Kime çekmiş acabaHiç birine gülmüyor ciddi kızımbir tane oyuncağı var uğur böceği genelde onunla aşk yaşıyoruz Bir de zeka kartlarında ki hayvan figürleriyle.
Benim gazım olduğunda hafif baskı oluyor sadeceSezaryan olup da alta doğru baskı hisseden var mı? Bugünlerde böyleyim ama drum 1.5 ay önce artık 1 yıl sonra gel demişti
Canımın kusura bakma atak dönemindeyiz gecemiz gündüzümüze karıştı.Canım unutma beni
GeldikGunaydin herkeseee. Sut konusunda sıkıntı yasayan arkadaslar gelin hele boyle
Çok azaldı sütüm çook, günde 1 kere mama veriyodum şimdi en az 2 kez veriyorum. Bugün kuru dut almalıyım o zaman, ne süt yapar diyorlarsa bi umut yiyip içiyorum valla. İnşallah bende de işe yarar, teşekkürler paylaştığın içinlimelemon jalebi-i ShinSeGi bazen aksam yatmadan 1 kere mama takviyesi yapiyordm ama aksam olunca sutum bitiyo gibi hissediyordm aksam da cok agliyodu durmuyodu zaten o mama saatini hep gogsumde dakikalarca emzirerek geciriyodm. 3 gundur mama vermiyorm cok da rahatiz. Mucizemiz ise KURU DUT SUYU. Aslinda yiyordum kuru dut ama kaynatip suyunu icmemistim ne fark eder ayni sey diye dusunuyordum. 3 gundur kaynatiyrm ve sonuc mukemmel sutum artti. Deneyip gormek istedim size oyle yazmak istedim. 2.5 s. Bardagi suyu kaynatin kaynayinca 7 kasik kuru dutu koyup 10 dakika daha kaynatip iliyinca suzup icin. Bir kerede de icebilirsiniz 2 kerede de. Ve sonucu bana yazin lutfen. Olumlu sonuc alirsaniz da bi dua etmeniz yeter
Maşallah canım ya Allah bağışlasın güzellikleriniCanımın kusura bakma atak dönemindeyiz gecemiz gündüzümüze karıştı.
Evet geleyim konumuza. Büyük kızım sürekli o gösterdiğin kakalardan yapıyordu. Küçük doğmuştu ama çok hızlı kilo almıştı. Sadece anne sütü alıyordu bu arada. 4-5 aylıkken başladı bu kanlı kakalar.
Bir dünya doktora götürdük. En son Hacettepe’de ishal merkezi varmış aynı zamanda alerjik durumlara, metabolik rahatsızlıklara da bakıyorlarmış. Oraya götürdük ve orada sıramızı beklerken gerçekten metabolik rahatsızlığı olan çocukları gördüm orada dank etti bana. Bizimki son derece normal görünüyordu.
Neyse doktor muayene etti, gelişimi çok iyi sesi. Popoya baktı vs. İyi görünüyor ama kakada kırmızı kan barsa mutlaka araştırılmalı dedi. Tüm testleri yaptırdık özelde. Hepsi negatif çıktı. Anlayacağın bulamadılar. Ben korkudan geberiyorum ya bağırsağında yara varsa vs diye. Ek gıdaya geçtik ve kan falan kalmadı. Sonradan durumu anladım. Kızım gece gündüz memedeydi ve altı ayşıkken neredeyse 9 kiloydu. Sürekli ön süt emmekten oluyordu o kanamalar.
Lütfen hiç panik yapma. Nedenini bulamayacaklar emin ol. Bebişi oradan oraya sürüklediğinde kalacaksın. Bir müddet sonrasında kendiliğinden geçecek.
Not: kızımı dizanteri zanneden doktorlar yüzünden şişe şişe flagyl kullanmak zorunda kaldım. Hem de BOŞ YERE. Benim gibi çocuğu yoktan yere hırpalama. Büyüyorlar ve hepsi geçiyor. Bak bu büyük kız kanlı kaka yapan :) Şimdi sapasağlam maşallah.
Evet canım diyete başladım ama ona rağmen devam etti kanlı kakalar. Zaten yardımcı olacak kimse de yoktu. Sütün kesilmesin diye mecburen yavaş yavaş diyeti bozdum. Durumda değişiklik olmadı yine.Maşallah canım ya Allah bağışlasın güzelliklerini
Evet dedigini yapmak istiyorum ordan oraya sürüklenmek istemiyorum aslinda. Ya dizanteri falan olsa başka şikayetlerde olur gibi ne geliyor. Dediğin gibi hasta hali yok sadece kaka yapıyor ve kan noktaciklari damarciklari oluyor. Sadece bu diyeti yapınca yeşil renkten sarıya dönüş oldu kakasinda onu farkettim. Dün kek yedim bakayım daha belirti vermedi. Sende o zamanlar diyet yaptinmi boş yere.
