Bir ara gözüme takilmisti. Rezene mi verdin bebise?

Biz şimdilik battaniye çarşaf şeklinde yapıyoruz oyun matını ama dediğin gibi bişey lazım. Diktirmek de mantıklı

Ya bitki çayı da olsa o da bi nevi kimyasal yan etkileri de vardır tabi

Cok gecmis oldun. Bizde ates olmadi cok sukur. Ates dusurucu de vermedim.

Ben de geçen gün indirim vardı aldım bitane Unigo oyun matı henüz gelmedi bence kullanışlı olması gereken bişey

Dün yazdım sana kimyon demleyip versene bi iki kasık
Bizimkini bikac saate cıkarttı

Biz şimdilik battaniye çarşaf şeklinde yapıyoruz oyun matını ama dediğin gibi bişey lazım. Diktirmek de mantıklı
Su tarz bir seyde olur aaslinda..bu arada su materyallerden bende yapicam zille top siparisi verdim kadin cok faydali oldu

Eklentiler

• Screenshot_20191226-115105_Chrome.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 55
Su tarz bir seyde olur aaslinda..bu arada su materyallerden bende yapicam zille top siparisi verdim kadin cok faydali oldu
Ay aliexpress vergi almaya basladı
2 dolara telefon sarjı aldık minnacık kutuda geldi 11lira vergi ödedik
Ne kadar vergi cıkacagıda belli olmuyor

Bayanlar 4 aylık olunca kan ilacı başlıyormuş saglik ocaginin verdiği dışında tavsiyeleriniz var mı
Bizim doktorumuz sağlık ocağından 4.ayda kan ilacı için arıcaklar ama ben 6.ayda başlatmayı öneriyorum dedi4.ay kontrolüne gidince tekrar sorucam başka var mı doktoru böyle söyleyen

Bi
Bizim doktorumuz sağlık ocağından 4.ayda kan ilacı için arıcaklar ama ben 6.ayda başlatmayı öneriyorum dedi4.ay kontrolüne gidince tekrar sorucam başka var mı doktoru böyle söyleyen
Bizim cocuk hasta olunca dört farklı doktora gittik biri devletti hepsi 4 ay kan ilacina başlayın dedi hepsi de ekledi kabızlığı tetikleyebilir diye

Ama doktorlar da tuhaf hepsi farklı şey söylüyor müdahale etmiyorlar en sonunda müdahale ettiler de çocuk yavaş yavaş düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…