Gazi mi var ki.kaka durumu nasil
Gün de 3 defa yapiyo ama çok az .yapmadigindada ortalığı yikiyo masaj yağ bi şekilde yapmasını bekletiyor sanki allerjik gibi düşünüyorum aşırı alttan gazi var anlamadım ya /:

Ya ne bileyim ben kizi biraz fazla tutayim dikis yerim sizliyo mekik falan simdilik bana cok uzak..hissizlik var diyo arkdslar mesela ben gayet hissediyorum hatta ameliyattada en sonlara dogru hissettim aci falan bende sorun var demek ki hala toparlanamadi sanki tam..Allah bilir tabiiide hamile kalmaktan bir daha inanilmaz korkuyorum evet cocugum her seyim ama cok zorlandim ya 2.yi dusunemiyorum bile..

Bende baslasam mı diye düşünüyorum yemek yedirdigimiz zaman fikri olur

Sade meyve sebze yogurt gibi seylere dilini dokundurabiliriz diye düşünüyorum bilemedim yedirme olarak değil tabiki yalama olarak

Aynı durumdayız ben de mama bırakmak istiyorum ama olmuyor ne yazık ki. Mama bence tok tutmuş yaa baksana 5 saatte 2 kez emmiş. Ben dün gece mama vermedim oğluma 60-70 dakikada bir uyandı emdi. 75 dakikayı dahi görmedim. Ya az emiyo tam doymuyo, ya sütüm yetmiyor ama durum bu

Evet bak bunu bicok kişide okudum
6aya kadar biiey vermeyip 6.ay hop önüne bişey koyunca seciyorlar hemen yemiyorlar diye ön hazırlık gibi

A aaa okudukca sizleri gec kalmısım diyorum resmen
A aaa okudukca sizleri gec kalmısım diyorum resmen
Emzirirken nasil cümle kurdumsa bende anlamadım sonradan yutacagi seyler değil de diliyle hissedebileceği tatları denetliyorum şimdiye kadar hiç buruşmadı ama itiraf edeyim portakal suyunu akıttım 1 defa yaptım cunki asitli diye okadar hoşuna gitti ki bilmiyorum bazı anneler karşı ama babası aşırı yemek sebze seçiyor et fln yemez ona çekmesinden korkuyorum şimdiden altyapı olustur diye tahmin ediuorum kendimce

Limon portakal gibi asidik yiyecekler pişik yapar diyorlar onları pek vermesen daha iyi olur

Gece gaz çıkarmıyorum gözler peril peril açılıyor hemen74günlük bugün gaz problemi kalmadı gibi bizim arada oluyor tabi

Ahh yaşadığın korkuyu hissettim inan Allah yaşatmasın bidsha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…