Ve dün o acibademdeki prof da öyle geçici durum normal beslen diyince biraz rahatladim. Ama eğer kan miktarı da artarsa mecbur artık götürmeyi dusunuyorum. Çok sağol teselli için bana böyle cümleler lazimm
Ben bunu yazcaktim buraya unutmuşum canım bende çok faydasını görüyorum bunun deneyin mutlaka tadında çok guzeellllimelemon jalebi-i ShinSeGi bazen aksam yatmadan 1 kere mama takviyesi yapiyordm ama aksam olunca sutum bitiyo gibi hissediyordm aksam da cok agliyodu durmuyodu zaten o mama saatini hep gogsumde dakikalarca emzirerek geciriyodm. 3 gundur mama vermiyorm cok da rahatiz. Mucizemiz ise KURU DUT SUYU. Aslinda yiyordum kuru dut ama kaynatip suyunu icmemistim ne fark eder ayni sey diye dusunuyordum. 3 gundur kaynatiyrm ve sonuc mukemmel sutum artti. Deneyip gormek istedim size oyle yazmak istedim. 2.5 s. Bardagi suyu kaynatin kaynayinca 7 kasik kuru dutu koyup 10 dakika daha kaynatip iliyinca suzup icin. Bir kerede de icebilirsiniz 2 kerede de. Ve sonucu bana yazin lutfen. Olumlu sonuc alirsaniz da bi dua etmeniz yeter
Bu durum okadar çok artmiski çoğu doktor bilgisiz ezbere konuşuyor bunu farkettim. Bir doktorun canlı yayınını izliyorum devamlı mukuslu kanlı kaka şikayetleri var. İnşallah düzelir ya en kısa zamanda. Çünkü bizde atak haftasindayiz sanırım 23 Eylül dogumlu ama böyle kan geldikçe buna mi ağlıyor diye üzülüyorum sonra geçiyor hamd olsun. Allah razı olsun moral vrmendenEvet canım diyete başladım ama ona rağmen devam etti kanlı kakalar. Zaten yardımcı olacak kimse de yoktu. Sütün kesilmesin diye mecburen yavaş yavaş diyeti bozdum. Durumda değişiklik olmadı yine.
Gece yarıları eşim kakalı bezleri hastanenin lab.’na yetiştirirdi yine birşey bulamazlardı. Zamanla geçiyor böyle düşün. Üzülecek birşey olsaydı başka belirtileri de olurdu allah korusun. İştahsızlık, halsizlik, kilo kaybı gibi. Hiçbirşeyi YÖK yavrunun ve hepsi geçecek.
Deneyeyim canım çok sağollimelemon jalebi-i ShinSeGi bazen aksam yatmadan 1 kere mama takviyesi yapiyordm ama aksam olunca sutum bitiyo gibi hissediyordm aksam da cok agliyodu durmuyodu zaten o mama saatini hep gogsumde dakikalarca emzirerek geciriyodm. 3 gundur mama vermiyorm cok da rahatiz. Mucizemiz ise KURU DUT SUYU. Aslinda yiyordum kuru dut ama kaynatip suyunu icmemistim ne fark eder ayni sey diye dusunuyordum. 3 gundur kaynatiyrm ve sonuc mukemmel sutum artti. Deneyip gormek istedim size oyle yazmak istedim. 2.5 s. Bardagi suyu kaynatin kaynayinca 7 kasik kuru dutu koyup 10 dakika daha kaynatip iliyinca suzup icin. Bir kerede de icebilirsiniz 2 kerede de. Ve sonucu bana yazin lutfen. Olumlu sonuc alirsaniz da bi dua etmeniz yeter
Bence ilişkimiz için çabalayıp emek göstermek bir süre ile sınırlı değilki sonra oturup karşımızdakinden bekleyelim. Bu insanın içinde varsa içimizdeki çocuk hep mutlu olmak istiyorsa biz üzerimize düşeni herzaman yapmalıyız. erkeklerde bir süre sonra motivasyon eksikliği oluyor onlar bizim kadar hayat dolu ve güçlü değiller benceCok tesekkur ederim valla burda yaziyordum amannn biz mi yapacaz her seyi diye 2 gundur yapmadigim kalmadi o kdr uzulunceis cikisina yakin yine suslenirim adam fabrika ayarlarina anca döndü cok gecmis olsun dikkat et tasimamak lazim hicbir ssy usutmemeyede dikkat et.6ay sonra anca duzelecegiz sanirim
Uygulaması var mı ki forumun?Ay bende uygulaması yok buarada bende telefondan giriyorum ama bildigin google üstünden kk yazarak :)
