Ahaha anneler büyük nimet bende anneme gittiğimde sutum artıyo çocuğa bakan oluyo dinlenebiliyorum düzenli saatli yemek hatta anne çocuğu tut ben yemekleri yaparım diyorum o bile değişiklik oluyo

Ben eşime guvenemiyorum ilaç aldığı için sızıp gidiyo uykusu çok ağır burda içimi döndüğüme bakma bugunleride ozliycez yavaş büyüsün diye bakıyorum bitaraftanda

Al bizden de o kadar
Şimdiden ne yapacagimi şaşırdım bi de sürekli kucak gezmek istiyo bu ara barış manco şarkılarına sardik açıp dans ediyoruz oglumla

Al bizden de o kadar
Şimdiden ne yapacagimi şaşırdım bi de sürekli kucak gezmek istiyo bu ara barış manco şarkılarına sardik açıp dans ediyoruz oglumla
Bizimde yapmadığımız yok gardolabını açıp kıyafetlerini bile gösteriyorum bak bu elbiseyi yazın giyeceksin fln çabuk daralıyor ve bir süre sonra uyumak istiyor tekrar

Ben bestlak da kullandim hic faydasini gormedim bir sise bitirdim baska da almadim

Canım ben de aynı durumdayım üstelik ailelerden çok uzak yerdeyiz. Eşim sürekli peş peşe nöbette. İzinl gününde bile arayıp çağırıyorlar. Çocuğum hiç babasını tam anlamıyla göremiyor. Ama biz zaten bunu göze alarak bu çocuğu istedik. O yüzden bu kısmını düşünmeye çalışıyorum. Eve geldiği zaman dediğin gibi çocuğum resmen eriyor babasına. İlk zamanlar küçük olduğu için babasını tanımıyordu bile görmediği zamanlar. Şu an herşeyin farkında ve eve sürekli gelmediğini anlıyor sanırım. Gerçekten çok zor bi durum ama baş etmek zor değil inan. Eşim geldiği zamanlar yokluğunu telafi etmeye çalışıyor benden çok kızıyla vakit geçiriyor ve ben de temizlik vs işlerimi hallediyorum. Bu şekilde idare edip büyütcez inşallah. Eşini seviyorsan tüm bunları bi kenara koy ve bebeğinizin bu zamanlarını değerlendirmeye bak derim herkesin hayatı aynı olmuyor malesef elimizde olanlarla yetinmek durumundayız Allah herkesin huzurunu sağlığını korusun inşallah üzülme dert etme bugünler de geçecektir sabırla ve zamanla herşey hallolur

Kızlar oğlum 3 gündür çok huysuz. Huzursuz, ağlıyor, gece sık uyanıyor.Uyandığında canı yanıyormuş gibi ağlayarak uyanıyor, sakinleştirmek zor oluyor. Uykuya direniyor. Atak haftası olabilir mi diye araştırdım, atak haftası hesaplama diye bir şey buldum aşağıya linkini bırakıyorum. 3 gündür atak haftasındasınız. 30 gün kaldı yazıyor. Gerçekten de oğlum 3 gündür huzursuz. Daha 30 gün sürecekmiş

Kızlar ben 17 haftalık hamileyim az önce idrarımı yaptım kalktım sonra tekrar idrar yapma isteği geldi 4-5 sefer böyle idrar gibi yaptım ama su gibiydi çok korktum. Peçete koydum bakıyorum kup kuru. İdrar yapmış gibi azcık ıkınınca geliyor. Doktorumu aradım su olsa devamlı gelir kalktığında da gelir takip et yarın gel bakalım dedi. Sizce su mudur ?? Sanki çişim gelmiş gibi oluyor azcık yapıyorum su gibi. Suyun gelmesi çiş hissi gibi mi ilk gebeliğim çok korkuyorum

Bazen video açıyorum babasıyla ikisinin sesini duydu mu bile heycanlanıyor kapıya bakıyor o zoruma gidiyor benim de kendime değil de çocuğa karşı vicdan yapıyorum. Beni anlamana sevindim ☺

Ya kızlar bisey var bisey oluyo bisey yapiyolar bizim bebekl3rimize. Neden bu kadar kakada kan vakası fazla?
Ben de doktorumuza bunu sordum, yedik ictiklerimize bagladi. Yedigimiz hic bir sey dogal degil. Bir arastirmadan bahsetti, anne sutunde 162 yabanci maddeye rastlanmis. Mevsiminde dogal beslenmeye calisacagiz ama her sey o kadar pahali ki...

