- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Ben böyle zamanlarda babaya paslıyorum birlikte koyun koyuna yatıyorlar cunku karnı tok altı temiz uyumuyor pisliğine biliyorum eşim aldımı koynuna iki saat en az uyuyorBu Gece ciddi söylüyorum 20 defa kalkmışımdır 10 dkk arayla uyaniyo kucakta uyumak istiyo sanırım ama cesaret edip kucağımda tutmadım uyursam diye. yanıma yatırdım ondada uyandı umarım bu gece uyuruz
Kişiye göre değişir Bu durum. Tabi ki bende annemlere rahatım yemek hazır çocuga bakan var hatta çoğu gece kaldırmıyor bile annem benden önce duyuyor sesini.çıkıyorum kuaföre çarşıya . Ama olay bu rahatlık değil ki insan eşini de yanında istiyo ve hamileyken de yazmıştım hep yanlız kalıyorum diye yanlizligima cocugumu da dahil etmişim gibi hissediyorumm çünkü babasını ozluyor onu görünce eriyor çocuk resmen bana yaptığını yapmıyor . ben bunlai takiyorum kafama. Yoksa benim eşim de evde olduğunda oğluyla ilgilenir ben işimi yaparım falan eşimle severek evlendim bana karşı kötü bi sözünü duymadım 15 aylık evliyim . Benim kafamda ki düşünceler bambaşka gercekten anlatılmaz yaşanır. Oğluma haksızlık yaptik gibi geliyorBende haftada iki üc hatta dört gün annemlerde kalmaya basladım
3.gribimi yasıyorum üstüne gözümde arpacık cıktı vs derken sürekli hastalıklar peşimde
Eşimede sen gelme annemlere evde kal dinlen diyorum iş yeri baya uzak annemlerden cok cok daha uzak oluyor
Ama annemler bana şifa gibi geliyor
Yemegim hazır kızımla ilgilenen var arkamı toplayan var gün icinde dışarıda cıkıyoruz annemlerle alısveriş piknik yemek kahve vs iyi oluyor
Baktıgın acıya göre değişiyor bence bu durum :)
He Allah var evdeysem kızımla emzirme harici o ilgilenip yatırıyor hatta süt sagacak vaktim olsa gece uyandırmayacak bile beni
Sende olumlu taraflarına odaklan bence
Gerçekten mi ya nasıl anlıcaz iltihap olduğunu tahlille miCanım ben yeni evliyken meme ucu iltihabı yaşamıştım dojununca açıyor agriyordu ateş yoktu atlet bile rahatsız ediyordu antibiyotikle gecti
Çay işe yaradı mı denedin miCanım geçen hafta denedim bunu ben 4 gün boyunca falan bende aman aman fayda etmedi sadece görümcem kuru dutlu doğal bir kurabiye yapmış kızına ondan yemiştim 3 tane falan acayip süt yapmıştı o akşam. Onun üzerine araştırıp kuru dut aldım ve bunu denedim . Benim kızım doyana kadar emmiyorilk başta tazyikli geliyor onda sıkıntı yok çok güzel emiyor ama sonra az gelmeye başlayınca sinirleniyor kıyameyi koparıyo . Günde iki kere mama veriyorum bi öğlen 4 buçuk gibi bazen hiç vermiyorım öyle akşama kadar yarı aç yarı tok geçiriyoeuz . Gece uykusuna yatmadan kesin mama veriyorum . O sütüde sağıp buzluğa atıyorum haftaya işe başlayacağım çünkü. Memeler iyice terbiye oldu eskisi gibi çok dolmuyor. Şu bestlak damla falan işe yarıyor mu ki ?
Parol a izin varKızlar başım catliyo midem de bulaniyo çok fenayim baş ağrısı için kullanabileceğimiz ilaç var mı
Ne için ?Kişiye göre değişir Bu durum. Tabi ki bende annemlere rahatım yemek hazır çocuga bakan var hatta çoğu gece kaldırmıyor bile annem benden önce duyuyor sesini.çıkıyorum kuaföre çarşıya . Ama olay bu rahatlık değil ki insan eşini de yanında istiyo ve hamileyken de yazmıştım hep yanlız kalıyorum diye yanlizligima cocugumu da dahil etmişim gibi hissediyorumm çünkü babasını ozluyor onu görünce eriyor çocuk resmen bana yaptığını yapmıyor . ben bunlai takiyorum kafama. Yoksa benim eşim de evde olduğunda oğluyla ilgilenir ben işimi yaparım falan eşimle severek evlendim bana karşı kötü bi sözünü duymadım 15 aylık evliyim . Benim kafamda ki düşünceler bambaşka gercekten anlatılmaz yaşanır. Oğluma haksızlık yaptik gibi geliyor
Pamukçuk bembeyaz oluyor dili dimi hiç görmedim dikkatli bakayım uyanınca sağol canımCanım bebisin ağzında pamukçuk varsa kontrol et. Anneye geçtiğinde göğüste ciddi ağrılar yapıyor diye okuduydum. Ateş falan yapmaz sana. Ama dokunuldugunda bile şiddetle ağrır falan yazıyordu. Nette bir bak bakalım. Her ihtimale karşı göğüs ucunu karbonatlı ılık suyla temizle.
Evet canımMerhaba geçmiş olsun. Kakada kan mi var?
