2. Icin daha cok erken. Senin gibiyken ve 3 yil boyunca 2.yi hicbir sekilde dusunmedim. Hatta tek cocuk yeter diyordum. Bir sure sonra unutuluyor o dogum acilari.İc dikisi gorebilir mi acaba sorun var mi yok mu..birde senin 2.sezeryan ben daha ilkinde cortladim2.yi sirf dogum yuzunden dusunemiyorum..
Yok kizlar ya baya dikis yani hani hasta olcakken kasik agrir oylekaldirirken direk oraya baski oldugunu farkettim..
Ben yapiyorum. Icinde sut olan kek pogaca biskuvi bile yeme. Kisaca agzina surme. Ben yumurta da yeniyorum. Benim doktor yumurta alerjisine benziyor dedi cocuk icin. Sut urunleri, yumurta, dana eti, ceviz, badem, findik, fistik ve tahin de yasak.Kızlar selam.bir süredir bakamıyorum. 1 aylık mukuslu kakamizdansonra 2 gündür nokta şeklinde kan gordukve süt alerjisi dendi. Diyete başlamaya çalışıyorum. Var mı bu durumda olan arkadaşım?
Guzellikler de ust uste gelir insallah. Benim kizin da gozune bir sey batmisti ama cok az cizik olusmustu gozunde. Goz kremi ve damla ile geçmişti. Cok iyi bilirim o goz ile yasadigin imtihani. Allah korusun.Çok sağol canım çok şükür elhamdülillah geldi geçti valla canım veriyoruz sadakamızı ama doğumdan beridir bir düz gidemedik hep bişeyler oluyor nazaramı geliyoruz anlamadım ki Rabbim beterinden korusun inşallah
Ayyy kuzum ayni bizimki gibi olmus. Hastaneden eve gelene kadar goren herkes korluk ile ilgili kazalar anlatip durmustu tanimadigim insanlar. Ben zayen korkuyorum neden moral bozuyorsunuz degilmi. Cok sukur hemen gecmisti. Biz acile gitmistik cunku aksamdi. Orada krem sürüp sarmislardi. Benimkine arkadasi vurmustu gozune gelmis. Kucuktu zaten ama cok kizmistim diger cocuga. Cok gecmis olsun.Çok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadı
Kızı sürekli kucağımda tuttuğum günler hafif bir sızı oluyor canım. Normaldir diye düşünüyorum. Sezeryan yapan başka bi arkadaşa sormuştum benim 7 ay oldu hala ara ara sızlıyor demişti.Kizlar kasik kismim agriyo dikislermi bilemedim bebisini cok kucakta tutanlar sizde var mi oyle bir sorun sanki gülceyi kaldirip indirirken oluyo 6 kilo oldular surrkli dikis yerime baski yapiyorm herhalde kaldirirken..biraz daha kilo alincs ne olacak..acaba benim dikislrrde mi bi sorun var ya benden baska agri sizi yasayan kalmadi herhalde
İnşaallah canımSarilik atlatmasindan olabilir canım. Düşer hemencik inşallah
Ayyy okurken bile içim gittiÇok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadı
Kızı sürekli kucağımda tuttuğum günler hafif bir sızı oluyor canım. Normaldir diye düşünüyorum. Sezeryan yapan başka bi arkadaşa sormuştum benim 7 ay oldu hala ara ara sızlıyor demişti.
verilmiş sadakaniz varmış Çok geçmiş olsunÇok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadı
Yok kiz omur boyu değil. 6 ay kadar cok dikkat edersin. 6 aydan sonra az dikkat edersin. 1 sene sonra da unutursun. Ben de ize takiliyorum ilkinde cok izim kalmamisti ama bunda iz var. Iz birakmayan krem de almadim daha. Bildigin aklimdan cikmis gitmis.vay be.boyle olunca normali zorlamadigima pisman oluyorum ömür boyu dikkat ederek yasicak olmak koyuyor
Masallah ne güzel. Ben de keske alistirabilsem. Biz kucagimda dans ederek uyumaya alistikBizim besik de sallaniyor. Ilk zamanlar hafif hafif biz de salladik. Ama baktim pek etki etmiyor alismasin diye sallamamaya karar verdim. Bi de tecrubeli anneler kendi kendine uyumaya alissin dediler bana. Ben de ufak ufak denemeye basladim. Bi sure sonra alisti. Ama tabi ki bazen bir saati buluyor uykuya dalmasi. Bizimki emzigi dusurunce agliyor o yuzden basinda bekliyorum derin uykuya gecene kadar. Arada telsizden sesi geliyor uyandi saniyorum, yanina gelip bakiyorum uyumus tekrar. Yazida dedigi gibi galiba arada uyanip kendi kendine yeniden uykuya geciyor.
