Ahaha anneler büyük nimet bende anneme gittiğimde sutum artıyoNe için ?
Eşime aşığım kızımdan ziyade ben daha cok özlüyorum bence ama annemlerde de o kadar rahatım ki kefeye koydugumda hop kacıveriyorum. Ne zaman annemler bize gelseler eşime yazıp ben annemlerle gitsem mi diye apartopar evden kacar gibi gidiyorum
Eşimde üst üste üc gece görmüyor mesela onada nefes oluyor bi aksam arkadaslarıyla bulusuyor bi aksam halı saha macı var ona gidiyor falan
Ben eşime guvenemiyorum ilaç aldığı için sızıp gidiyo uykusu çok ağırBen böyle zamanlarda babaya paslıyorum birlikte koyun koyuna yatıyorlar cunku karnı tok altı temiz uyumuyor pisliğine biliyorum eşim aldımı koynuna iki saat en az uyuyor
Uykusu normelde cok derin eşimin ve inanılmaz horlar dönerek uyur falan ama ne hikmetse kızımızla uyudugundan beri horlaması devam ediyor ama dönme yok ve mık yaptımı kızım anında uyanıyor enteresan şekilde
Al bizden de o kadarMesajlara yetişemiyorum çok geride kaldımbenim kızın gündüz gece uykusu güzel maşallahı var ama uyanık olduğu zamanlarda herşeyden çok çabuk sıkılıyor , nasıl oyalayacağımı bilmiyorum , pusette de daralmaya başladı televizyon karşısında bile oturuyorum azcık da olsa
Bizimde yapmadığımız yok gardolabını açıp kıyafetlerini bile gösteriyorum bak bu elbiseyi yazın giyeceksin flnAl bizden de o kadar
Şimdiden ne yapacagimi şaşırdım bi de sürekli kucak gezmek istiyo bu ara barış manco şarkılarına sardik açıp dans ediyoruz oglumla
Ben bestlak da kullandim hic faydasini gormedim bir sise bitirdim baska da almadimCanım geçen hafta denedim bunu ben 4 gün boyunca falan bende aman aman fayda etmedi sadece görümcem kuru dutlu doğal bir kurabiye yapmış kızına ondan yemiştim 3 tane falan acayip süt yapmıştı o akşam. Onun üzerine araştırıp kuru dut aldım ve bunu denedim . Benim kızım doyana kadar emmiyorilk başta tazyikli geliyor onda sıkıntı yok çok güzel emiyor ama sonra az gelmeye başlayınca sinirleniyor kıyameyi koparıyo . Günde iki kere mama veriyorum bi öğlen 4 buçuk gibi bazen hiç vermiyorım öyle akşama kadar yarı aç yarı tok geçiriyoeuz . Gece uykusuna yatmadan kesin mama veriyorum . O sütüde sağıp buzluğa atıyorum haftaya işe başlayacağım çünkü. Memeler iyice terbiye oldu eskisi gibi çok dolmuyor. Şu bestlak damla falan işe yarıyor mu ki ?
Evet bana eczaci onermisti bestlak alirken arastirayim bi demistim ama arastirmadim daKizlar bunu duyan bilen var mi? Baya etkisini gorduklerini soyluyorlar sut arttirmada
Canım ben de aynı durumdayım üstelik ailelerden çok uzak yerdeyiz. Eşim sürekli peş peşe nöbette. İzinl gününde bile arayıp çağırıyorlar. Çocuğum hiç babasını tam anlamıyla göremiyor. Ama biz zaten bunu göze alarak bu çocuğu istedik. O yüzden bu kısmını düşünmeye çalışıyorum. Eve geldiği zaman dediğin gibi çocuğum resmen eriyor babasına. İlk zamanlar küçük olduğu için babasını tanımıyordu bile görmediği zamanlar. Şu an herşeyin farkında ve eve sürekli gelmediğini anlıyor sanırım. Gerçekten çok zor bi durum ama baş etmek zor değil inan. Eşim geldiği zamanlar yokluğunu telafi etmeye çalışıyor benden çok kızıyla vakit geçiriyor ve ben de temizlik vs işlerimi hallediyorum. Bu şekilde idare edip büyütcez inşallah. Eşini seviyorsan tüm bunları bi kenara koy ve bebeğinizin bu zamanlarını değerlendirmeye bak derimKişiye göre değişir Bu durum. Tabi ki bende annemlere rahatım yemek hazır çocuga bakan var hatta çoğu gece kaldırmıyor bile annem benden önce duyuyor sesini.