Yok yaa sütlerimiz mis gibi, bizimkiler huysuz benimki de bi gece sabaha kadar hiç emmemişti de şüpheye düşüp ben de baktım tadına dediğin gibi hafif tatlımsı gayet de hoş. Ya bi sıkıntıları oluyor onların da ama anlayamıyoruz.

Hesabınıbilenanne de önermişti bunu benim egzama costu alıcam en kısa sürede
Benim saclar inanılmaz dökülmeye basladı belki onada care olur
Bir de coresatin saç solüsyonu önerdi onu denemek istiyorum ama emziren anneler kullanabilir mi bi bilgi edinemedim. Normal şampuanla egzamayı daha beter yapıyor. Vichy dercos en azından artmasınınve kaşınmasını önlüyor

Hem uyku hem emmek istwyip ikisini de ayni anda istwdigi zaman cok cekilmez oluyor benimki de. Kendisini sıkıyor aglamiyorda inliyor gibi sesler cikarip yuzunu tirnakliyor. Hemen kollarini yanlarina uzatip pşş pşş diyorum. Kollarini kaldirmazsa uykusu geldigini anliyorum. Cok ac bile olsa kollarini sarip kundak yapip uyituyorum. 10 dk sonra sakin bir sekilde uyaniyor ve 5 dk emiyor. Deneyebilirsiniz fikir olsun.

Hoşbuldum canım senide görmek çok güzel bizde malesef uzak sehirdeyken memlekete düştük normalde bende yakın ailem.diisnda pek kimseuyle görüşmüyorum ama doğum olunca herkesi görmüş olduk destek olanida gördük köstek olanida... Bide şu ayyy benim nasi sütüm olurdu yatak islanirdi diyenlere ayrı deli oldum. Siz siz olun sutunuzun olmasından bile çok bahsetmeyin ben bide ordan yaraliydim. Daha yoğun bakımdayiz zorunlu sezeryan olmuşum bebegi ikinci gün görmeye gittim süt yok emzirmeye çalışıyorum bebek güçlü çekiyor ama süt yok hemşire gekiyodu başıma senin sutunmu yok sen gidince agliyo bu bebek doyuramuyomusun? Üsluba bakarmisiniz yaa. Sağlık ocağında auni fati sen bakamiyomusun bu çocuk kilo almıyor. Meğer bebekte enfeksiyon varmış kilo kaybediyormus kuzum. Ama işte ilk annelik olunca zor oluyirmus. Şuan hepsine bı tecrube olaraak bakıyorum bı daha kısmet olirsa daha sakin atlatirim orası kesin... Bende senin minigi öpüyorum canım

Deme ya. Bizim hic ates olmadi henuz insallah bunda da olmaz calpol veririm cikarsa bu aasi zamani beni bir stres aliyor

Bizimki hastaneye yaysa daha beter durum. Hergun ziyaretine gitmek gerekir. Esim ona gitmekten evin yokunu unutur. Okb bizimki. Yillardir tedavi goruyormus.
Sen yine bıraktığım gibisin canım galiba kaynanan olaylara devam sanırım valla Allah sabır versin sana... Senin kaynana sadece obk değil.bencefarki durumlarında vardır.

Ben de biraz daha zayıflayıp kıyafetlerime gireyim o zaman gorur beyefendii yalnız seninki uyanikmis baya iyi gaz verdik birbirimize
Ben zayıfladım heralde doğru düzgün yemek yiyemiyorum derken geçen hafta bi tartıldım 65 kilo resmen hamilelik kiloları geri geliyo dedim şoka girdim uyanık olmaz mı aslında garibim saftı baya ben açtım gözünü bazen diyorum hiç iyi etmemişim bana gaz lazım zaten başka türlü bu kafayla olmuyo

Sen yine bıraktığım gibisin canım galiba kaynanan olaylara devam sanırım valla Allah sabır versin sana... Senin kaynana sadece obk değil.bencefarki durumlarında vardır.
Ben gitmiyorum. Gormuyorum ama hasteneye yatinca esim eve cok gec geliyor. Bizimle ilgilenemiyor. Aman kaynana bana uzak Allaha yakin olsun. Oglani sunnet ettirecektik sunnet tarihinden 2 fun once fenalasti kaynana ve acile yatti. Sunnet gunu de tabircu oldu. Cok sukurzatlattik sunneti ama ben stres oldum oster istemez. Acaba esim yetisecek mi yetişemeyecek mi diye.
Sut konisunu sen de takma kafana. Benim ilk bebek oyle oldu. Cok uzildim agladim kizim?aglak bir cocuk.
2. De hic yakmadim kimseyi gebeligim mitlu gecti. Oglim masallah cok guler yuzlu. Sutum hic yokken bile ebeler cok yarsimci oldu bana
Devlet hastsnesiydi ama ozel hastane ilgisini gordu. Cok sukir.

Of sorma başıma ağrı girdi gitmiyor çok etkilendim , çok öfkelendim insan ne diyeceğini bilemiyor çok acı

Önerdiğin sayfaya girdim emzirirken bebeğin dikkatini çekmek için böyle bir paylaşım gördüm , çok mantıklı

Eki Görüntüle 2569847
Hatta geçen anne bebek furarından paylaşımlarda gördüm büyük renganrenk tahta boncuklu emzirme kolyeleri vardı bebek emerken ona baksın oynasın diyeymiş.

Kızlar bizden başka 4.ay aşısı olan yok mu? Bugün ateşimiz yok ama acayip huzursuz. Hep kucak istiyor. Kucakta bile pek durmuyor ne yapacagimi sasirdim bugün.
Biz pazartesi olacağız. Aşı biliyorsun hafif hastalık mikrobu haliyle hastalığı hafif şekilde geçiriyor gibi oluyorlar o yüzden huzursuz olması normal. İnşallah yarına geçer

Ya şöyle çocuğumla fotografımız yok hiç doğru düzgün deyinde bende rahatlayım ya çok üzülüyorum
Benim de yok yaaa... Babayla 100 fotosu varsa benle 10 dur artık dışarı çıkacağımız zaman güzelce giyinip önce evde bi kaç selfie filan çekiyorum, yoksa o pasaklı halimle çok foto çekilelim gelmiyor

Bizimki hastaneye yaysa daha beter durum. Hergun ziyaretine gitmek gerekir. Esim ona gitmekten evin yokunu unutur. Okb bizimki. Yillardir tedavi goruyormus.
O da seni bulmuş desene
Neyse ki arana mesafe koymussun. Hadi seni de geçtim torundan rol çalmak nedir yaa
Benim kv doğumdan sonra oğlunun aç kaldığını düşündü bana halaa bi geçmiş olsun bile demedi ikinci gün milletin içinde göbeğin ne öyle inmemis kalmış dedi aklıma gelince bile sinir oluyorum. Seninkinin yaptığını yapsa paralardim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…