O benim oğlan da da başladı. 1 hafta öncesine kadar ne güzel otururdu ben yemeğimi yapar mutfağı toplardım şimdi al beni diye mizildiyor tezgaha koymak da istemedim kıpır kıpır zaten kayıyor pusetten bebek arabasını içeriye alacağım artık yüksekte bakmak istiyor sanırım.Benim kızda alçaklık fobisi başladıpusette durmicakmis hanımefendi bende tezgaha yatırdım ordan Bon Bon bakiyor saatlerce durur heralde geçen soğan doğradım az uzakta dogradigim halde bir baktım gözler yaşlanmış hemen aldım kucağıma ufledim falan canı yanmamış Allah'tan
Ya ne guzel anlatmissin. Benim oglum bir kere kanli mukuslu kaka yapti. Doktoruma gosterdim whatsappten. Tekrarlarsa cocuk gastroenterelojiye gidin dedi. Ceviz ve sut tuketmistim bir gun once. Burada da okuyunca onlardan olabilecegini dusundum. Ikisini de kestim. Bir daha tekrarlamadi. Ama tekrarlasaydi da hemen hastaneye goturmeyi dusunmuyordum. Cocugu bosu bosuna hirpalayacaklar cunku. Biraz bizim de arastirmaci olmamiz lazim galiba, tabi ki tedbiri de elden birakmadan takipte kalmak cok onemli.Canımın kusura bakma atak dönemindeyiz gecemiz gündüzümüze karıştı.
Evet geleyim konumuza. Büyük kızım sürekli o gösterdiğin kakalardan yapıyordu. Küçük doğmuştu ama çok hızlı kilo almıştı. Sadece anne sütü alıyordu bu arada. 4-5 aylıkken başladı bu kanlı kakalar.
Bir dünya doktora götürdük. En son Hacettepe’de ishal merkezi varmış aynı zamanda alerjik durumlara, metabolik rahatsızlıklara da bakıyorlarmış. Oraya götürdük ve orada sıramızı beklerken gerçekten metabolik rahatsızlığı olan çocukları gördüm orada dank etti bana. Bizimki son derece normal görünüyordu.
Neyse doktor muayene etti, gelişimi çok iyi sesi. Popoya baktı vs. İyi görünüyor ama kakada kırmızı kan barsa mutlaka araştırılmalı dedi. Tüm testleri yaptırdık özelde. Hepsi negatif çıktı. Anlayacağın bulamadılar. Ben korkudan geberiyorum ya bağırsağında yara varsa vs diye. Ek gıdaya geçtik ve kan falan kalmadı. Sonradan durumu anladım. Kızım gece gündüz memedeydi ve altı ayşıkken neredeyse 9 kiloydu. Sürekli ön süt emmekten oluyordu o kanamalar.
Lütfen hiç panik yapma. Nedenini bulamayacaklar emin ol. Bebişi oradan oraya sürüklediğinde kalacaksın. Bir müddet sonrasında kendiliğinden geçecek.
Not: kızımı dizanteri zanneden doktorlar yüzünden şişe şişe flagyl kullanmak zorunda kaldım. Hem de BOŞ YERE. Benim gibi çocuğu yoktan yere hırpalama. Büyüyorlar ve hepsi geçiyor. Bak bu büyük kız kanlı kaka yapan :) Şimdi sapasağlam maşallah.
Amin canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar ben hasta oldum dün, gece emzirmeye bir uyandım vücudum ağrıyor her yerim dökülüyor sonra müthiş zonklamalı bir baş ağrısı da başladı çocuğa baktım hadi emzirdim halsiz halsiz ama kendime bakamıyorum çorba bile yapmadım kalkıp eşim yaptı sağolsun
Soracağım şu ki aynı zamanda sol meme nasıl acıyor sanki etim dövülmüş de çürümüş gibi bir acı
Ucu falan da kızarmıştı, nasıl emzircem diye aklım çıktı
Dün resmen ağlayarak emzirdim bugüne biraz azaldı
Acaba memeyle alakalı bir durum var mıdır?
Ben mastit de olmuştum ama bunda ateş yok sadece dokununca acıyor
Hastalığım da hafifledi , terle atmak çok rahatlatıyor tavsiye ederim başına gelen olursa
Ama anneler hasta olmasın bebişler de olmasın her türlü zor
Tim şifa bekleyenlere şifalar diliyorum Rabbimden
Sağol canımAmin canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?