Kızlar, suyu yeni kaynatmış çelik ketıla bileğim değdi, baya bi yandı, şu an soğuk uyguluyorum, krem de kullanamam, alternatif ne yapabilirim. İz de kalacak gibi, baya yandım
Doktora git. Evde de zeytinyag surebilirsin.

Döküntü olmasını daha önemsiyor doktorlar gibi ne geldi benim. Daha henüz olmadı artık gozlemlicem diyeti bozdum eğer kan artarsa döküntü başlarsa direk gidicem artık

Sagol canim
Cok gecnis olsun bu arada nasil oldu gozun?
Yok dosya sec e basiyorum ama bir sey degismiyor

Ayy ben daha hala bakmiyorum kendime. Aylar sonra gecen gun saclarimi kestirdim o kadar cok ama cok utandim su an kendimden

Evet, ben de hep kendimi boyle telkin etmeye calisiyorum. Az once bdv'de ek gida surecindeki bir annenin konusunu okudum. Simdiden korktum ama sunu da anladim, biz neye takintili olursak bebegimizde onunla sinaniyoruz galiba. O yuzden pimpiriklik yok

Cok sukur bugunumuze. Yorgunlugumuzun nedeni cok guzel, cok sukur

Bebeklik emme dönemini bilmiyorum ama benim ve kardeşimin de gıda alerjisi vardı. Hala daha var. Çilek ve domates fazla doğrayınca çıplak elle, ellerim cellat eli gibi oluyor. Ne biçim benzetme oldu ama davul gibi şişiyor. Biz küçükken 3 5 yaslarindayken hatırlıyorum da yumurta ve domatese vardı ciddi şekilde. Her yerimizde halka şeklinde kocaman kırmızı dokuntuler olurdu. Surupp şişesi gibi bir şişede losyonumuz vardı. Annem onu sürerdi bize. Bazen kasintilara dayanamayıp şişeyi boca ederdim dokuntulere 13 15 yaşlarına kadar yumurta alerjimiz devam etti. Şimdi de dediğim gibi 1 kilo domates dograrsam şişiyor ellerim. Anında acile gidip serumla indiriyoruz. Benim minnoşunda çiğ domatese alerjisi var. Anasına çekmiş. Çiğ domates yemeyeli coook oldu

Lansinoh biberon aldim ben enson onu sevdi ucu yumusak digerlerine gore. Benimki de biberonu istememisti sonradan. Tavsiye ederim onu da dene.
Bi deneyeyim o zaman onu da zaten denemediğim kalmadı ama inşallah faydası olur çok sağol

Ahahah ay tamam mantıklı denicem
Tamamdır en azından önümüzdeki 2-3 ay daha bişeyleri yoluna koymaya bakayım
Teşekküre ederim
Ben de bi kağıda yazayım diyorum ne zaman beslendik ne zaman uyutmaya başladım uykuya daldı uyandı gibisinden 3 gün sonra bi bakayım belki de plm ın dediği gibi beslenme düzenimiz hatalı

Gerçekten mi yaa ama dediklerinin hepsi alerji belirtisi evet ama şu kaka işi yeni moda oldu bence gerçekten yediklerimize birşey katılıyor ondan oluyor başka açıklaması yok ya

Yok bence salma, çünkü bikaç ķez gördün kan, alerji doktoruna git bence hem için rahat etsin

Emzirme akademisi grubunda 24 saatlik bezlerinin ağırlığı bir paket margarin kadar (250 gr) olacak diyorlar.

Ay sabahtan beri ne çok sayfa birikmis:)
Kızlar uyku eğitimi konuşulmuş bence her bebek farklı kendi bebeginize Gore bir yol cizin.
Bu yıl bebislerimizin bize bağlanması çok önemli her daim kendilerini güvende hissetmeliler. Önümüzde diş çıkarma, ek gıda yeni tatlar, büyüme atakları serüvenleri var. Sanki uyku eğitimi için erken. Zaten bunları yaşarken uyku eğitimi onerilmiyor. Yeri gelecek memede uyumak isteyecek yeri gelecek kucakta uyuyacak ya da şimdiye kadar nasıl alistiysa sallanarak vs.
Uyku eğitiminde de istikrarlı olmak gerekiyor. Bi gün kucagimda uyusun bi gün rutine uyalım bi gün uyku eğitimi onerilmiyor.
Elvintos bahsetmişti sanırım uyku rutini oluşturmak çok daha doğru geliyor bana da. Gerci pedagoglar 4-6 ay arası başlanabilir diyor ama bence önce güvenli baglanma saglanmali yukarıda bahsettiğim süreçler atlatilmali. Yine de her bebek başka belki çok çabuk adapte olur uyku egitimine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…