2. Icin daha cok erken. Senin gibiyken ve 3 yil boyunca 2.yi hicbir sekilde dusunmedim. Hatta tek cocuk yeter diyordum. Bir sure sonra unutuluyor o dogum acilari.

Kızlar selam.bir süredir bakamıyorum. 1 aylık mukuslu kakamizdansonra 2 gündür nokta şeklinde kan gordukve süt alerjisi dendi. Diyete başlamaya çalışıyorum. Var mı bu durumda olan arkadaşım?
Ben yapiyorum. Icinde sut olan kek pogaca biskuvi bile yeme. Kisaca agzina surme. Ben yumurta da yeniyorum. Benim doktor yumurta alerjisine benziyor dedi cocuk icin. Sut urunleri, yumurta, dana eti, ceviz, badem, findik, fistik ve tahin de yasak.

Guzellikler de ust uste gelir insallah. Benim kizin da gozune bir sey batmisti ama cok az cizik olusmustu gozunde. Goz kremi ve damla ile geçmişti. Cok iyi bilirim o goz ile yasadigin imtihani. Allah korusun.

Ayyy kuzum ayni bizimki gibi olmus. Hastaneden eve gelene kadar goren herkes korluk ile ilgili kazalar anlatip durmustu tanimadigim insanlar. Ben zayen korkuyorum neden moral bozuyorsunuz degilmi. Cok sukur hemen gecmisti. Biz acile gitmistik cunku aksamdi. Orada krem sürüp sarmislardi. Benimkine arkadasi vurmustu gozune gelmis. Kucuktu zaten ama cok kizmistim diger cocuga. Cok gecmis olsun.
Kizina da bir sure siz yaninda degilken bicaklara dokunmamasini soyle. Olacagi varmis olmus. Bizimkine oyuncak parcasi ile vurmuslardi.

Kızı sürekli kucağımda tuttuğum günler hafif bir sızı oluyor canım. Normaldir diye düşünüyorum. Sezeryan yapan başka bi arkadaşa sormuştum benim 7 ay oldu hala ara ara sızlıyor demişti.

Benim buyuk de okulda ya. Grip olmus bogazi sismis. Kizim okulda montsuz bahceye cikma sakin dedim. Demez mi bana ogleden sonralari sicak oluyor mont giymiyorum diye. Tepem atti resmen. Sicak dedigi hava eksi 2 derece. Ogleden sonra cikan gunesi sicak zannediyor. O gunes kendini isitamiyor ki havayi nasil isitsin.
Bebegi de hastanelere tasirken ben usittum sanirim. Astronot tulumunu mecbir cikardik kan alinorken o ara üşüttüm sanirim. Baska turlu usuyecek yeri yok. Arabasi ve tulumu korunakli. Birnu tikali aksamdan beri. Gozleri sulu sulu. Hava desen cok soguk.

Ayyy okurken bile içim gitti Allah korumuş cidden. Geçmiş olsun çok, kıyamam kuzuya

Kızı sürekli kucağımda tuttuğum günler hafif bir sızı oluyor canım. Normaldir diye düşünüyorum. Sezeryan yapan başka bi arkadaşa sormuştum benim 7 ay oldu hala ara ara sızlıyor demişti.
vay be.boyle olunca normali zorlamadigima pisman oluyorum ömür boyu dikkat ederek yasicak olmak koyuyor

verilmiş sadakaniz varmış Çok geçmiş olsun

vay be.boyle olunca normali zorlamadigima pisman oluyorum ömür boyu dikkat ederek yasicak olmak koyuyor
Yok kiz omur boyu değil. 6 ay kadar cok dikkat edersin. 6 aydan sonra az dikkat edersin. 1 sene sonra da unutursun. Ben de ize takiliyorum ilkinde cok izim kalmamisti ama bunda iz var. Iz birakmayan krem de almadim daha. Bildigin aklimdan cikmis gitmis.

Masallah ne güzel. Ben de keske alistirabilsem. Biz kucagimda dans ederek uyumaya alistik yataginda uyumuyor. Surekli sanki gazi varmis gibi ıkınıyor. Uykuya daliyor ama saniyeler gectikten sonra sicrayarak uyaniyor. Sonunda da mikirdanmaya baslayinca aliyorum kucagima

Ohoooo ben catlak doluyum napayim kapali bolge naasil olsa mayo giyerim artik

Cok cok gecmis olsun Allah korumus. Cocuklar buyudukce bir seyi kaldırsak baska bir seyi buluyor nasil onune geceriz bilmiyorum. Gercekten Allaha emanetler

Geçmiş olsun canım tursu suyu içir varsa.Biz tursu suyu ile 1 Y il antibiyotik kullanmadan kışı atlatmıştık.Kucuk için bol emzir ,hatta verirsen kendin içerken 1-2 kaşık ıhlamur vee diyeceğim ama alerjik olunca dokunabilir mi o yüzden bilemedim

Guzellikler de ust uste gelir insallah. Benim kizin da gozune bir sey batmisti ama cok az cizik olusmustu gozunde. Goz kremi ve damla ile geçmişti. Cok iyi bilirim o goz ile yasadigin imtihani. Allah korusun.
İnşallah canım bizde göz kremi ve damla kullandık bu biraz geçmiş haliydi resimdeki çok şükür şuan tamamen geçti

Eklentiler

• IMG_20191121_181023.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 35
Ay sorma ya birde sanki benim üzüntüm bana yetmiyor ben kendime kızmıyormuşum gibi demezlermi neden baknıyorsun neden bıçak veriyorsun sanki ben dedim kızıma al hözüne batır diye deli olmuştum ya hele ev gelince kızın dediki anne sen üzülüyorsun diye söylemedim ama bir daha gözüm görmeyecek diye korkudan bacakların titredi demezmi o an filim koptu bende yok canım o korku yetti kızıma kendi zaten almıyor eline oyuncak bıçağı bile hem de abilerini uyarıyor abi sakın almayın elinize bir kaza çıkar diyor ben çok korktum gözüm daha görmezse diye diyor yavrum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…