Ben akşam 9da yeni bez takıp gece en geç 3-4 gibi açıyordum altını o zaman bile bezi bayağa dolu oluyordu şimdi sabaha kaaar ellemesem çok fazla çiş olup pişik yapar mı ki? Ben de sabaha kadar almamayı bi denesem mi acaba. Bizimde bez goon marka, o da kuru tutuyor gibi.
Günaydın 98 günden bildiriyorum 2.5 aylık uğraşlarım dün meyve verdi ve emziği dün
tuttu sonunda.Ara ara 2-3 günde bir 30 sn falan tuttuğu oluyordu.Gerçekten alıştırmak isteyenlere tavsiyemdir.Ara ara çok ısrarcı olmadan ağzına koyuyordum,çok ısrar esince öğürüyordu hatta başlarda kusması bile oldu emzik yüzünden işi o noktaya getirmiyorsunuz.
Bizimki emmese de emziği damaklarina sürtmemden hoşlanıyordu.Ben de o şekilde gün de 1 kez mutlaka damaklarina sürttüm. Vee mutlu son.
Her çocuk farklıdır ama ilk oğlumda kullanmamıştım.Almamisti ben de ısrar etmemistim.Kizimda 4 aylıkken 1 hafta denedim tutmuştu ve büyük rahatlık olduğunu geç te olsa gaza faydası olduğunu gördüm.
Bıraktırmak kızımda hiç zor olmamıştı.
Bu ufaklıkta 15 günlükken denemeye başladım ama almıyordu.Once vermeyeyim ısrar etmeyeyim dedim ama gaz sorunumuz olunca dediğim şekilde verdim.
Ha önce baby plus denedik ucu bize büyük geldi.Sonra eşim wee almış oda büyük geldi.
Plm1 in kullandığı chicco forma sipariş ettim ama chicco phsiyo mu ne ondan geldi.Ucu minikti.Onu kullandim.
Benim ilk kizda 3 aylıkken tuttu 1 yaşına gelmeden kendiliğinden bıraktı. Bu bebeğim hemen tuttu ama şuan doğru düzgün emmiyor çok nadir uykuya memesiz geçerse emzik alıyor uyanıkken istemiyo. Emseydi birazcık iyi olurdu çabuk birakacak gibi
Ben akşam 9da yeni bez takıp gece en geç 3-4 gibi açıyordum altını o zaman bile bezi bayağa dolu oluyordu şimdi sabaha kaaar ellemesem çok fazla çiş olup pişik yapar mı ki? Ben de sabaha kadar almamayı bi denesem mi acaba. Bizimde bez goon marka, o da kuru tutuyor gibi.
Mama kullanirken bizde hemen yapiyorduk kaka yapmasi yaramasindan ziyade hazmi sindirilmesi zor olduhu icin disari atacak bir seyler oluyor anne sutunu ise sindirdgi icin kakayi4 5 gunde yapiyormus bu sekilde anlatti doktorlar
Ferrum fort kan hapı, regenesis max multivitamin omega 3 içeriyor bu. Ve ıfos onaylı. Güvenilir olduğu için regenesis kullanıyorum. Evde solgar d vitamini ve b12 var. D vitaminine tekrar başladım. B12 de 2 3 günde 1 alacağım.
Bende pişik olur korkusuyla gece 4-5 saatte bir değiştiriyordum ve kolayca uyuyordu sonra. Ama son 4-5 seferdir altını açarken ağlıyor ve uykusu çok fena kaçıyor yarım saatten fazla uğraştım tekrar uyutmak için
Gece 12 den sonra değiştirmiyorum ben altını kaka yapmadığı sürece. Ama için rahat etmiyorsa karanlıkta altını silmeden hızlıca degistir istersen bazen erken yattiysa öyle yapıyorum ıslaklık değip uyandirmasin diye
Bize dolaptan verdiler diye biliyorum yada açıldıktan sonra dolapta durmalı bilmiyorum ama oda sıcaklığında durmamalı ustundede yaziyo buzdolabında muhafaza edin diye
Ferrum fort kan hapı, regenesis max multivitamin omega 3 içeriyor bu. Ve ıfos onaylı. Güvenilir olduğu için regenesis kullanıyorum. Evde solgar d vitamini ve b12 var. D vitaminine tekrar başladım. B12 de 2 3 günde 1 alacağım.
Mummy olanla eczanede kiyasladim benim kullandığım daha çok mineral içeriyordu. Bir de omega epa oranı daha yüksek diye gebeliğin başından beri regenesis kullanıyorum. He birde magvital magnezyum alıyorum. Onu yazmayı unutmuşum.
Aaaa mantıken tam tersi olmasi lazım. Ben her ihtimale karşı dolapta saklayacağım. Karar verdim yesilus
... Dün yeni bir şişe almıştık. Onu kullanmaya başlayınca dolapta saklayayım...