İnşallahhhHemen kötüye yormamak lazım bence. Benim de hamileliğim sık tuvalet ihtiyacıyla geçti. Dışardayken bile hemen bi yere girmem lazımdı yoksa tutamıyodum hiç bi şekilde. Baskı olduğu için oluyor endişe etme derim ama yine de doktorun en iyisini bilir tabi. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu
Idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi?Kızlar ben 17 haftalık hamileyim az önce idrarımı yaptım kalktım sonra tekrar idrar yapma isteği geldi 4-5 sefer böyle idrar gibi yaptım ama su gibiydi çok korktum. Peçete koydum bakıyorum kup kuru. İdrar yapmış gibi azcık ıkınınca geliyor. Doktorumu aradım su olsa devamlı gelir kalktığında da gelir takip et yarın gel bakalım dedi. Sizce su mudur ?? Sanki çişim gelmiş gibi oluyor azcık yapıyorum su gibi. Suyun gelmesi çiş hissi gibi mi ilk gebeliğim çok korkuyorum
Ayyy gozum korktu. Beslenme ile ilgili olduguna katılıyorum. Benim diyette aksama yaptigim noktada kanli mukuslu kaka da basladi. Resmen balgam gibi kocaman pelte seklindeydi. Olabildigince sogal beslenmeye calisiyorum ama et yesek etin geldigi hayvanin yedikleri dogal degil. Zaten ates pahasi et almak da mumkun durmuyor.Ben de doktorumuza bunu sordum, yedik ictiklerimize bagladi. Yedigimiz hic bir sey dogal degil. Bir arastirmadan bahsetti, anne sutunde 162 yabanci maddeye rastlanmis. Mevsiminde dogal beslenmeye calisacagiz ama her sey o kadar pahali ki...
Canim normal akintindir o. Gebeyken benimde ara ara sanki çişini kacirmissin gibi camasirimda islaklik oluyordu. Hamilelikte akinti miktari da artabiliyor. Suyun gelse hic durmadan gelir. Peceten kuru kalmaz.Hayır yanma yok enfeksiyonumda yok doktorum sürekli takip ediyor daha önce yüksek enfeksiyon dolayısıyla 9 haftalıkken antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım çünkü. Doktorumu aradım yarın gel bakalım suyuna ama su olsa normal otururken falan da gelir dedi bi peçetw koy takip et dedi. Ara ara bakıyorum peçete kuru klozete oturunca geliyor idrar gibi az az
Uyku eğitiminden aksıt şu bwşiğe yatırıp aplatmaksa eğer bende karşıyım nasıl olsa alışır deyip yapamam ben ya kıyamam neden ağlayayım ki o kadar çocuğu yazık günah tabi herkesin kendi çocuğu herkez en iyisini düşünür evladı içinAy sabahtan beri ne çok sayfa birikmis:)
Kızlar uyku eğitimi konuşulmuş bence her bebek farklı kendi bebeginize Gore bir yol cizin.
Bu yıl bebislerimizin bize bağlanması çok önemli her daim kendilerini güvende hissetmeliler. Önümüzde diş çıkarma, ek gıda yeni tatlar, büyüme atakları serüvenleri var. Sanki uyku eğitimi için erken. Zaten bunları yaşarken uyku eğitimi onerilmiyor. Yeri gelecek memede uyumak isteyecek yeri gelecek kucakta uyuyacak ya da şimdiye kadar nasıl alistiysa sallanarak vs.
Uyku eğitiminde de istikrarlı olmak gerekiyor. Bi gün kucagimda uyusun bi gün rutine uyalım bi gün uyku eğitimi onerilmiyor.
Elvintos bahsetmişti sanırım uyku rutini oluşturmak çok daha doğru geliyor bana da. Gerci pedagoglar 4-6 ay arası başlanabilir diyor ama bence önce güvenli baglanma saglanmali yukarıda bahsettiğim süreçler atlatilmali. Yine de her bebek başka belki çok çabuk adapte olur uyku egitimine.