Ohoooo ben catlak doluyumYok kiz omur boyu değil. 6 ay kadar cok dikkat edersin. 6 aydan sonra az dikkat edersin. 1 sene sonra da unutursun. Ben de ize takiliyorum ilkinde cok izim kalmamisti ama bunda iz var. Iz birakmayan krem de almadim daha. Bildigin aklimdan cikmis gitmis.
Cok cok gecmis olsunÇok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadı
Amin canım inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten düşününce bile için çekiliyor benimdeCok cok gecmiş gitmiş olsun
Rabbim tekrarını yasatmasın
Sen anlatırken ben bayılcak gibi oldum icin cekildi resmen
Geçmiş olsun canım tursu suyu içir varsa.Biz tursu suyu ile 1 Y il antibiyotik kullanmadan kışı atlatmıştık.Kucuk için bol emzir ,hatta verirsen kendin içerken 1-2 kaşık ıhlamur vee diyeceğim ama alerjik olunca dokunabilir mi o yüzden bilemedimBenim buyuk de okulda ya. Grip olmus bogazi sismis. Kizim okulda montsuz bahceye cikma sakin dedim. Demez mi bana ogleden sonralari sicak oluyor mont giymiyorum diye. Tepem atti resmen. Sicak dedigi hava eksi 2 derece. Ogleden sonra cikan gunesi sicak zannediyor. O gunes kendini isitamiyor ki havayi nasil isitsin.
Bebegi de hastanelere tasirken ben usittum sanirim. Astronot tulumunu mecbir cikardik kan alinorken o ara üşüttüm sanirim. Baska turlu usuyecek yeri yok. Arabasi ve tulumu korunakli. Birnu tikali aksamdan beri. Gozleri sulu sulu. Hava desen cok soguk.
İnşallah canım bizde göz kremi ve damla kullandık bu biraz geçmiş haliydi resimdeki çok şükür şuan tamamen geçtiGuzellikler de ust uste gelir insallah. Benim kizin da gozune bir sey batmisti ama cok az cizik olusmustu gozunde. Goz kremi ve damla ile geçmişti. Cok iyi bilirim o goz ile yasadigin imtihani. Allah korusun.
Yavrum yaa.hersey anlık oluyor bazen önüne geçemiyorsun.İnşallah canım bizde göz kremi ve damla kullandık bu biraz geçmiş haliydi resimdeki çok şükür şuan tamamen geçti
Ay sorma ya birde sanki benim üzüntüm bana yetmiyor ben kendime kızmıyormuşum gibi demezlermi neden baknıyorsun neden bıçak veriyorsun sanki ben dedim kızıma al hözüne batır diye deli olmuştum ya hele ev gelince kızın dediki anne sen üzülüyorsun diye söylemedim ama bir daha gözüm görmeyecek diye korkudan bacakların titredi demezmi o an filim koptu bende yok canım o korku yetti kızıma kendi zaten almıyor eline oyuncak bıçağı bile hem de abilerini uyarıyor abi sakın almayın elinize bir kaza çıkar diyor ben çok korktum gözüm daha görmezse diye diyor yavrum yaAyyy kuzum ayni bizimki gibi olmus. Hastaneden eve gelene kadar goren herkes korluk ile ilgili kazalar anlatip durmustu tanimadigim insanlar. Ben zayen korkuyorum neden moral bozuyorsunuz degilmi. Cok sukur hemen gecmisti. Biz acile gitmistik cunku aksamdi. Orada krem sürüp sarmislardi. Benimkine arkadasi vurmustu gozune gelmis. Kucuktu zaten ama cok kizmistim diger cocuga. Cok gecmis olsun.
Kizina da bir sure siz yaninda degilken bicaklara dokunmamasini soyle. Olacagi varmis olmus. Bizimkine oyuncak parcasi ile vurmuslardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?