglumu vermedim hic hep kendim baktim. O zamanlar ev islrrini vs o yapiyordu ama. Simdi de tekim ben yapiyorum hepsini. Ben gormesem ordaki dikis izini ameliyat oldugum aklima bile gelmez. Hatta o kadar unutuyorum ki bazen baya agir seyler kaldiriyorum
Plm123
canım sen alerji diyeti yaparken kendim için takviye kullanıyor musun? Vitamin kalsiyum falan? Hangilerini
Decvit ve maltofer kullaniyorum. Hamilelikte kullandiklarima devam. Yalniz soyle bir problem yasiyorum yasak olmayan yemekleri cok fazla yiyorum. Hurma ve kuru incir tuketiyorum. Kisaca ac kalmiyorum ama cesitlilik yok. Eti kuzu eti olarak tuketiyorum. Bircok seyin alternatifi var sut urunleri disinda.
Yok ya hissizlik kizi fln kaldirinca anliyorum yani direk oraya baski..ben zaten dikerlerken az bise hissettim aci nasil bir seydi bilmiyorum..hic aci hissetmedim desem yalan olur yani sonrasida acili oldu
limelemon
un dedigi gibi kesinin ustunde var bende hissizlik. Hatta gecen pantolonumun lastigini biraz yukari cekeyim dedim meger gobegimi tutuyomusum o kadar hissetmedim