Kaka testi temiz çıkmıştı birdaha yaptırmayı düşünüyorumEvet cok endiselenmistim gorunce. Kanli mukus barsakta bir enfeksiyonun sonucu da olabilirmis diyor okudugum kaynaklar. Sizde bu ihtimal dusunulmustu degil mi? Zaten alerji de barsakta iltihaplanmaya neden oldugu icin kakada mukus ve kan oluyormus. Ama doktorlar bizim kadar evhamli degiller bu konuda. Zamanla alisacak yavrularimizin barsaklari demek ki. Sen yine de alerji yapabilecek seyleri asiri tuketmemeye calis. Bir de bazi besinler tek basina alerji yapmasa da baska besinlerle alindiginda alerji yapabiliyormus.
Muayene etmişti birde ultrason çekmişti canimmGerçekten mi ya nasıl anlıcaz iltihap olduğunu tahlille mi
Elime de hafif sertlik geldi az önce , dün yoktu
Az önce elime sertlik gelmeyeydi ben de hastalıktan diye yoracaktımYok galiba bilmiyorum ki öyle uygulama diyince atladım
Gecmiş olsun buarada ben 3.gribimi yasıyorum su anda artık vucudum sürekli hastalık halinde
Benimde gögüs uclarım kırmızı kırmızı ve kızım emerken inanılmaz acıyor ama hic gribe yormamıstım
Gümüş gögüs kalkanı iyileştiriyor beni birde medela purelan krem
O sertlik olan gögsü bol bol emzir bakalım rahatlayacak mı gececek miAz önce elime sertlik gelmeyeydi ben de hastalıktan diye yoracaktım
Ama şu an aklım çıkıyor lohusalık günleri , pompa mesaileri
İnşallah geçer en azından ateş yok çok şükür diye içimi ferahlatıyorum
Denedim 2 gün yani yine erken uyumadı geç kalktığı için ama hemen daldı kucağımda . Uğraştırmadı . Bugün hiç içirmedim bugün dalmazsa hemen çay çabuk uykuya geçmesini sağlıyor diyebilicemÇay işe yaradı mı denedin mi
Al benden de okadarBen de kafayı yemek üzereyim kanlı mukuslu kakadan. Kan 5 gündür görmüyorum diyetteyim ama mukus feci çok devam ediyo. Kimi doktor diyet yap diyo kimi sakin yapma diyo. Ne yiyecegimi yapacagimi şaşırmış durumdayim. Sütüm de azaldi bu meselelerden. Eşimle aram da acildi. Çekilmez bi insan oldum yaa. Okadar kafaya takıyorum ki.
Canım yere battaniye serip üstüne çarşaf seriyorum kızı koyuyorum sevdiği müziklerden açıp eline diş kaşıyıcı, çıngırak tarz oyuncaklar veriyorum bi süre öyle oyalanıyor. Ama dediğin gibi uyanık olduğu zaman zarfının yarısında illa beni de istiyor.Buyudukce uslancagina bizim kiz bir saniye durmamaya basladi.oyun halisi cöp oldu asla durmuyo anakucaginda muzikli oldugundan yarimsaat anca duruyo..bir yere koysammm aaaaaaaayyyyyyyy eeeeeeeeee diyeee gereksiz aglamalarda bulunuyovalla aglatiyorum bazen donup bakmiyorum.surekli kucak istiyo yoksa neyle oyalayacagimi sasirmis durumdayim tecrubeli anneler neyle vakit gecircez ya? Sesli oyuncklar almak lazim sanki seslilerele daha vakit geciriyo..
Surekli emse olacak..surekli meme istiyo..ac mi diyr mama verdim ama mamadan sonrsfa aglayinca anladimki ac degil..gunduz tuvalete bile gidemez oldum
Hangi doktora goturdun canım Baksana prof Ferhat çekmez var Instagram'da dm atsana sana ne dicek bi bak bakayım fotoğraf falan atBen de kafayı yemek üzereyim kanlı mukuslu kakadan. Kan 5 gündür görmüyorum diyetteyim ama mukus feci çok devam ediyo. Kimi doktor diyet yap diyo kimi sakin yapma diyo. Ne yiyecegimi yapacagimi şaşırmış durumdayim. Sütüm de azaldi bu meselelerden. Eşimle aram da acildi. Çekilmez bi insan oldum yaa. Okadar kafaya takıyorum ki.
Bu tabletten almayı ben de düşünüyorum, kullanırsan işe yararsa bizimle de paylaş olur muParol aliyorum ben..ayni haldeyim bence artik vucut tukeniyor bir gidip degerlerime baktiricm birde su bira mayasindan olan tabletlerden dusunuyorummm..mamayi gunde 1e ya da hepten kestik ama hala agliyo emdikten sonra
Biraz geçti canım sağol yine de artarsa iccem bi taneParol a izin var
ya olması gereken bu bence. hani bunun sevgiyle bi alakası yok ki. arkadaslarıyla vakit gecirmek isteyen cocugunu daha az seviyor değildir. annemler 2 adım uzakta olmasa bende sık sık giderdim sanırımNe için ?
Eşime aşığım kızımdan ziyade ben daha cok özlüyorum bence ama annemlerde de o kadar rahatım ki kefeye koydugumda hop kacıveriyorum. Ne zaman annemler bize gelseler eşime yazıp ben annemlerle gitsem mi diye apartopar evden kacar gibi gidiyorum
Eşimde üst üste üc gece görmüyor mesela onada nefes oluyor bi aksam arkadaslarıyla bulusuyor bi aksam halı saha macı var ona gidiyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?