Canım onların kız bebekler icin olanındqn buldum ama %100 polyester di cocugu yakar diye almadım yoksa cok cici

Benim hm den aldığımda polyester pişman oldum sonra artık sadece foto çekimine kullanicam seninkiler çok ciciymis ama sonrada rahatlıkla giyilir

Aralarında 22 ay var sadece canım
Bizim kız baya anaçtı o yüzden hemen doğurdum bi tane daha
Gülce de ister iki gün sonra
Ay kuzenler çok azmış ya
Ben kuzenlerin sayısını bilmiyorum o derece kalabalık

Hem gaz hemde ağlama krizine girmişti uykuya dalamadığı için arkadaşım veriyordu kızına bende denedim öyle .

Benim hm den aldığımda polyester pişman oldum sonra artık sadece foto çekimine kullanicam seninkiler çok ciciymis ama sonrada rahatlıkla giyilir
Benim hm den aldıgım zıbınlı takımın kuması o kadar güzel ki önünde hani ilk noelim yazmasa dedigin gibi giydirilir
Su bi haftayı cıkarsın yeter amac anı biriktirmek :)

maşallah çok tatlilar.22 ay ilerisi için süper ama şimdi çok zorlayicidir. Benimkiler 4 yaş var ben zorlanıyorum valla hiçbir şeye tam anlamıyla yetemiyorum.gecen sene dogsaydi çok daha zor olurdu ama çok imreniyorum böyle arkadaş gibi buyuycekler çok guzel

Canım benim kızım çocuk sevmeye bayılır kendinden büyük küçük farketmez.
Karşıda ki de bebeğini sakınıyordu doğal olarak, zarar verir ne yaptığını bilmez diye. O da zoruma gidiyordu ne yalan söyleyeyim.
En çok buna seviniyorum biliyor musun.
Rahat rahat kardeşini öpüyor seviyor, sevgisini gösteriyor. O beni o kadar mutlu ediyor ki. Küçücük haliyle ablalık yapıyor ona.
Şuan zaten evdeyim, yaza kadar birlikte büyüyecekler dediğin gibi arkadaş gibi olacaklar
Bazen çok yoruluyorum ama hemen toparlıyorum kendimi
Yaza çıkarsam benden iyisi yok diyorum

İnan arkadaş foto attı ondada aynı hatta görünce şaşırdım hani böyle ipcik gibi uzayan şeyler var bence normal herkes de vardır o. Ona bile alerji denmiş ama çok gaz sancısı olan bir bebekmis birde 1 yaşına kadar gaz damlası kullan demiş doktor o derece. Dediğin gibi neredeyse herkes alerjik herkese bir diyete sokturma çabası

Bir de bişey sorucam kabız yapma durumu varmı bu probiyotiklerin canim

Peki anne sutu alip her gun yapanalr sindirmiyor mu acaba?
Biz de mamayi birakali 6 gun oldu ve 5.gunde kakasini yapti cok az duphalac verdim 2 dk sonra yapti ya da yapacagi vardi da yapti bilmiyorum. Yardimci kadin geldi hemen teshisi koydu actir da ondan yapmamistir dedi. E benim cocugum ac olsa hayatta durmaz surekli aglar ya da Hadi ac diyelim duphalaci verince mama mi bu da doydu mu da yapti kakasini?... Ve her zamanki gibi cok civik yapti ve bir bez dolusu yapti. Ayrica hic kusmazdi iki gundur kusuyor da acaba alttan yapamayip fazla gelince ustten mi cikariyo? Off yaa annelik ilk ya da ikinci yada ucuncu olunca bir sey degismiyormus. Benim ikinci ama sanki ilkmis gibi. Kafam karman corman

Biz maflor kullanıyorduk probiyotik olarak. Meğer ne güzel günlerimiz varmış. Gece 1 nadiren de 2 defa uyanırdı emip hemen geri uyurdu. Şişe bitince yenisini almadık, pek de bir etkisi olmadı kaka konusunda ama meğer uyumasına yardım ediyormuş şimdi kaka sorunumuz yok (lavman tedavisi işe yaradı 4kez kullanmamız yetti). Sırf uyusun diye de ilaç kullanmak istemiyorum
Sizin uykular nasıl

Herkes birer dogurunca onlar kardes gibi oldu dogumumda dayimin kizi vardi mesela napcaksin iste o yuzden kardes lazim ama cesaret istiyor

Heh bizimde oyle ipcik gibi kizarana kadr beklicez bakalm

Bir de bişey sorucam kabız yapma durumu varmı bu probiyotiklerin canim
Kabız olan bebeği daha da kabız yapmaz. Probiyotiğin amacı oradaki sistemi onarıp orta yolu bulmak. Ben büyük oğlum gün içinde fazla yaptığında biraz da bitkin gördüysem 1tane enterogermia veriyorum. İshal ise kesiyor biraz. İki gün yapmadı ise kefir veriyorum rahatlıyor

Ya galiba biz Adana'da oldugumuz ve sicakligin neredeyse 25'in altina dusmesi nadir oldugu icin buzdolabinin kapisinda saklayin dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…