Anooom yerim onlari yaaa abla olmak ne guzel kac yasinda ablasi ? Ben cocuk defterini kapattim diyorum sonra annemleri gordukce 5 kiz kardes yasim kucuk bir daha denerim diyorum.bak hastalandi bana bile birakmiyorlar..6 kardesten 4kuzeniz sadece annemde kardesten bikip birtane yapmis herhalde hem guzel hem zor.. gulce abla olana kadr beklerim basak burcu anasina yardimci olur
Aralarında 22 ay var sadece canım
Bizim kız baya anaçtı o yüzden hemen doğurdum bi tane daha
Gülce de ister iki gün sonra
Ay kuzenler çok azmış ya
Ben kuzenlerin sayısını bilmiyorum o derece kalabalık
Bebeklere anne sütü dışında bu tip çaylar, rezene anason vs onerilmiyor diye biliyorum. Ayrıca rezene düşündüğümüz kadar masum bir çay değilmiş. Zararlarına bakabilirsin netten. Verme sebebin gaz miydi?
Benim hm den aldıgım zıbınlı takımın kuması o kadar güzel ki önünde hani ilk noelim yazmasa dedigin gibi giydirilir
Su bi haftayı cıkarsın yeter amac anı biriktirmek :)
Ay kuzenler çok azmış ya
maşallah çok tatlilar.22 ay ilerisi için süper ama şimdi çok zorlayicidir. Benimkiler 4 yaş var ben zorlanıyorum valla hiçbir şeye tam anlamıyla yetemiyorum.gecen sene dogsaydi çok daha zor olurdu ama çok imreniyorum böyle arkadaş gibi buyuycekler çok guzel
maşallah çok tatlilar.22 ay ilerisi için süper ama şimdi çok zorlayicidir. Benimkiler 4 yaş var ben zorlanıyorum valla hiçbir şeye tam anlamıyla yetemiyorum.gecen sene dogsaydi çok daha zor olurdu ama çok imreniyorum böyle arkadaş gibi buyuycekler çok guzel
Canım benim kızım çocuk sevmeye bayılır kendinden büyük küçük farketmez.
Karşıda ki de bebeğini sakınıyordu doğal olarak, zarar verir ne yaptığını bilmez diye. O da zoruma gidiyordu ne yalan söyleyeyim.
En çok buna seviniyorum biliyor musun.
Rahat rahat kardeşini öpüyor seviyor, sevgisini gösteriyor. O beni o kadar mutlu ediyor ki. Küçücük haliyle ablalık yapıyor ona.
Şuan zaten evdeyim, yaza kadar birlikte büyüyecekler dediğin gibi arkadaş gibi olacaklar
Bazen çok yoruluyorum ama hemen toparlıyorum kendimi
Yaza çıkarsam benden iyisi yok diyorum
Ya gormeden test yapmadan bilinmez tabiki ama herkes alerjik neredeyse..bizimde hafif mukusli yapiskan gibi daha cok uzayan seyler var naasil anlatsam :)))tam jole gibi degilde sumukumsu :) kan falan gormedigimden paniklemedim bende..bilemiyorum bende muallaktayim bir yanim git test yaptir diyo bir yanim fazla kurcalama diyo..kizarikliklarda gecti
İnan arkadaş foto attı ondada aynı hatta görünce şaşırdım hani böyle ipcik gibi uzayan şeyler var bence normal herkes de vardır o. Ona bile alerji denmiş ama çok gaz sancısı olan bir bebekmis birde 1 yaşına kadar gaz damlası kullan demiş doktor o derece. Dediğin gibi neredeyse herkes alerjik herkese bir diyete sokturma çabası
Bizim kaka sorunumuz hiç olmadı. Düzenli günlük 2 3 kere çok şükür. Sebebi bu. Biz doğduktan 2 gün sonra hastanede yattık. 9 10 gün... O dönemde başlattı doktor. Ağır antibiyotik tedavisi gördük.... Normalde 1 aylıkken başlatıyorum dedi. Biz hastanede ysttigimiz için erken başlattı. Ama ne gaz ne kaka sorun yaşamadık. Yetersiz probiyotik durumunda yoğun gaz şikayetleri görülür. çevremizde şahit olmuşuzdur muhakkak. '' ay kaç gündür lavaboya çıkamadım bir activia yoğurt yiyeyim' derler. Yer ve rahatlarlar. Bu da öyle bir şey. Bazı insanlarda yararlı bakteriler yeterli gelemeyebiliyor ve takviyeye ihtiyaç duyuluyor. Bu probiyotikler bağırsak sisteminin gelişmesine katkı sağladığı için düzenli kaka ve gazsız bir süreç yaşamalarını sağlıyor bebislerde. Alıp 3 gün kullanıp bir işe yaramadı diye bırakmayın. Düzenli kullanımda faydasını göreceksiniz inşallah.