Haklısın çok zor. Allah yardımcın olsun. Buradaki çoğu arkadaşımızın da ilk bebeği ben de dahil. Ama korkmak bişeye yaramaz sakin kalman lazım herkes aynı yollardan geçiyor annelik bu yüzden zor işte daha en başından başlıyor endişeler kaygılarİnşallahhhÇok teşekkür ederim ilk gebelik ve tecrübesiz olunca çok korkuyorum. Ailemden uzakta doğudayım eşim asker sürekli yanımda olamıyor. Aklım çıkıyor bir şey olacak diye
Haklısın çok zor. Allah yardımcın olsun. Buradaki çoğu arkadaşımızın da ilk bebeği ben de dahil. Ama korkmak bişeye yaramaz sakin kalman lazım herkes aynı yollardan geçiyor annelik bu yüzden zor işte daha en başından başlıyor endişeler kaygılarİnşallahhhÇok teşekkür ederim ilk gebelik ve tecrübesiz olunca çok korkuyorum. Ailemden uzakta doğudayım eşim asker sürekli yanımda olamıyor. Aklım çıkıyor bir şey olacak diye
Biizmde hemen hemen aynı gece kş bezi çok dolu olmuyo bazen artık uyandırıp beslemedipim aiçin mi acaba dün mesela 9 da uyudu gece 3 de uyandı sonra sabah 7 buçukta uyandı bu süreler içinde de uyandırmadım meselaBen de bunu merak ediyorum. Artik gunde 4-5 bez kullaniyoruz. Geceden sabaha olan bez bayagi dolu oluyor. Sabah 7-8 gibi degistiriyorum. 9-10 gibi kakasini yapiyor. Cis bazen oluyor bazen olmuyor. Sonra 12-1 gibi degistiriyorum. Cis oluyor ama 1 kez sanirim, az dolu oluyor. Sonra 3-4 gibi yine az. En son gece yatacagi zaman 7-8 gibi degistiriyorum yine az ama cisli. Bir bezde kac kere cis yaptigini nasil anliyoruz?
Süt alerjisi icin olan mamalardan alabilirsin. Doktor raporuyla ücretsiz de alınabiliyormuş. Ben de yarin doktora gidicem nolacak bakalim. Sütlü birşey ve dana eti 13 gündür yemiyorumAyyy gozum korktu. Beslenme ile ilgili olduguna katılıyorum. Benim diyette aksama yaptigim noktada kanli mukuslu kaka da basladi. Resmen balgam gibi kocaman pelte seklindeydi. Olabildigince sogal beslenmeye calisiyorum ama et yesek etin geldigi hayvanin yedikleri dogal degil. Zaten ates pahasi et almak da mumkun durmuyor.
Diyetimde yogurt corbasi ve lorlu boregi ayni gun yedim. Normal programa gore corba 1 hafta sonraydi. Benim oglandaki dokuntuler geri geldi hemen. O nedenle yasak hic bir seyi yemiyorum dunden beri. Pogacayi haftaya tekrar deneyecegim. Corbayi da ondan sonraki hafta. Sut utunlerine de alerjisi var gibi ve moralim cok bozuk. Hadi yumurta yemeden dururum. Sut urunlerini tüketmeden cok zor. Sutum cok azaldi. Mama versem mamalar zaten sut urunu iceriyor.
Aynen canim yani domates yememekle bitmiyor ki... dedigin gibi hayvanlar da dogal beslenmiyo, antibiyotikler vs. Ayrica her seyde koruyucular var. Yani ne kadar dogal beslensek bile artik onune geceniyoruz galiba...Ayyy gozum korktu. Beslenme ile ilgili olduguna katılıyorum. Benim diyette aksama yaptigim noktada kanli mukuslu kaka da basladi. Resmen balgam gibi kocaman pelte seklindeydi. Olabildigince sogal beslenmeye calisiyorum ama et yesek etin geldigi hayvanin yedikleri dogal degil. Zaten ates pahasi et almak da mumkun durmuyor.
