- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Ben de artık mutfaktan falan bağıra bağıra konuşarak yemek falan yemeye çalışıyorum bazen ona da kanmıyoAynen aglatarak yiyorum ya da tuvalete gidiyorum surekli meme ve kucak..oyun halosi kartlar ilgisini cekmiyo artik oyun oy uyoruz yuzumr bakip bakip agliyo bi sura sonra
Bizde de ben alıştırdım hatta kayinpederim iyice alistirdiniz deyince amaan işimiz ne gezdiririz dedim:))))neyime güveniyorsam:)şimdi izindeyim eşim de eve gelince devralıyor.Asya hanım istiyorki hep gezsin gezerken konuşalım.oyun halisinda yatmıyor artık halınin alt kısmını aldım cekyata dayayıp ordaki hayvanlara bakıyoruz hoşuna gidiyor.yatak odasına götürüyorum saçma sapan şeyleri alıp birbirine vurup ses cikartiyorum ama tabi bunlar uzun süreli olmuyor.dikkatini çekiyor.Oyuncaklar almak lazım artık.Bizimki de oturmayalim istiyor. Ayaga kalkinca bir sey yok ama oturur oturmaz hatta totomuz koltuga degmeden oyle bir agliyor ki disaridan duyan kesin bir derdi var bu cocugun der. Ama bizim baba alistirdi. Babanin evde olmasi da bazen kotu oluyormus. Alistirdi, simdi evde degil. Bana kaldi gezdirme isi. Git baban alistirdi o gezdirsin diyorum ama adam evee degil zaten simdi.
Bu Gece ciddi söylüyorum 20 defa kalkmışımdır 10 dkk arayla uyaniyo kucakta uyumak istiyo sanırım ama cesaret edip kucağımda tutmadım uyursam diye. yanıma yatırdım ondada uyandı umarım bu gece uyuruzO bizde de var. Tek basima sirtim tutuldu artik beyimizi kucakta gezdirmekten. Aksam olsa da yatma saati gelse diye dk sayiyorum kac gundur. Gece uykulari da bi garip oldu. Cok fazla uyanmaya basladi bi kac gundur.
Vallahi ben tukendim. Sirtim zaten sorunlu, fizik tedaviye gittim. Ise yaramisti ama sadece bir gun iyi hissettim. Simdi basa donduk. Ben de kucak karsiti degilim. Kucagima alirim her firsatta. Ama esim durduk yere ayakta gezmeye alistirdi. Ben oyaliyordum anakucaginda. O ik mik dese hemen almaya basladi. Bi de bana bir makale gondermis, bak cocuklari aglatmayin diyor diyorBizde de ben alıştırdım hatta kayinpederim iyice alistirdiniz deyince amaan işimiz ne gezdiririz dedim:))))neyime güveniyorsam:)şimdi izindeyim eşim de eve gelince devralıyor.Asya hanım istiyorki hep gezsin gezerken konuşalım.oyun halisinda yatmıyor artık halınin alt kısmını aldım cekyata dayayıp ordaki hayvanlara bakıyoruz hoşuna gidiyor.yatak odasına götürüyorum saçma sapan şeyleri alıp birbirine vurup ses cikartiyorum ama tabi bunlar uzun süreli olmuyor.dikkatini çekiyor.Oyuncaklar almak lazım artık.
Tv açık olunca kasla göz arası bakıyor bide konuşuyor ne anlatıyorsa.
Mutfakta plastik küçük tabaklar vardı rengarenk onları eline veriyorum yere atınca o da hoşuna gidiyor
Bizimkinin gece uykusu cok guzeldi. Ama ara ara boyle sasiriyor. Uyku gerilemesi dedikleri seyi yasiyoruz galiba.Bu Gece ciddi söylüyorum 20 defa kalkmışımdır 10 dkk arayla uyaniyo kucakta uyumak istiyo sanırım ama cesaret edip kucağımda tutmadım uyursam diye. yanıma yatırdım ondada uyandı umarım bu gece uyuruz
İnstagramda satılan rekolac adlı bi süt arttırıcı varmış instagramda emzirme_danismanlığı diye bi sayfa tavsiye etmişti bana, sayfa yorumları baya iyi aslındaCanım geçen hafta denedim bunu ben 4 gün boyunca falan bende aman aman fayda etmedi sadece görümcem kuru dutlu doğal bir kurabiye yapmış kızına ondan yemiştim 3 tane falan acayip süt yapmıştı o akşam. Onun üzerine araştırıp kuru dut aldım ve bunu denedim . Benim kızım doyana kadar emmiyorilk başta tazyikli geliyor onda sıkıntı yok çok güzel emiyor ama sonra az gelmeye başlayınca sinirleniyor kıyameyi koparıyo . Günde iki kere mama veriyorum bi öğlen 4 buçuk gibi bazen hiç vermiyorım öyle akşama kadar yarı aç yarı tok geçiriyoeuz . Gece uykusuna yatmadan kesin mama veriyorum . O sütüde sağıp buzluğa atıyorum haftaya işe başlayacağım çünkü. Memeler iyice terbiye oldu eskisi gibi çok dolmuyor. Şu bestlak damla falan işe yarıyor mu ki ?
