Benimki de 9 gibi uyuyor ama 7 gibi uyumaya hazirlandigimiz icin o zaman altini degistiriyorum, bazen de 8. Sabah 7 gibi aliyorum. Primanin uzerinde de 12 saat kuru tutar diyor galiba. Benimki de yaklasik o kadar kaliyor.
Bende prima aktif bebek kullaniyorum bu yuzden..sizdirmiyor ve daha kuru digerlerine göre..8de takiyorum sabah 6 7 gibi degistiriyorum mecburenn uykusu aciliuor yoksa ShinSeGi

Bence sen kurcalama. Ciddi bir durum yok. Mukus sadece alerjen belirtisi değil. Balgam vs de olabiliyormuş. Alerjik çocuk çok huysuzlanirmis beslenme sonrasında. Kan ve ciddi dokuntuler görmediğin sürece takılma... Benim kendi saçıma bile alerjim var. Ne yapayım şimdi kel mi gezeyim. Ciddi boyutta değil ama neticede saçıma alerjim var yani.

Bence duzene giriyor canim bizde 4gunde yapmaya basladik yine ya pusette ya dizimde masajla yapiyor olsun yapsinda..probiyotik bizde kullansak mi ya

Aaaa ben bunu bilmiyordum hiç. E peki eczanelerde standarda duruyor. Öyle bir durum olsa dolapta saklamazlar mi?
Yaa biz de bi bac d3 kullanıyorduk probiyotikli d3 antibiyotik kullanınca vermişti dr 1 ay kullandık bitti ama bizim gaza çok etkisi olmadi malesef.ve ben de dolaba koymadım öyle birşey yazmıyordu prospektüsünde sadece kapağını sıkı kapatın gibi birşey hatirliyorum

Bende pişik olur korkusuyla gece 4-5 saatte bir değiştiriyordum ve kolayca uyuyordu sonra. Ama son 4-5 seferdir altını açarken ağlıyor ve uykusu çok fena kaçıyor yarım saatten fazla uğraştım tekrar uyutmak için

Hadi ya o da zormusss..e bebisinde var mi alerjik durumu..bizim kizarikliklar oldu sutten peynirden sonra yemeye devam ettim(yogurrt yemiyorum yalniz belki ona tekrar teoki verebilir) arrtik olmuyor o neydi bilemedim:) hic kurcalayasimda yok aynen..oyy yakisiklimaaa masallah

Benimki de 9 gibi uyuyor ama 7 gibi uyumaya hazirlandigimiz icin o zaman altini degistiriyorum, bazen de 8. Sabah 7 gibi aliyorum. Primanin uzerinde de 12 saat kuru tutar diyor galiba. Benimki de yaklasik o kadar kaliyor.
Ben şöyle yapıyorum gece uykusuna geçmeden değiştiriyorum sonra gece emmelerinde açmıyorum altını sabah uyandıktan sonra ilk emmeden sonra değişiyoz popişi temizliyoz
Ben akşam 9da yeni bez takıp gece en geç 3-4 gibi açıyordum altını o zaman bile bezi bayağa dolu oluyordu şimdi sabaha kaaar ellemesem çok fazla çiş olup pişik yapar mı ki? Ben de sabaha kadar almamayı bi denesem mi acaba. Bizimde bez goon marka, o da kuru tutuyor gibi.

Bizim damla da 25 derecenin altında saklayın diyor. Baktım şimdi. Her marka farklı demekki... Birde aç karnına verilecek yesilus bilgin olsun...

Var. Olmaz mı? Doktor süt alerjisi dedi. Ben de diyete sokuldum. Ama kendim. Teşhisi koydum.. Domates ve kuruyemise alerjimiz var. Deneye yanila kendi doktorun kendin olacaksın. Bak foto paylaşayım. İlk ay ne haldeydik. Bacaklarında bunlardan bir sürü vardı. Ve yüzünde... Ama geçti bitti ben domatesi bulunca...

Ocean d vit.aldim memnun kaldim kan ilacinida ondan alirim.probiyotigin adi neydi kaleidon mu ?ve nasil kullanicam

Evet bizimde boyle oldu sütlactan sonra yogrdu kestim bayadir..peynir yedim 2gundur sorun yok sut alerjisiyse peynirede olmasi gerekmezmi ya

Evet bizimde boyle oldu sütlactan sonra yogrdu kestim bayadir..peynir yedim 2gundur sorun yok sut alerjisiyse peynirede olmasi gerekmezmi ya
Tek tip alerji olmayabilir. Çapraz reaksiyon gösteriyor bazı bunyelerde. Mesela peynir yedin bir şey yok, ertesi günü domates yedin yine bir reaksiyon yok. Ama peynirle domatesi aynı anda yedin ve alerji arttı. Böyle durumlarda var..

Evet kaleidon. Günde 5 damla aç karnına. Tam saati saatine vermen lazım. Düzenli kullanım için...
Yaaa cok uyuz oldum simdi gercekten..neden soylemiyolar bunlari insanlara ya..arastirmasan bir seyden haberimiz olmayacak sen menenjit asisini ne yaptin ? Onuda 9.ay vuruyorum dedi bana ama erken olanlarda var ozeller erken yapiyo anlamadim

O ara findik yiyordum belki ikisi olmus olabilit bilmiyrum valla bakalm yeni bir kabarma olayina kadar kurcalamiyorum bir de hemen gecince ne bileyim cokta ciddiye almadim

Yaaa cok uyuz oldum simdi gercekten..neden soylemiyolar bunlari insanlara ya..arastirmasan bir seyden haberimiz olmayacak sen menenjit asisini ne yaptin ? Onuda 9.ay vuruyorum dedi bana ama erken olanlarda var ozeller erken yapiyo anlamadim
Onu yaşına doğru yaptircam inş. Zaten bir dünya aşısı var yaşına kadar. Hepsi ağır gelmesin. 1 yaşa kadar pek dışarı ile temas halinde olmadığı için acele etmiyorum.

O ara findik yiyordum belki ikisi olmus olabilit bilmiyrum valla bakalm yeni bir kabarma olayina kadar kurcalamiyorum bir de hemen gecince ne bileyim cokta ciddiye almadim
Fındığa tepki vermiş olabilir. Fındık, fıstık, ceviz, badem bunları kestim ben. 5 senedir her gün 3er 5er yerdim. Ama 3 aydır ağzıma sürmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…