çıkıyorum kuaföre çarşıya . Ama olay bu rahatlık değil ki insan eşini de yanında istiyo ve hamileyken de yazmıştım hep yanlız kalıyorum diye yanlizligima cocugumu da dahil etmişim gibi hissediyorumm çünkü babasını ozluyor onu görünce eriyor çocuk resmen bana yaptığını yapmıyor . ben bunlai takiyorum kafama. Yoksa benim eşim de evde olduğunda oğluyla ilgilenir ben işimi yaparım falan eşimle severek evlendim bana karşı kötü bi sözünü duymadım 15 aylık evliyim . Benim kafamda ki düşünceler bambaşka gercekten anlatılmaz yaşanır. Oğluma haksızlık yaptik gibi geliyor
Bazen video açıyorum babasıyla ikisinin sesini duydu mu bile heycanlanıyor kapıya bakıyor o zoruma gidiyor benim de kendime değil de çocuğa karşı vicdan yapıyorum. Beni anlamana sevindim ☺Canım ben de aynı durumdayım üstelik ailelerden çok uzak yerdeyiz. Eşim sürekli peş peşe nöbette. İzinl gününde bile arayıp çağırıyorlar. Çocuğum hiç babasını tam anlamıyla göremiyor. Ama biz zaten bunu göze alarak bu çocuğu istedik. O yüzden bu kısmını düşünmeye çalışıyorum. Eve geldiği zaman dediğin gibi çocuğum resmen eriyor babasına. İlk zamanlar küçük olduğu için babasını tanımıyordu bile görmediği zamanlar. Şu an herşeyin farkında ve eve sürekli gelmediğini anlıyor sanırım. Gerçekten çok zor bi durum ama baş etmek zor değil inan. Eşim geldiği zamanlar yokluğunu telafi etmeye çalışıyor benden çok kızıyla vakit geçiriyor ve ben de temizlik vs işlerimi hallediyorum. Bu şekilde idare edip büyütcez inşallah. Eşini seviyorsan tüm bunları bi kenara koy ve bebeğinizin bu zamanlarını değerlendirmeye bak derimherkesin hayatı aynı olmuyor malesef elimizde olanlarla yetinmek durumundayız Allah herkesin huzurunu sağlığını korusun inşallah üzülme dert etme bugünler de geçecektir sabırla ve zamanla herşey hallolur
Ben de doktorumuza bunu sordum, yedik ictiklerimize bagladi. Yedigimiz hic bir sey dogal degil. Bir arastirmadan bahsetti, anne sutunde 162 yabanci maddeye rastlanmis. Mevsiminde dogal beslenmeye calisacagiz ama her sey o kadar pahali ki...Ya kızlar bisey var bisey oluyo bisey yapiyolar bizim bebekl3rimize. Neden bu kadar kakada kan vakası fazla?
Suyunuz gelmiş olsa ıkınmadan ortalık şelale olurdu kalkınca ya da oturunca durduramazdinız da içiniz rahat olsun üşütmekten fln olur hamileyken enfeksiyon da oluyorKızlar ben 17 haftalık hamileyim az önce idrarımı yaptım kalktım sonra tekrar idrar yapma isteği geldi 4-5 sefer böyle idrar gibi yaptım ama su gibiydi çok korktum. Peçete koydum bakıyorum kup kuru. İdrar yapmış gibi azcık ıkınınca geliyor. Doktorumu aradım su olsa devamlı gelir kalktığında da gelir takip et yarın gel bakalım dedi. Sizce su mudur ?? Sanki çişim gelmiş gibi oluyor azcık yapıyorum su gibi. Suyun gelmesi çiş hissi gibi mi ilk gebeliğim çok korkuyorum
su gelince su geldiğini anlıyorsun canım. tutamadığın idrar gibi düşün ıkınmak şurda kalsın. bol su içiyorsan o yüzden sık çıkıyor olabilirsin. bir de yanma varmı idrarda?Kızlar ben 17 haftalık hamileyim az önce idrarımı yaptım kalktım sonra tekrar idrar yapma isteği geldi 4-5 sefer böyle idrar gibi yaptım ama su gibiydi çok korktum. Peçete koydum bakıyorum kup kuru. İdrar yapmış gibi azcık ıkınınca geliyor. Doktorumu aradım su olsa devamlı gelir kalktığında da gelir takip et yarın gel bakalım dedi. Sizce su mudur ?? Sanki çişim gelmiş gibi oluyor azcık yapıyorum su gibi. Suyun gelmesi çiş hissi gibi mi ilk gebeliğim çok korkuyorum
