4-5 gündür düzenimiz alt üst oldu. gece 4 kere 5 kere kalkıyor. bugün 2 saat uyumadı gece. eski düzenimize nasıl geri dönücez zombi gibiyim ben lohusayken bu kadar uykusuzluk çekmedim
Ben dd ayni sekilde lohusayken boyle yorulmadim yemek bile yiyemiyorum

Satin alirken bellu olmuyor mu vergi
Hayır. Benim eşimin ilgilendigibir hobi var. Onun malzemelerini genelde oradan sipariş veriyoruz. Vergi olayı kaç aydır var zaten. Hic unutmuyorum. 5yada 6 tllik bir şeye 18 TL ödemiştik. Ben șok minimum 10 TL kutu başına alıyorlar... Kafalarına göre. 100 liralık şeye 10 TL vergi aldılar. 5 liralık şeye 18 TL vergi. Şaka gibi.. Kafalarına göre

Biz ilk gruba giriyoruz canım çok yapıyor ama masallah kilo alımı iyi

Hadi yaaa 1 kez alisveris yapmistim hamileyken bir sey yoktu..cokta guzrl seylet oluyo

İki poz verdiler sağolsunlar
Gülmekten bi şekil olduk
Anooom yerim onlari yaaa abla olmak ne guzel kac yasinda ablasi ? Ben cocuk defterini kapattim diyorum sonra annemleri gordukce 5 kiz kardes yasim kucuk bir daha denerim diyorum.bak hastalandi bana bile birakmiyorlar..6 kardesten 4kuzeniz sadece annemde kardesten bikip birtane yapmis herhalde hem guzel hem zor.. gulce abla olana kadr beklerim basak burcu anasina yardimci olur

Aslında cok pahalı değil sürekli kampanya yapıyor suanda ikili zıbınlarda üc al iki öde var mesela aynı oluyor neredeyse
Gecende poloda indirim vardı üc asagı bes yukarı hep aynıya denk geldi kampanyalarla
Gule güle giysin kuzu
Sitede mi mağazada mi kampanya

Yılbaşında dışarı mı çıkcaksınız valla bravoBiz evde takılcaz diye eşimle bana takım pijama aldım kızıma da bizimkine uyumlu bişey Dışarda yemek yiyip eve geçicez
Yok kuzum dısarı cıkmayacagızda bu cuma ctesi pazar ve salı gecesi yemeklere davetliyiz
Cocukla öyle eglence yerine gidemeyiz :)

Ben de aybi sekilde. Doktorun verdigi recete onumde, buzdolabinin kapisinda muhafaza edin yaziyor.

Buzdolobinda saklanması uygundur diyor zaten ama oda sıcaklığındada 4 hafta kalabilirmis. Her iki şekilde oluyormuş anladigim kadarıyla ben sadece buzdolabı uygundur deyince oda sıcaklığında dayanıklı değil gibi algıladım demek, benim ev çok sıcak 26 derece olabiliyor ara ara sürekli biryerleri aciyorum mesela. Bide muadil farklılık var sanırım oyuzden farklı anladik. Bu konuda hep bir ikilem olmuş yazılanlara bakınca

Evet önce rezene vermiştim . 2 gün yapmadı . Sonra humananın iyi geceler çayını verdim . Onlardan şüpheleniyorum. Çünkü hergün düzenli kakasını yapıyordu
Bebeklere anne sütü dışında bu tip çaylar, rezene anason vs onerilmiyor diye biliyorum. Ayrıca rezene düşündüğümüz kadar masum bir çay değilmiş. Zararlarına bakabilirsin netten. Verme sebebin gaz miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…