Unigo çok pahalı ama alanlar da çok memnun ben de kararsız kaldımLetgodan ikinci el alsam güzelce silsem falan diyorum ama emin olamadım

Suda eriyen kalsiyumlardan kullansan o da alerji yapar mı ki doktoruna bi sorsan

Ayy çok tatlıLcw olan 3 gündür sepetimde duruyo trendyoldan alcaktım ama üstü çok mu kalın diye tereddüt ettim hafta sonu mağazadan bakcaktım çok kalın diilse alayım bugün ne diyosun?
Kalın değil hayır kolları sadece peluş orta kısmı normal bebek kazakları kadar :)

Bi

Bizim cocuk hasta olunca dört farklı doktora gittik biri devletti hepsi 4 ay kan ilacina başlayın dedi hepsi de ekledi kabızlığı tetikleyebilir diye
Ayy insanı panik hale sokuyo bu doktorlar ben bi sorayım bakıım neden 6.ay diyo gerekçe ne?yazarım gruba 2 hafta sonra falan gidicez kontrole bi de internette bebeğin dudak rengi canlı kırmızı diilse 4.ayda mutlaka başlanır diyo bizim kızın da pek canlı kırmızı diil

Aaaa mantıken tam tersi olmasi lazım. Ben her ihtimale karşı dolapta saklayacağım. Karar verdim @yesilus... Dün yeni bir şişe almıştık. Onu kullanmaya başlayınca dolapta saklayayım...
Ya benim doktorun verdigi recetede buzdolabinin kapisinda saklayin diyor. Birazdan prospektusuna da bakicam.

Ben de aybi sekilde. Doktorun verdigi recete onumde, buzdolabinin kapisinda muhafaza edin yaziyor.

Iste bende bunu anlamiyorum hic o zaman cocugum acaba doymuyor mu diyorum..ama 6 gun yapmadik deyince emiyor mu dedi evet dedim cok emiyor mu dedi guldu evet dedim.. cok emen bebeklerde olur dedi
Benimki de emiyor. Az emse ilk baslarda kilo almazdi ama o zaman bile gunde 5-6 kez yapiyordu hem de. Ne diyeceklerini sasirdilar bence artik

4-5 gündür düzenimiz alt üst oldu. gece 4 kere 5 kere kalkıyor. bugün 2 saat uyumadı gece. eski düzenimize nasıl geri dönücez zombi gibiyim ben lohusayken bu kadar uykusuzluk çekmedim
Al benden de o kadar. Eski duzenimizi istiyirum.

Evet. Bak en baslarda bizimki neredeyse her emdiginde kaka yapiyordu ama ortalamanin uzerinde kilo almisti.

Yani yarım saat fotoğraf cekmek icin ok ama atıyorum gittigimiz yere 7de evden cıksak 1de eve gelsek cok cok fazla mahveder
Eger benim baktıgım gibiyse zaten geldiginde ne demek istedigimi anlayacaksın
Yılbaşında dışarı mı çıkcaksınız valla bravoBiz evde takılcaz diye eşimle bana takım pijama aldım kızıma da bizimkine uyumlu bişey Dışarda yemek yiyip eve geçicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…