9 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hemde yüksek derecede sonra antibiyotik kullandım şuan yok sürekli takip ediyor doktorum sağolsun. Uyumuşum biraz koltukta uyanınca sıkıştığımı farkettim normal idrarımı yaptım sarı renkte. Kalktım tam tekrar idrar yapma hissi geldi 3-4 defa su renginde daha az az geldi bu durum korkuttu beniSuyunuz gelmiş olsa ıkınmadan ortalık şelale olurdu kalkınca ya da oturunca durduramazdinız da içiniz rahat olsun üşütmekten fln olur hamileyken enfeksiyon da oluyor
Aynı şeyleri yaşadığımız için gayet iyi anlayabiliyorumBazen video açıyorum babasıyla ikisinin sesini duydu mu bile heycanlanıyor kapıya bakıyor o zoruma gidiyor benim de kendime değil de çocuğa karşı vicdan yapıyorum. Beni anlamana sevindim ☺
Hayır yanma yok enfeksiyonumda yok doktorum sürekli takip ediyor daha önce yüksek enfeksiyon dolayısıyla 9 haftalıkken antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım çünkü. Doktorumu aradım yarın gel bakalım suyuna ama su olsa normal otururken falan da gelir dedi bi peçetw koy takip et dedi. Ara ara bakıyorum peçete kuru klozete oturunca geliyor idrar gibi az azsu gelince su geldiğini anlıyorsun canım. tutamadığın idrar gibi düşün ıkınmak şurda kalsın. bol su içiyorsan o yüzden sık çıkıyor olabilirsin. bir de yanma varmı idrarda?
Hemen kötüye yormamak lazım bence. Benim de hamileliğim sık tuvalet ihtiyacıyla geçti. Dışardayken bile hemen bi yere girmem lazımdı yoksa tutamıyodum hiç bi şekilde. Baskı olduğu için oluyor endişe etme derim ama yine de doktorun en iyisini bilir tabi. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu9 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hemde yüksek derecede sonra antibiyotik kullandım şuan yok sürekli takip ediyor doktorum sağolsun. Uyumuşum biraz koltukta uyanınca sıkıştığımı farkettim normal idrarımı yaptım sarı renkte. Kalktım tam tekrar idrar yapma hissi geldi 3-4 defa su renginde daha az az geldi bu durum korkuttu beni
Canim hic atak haftasi hesaplari tuymadi bizde ama kesinlikle atak zamanlari var. Benimki de cok huzursuz ve huysuzluk ediyor. Sirti yere degdi mi agliyor. Ben odadan cikinca agliyor. Ayaklari ile yerden destek alip kendini itiyor. Bagiriyor falan.Kızlar oğlum 3 gündür çok huysuz. Huzursuz, ağlıyor, gece sık uyanıyor.Uyandığında canı yanıyormuş gibi ağlayarak uyanıyor, sakinleştirmek zor oluyor. Uykuya direniyor. Atak haftası olabilir mi diye araştırdım, atak haftası hesaplama diye bir şey buldum aşağıya linkini bırakıyorum. 3 gündür atak haftasındasınız. 30 gün kaldı yazıyor. Gerçekten de oğlum 3 gündür huzursuz. Daha 30 gün sürecekmiş
Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
Çok geçmiş olsun nasıl öyle bi anda oluverdiÖmrümden ömür gitti( ücretsiz izinde evdeyim eşim evde olunca ara sıra çıkıyoruz kız da alışık kalabalığa insanlara.Hatta yakinlarda misafirlige gittik bize de gelen oldu.Bugün okuldan arkadas davet etti diger arkadaslar cocuklari fln olunca degisiklik olsun kızla gittik eşim bıraktı.Gelene gidene gülüyor cocuklari izliyor gayet memnun fln derken ay bir bağırtı aman Allahım tükendi yıkıyor ortalığı elim ayağıma dolandı eşim geldi hemen hastaneye gittik film çekildi bağırsaklar dolu gaz birikmiş ben gaz bitti derken bugün feci şekilde geri döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?