Şuan elimde yok bana eczacı dolapta sakla demişti üstündede öyle yaziyo diye aklımda kalmış kutunun ustunde yazıyordu yanlış mı kaldı aklımda belkide yanlış anladım bilemiycem ama eczacı dolap dedi ona eminim.hatta bebeğin ağzına soğuk soğuk mu damlatcam diye ikilemde kalmistim
Aaaa mantıken tam tersi olmasi lazım. Ben her ihtimale karşı dolapta saklayacağım. Karar verdim @yesilus... Dün yeni bir şişe almıştık. Onu kullanmaya başlayınca dolapta saklayayım...
Sadece kaka icin test yaptirma canim. Zaten yaptirsan da sonuc negatif cikiyor. Bizimki cok egzamali oldugu icin testi yaptirdim. Neye alerjiso oldugu belli degil ama birkac seye var gibi. Emin olmadim diyete devam. Tam diyetteyken egzamalara gecti. Yumurta deneyince tekrar cikti. Lorlu borekle artti ama tek basina lor mu baska seyler mi bilemedim cunku o gun yogurtlu corba da yemistim. Simdi yemiyorum ama gecmedi. Sabahlari zeytin ve bal yiyordum sanirom bala da alerjisi dun yemedim bali da kestim bakalim ne olacak. Haftasonu pogaca deneyecegim peynir ile.
Ya bizim gecti yogurdu kesince bir daha denicem yogurdu ya da sutlu tatliyi..kizarikliklar gecti diye ciddiye almiyorum suan o gun pek bise yememistim sutlactan oldugunada eminim..belki acik alinan suttu ondan oldu bilmiyorum
Ferrum fort kan hapı, regenesis max multivitamin omega 3 içeriyor bu. Ve ıfos onaylı. Güvenilir olduğu için regenesis kullanıyorum. Evde solgar d vitamini ve b12 var. D vitaminine tekrar başladım. B12 de 2 3 günde 1 alacağım.
Iste bende bunu anlamiyorum hic o zaman cocugum acaba doymuyor mu diyorum..ama 6 gun yapmadik deyince emiyor mu dedi evet dedim cok emiyor mu dedi guldu evet dedim.. cok emen bebeklerde olur dedi
4-5 gündür düzenimiz alt üst oldu. gece 4 kere 5 kere kalkıyor. bugün 2 saat uyumadı gece. eski düzenimize nasıl geri dönücez zombi gibiyim ben lohusayken bu kadar uykusuzluk çekmedim
Şuan elimde yok bana eczacı dolapta sakla demişti üstündede öyle yaziyo diye aklımda kalmış kutunun ustunde yazıyordu yanlış mı kaldı aklımda belkide yanlış anladım bilemiycem ama eczacı dolap dedi ona eminim.hatta bebeğin ağzına soğuk soğuk mu damlatcam diye ikilemde kalmistim
Mummy olanla eczanede kiyasladim benim kullandığım daha çok mineral içeriyordu. Bir de omega epa oranı daha yüksek diye gebeliğin başından beri regenesis kullanıyorum. He birde magvital magnezyum alıyorum. Onu yazmayı unutmuşum.
Aaaa mantıken tam tersi olmasi lazım. Ben her ihtimale karşı dolapta saklayacağım. Karar verdim @yesilus... Dün yeni bir şişe almıştık. Onu kullanmaya başlayınca dolapta saklayayım...
Doktorumuz demiştik kimi bebebek anne sütü deki laktoz tolere etmekse zorlanıp hemen kakasını yaparak atarmış bazı bebekler de daha iyi sindirip geç kakasını yaparmış amaaaaa ben burda gördümki kakasını sık sık yaptığı halde gayet güzel kilo alanlar, kakasını geç yapıp az kilo alanlar var. Yani böyle bi genelleme yapmak yanlış olur
Gece 12 den sonra değiştirmiyorum ben altını kaka yapmadığı sürece. Ama için rahat etmiyorsa karanlıkta altını silmeden hızlıca degistir istersen bazen erken yattiysa öyle yapıyorum ıslaklık değip uyandirmasin diye
4-5 gündür düzenimiz alt üst oldu. gece 4 kere 5 kere kalkıyor. bugün 2 saat uyumadı gece. eski düzenimize nasıl geri dönücez zombi gibiyim ben lohusayken bu kadar uykusuzluk çekmedim