Bana açılana kadar dolapta açıldıktan sonra oda sıcaklığında dediler öyle kullandım. @Pircici
Biogaia kullanıyorsanız acıldıktan sonra oda sıcaklıgında saklanmalı
Kutusunda net böyle ifade yazıyor zaten

Şuan elimde yok bana eczacı dolapta sakla demişti üstündede öyle yaziyo diye aklımda kalmış kutunun ustunde yazıyordu yanlış mı kaldı aklımda belkide yanlış anladım bilemiycem ama eczacı dolap dedi ona eminim.hatta bebeğin ağzına soğuk soğuk mu damlatcam diye ikilemde kalmistim

Ya bizim gecti yogurdu kesince bir daha denicem yogurdu ya da sutlu tatliyi..kizarikliklar gecti diye ciddiye almiyorum suan o gun pek bise yememistim sutlactan oldugunada eminim..belki acik alinan suttu ondan oldu bilmiyorum

Regenesis bende 1 kutu kaldi hamilelikten sonra aalmadim ya alsam mi dedim doktora kullamabilirsin dedi

Peki anne sutu alip her gun yapanalr sindirmiyor mu acaba?
Iste bende bunu anlamiyorum hic o zaman cocugum acaba doymuyor mu diyorum..ama 6 gun yapmadik deyince emiyor mu dedi evet dedim cok emiyor mu dedi guldu evet dedim.. cok emen bebeklerde olur dedi

8 saat aralıksız uyumusuz minnoşumla. Ne alarmı duydum. Ne de minnoşum uyanmış
4-5 gündür düzenimiz alt üst oldu. gece 4 kere 5 kere kalkıyor. bugün 2 saat uyumadı gece. eski düzenimize nasıl geri dönücez zombi gibiyim ben lohusayken bu kadar uykusuzluk çekmedim

Acana kadar dolapta açtıktan sonra oda sıcaklığında
Karıstırdın :)
Eczacı öyle bişey dediyse hata etmiş yada tam tersini demek istemiş

Ay cok vitamin kullanıyorsun ben unuturum hepsini almayı
Sunların hepsi biarada olanı yokmu ya

Peki anne sutu alip her gun yapanalr sindirmiyor mu acaba?
Doktorumuz demiştik kimi bebebek anne sütü deki laktoz tolere etmekse zorlanıp hemen kakasını yaparak atarmış bazı bebekler de daha iyi sindirip geç kakasını yaparmış amaaaaa ben burda gördümki kakasını sık sık yaptığı halde gayet güzel kilo alanlar, kakasını geç yapıp az kilo alanlar var. Yani böyle bi genelleme yapmak yanlış olur

Yok yavv bizim cadı daha tulumunu açmaya başlarken ağlıyor bu aralar bende 9 saat açmadım, kendi kaşındı napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…