Canım gece uykusuna yatırmadan önce değiştiriyorum pijama vs. Sonra sabah uyandığında alıyorum gece yarısı açınca hem üşür die hem de uykumuz bölünüyor Huysuz oluyor bazen bakıyorum çok dolu işe alıyorum ama uyurken pek yapmıyor benim ki uyanıkken çok çiş yapıyor
Artık sırtüstü yatırıyor musunuz?
Ben yan koyuyorum tukurugunu boğazına kaçırıyor diye ama kendisi dönüyor bi süre sonra

Merhaba arkadaşlar bebelac gold 1 kullanıyorum kuzum 3 aylık mamayı 90 ml veriyorum ve mama bittiğinde kuzum hemen kakasını yapıyor bide ıshal gibi acaba mama yaramamış olabilir mi

Merhaba arkadaşlar bebelac gold 1 kullanıyorum kuzum 3 aylık mamayı 90 ml veriyorum ve mama bittiğinde kuzum hemen kakasını yapıyor bide ıshal gibi acaba mama yaramamış olabilir mi
Mama kullanirken bizde hemen yapiyorduk kaka yapmasi yaramasindan ziyade hazmi sindirilmesi zor olduhu icin disari atacak bir seyler oluyor anne sutunu ise sindirdgi icin kakayi4 5 gunde yapiyormus bu sekilde anlatti doktorlar

Mama kullanirken bizde hemen yapiyorduk kaka yapmasi yaramasindan ziyade hazmi sindirilmesi zor olduhu icin disari atacak bir seyler oluyor anne sutunu ise sindirdgi icin kakayi4 5 gunde yapiyormus bu sekilde anlatti doktorlar
Peki iyi birşey mi bu yoksa mamayı değiştirmem mi gerek

Bikaç gündür deli gibi gaz sorunu cıktı bizimkinin de
Hatta günde 3-4 kaka yapan cocuk bi bucuk gün yapmadı
Bende kimyon demleyip içirdim bi dolu cay kasıgı bikaç saate rahatladı aklında olsun

Ben fisher price 'ın piyanolu oyun halısını almıştım onunla baya oyalanıyor. Dediğin gibi sesli olması da hoşuna gidiyor. Hatta dikkat ettim müzikli kısmını açınca pek tekmelemiyor ama sessiz kısmını açınca ses çıksın diye tekmeleyip piyano çalıyor

Kuzum hangi vitaminleri kendine kullanıyorsun
Benim gene vitamin alısveriş vaktim geldi :)

Doktorumuz rutin olarak bakıyorum 4. ay kontrolüne kadar test yaptırın demişti ben de idrarında koku fark ettiğimi söyleyince hemen test istedi testte lökosit yüksek çıktı ama doktor testi tekrarlattı ikincisi temiz çıktı hala arada idrarda koku var ama mama takviyesi ysptığım için olduğunu düşündüm ben

Günaydın 98 günden bildiriyorum 2.5 aylık uğraşlarım dün meyve verdi ve emziği dün
tuttu sonunda.Ara ara 2-3 günde bir 30 sn falan tuttuğu oluyordu.Gerçekten alıştırmak isteyenlere tavsiyemdir.Ara ara çok ısrarcı olmadan ağzına koyuyordum,çok ısrar esince öğürüyordu hatta başlarda kusması bile oldu emzik yüzünden işi o noktaya getirmiyorsunuz.
Bizimki emmese de emziği damaklarina sürtmemden hoşlanıyordu.Ben de o şekilde gün de 1 kez mutlaka damaklarina sürttüm. Vee mutlu son.
Her çocuk farklıdır ama ilk oğlumda kullanmamıştım.Almamisti ben de ısrar etmemistim.Kizimda 4 aylıkken 1 hafta denedim tutmuştu ve büyük rahatlık olduğunu geç te olsa gaza faydası olduğunu gördüm.
Bıraktırmak kızımda hiç zor olmamıştı.
Bu ufaklıkta 15 günlükken denemeye başladım ama almıyordu.Once vermeyeyim ısrar etmeyeyim dedim ama gaz sorunumuz olunca dediğim şekilde verdim.
Ha önce baby plus denedik ucu bize büyük geldi.Sonra eşim wee almış oda büyük geldi.
Plm1 in kullandığı chicco forma sipariş ettim ama chicco phsiyo mu ne ondan geldi.Ucu minikti.Onu kullandim.

Sadece kaka icin test yaptirma canim. Zaten yaptirsan da sonuc negatif cikiyor. Bizimki cok egzamali oldugu icin testi yaptirdim. Neye alerjiso oldugu belli degil ama birkac seye var gibi. Emin olmadim diyete devam. Tam diyetteyken egzamalara gecti. Yumurta deneyince tekrar cikti. Lorlu borekle artti ama tek basina lor mu baska seyler mi bilemedim cunku o gun yogurtlu corba da yemistim. Simdi yemiyorum ama gecmedi. Sabahlari zeytin ve bal yiyordum sanirom bala da alerjisi dun yemedim bali da kestim bakalim ne olacak. Haftasonu pogaca deneyecegim peynir ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…