Aynen aglatarak yiyorum ya da tuvalete gidiyorum surekli meme ve kucak..oyun halosi kartlar ilgisini cekmiyo artik oyun oy uyoruz yuzumr bakip bakip agliyo bi sura sonra
Ben de artık mutfaktan falan bağıra bağıra konuşarak yemek falan yemeye çalışıyorum bazen ona da kanmıyo folik asiti 7.aya kadar kullanmasaymışım diyorum bazen ama bu çocuklar bize böyle galiba. Çünkü bizimki babayı görünce eriyo ve o bakarken hiç ağlamıyor aksine çığlık çığlığa konuşuyor babasıyla acaba bizle sürekli sıkılıyorlar ondan mı ne

Bizde de ben alıştırdım hatta kayinpederim iyice alistirdiniz deyince amaan işimiz ne gezdiririz dedim:))))neyime güveniyorsam:)şimdi izindeyim eşim de eve gelince devralıyor.Asya hanım istiyorki hep gezsin gezerken konuşalım.oyun halisinda yatmıyor artık halınin alt kısmını aldım cekyata dayayıp ordaki hayvanlara bakıyoruz hoşuna gidiyor.yatak odasına götürüyorum saçma sapan şeyleri alıp birbirine vurup ses cikartiyorum ama tabi bunlar uzun süreli olmuyor.dikkatini çekiyor.Oyuncaklar almak lazım artık.
Tv açık olunca kasla göz arası bakıyor bide konuşuyor ne anlatıyorsa.
Mutfakta plastik küçük tabaklar vardı rengarenk onları eline veriyorum yere atınca o da hoşuna gidiyor

O bizde de var. Tek basima sirtim tutuldu artik beyimizi kucakta gezdirmekten. Aksam olsa da yatma saati gelse diye dk sayiyorum kac gundur. Gece uykulari da bi garip oldu. Cok fazla uyanmaya basladi bi kac gundur.
Bu Gece ciddi söylüyorum 20 defa kalkmışımdır 10 dkk arayla uyaniyo kucakta uyumak istiyo sanırım ama cesaret edip kucağımda tutmadım uyursam diye. yanıma yatırdım ondada uyandı umarım bu gece uyuruz

Vallahi ben tukendim. Sirtim zaten sorunlu, fizik tedaviye gittim. Ise yaramisti ama sadece bir gun iyi hissettim. Simdi basa donduk. Ben de kucak karsiti degilim. Kucagima alirim her firsatta. Ama esim durduk yere ayakta gezmeye alistirdi. Ben oyaliyordum anakucaginda. O ik mik dese hemen almaya basladi. Bi de bana bir makale gondermis, bak cocuklari aglatmayin diyor diyor

Bu Gece ciddi söylüyorum 20 defa kalkmışımdır 10 dkk arayla uyaniyo kucakta uyumak istiyo sanırım ama cesaret edip kucağımda tutmadım uyursam diye. yanıma yatırdım ondada uyandı umarım bu gece uyuruz
Bizimkinin gece uykusu cok guzeldi. Ama ara ara boyle sasiriyor. Uyku gerilemesi dedikleri seyi yasiyoruz galiba.

İnstagramda satılan rekolac adlı bi süt arttırıcı varmış instagramda emzirme_danismanlığı diye bi sayfa tavsiye etmişti bana, sayfa yorumları baya iyi aslında

O bizde de var. Tek basima sirtim tutuldu artik beyimizi kucakta gezdirmekten. Aksam olsa da yatma saati gelse diye dk sayiyorum kac gundur. Gece uykulari da bi garip oldu. Cok fazla uyanmaya basladi bi kac gundur.
O da olsa pertim cikar herhalde 12ye kdr bekliyorum 8de uytup kaldirip emziriyorum 6ya kadar uyuyoruz sonra ama gunduz pertimi cikartiyor

İnstagramda satılan rekolac adlı bi süt arttırıcı varmış instagramda emzirme_danismanlığı diye bi sayfa tavsiye etmişti bana, sayfa yorumları baya iyi aslında
Kizlar bunu duyan bilen var mi? Baya etkisini gorduklerini soyluyorlar sut arttirmada

Eklentiler

• Screenshot_20191224-160815_Gallery.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar başım catliyo midem de bulaniyo çok fenayim baş ağrısı için kullanabileceğimiz ilaç var mı

Kızlar başım catliyo midem de bulaniyo çok fenayim baş ağrısı için kullanabileceğimiz ilaç var mı
Parol aliyorum ben..ayni haldeyim bence artik vucut tukeniyor bir gidip degerlerime baktiricm birde su bira mayasindan olan tabletlerden dusunuyorummm..mamayi gunde 1e ya da hepten kestik ama hala agliyo emdikten sonra

Parol aliyorum ben..ayni haldeyim bence artik vucut tukeniyor bir gidip degerlerime baktiricm birde su bira mayasindan olan tabletlerden dusunuyorummm..mamayi gunde 1e ya da hepten kestik ama hala agliyo emdikten sonra
Ben de arada balık yağı kullanıyorum başka bisey yok. Başımın ağrısı gözüme vurdu resmen.. bi de adet oldum. Parol onu keser mi ki

Ben de arada balık yağı kullanıyorum başka bisey yok. Başımın ağrısı gözüme vurdu resmen.. bi de adet oldum. Parol onu keser mi ki
Bende oylee ondanmi bas donmeleri fln acaba ya..emzirirken baska agri kesici alamazsn herhalde.hafif olanlari alabilrsin

off o da zor bir ara gulcede yapti onu belim dikis yerlerim agriyodu..bizim olayimiz memede meme...tukeniyorum ya o emdikce vuxudumdan her sey cekiliyo sanki degerlerime baktiricam bi bakalim

Uygulaması var mı ki forumun?
Geçen gün aklıma geldi daha pratik olurdu
Yok galiba bilmiyorum ki öyle uygulama diyince atladım
Gecmiş olsun buarada ben 3.gribimi yasıyorum su anda artık vucudum sürekli hastalık halinde
Benimde gögüs uclarım kırmızı kırmızı ve kızım emerken inanılmaz acıyor ama hic gribe yormamıstım
Gümüş gögüs kalkanı iyileştiriyor beni birde medela purelan krem

Bende haftada iki üc hatta dört gün annemlerde kalmaya basladım
3.gribimi yasıyorum üstüne gözümde arpacık cıktı vs derken sürekli hastalıklar peşimde
Eşimede sen gelme annemlere evde kal dinlen diyorum iş yeri baya uzak annemlerden cok cok daha uzak oluyor
Ama annemler bana şifa gibi geliyor
Yemegim hazır kızımla ilgilenen var arkamı toplayan var gün icinde dışarıda cıkıyoruz annemlerle alısveriş piknik yemek kahve vs iyi oluyor
Baktıgın acıya göre değişiyor bence bu durum :)
He Allah var evdeysem kızımla emzirme harici o ilgilenip yatırıyor hatta süt sagacak vaktim olsa gece uyandırmayacak bile beni
Sende olumlu taraflarına odaklan bence

Aaa bu şey değil mi Ben
İyi tarafını düşün inanılmaz kilo veriyorsun
Birde bu zamanlar daha geri gelmicek tadını cıkarmak lazım falan gibi klişeler iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…