Alt ast değerleri karaciğere ilgili yanılmıyorsam. Bebis antibiyotik kullandı mi?Bu arada birisinin alt ast değeri yüksekti ama kimindi unuttum? Bizim kızın da yüksek ve çok yavaş şekilde düşüyorneden olduğunu öğrenemedim bi sonraki kontrol tekrar bakarız dedi doktor
Olmaz mı, birçok kimse. Ben de 20 gündür diyetteyim, yarın doktora gidicez inşallah biter bu diyet. İçinde süt-süt tozu olan hiçbir şey yemiyosun.Kızlar selam.bir süredir bakamıyorum. 1 aylık mukuslu kakamizdansonra 2 gündür nokta şeklinde kan gordukve süt alerjisi dendi. Diyete başlamaya çalışıyorum. Var mı bu durumda olan arkadaşım?
Başka hiçbişey yok canim. Çok huzurlu mutlu gelişimi iyi bi bebek yavrum. Bu ne iş anlamadim. Yiyecek bisey bulamıyorum yemin ederim. Yumurta tavuk balık falan da alerjen sanirim. Sizde belirti neydi ve geçti mi?Olmaz mı, birçok kimse. Ben de 20 gündür diyetteyim, yarın doktora gidicez inşallah biter bu diyet. İçinde süt-süt tozu olan hiçbir şey yemiyosun.
Kakadaki kandan başka bi şey var mı? Aşırı kusma, yüzde ve vücutta döküntü vs.?
İc dikisi gorebilir mi acaba sorun var mi yok mu..birde senin 2.sezeryan ben daha ilkinde cortladim2.yi sirf dogum yuzunden dusunemiyorum..
Yok kizlar ya baya dikis yani hani hasta olcakken kasik agrir oylekaldirirken direk oraya baski oldugunu farkettim..
Oğlumun cildi aşırı kuru. Kulak içleri,ayak bilekleri dahil. Vücudunda ve yüzünde kızarıklıklar var. Yüzü baya geçti bence diyet değil kullandığım krem işe yaradı. Vücudunda hala var. Alerji doktoruna da gittik, bebekte kuruluktan kaynaklı egzama var, diyeti kes dedi ama ben yine de devam ediiyorum. Geçen gün sadece 1 tane bisküvi yedim ve çok az ayran içtim, bi şey olmadı. Yine de başlamadım süt ürünlerine. Peki bebeğin rota aşısı oldu mu? Olduysa ekstra bi yan etki gördün mü?Başka hiçbişey yok canim. Çok huzurlu mutlu gelişimi iyi bi bebek yavrum. Bu ne iş anlamadim. Yiyecek bisey bulamıyorum yemin ederim. Yumurta tavuk balık falan da alerjen sanirim. Sizde belirti neydi ve geçti mi?
Evet canım karaciğerle ilgili. Yok hiç bi ilaç kullanmadı. Sarılığı geç geçti ondan olabilir demişlerdi ilk bakıldığında ama hala normal değerlerden yüksekAlt ast değerleri karaciğere ilgili yanılmıyorsam. Bebis antibiyotik kullandı mi?
Sen nerden hangi seti almıştın canım?Estagfrllah canim❤ cok sevindimher zaman bildiklerimi paylasmaya hazirim
Çok sağol canım çok şükür elhamdülillah geldi geçti valla canım veriyoruz sadakamızı ama doğumdan beridir bir düz gidemedik hep bişeyler oluyor nazaramı geliyoruz anlamadım ki Rabbim beterinden korusun inşallahCanim gelmis gecmis olsun. Sadaka ver derler boyle dirumlarda. Acil sifalar dilerim. Allah cocuklari koruyor.
Bizimki bu canim trendyolda flnda varSen nerden hangi seti almıştın canım?
Sarilik atlatmasindan olabilir canım. Düşer hemencik inşallahEvet canım karaciğerle ilgili. Yok hiç bi ilaç kullanmadı. Sarılığı geç geçti ondan olabilir demişlerdi ilk bakıldığında ama hala normal değerlerden yüksekbenim hamileyken karaciğerle ilgili sıkıntım vardı alt ast çok yüksekti, onunla alakası yok dediler ama yine de acaba o bebeği de mi etkiledi diye korkuyorum
ben de surekli kucagimdaydiSürekli kucakta tutan biri olarak hayır kasıgım agrımıyor daha cok omuz bel sırt vs gibi yerler agrıyor
Dikiş değil ama fıtık va bile olabilir bi doktora görün derim
Çok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadıAh cok gecmiş olsun
Bıcagın üstüne falan mı düştü
Aklın cıkmıstır ya
Çok sağol canım allah razı olsun benim bebeğimde gündüzleri güzel uyuyor ama gece iki üçten önce uykuya geçiş yapamıyor o zamanda huysuzlanıyor ama eskiye göre baya düzene girdik gibi eskiden gündüzleride az az uyuyup uyanıyordu inşallah gece uykumuzda girecek düzene inşallah senin kuzucukda düzene girer canım acaba gazımı fazla var ondan mı huysuzluğuOf çok geçmiş olsun dikkat et hepsi üst üste geldi çocuklar küçük olunca her an her sey olabiliyor.
Benimki beni öldürdü cok huysuz gece de yok gündüzde bugünlerde bakalım sonumuz hayfola
Çok sağol canımçok geçmiş olsun canım
Off cok cook gecmis olsun neler oluyor yaa hic umulmadik seyler.. dün ben de haberlerde cikan cikolata yerken vefat eden cocugun etkisinden cikamadim...Allah korusun yavrularimiziÇok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadı
Çok sağol canım hiç sorma valla insanın aklına gelmeyen başına geliyor bir anda aynen canım bende çok üzüldüm okula diye gönderiyıruz ne olacağını bilmiyoruz ki evde de olsalar gerçi başlarına gelecek olunca önüne geçilmiyor işte Rabbim cümlemizün evlatlarını korusun inşallahOff cok cook gecmis olsun neler oluyor yaa hic umulmadik seyler.. dün ben de haberlerde cikan cikolata yerken vefat eden cocugun etkisinden cikamadim...Allah korusun yavrularimizibizim gozetimimiz bitse okuluvar.Allaha emanetler
Bende yok fıtık ama bu gidişle olacakben de surekli kucagimdaydi
abladan kalan
boyun fıtığım arttı
şiddetli ağrım oluyor susam yağı kullanıyorum
Biz 1 haftalık Ken koymaya başlamıştık tabi bizim yanımızda kafasını yan çevirip çok rahat uyuyordu öyle koyuyorum arada kafasını nasıl kaldırıyor gelişimi içinde iyiymiş koymak lazım yani yastığın üzerine yüz üstü koyup ayaklarının altına da kendi elimi koyuyorum nasıl ittiriyo kendini kas gelişimi için faydalı olduğunu düşünerektenH honey bunch yüz üstü koymaya başlıyor muyuz teklikeli değil mi bu dönem ben hiç birakmadim
Cok cok gecmiş gitmiş olsunÇok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?