Sagol canim
Cok gecnis olsun bu arada nasil oldu gozun?
Yok dosya sec e basiyorum ama bir sey degismiyor
Dosya sec e bastıgında iphone kullanıyorsan söyle bi uyarı veriyor
Fıtoğraf arşivini seciyorsun
Gotopraf arsivinden eklemek istedigin fotoğrafı bulup sec dersen sonrada tamam dersen olur
Gözüm daha iyi sismesi durdu hatta hafif indi gibi cok sagol :)

Eklentiler

• 0A9885DE-A6D9-4B7F-8BAD-60EC06AB1EA2.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 25
Maşallah ya, ben emzirdikten sonra veriyorum 75i zor bitiriyor hatta 60 yetiyor gibi. Benim kızın midesi küçük sanırım. Ya da kaşıkla verdiğim için fazlasını istemiyor
Her emzirmeden sonra mı veriyorsun canım? Ben 30cc veriyorum o zaman bile kusuyor. Kaşıkla nasıl yediriyorsunuz ya ben kaşık biberon almıştım o bile çok zor geldi dökülüyor. Sizin her öğün 1 saat sürüyordur kesin

Nolmuş. Önceki sayfaları kaçırdım

Tunalı bebeği

Nolmuş. Önceki sayfaları kaçırdım
Bu baslıktaki eski bi arkadasımızın oglu icin dua istiyoruz

Günaydın
Kızlar bebeklerinize hapşırma numarası yapın
Sonuçları bana yazarsınız
Günaydınnn
Ben barış manconun nane limon şarkısını dinleterek yapıyorum çok hoşuna gidiyo guluyo. Hatta bazen sanki taklit etmeye calisiyo. Çok eğlenceli:))

Canım hatırlatma yapayım da, ben başıma gelene kadar bilmiyordum çünkü. Göz ilaçları damlaları falan açıldıktan sonra 15 günluk yada 1 aylık oluyor. Bitmese bile çöpe atarsın kalanı...

Canım hatırlatma yapayım da, ben başıma gelene kadar bilmiyordum çünkü. Göz ilaçları damlaları falan açıldıktan sonra 15 günluk yada 1 aylık oluyor. Bitmese bile çöpe atarsın kalanı...
Aaa sagol bilmiyordum
Bi tekli damla olan var onu tutarım kalırsa diğerleri çöp o zaman

Çok geçmiş olsun

Günaydınnn
Ben barış manconun nane limon şarkısını dinleterek yapıyorum çok hoşuna gidiyo guluyo. Hatta bazen sanki taklit etmeye calisiyo. Çok eğlenceli:))
Kesinlikle çok hoşlarına gidiyor

Taklit değil kaç kere gerçekten hapşurduk yanında, gözlerini kocaman açıyo sanki biraz korkuyo gibi :) bi de numaradan yapayım bakayım :))))
Gülerek hapşuuu de kafayı öne doğru sallayarak öyle dene Bi iki derken kahkaha atar genelde bebekler bu harekette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…