Canim ben uzun zamandir aksam takip sabah cikariyorum. Hatra pipi de sunnetli. Cok sukur pisik olmadi.

Benim ilk kizda 3 aylıkken tuttu 1 yaşına gelmeden kendiliğinden bıraktı. Bu bebeğim hemen tuttu ama şuan doğru düzgün emmiyor çok nadir uykuya memesiz geçerse emzik alıyor uyanıkken istemiyo. Emseydi birazcık iyi olurdu çabuk birakacak gibi

Ben uykusunu acmayi goze alamiyorum. Tabi bizimki de cok dolu oluyor ama pisik olmadik henuz.

Mama kullanirken bizde hemen yapiyorduk kaka yapmasi yaramasindan ziyade hazmi sindirilmesi zor olduhu icin disari atacak bir seyler oluyor anne sutunu ise sindirdgi icin kakayi4 5 gunde yapiyormus bu sekilde anlatti doktorlar
Peki anne sutu alip her gun yapanalr sindirmiyor mu acaba?

Kuzum hangi vitaminleri kendine kullanıyorsun
Benim gene vitamin alısveriş vaktim geldi :)
Ferrum fort kan hapı, regenesis max multivitamin omega 3 içeriyor bu. Ve ıfos onaylı. Güvenilir olduğu için regenesis kullanıyorum. Evde solgar d vitamini ve b12 var. D vitaminine tekrar başladım. B12 de 2 3 günde 1 alacağım.

Gece 12 den sonra değiştirmiyorum ben altını kaka yapmadığı sürece. Ama için rahat etmiyorsa karanlıkta altını silmeden hızlıca degistir istersen bazen erken yattiysa öyle yapıyorum ıslaklık değip uyandirmasin diye

Bize dolaptan verdiler diye biliyorum yada açıldıktan sonra dolapta durmalı bilmiyorum ama oda sıcaklığında durmamalı ustundede yaziyo buzdolabında muhafaza edin diye
Bana açılana kadar dolapta açıldıktan sonra oda sıcaklığında dediler öyle kullandım. Pircici

Bazen bende günlerce çekmediğim oluyor birde resimleri telefondan alıp yedeklemek lazım kaybolursa çok üzülürüz en güzel zamanları
Kesinlikle canım ben bazen silinenleri watsapp dan buluyorum eşime göndermiş oluyorum çünkü çoğu fotoları

Ocean ın mummy diye bi vitamini var o nasıl acababen osteocare ile ocean plus omega kullanıyordum

Ocean ın mummy diye bi vitamini var o nasıl acababen osteocare ile ocean plus omega kullanıyordum
Mummy olanla eczanede kiyasladim benim kullandığım daha çok mineral içeriyordu. Bir de omega epa oranı daha yüksek diye gebeliğin başından beri regenesis kullanıyorum. He birde magvital magnezyum alıyorum. Onu yazmayı unutmuşum.

Bana açılana kadar dolapta açıldıktan sonra oda sıcaklığında dediler öyle kullandım. Pircici
Aaaa mantıken tam tersi olmasi lazım. Ben her ihtimale karşı dolapta saklayacağım. Karar verdim yesilus ... Dün yeni bir şişe almıştık. Onu kullanmaya başlayınca dolapta saklayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…