Diyetimde yogurt corbasi ve lorlu boregi ayni gun yedim. Normal programa gore corba 1 hafta sonraydi. Benim oglandaki dokuntuler geri geldi hemen. O nedenle yasak hic bir seyi yemiyorum dunden beri. Pogacayi haftaya tekrar deneyecegim. Corbayi da ondan sonraki hafta. Sut utunlerine de alerjisi var gibi ve moralim cok bozuk. Hadi yumurta yemeden dururum. Sut urunlerini tüketmeden cok zor. Sutum cok azaldi. Mama versem mamalar zaten sut urunu iceriyor.
O deg8l de bizim cocuklar buyuduklerinde ne yapacsklar kendi cocuklarinda. O zaman kadar hersey iyice fena olur. Resmen bilim kurgu filmleri gibi gelecek hayallerim beslenme konusunda.Aynen canim yani domates yememekle bitmiyor ki... dedigin gibi hayvanlar da dogal beslenmiyo, antibiyotikler vs. Ayrica her seyde koruyucular var. Yani ne kadar dogal beslensek bile artik onune geceniyoruz galiba...
Attım ben de ona. Bizim.kaka tahlilimizegöre sizinki laktoz intoleransı damla kullaninsakin diyet yapmadın dedi. Ama ben başkentte bir gastro profuna gittim laktoz intoleransı degil dedi.Hangi doktora goturdun canım Baksana prof Ferhat çekmez var Instagram'da dm atsana sana ne dicek bi bak bakayım fotoğraf falan at
Ben cok uzun uyursa uyandiriyorum ama cogu zaman zaten kendi uyaniyor. Her uyandiginda da besliyorum. O yuzden galuba bezi cok dolu oluyor.Biizmde hemen hemen aynı gece kş bezi çok dolu olmuyo bazen artık uyandırıp beslemedipim aiçin mi acaba dün mesela 9 da uyudu gece 3 de uyandı sonra sabah 7 buçukta uyandı bu süreler içinde de uyandırmadım mesela
Ondan da fayda yok o zaman böyle devam edeceğizBen bestlak da kullandim hic faydasini gormedim bir sise bitirdim baska da almadim
Teşekkür ederim inceleyeyim hemenİnstagramda satılan rekolac adlı bi süt arttırıcı varmış instagramda emzirme_danismanlığı diye bi sayfa tavsiye etmişti bana, sayfa yorumları baya iyi aslında
AmiÇocuğuma her baktığımda her gülüşünde aklıma geliyorRabbim sabır versin inşallah. Hiç bi anne üzülmesin
Ohooo buraya bakarsak 35 günlük atağın 4. Günündeyiz gazamiz mübarek olaKızlar oğlum 3 gündür çok huysuz. Huzursuz, ağlıyor, gece sık uyanıyor.Uyandığında canı yanıyormuş gibi ağlayarak uyanıyor, sakinleştirmek zor oluyor. Uykuya direniyor. Atak haftası olabilir mi diye araştırdım, atak haftası hesaplama diye bir şey buldum aşağıya linkini bırakıyorum. 3 gündür atak haftasındasınız. 30 gün kaldı yazıyor. Gerçekten de oğlum 3 gündür huzursuz. Daha 30 gün sürecekmiş
Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
Aa mumkun degil oyle takilsinCanım yere battaniye serip üstüne çarşaf seriyorum kızı koyuyorum sevdiği müziklerden açıp eline diş kaşıyıcı, çıngırak tarz oyuncaklar veriyorum bi süre öyle oyalanıyor. Ama dediğin gibi uyanık olduğu zaman zarfının yarısında illa beni de istiyor.
Aynen iste artik hicbir sey sarmiyo 2 dk..gece uykusu iyi allahtan ama gunduz perisan haldeyimMesajlara yetişemiyorum çok geride kaldımbenim kızın gündüz gece uykusu güzel maşallahı var ama uyanık olduğu zamanlarda herşeyden çok çabuk sıkılıyor , nasıl oyalayacağımı bilmiyorum , pusette de daralmaya başladı televizyon karşısında bile oturuyorum azcık da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?