Ay canım hosgeldin. Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmaz bu dönemde. En güzel hayatından 1.drrece yakın harici herkesi çıkarmak. Benim çevremde anne babalar dahil toplasan 8 10 kişi yok. Gereksiz herkesi çıkardım attım. 5 senedir öyle rahatım ki
ama maalesef esin de istemesi önemli. Bir de şehir değiştirince hayat bana daha güzel geldi. Sakinliğe sükunete alıştık huzur doluyuz çok şükür. Atlattıklarin zor. Bizde yenidoğan sepsis yüzünden 9 10 gün yogun bakim katında kaldık bebisimle. Şansıma anne bebek odasında basbasa yattık. 1 gece ağırlaştı yoğun bakıma almışlardı. Sütümü sagmami istediler. Nitekim 3 kere biberonla süt vermişler ve benimki meme tutmaz olmuştu. Sabah odaya çıkardıklarında cuk cuk emen çocuk gitmiş, yerine başka bebek gelmiş. 1.5 gün tutmadı mememi. Ben de inat ettim biberon vermedim. Siringayla besledim sütümle. Sonunda şanslı kesimdenmisiz ki memeyi tuttu. Ne zordur bilirim. Kimisi hiç emmiyor. Doğar doğmaz tutmayanlar var. Aylarca uğraşanlar da duydum. Emmiyor da emmiyordur. Sanki çocuğa bilerek meme vermiyor anneler. Nasip kuzum yaşadıklarımız. Ha meme ha mama.. Büyüyorlar. Rabbim eksikliklerini yaşatmasın. Kimseye aldırış etme. Sana ne de çık işin içinden. Sağlık ocağında hastanede falan tanımam etmem soruyorlar hemen. Anne sütümü mama mi veriyorsun. Mama nedir bilmiyoruz biz hiç vermedim ama eşek sütü diyesim geliyor. Size ne ya? İstersem kurufasulye pilav veririm sana ne
çok kızıyorum. Aldırış etme. Her şey nasip. Allah sağlık sıhhat versin. İyi oldu seni görmek. Arada gel böyle. Güzel paylaşımlarımiz var. Minnoşu da öptüm çok