Bu Gece ciddi söylüyorum 20 defa kalkmışımdır 10 dkk arayla uyaniyo kucakta uyumak istiyo sanırım ama cesaret edip kucağımda tutmadım uyursam diye. yanıma yatırdım ondada uyandı umarım bu gece uyuruz
Ben böyle zamanlarda babaya paslıyorum birlikte koyun koyuna yatıyorlar cunku karnı tok altı temiz uyumuyor pisliğine biliyorum eşim aldımı koynuna iki saat en az uyuyor
Uykusu normelde cok derin eşimin ve inanılmaz horlar dönerek uyur falan ama ne hikmetse kızımızla uyudugundan beri horlaması devam ediyor ama dönme yok ve mık yaptımı kızım anında uyanıyor enteresan şekilde

Kişiye göre değişir Bu durum. Tabi ki bende annemlere rahatım yemek hazır çocuga bakan var hatta çoğu gece kaldırmıyor bile annem benden önce duyuyor sesini.çıkıyorum kuaföre çarşıya . Ama olay bu rahatlık değil ki insan eşini de yanında istiyo ve hamileyken de yazmıştım hep yanlız kalıyorum diye yanlizligima cocugumu da dahil etmişim gibi hissediyorumm çünkü babasını ozluyor onu görünce eriyor çocuk resmen bana yaptığını yapmıyor . ben bunlai takiyorum kafama. Yoksa benim eşim de evde olduğunda oğluyla ilgilenir ben işimi yaparım falan eşimle severek evlendim bana karşı kötü bi sözünü duymadım 15 aylık evliyim . Benim kafamda ki düşünceler bambaşka gercekten anlatılmaz yaşanır. Oğluma haksızlık yaptik gibi geliyor

Canım ben yeni evliyken meme ucu iltihabı yaşamıştım dojununca açıyor agriyordu ateş yoktu atlet bile rahatsız ediyordu antibiyotikle gecti
Gerçekten mi ya nasıl anlıcaz iltihap olduğunu tahlille mi
Elime de hafif sertlik geldi az önce , dün yoktu

Çay işe yaradı mı denedin mi

Ne için ?
Eşime aşığım kızımdan ziyade ben daha cok özlüyorum bence ama annemlerde de o kadar rahatım ki kefeye koydugumda hop kacıveriyorum. Ne zaman annemler bize gelseler eşime yazıp ben annemlerle gitsem mi diye apartopar evden kacar gibi gidiyorum
Eşimde üst üste üc gece görmüyor mesela onada nefes oluyor bi aksam arkadaslarıyla bulusuyor bi aksam halı saha macı var ona gidiyor falan

Pamukçuk bembeyaz oluyor dili dimi hiç görmedim dikkatli bakayım uyanınca sağol canım

Kaka testi temiz çıkmıştı birdaha yaptırmayı düşünüyorum

Az önce elime sertlik gelmeyeydi ben de hastalıktan diye yoracaktım
Ama şu an aklım çıkıyor lohusalık günleri , pompa mesaileri
İnşallah geçer en azından ateş yok çok şükür diye içimi ferahlatıyorum

O sertlik olan gögsü bol bol emzir bakalım rahatlayacak mı gececek mi

Al benden de okadar

Canım yere battaniye serip üstüne çarşaf seriyorum kızı koyuyorum sevdiği müziklerden açıp eline diş kaşıyıcı, çıngırak tarz oyuncaklar veriyorum bi süre öyle oyalanıyor. Ama dediğin gibi uyanık olduğu zaman zarfının yarısında illa beni de istiyor.

Hangi doktora goturdun canım Baksana prof Ferhat çekmez var Instagram'da dm atsana sana ne dicek bi bak bakayım fotoğraf falan at

Parol aliyorum ben..ayni haldeyim bence artik vucut tukeniyor bir gidip degerlerime baktiricm birde su bira mayasindan olan tabletlerden dusunuyorummm..mamayi gunde 1e ya da hepten kestik ama hala agliyo emdikten sonra
Bu tabletten almayı ben de düşünüyorum, kullanırsan işe yararsa bizimle de paylaş olur mu

Mesajlara yetişemiyorum çok geride kaldım benim kızın gündüz gece uykusu güzel maşallahı var ama uyanık olduğu zamanlarda herşeyden çok çabuk sıkılıyor , nasıl oyalayacağımı bilmiyorum , pusette de daralmaya başladı televizyon karşısında bile oturuyorum azcık da olsa

ya olması gereken bu bence. hani bunun sevgiyle bi alakası yok ki. arkadaslarıyla vakit gecirmek isteyen cocugunu daha az seviyor değildir. annemler 2 adım uzakta olmasa bende sık sık giderdim sanırım bir de senin kızın çok yorucu olduğu için senin oraya gitmen hem kendine tatil hemde esine. esin de çok ilgileniyor masallah. yani iki taraf da mutluysa bizlik bisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…