O da olsa pertim cikar herhalde 12ye kdr bekliyorum 8de uytup kaldirip emziriyorum 6ya kadar uyuyoruz sonraO bizde de var. Tek basima sirtim tutuldu artik beyimizi kucakta gezdirmekten. Aksam olsa da yatma saati gelse diye dk sayiyorum kac gundur. Gece uykulari da bi garip oldu. Cok fazla uyanmaya basladi bi kac gundur.
Uzun süreli olmaz inşallahBizimkinin gece uykusu cok guzeldi. Ama ara ara boyle sasiriyor. Uyku gerilemesi dedikleri seyi yasiyoruz galiba.
Kizlar bunu duyan bilen var mi? Baya etkisini gorduklerini soyluyorlar sut arttirmadaİnstagramda satılan rekolac adlı bi süt arttırıcı varmış instagramda emzirme_danismanlığı diye bi sayfa tavsiye etmişti bana, sayfa yorumları baya iyi aslında
Parol aliyorum ben..ayni haldeyim bence artik vucut tukeniyor bir gidip degerlerime baktiricm birde su bira mayasindan olan tabletlerden dusunuyorummm..mamayi gunde 1e ya da hepten kestik ama hala agliyo emdikten sonraKızlar başım catliyo midem de bulaniyo çok fenayim baş ağrısı için kullanabileceğimiz ilaç var mı
Ben de arada balık yağı kullanıyorum başka bisey yok. Başımın ağrısı gözüme vurdu resmen.. bi de adet oldum. Parol onu keser mi kiParol aliyorum ben..ayni haldeyim bence artik vucut tukeniyor bir gidip degerlerime baktiricm birde su bira mayasindan olan tabletlerden dusunuyorummm..mamayi gunde 1e ya da hepten kestik ama hala agliyo emdikten sonra
Bende oylee ondanmi bas donmeleri fln acaba ya..emzirirken baska agri kesici alamazsn herhalde.hafif olanlari alabilrsinBen de arada balık yağı kullanıyorum başka bisey yok. Başımın ağrısı gözüme vurdu resmen.. bi de adet oldum. Parol onu keser mi ki
Olabilir zaten vücut direnci de dusuyo.Bende oylee ondanmi bas donmeleri fln acaba ya..emzirirken baska agri kesici alamazsn herhalde.hafif olanlari alabilrsin
Bizimki de oturmayalim istiyor. Ayaga kalkinca bir sey yok ama oturur oturmaz hatta totomuz koltuga degmeden oyle bir agliyor ki disaridan duyan kesin bir derdi var bu cocugun der. Ama bizim baba alistirdi. Babanin evde olmasi da bazen kotu oluyormus. Alistirdi, simdi evde degil. Bana kaldi gezdirme isi. Git baban alistirdi o gezdirsin diyorum ama adam evee degil zaten simdi.
Ben kullandım ikinci şişedeyim yani sütüm eskiye göre arttı ama direk ondan diyemem ama vitamin değeri çok iyi bi takviye olduğu için kullanmaya devam ediyorumKizlar bunu duyan bilen var mi? Baya etkisini gorduklerini soyluyorlar sut arttirmada
Yok galiba bilmiyorum ki öyle uygulama diyince atladımUygulaması var mı ki forumun?
Geçen gün aklıma geldi daha pratik olurdu
Bende haftada iki üc hatta dört gün annemlerde kalmaya basladımÖnceki mesajlari okudum da kızlar eslerinizle olanları yine her akşam yaninizdalar şükredin yani boz haftada 3 gece zor görür olduk babamızı yılbaşı haFtasi diye çok yoğun devamlı şehir dışında.. cumartesi bende baya söylendim yeter artık bu aile işi değil ben çok yanlizim dedim. Annemlere kalıyorum genelde o yokken annen baban kardeşlerin var diyor bu öyle bişey degil dedim kendimi acayip bi boşlukta hissediyorum son dönemlerde.
Yardım konusuna gelince de geldiğinde özlediği için oğluyla genelde ama tabi derdini anlayamıyor çocuğun. Gece 4 gibi geldi sanırım çocukta uyanmış mama alan bi bebek zaten bana annesi uyandı diyor alıp uyutayim demiyor. Dışarıya çıkarır sinema yemek falan yapıyorduk çocuğu bırakıp oda bayadir yok.. insan duygusal olarak daha çok yoruluyor bence bu aralarda gittiği yerden bişeyler getiriyor telafi gibi sanirim ama ben zateb evde kapalıyım canm hiç birini istemiyor ki oylece kalıyor. Evden ciksam da yine eve gidiyorum bişey değişmiyor sadece mekan değişiyor
Aaa bu şey değil mi BenBuyudukce uslancagina bizim kiz bir saniye durmamaya basladi.oyun halisi cöp oldu asla durmuyo anakucaginda muzikli oldugundan yarimsaat anca duruyo..bir yere koysammm aaaaaaaayyyyyyyy eeeeeeeeee diyeee gereksiz aglamalarda bulunuyovalla aglatiyorum bazen donup bakmiyorum.surekli kucak istiyo yoksa neyle oyalayacagimi sasirmis durumdayim tecrubeli anneler neyle vakit gecircez ya? Sesli oyuncklar almak lazim sanki seslilerele daha vakit geciriyo..
Surekli emse olacak..surekli meme istiyo..ac mi diyr mama verdim ama mamadan sonrsfa aglayinca anladimki ac degil..gunduz tuvalete bile gidemez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?