İnşallahhh Çok teşekkür ederim ilk gebelik ve tecrübesiz olunca çok korkuyorum. Ailemden uzakta doğudayım eşim asker sürekli yanımda olamıyor. Aklım çıkıyor bir şey olacak diye

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi?

Ben de doktorumuza bunu sordum, yedik ictiklerimize bagladi. Yedigimiz hic bir sey dogal degil. Bir arastirmadan bahsetti, anne sutunde 162 yabanci maddeye rastlanmis. Mevsiminde dogal beslenmeye calisacagiz ama her sey o kadar pahali ki...
Ayyy gozum korktu. Beslenme ile ilgili olduguna katılıyorum. Benim diyette aksama yaptigim noktada kanli mukuslu kaka da basladi. Resmen balgam gibi kocaman pelte seklindeydi. Olabildigince sogal beslenmeye calisiyorum ama et yesek etin geldigi hayvanin yedikleri dogal degil. Zaten ates pahasi et almak da mumkun durmuyor.
Diyetimde yogurt corbasi ve lorlu boregi ayni gun yedim. Normal programa gore corba 1 hafta sonraydi. Benim oglandaki dokuntuler geri geldi hemen. O nedenle yasak hic bir seyi yemiyorum dunden beri. Pogacayi haftaya tekrar deneyecegim. Corbayi da ondan sonraki hafta. Sut utunlerine de alerjisi var gibi ve moralim cok bozuk. Hadi yumurta yemeden dururum. Sut urunlerini tüketmeden cok zor. Sutum cok azaldi. Mama versem mamalar zaten sut urunu iceriyor.

Canim normal akintindir o. Gebeyken benimde ara ara sanki çişini kacirmissin gibi camasirimda islaklik oluyordu. Hamilelikte akinti miktari da artabiliyor. Suyun gelse hic durmadan gelir. Peceten kuru kalmaz.

Uyku eğitiminden aksıt şu bwşiğe yatırıp aplatmaksa eğer bende karşıyım nasıl olsa alışır deyip yapamam ben ya kıyamam neden ağlayayım ki o kadar çocuğu yazık günah tabi herkesin kendi çocuğu herkez en iyisini düşünür evladı için

İnşallahhh Çok teşekkür ederim ilk gebelik ve tecrübesiz olunca çok korkuyorum. Ailemden uzakta doğudayım eşim asker sürekli yanımda olamıyor. Aklım çıkıyor bir şey olacak diye
Haklısın çok zor. Allah yardımcın olsun. Buradaki çoğu arkadaşımızın da ilk bebeği ben de dahil. Ama korkmak bişeye yaramaz sakin kalman lazım herkes aynı yollardan geçiyor annelik bu yüzden zor işte daha en başından başlıyor endişeler kaygılar aynı kaderi paylaşıyoruz bu arada biz de doğudayız Allah sağlık sıhhat versin sana da bebeğine de inşallah

Haklısın çok zor. Allah yardımcın olsun. Buradaki çoğu arkadaşımızın da ilk bebeği ben de dahil. Ama korkmak bişeye yaramaz sakin kalman lazım herkes aynı yollardan geçiyor annelik bu yüzden zor işte daha en başından başlıyor endişeler kaygılar aynı kaderi paylaşıyoruz bu arada biz de doğudayız Allah sağlık sıhhat versin sana da bebeğine de inşallah

Biizmde hemen hemen aynı gece kş bezi çok dolu olmuyo bazen artık uyandırıp beslemedipim aiçin mi acaba dün mesela 9 da uyudu gece 3 de uyandı sonra sabah 7 buçukta uyandı bu süreler içinde de uyandırmadım mesela

Süt alerjisi icin olan mamalardan alabilirsin. Doktor raporuyla ücretsiz de alınabiliyormuş. Ben de yarin doktora gidicem nolacak bakalim. Sütlü birşey ve dana eti 13 gündür yemiyorum

Aynen canim yani domates yememekle bitmiyor ki... dedigin gibi hayvanlar da dogal beslenmiyo, antibiyotikler vs. Ayrica her seyde koruyucular var. Yani ne kadar dogal beslensek bile artik onune geceniyoruz galiba...

Aynen canim yani domates yememekle bitmiyor ki... dedigin gibi hayvanlar da dogal beslenmiyo, antibiyotikler vs. Ayrica her seyde koruyucular var. Yani ne kadar dogal beslensek bile artik onune geceniyoruz galiba...
O deg8l de bizim cocuklar buyuduklerinde ne yapacsklar kendi cocuklarinda. O zaman kadar hersey iyice fena olur. Resmen bilim kurgu filmleri gibi gelecek hayallerim beslenme konusunda.

Hangi doktora goturdun canım Baksana prof Ferhat çekmez var Instagram'da dm atsana sana ne dicek bi bak bakayım fotoğraf falan at
Attım ben de ona. Bizim.kaka tahlilimizegöre sizinki laktoz intoleransı damla kullaninsakin diyet yapmadın dedi. Ama ben başkentte bir gastro profuna gittim laktoz intoleransı degil dedi.

Ben cok uzun uyursa uyandiriyorum ama cogu zaman zaten kendi uyaniyor. Her uyandiginda da besliyorum. O yuzden galuba bezi cok dolu oluyor.

Ohooo buraya bakarsak 35 günlük atağın 4. Günündeyiz gazamiz mübarek ola

Aa mumkun degil oyle takilsin meme bagimlisi.akli fikri bogazinda gunduz

Aynen iste artik hicbir sey sarmiyo 2 dk..gece uykusu iyi allahtan ama gunduz perisan haldeyim tvye hemen bakiyor.bugun sesi kisikti sonuna kadar (uyudugu icin actim yoksa tvde kapatiyorum arrtik) bi iceri girdim acmis gozleri elide ceneye koymus tv izliyo biraksam cay kahve isteyecek..kapattim hemen..resmen kullanmaya basladilar.sesimi duydugu an volm daha artarak aglamalar basliyo..veeeee ben cok bunaliyorum gunduzleri falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…