Sezaryan olup da alta doğru baskı hisseden var mı? Bugünlerde böyleyim ama drum 1.5 ay önce artık 1 yıl sonra gel demişti

Ay hadi inşallah :)) bugün deniycem bakalım. Şu an memede uyukluyo :)
Bizimkinin çok hoşuna gidiyor
Eşimede öğrettim güldürme şeklimiz bu
Bi süre sonra yanaklarım uyuşup acıyor o derece
Güldükçe bizde gülüyoruz

Bilinç altı uçak sesi kızda napsın anlamamış ki hapşırdığını
Gülerek hapşuuu de yumuşak bi tonda
Senin yaptıgınla aynı seyimi düşünüyorlar bilmiyorum ama fış fış kayıkcıda fış kısımlarında gülüyor
Bide kırmızı balıkta kaç kaç kaç kısımlarında

Senin yaptıgınla aynı seyimi düşünüyorlar bilmiyorum ama fış fış kayıkcıda fış kısımlarında gülüyor
Bide kırmızı balıkta kaç kaç kaç kısımlarında
Bak işte tekerlemeler hoşlarına gidiyo
Bunu anlatmaya çalışıyorum aslında
Ben hapşırır gibi yaparken
ha ha ha hapşı diyorum
Fış fış ve kaç kaç da o yüzden hoşuna gidiyor

Yok günde 1-2 sefer takviye yaptım, bu ay kilo alımı iyi ise böyle devam ederim kilo alımı az ise günde 3e çıkarırım. Ben kaşıkla çok zor yediriyorudum, ağlıyordu filan. Sonra eşim yedirmeye başladı, kerata babasının elinden o kadar güzel yiyor ki. Ağlayacak gibi olursa bende karşınına geçip şarkılar söyleyip şebeklik yapıyorum ağzı açık beni izlerken bitiriveriyor mamayı. Çok şükür en fazla 20-30 dk da bitiyor.

bende kızıma nam nam nam diye yaklasıyorum boynunun altına doğru kahkahalar atıyo hapsırmayı da deniyim 38his
Ah bu anneler
Nam nam yaparım seni
Bıdık diye gıdığına dokunuyorum bende
Ne hallere giriyoruz ya kahkaha atsınlar diye

Bak işte tekerlemeler hoşlarına gidiyo
Bunu anlatmaya çalışıyorum aslında
Ben hapşırır gibi yaparken
ha ha ha hapşı diyorum
Fış fış ve kaç kaç da o yüzden hoşuna gidiyor
Hiç birine gülmüyor ciddi kızım bir tane oyuncağı var uğur böceği genelde onunla aşk yaşıyoruz Bir de zeka kartlarında ki hayvan figürleriyle.

Benim kızda alçaklık fobisi başladı pusette durmicakmis hanımefendi bende tezgaha yatırdım ordan Bon Bon bakiyor saatlerce durur heralde geçen soğan doğradım az uzakta dogradigim halde bir baktım gözler yaşlanmış hemen aldım kucağıma ufledim falan canı yanmamış Allah'tan

Verseydin iki soğanda o doğrardı annesi çok ayıp etmişsin
Benim kızımda tezgahta oturmaya bayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…