Ayy çok tatlıLcw olan 3 gündür sepetimde duruyo trendyoldan alcaktım ama üstü çok mu kalın diye tereddüt ettim hafta sonu mağazadan bakcaktım çok kalın diilse alayım bugün ne diyosun?
Oyun mati bakiyorum bende begendigim unigo da 800 tl fazla geliyo acaba oyun minderi seklinde diktirsem mi diyorum hem yere koydugumda hafif sungerimsi bir sey olursa icinde üsümez..anacigimmm saglikli olsa yapardi aldigimiz oyun halisinida koltukta kullaniyorum yerde usutur diye ama bi oyun mati ihtiyac sanki..varmi fikri olan
Benimki de aoyle gece emmek icin 4 defa kalkti. Onceden 8de uyanordi simdi 7de uyaniyor. 6da da uyaniyor ve ben gune saat 6 da baslamak zorunda kaliyorum. Bebek uyur uyumaz uykuya dalamiyorum ki. Tam uyuyorum hop geri kalkiyor. Cok uykusuzum ve algilarim zayifladi. Vucuduma kalsiyum Girmiyor.
Ayy çok tatlıLcw olan 3 gündür sepetimde duruyo trendyoldan alcaktım ama üstü çok mu kalın diye tereddüt ettim hafta sonu mağazadan bakcaktım çok kalın diilse alayım bugün ne diyosun?
Ayy insanı panik hale sokuyo bu doktorlar ben bi sorayım bakıım neden 6.ay diyo gerekçe ne?yazarım gruba 2 hafta sonra falan gidicez kontrole bi de internette bebeğin dudak rengi canlı kırmızı diilse 4.ayda mutlaka başlanır diyo bizim kızın da pek canlı kırmızı diil
Aaaa mantıken tam tersi olmasi lazım. Ben her ihtimale karşı dolapta saklayacağım. Karar verdim @yesilus... Dün yeni bir şişe almıştık. Onu kullanmaya başlayınca dolapta saklayayım...
Şuan elimde yok bana eczacı dolapta sakla demişti üstündede öyle yaziyo diye aklımda kalmış kutunun ustunde yazıyordu yanlış mı kaldı aklımda belkide yanlış anladım bilemiycem ama eczacı dolap dedi ona eminim.hatta bebeğin ağzına soğuk soğuk mu damlatcam diye ikilemde kalmistim
Yani yarım saat fotoğraf cekmek icin ok ama atıyorum gittigimiz yere 7de evden cıksak 1de eve gelsek cok cok fazla mahveder
Eger benim baktıgım gibiyse zaten geldiginde ne demek istedigimi anlayacaksın
Iste bende bunu anlamiyorum hic o zaman cocugum acaba doymuyor mu diyorum..ama 6 gun yapmadik deyince emiyor mu dedi evet dedim cok emiyor mu dedi guldu evet dedim.. cok emen bebeklerde olur dedi
4-5 gündür düzenimiz alt üst oldu. gece 4 kere 5 kere kalkıyor. bugün 2 saat uyumadı gece. eski düzenimize nasıl geri dönücez zombi gibiyim ben lohusayken bu kadar uykusuzluk çekmedim
Doktorumuz demiştik kimi bebebek anne sütü deki laktoz tolere etmekse zorlanıp hemen kakasını yaparak atarmış bazı bebekler de daha iyi sindirip geç kakasını yaparmış amaaaaa ben burda gördümki kakasını sık sık yaptığı halde gayet güzel kilo alanlar, kakasını geç yapıp az kilo alanlar var. Yani böyle bi genelleme yapmak yanlış olur
Yani yarım saat fotoğraf cekmek icin ok ama atıyorum gittigimiz yere 7de evden cıksak 1de eve gelsek cok cok fazla mahveder
Eger benim baktıgım gibiyse zaten geldiginde ne demek istedigimi anlayacaksın
Yılbaşında dışarı mı çıkcaksınız valla bravoBiz evde takılcaz diye eşimle bana takım pijama aldım kızıma da bizimkine uyumlu bişey Dışarda yemek yiyip eve geçicez