Biz de mamayi birakali 6 gun oldu ve 5.gunde kakasini yapti cok az duphalac verdim 2 dk sonra yapti ya da yapacagi vardi da yapti bilmiyorum. Yardimci kadin geldi hemen teshisi koydu actir da ondan yapmamistir dedi. E benim cocugum ac olsa hayatta durmaz surekli aglar ya da Hadi ac diyelim duphalaci verince mama mi bu da doydu mu da yapti kakasini?... Ve her zamanki gibi cok civik yapti ve bir bez dolusu yapti. Ayrica hic kusmazdi iki gundur kusuyor da acaba alttan yapamayip fazla gelince ustten mi cikariyo? Off yaa annelik ilk ya da ikinci yada ucuncu olunca bir sey degismiyormus. Benim ikinci ama sanki ilkmis gibi. Kafam karman corman☹
Canım kaleidon damla. Bu sadece Probiyotik. Günde 5 damla. 6 ay kullanacağız. Hatta 1 yaşa kadar da kullanabiliriz. Cok faydasını gördüm. Düzgün kaka yapmamıza sebep bu bence. Sindirim sisteminin gelişmesine katkı sağlıyor. Kaka sorunu olanlar kullansın bence.
Biz maflor kullanıyorduk probiyotik olarak. Meğer ne güzel günlerimiz varmış. Gece 1 nadiren de 2 defa uyanırdı emip hemen geri uyurdu. Şişe bitince yenisini almadık, pek de bir etkisi olmadı kaka konusunda ama meğer uyumasına yardım ediyormuş şimdi kaka sorunumuz yok (lavman tedavisi işe yaradı 4kez kullanmamız yetti). Sırf uyusun diye de ilaç kullanmak istemiyorum
Sizin uykular nasıl
Ay kuzenler çok azmış ya
İnan arkadaş foto attı ondada aynı hatta görünce şaşırdım hani böyle ipcik gibi uzayan şeyler var bence normal herkes de vardır o. Ona bile alerji denmiş ama çok gaz sancısı olan bir bebekmis birde 1 yaşına kadar gaz damlası kullan demiş doktor o derece. Dediğin gibi neredeyse herkes alerjik herkese bir diyete sokturma çabası
Kabız olan bebeği daha da kabız yapmaz. Probiyotiğin amacı oradaki sistemi onarıp orta yolu bulmak. Ben büyük oğlum gün içinde fazla yaptığında biraz da bitkin gördüysem 1tane enterogermia veriyorum. İshal ise kesiyor biraz. İki gün yapmadı ise kefir veriyorum rahatlıyor
Muhtemelen her markanın ki farklı tepkime gösteriyor sıcaklığa gore. Kaleidon da buzdolabı falan yazmıyor. 25 derecenin altında muhafaza etmek gerekiyormuş. Ben gün içinde firmayı arayacağım bakalım neymiş. Kaleidon kullananlara ve kullanacaklar bilgi veririm buradan..