Suyunuz gelmiş olsa ıkınmadan ortalık şelale olurdu kalkınca ya da oturunca durduramazdinız da içiniz rahat olsun üşütmekten fln olur hamileyken enfeksiyon da oluyor

su gelince su geldiğini anlıyorsun canım. tutamadığın idrar gibi düşün ıkınmak şurda kalsın. bol su içiyorsan o yüzden sık çıkıyor olabilirsin. bir de yanma varmı idrarda?

Suyunuz gelmiş olsa ıkınmadan ortalık şelale olurdu kalkınca ya da oturunca durduramazdinız da içiniz rahat olsun üşütmekten fln olur hamileyken enfeksiyon da oluyor
9 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hemde yüksek derecede sonra antibiyotik kullandım şuan yok sürekli takip ediyor doktorum sağolsun. Uyumuşum biraz koltukta uyanınca sıkıştığımı farkettim normal idrarımı yaptım sarı renkte. Kalktım tam tekrar idrar yapma hissi geldi 3-4 defa su renginde daha az az geldi bu durum korkuttu beni

Bazen video açıyorum babasıyla ikisinin sesini duydu mu bile heycanlanıyor kapıya bakıyor o zoruma gidiyor benim de kendime değil de çocuğa karşı vicdan yapıyorum. Beni anlamana sevindim ☺
Aynı şeyleri yaşadığımız için gayet iyi anlayabiliyorum ama gerçekten elimden bişey gelmiyor eminim senin de öyle. Çocuklarımızın sağlığına eşlerimizin sağlığına şükredip ileriye bakmamız lazım önümüzdeki günler ilçeye gidecek babamız yine 3 4 gün yok ondan sonra Ankara'ya gidecek silahını almaya yani peşpeşe yine yalnız kalacaz çocuğumla ama hiç dert etmiyorum onlar sağlıklı ben sağlıklıyım çok şükür her günümüze daraldığın zaman senden daha kötü durumda olan insanları aklına getir biraz daha ılımlı bakabilirsin belki bu şekilde ben öyle yapınca biraz daha iyi idare ediyorum yoksa hiç çekilecek gibi değil aslında

su gelince su geldiğini anlıyorsun canım. tutamadığın idrar gibi düşün ıkınmak şurda kalsın. bol su içiyorsan o yüzden sık çıkıyor olabilirsin. bir de yanma varmı idrarda?
Hayır yanma yok enfeksiyonumda yok doktorum sürekli takip ediyor daha önce yüksek enfeksiyon dolayısıyla 9 haftalıkken antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım çünkü. Doktorumu aradım yarın gel bakalım suyuna ama su olsa normal otururken falan da gelir dedi bi peçetw koy takip et dedi. Ara ara bakıyorum peçete kuru klozete oturunca geliyor idrar gibi az az

Ömrümden ömür gitti( ücretsiz izinde evdeyim eşim evde olunca ara sıra çıkıyoruz kız da alışık kalabalığa insanlara.Hatta yakinlarda misafirlige gittik bize de gelen oldu.Bugün okuldan arkadas davet etti diger arkadaslar cocuklari fln olunca degisiklik olsun kızla gittik eşim bıraktı.Gelene gidene gülüyor cocuklari izliyor gayet memnun fln derken ay bir bağırtı aman Allahım tükendi yıkıyor ortalığı elim ayağıma dolandı eşim geldi hemen hastaneye gittik film çekildi bağırsaklar dolu gaz birikmiş ben gaz bitti derken bugün feci şekilde geri döndü.

Hemen kötüye yormamak lazım bence. Benim de hamileliğim sık tuvalet ihtiyacıyla geçti. Dışardayken bile hemen bi yere girmem lazımdı yoksa tutamıyodum hiç bi şekilde. Baskı olduğu için oluyor endişe etme derim ama yine de doktorun en iyisini bilir tabi. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu

Canim hic atak haftasi hesaplari tuymadi bizde ama kesinlikle atak zamanlari var. Benimki de cok huzursuz ve huysuzluk ediyor. Sirti yere degdi mi agliyor. Ben odadan cikinca agliyor. Ayaklari ile yerden destek alip kendini itiyor. Bagiriyor falan.

Çok geçmiş olsun nasıl öyle bi anda oluverdi nasıl birikmiş ki peki o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…